2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kk da biri yazmıştı, açılmanız kendiliğinden başlamıyorsa sakın suni sancı vermelerine izin vermeyin diye, çünkü açılma yapmıyormuş, sonra aaa açılma olmadı hadi sezeryana diyorlarmış. ben böyle yapmalarına izin vermicem tabi acımdan kendimde olursam

bız sımdı bıtırdık cnmm aaamaa keyfımızz yok sancılarrımızz vardı bugun korktukk hep yattımm ..

hoşgeldin canımmmm.................
nerelerdesin...ben geçmiş yapamadım ,neyse nası olsa gece kuşu gibi oturuyrz kızımla bi ara yaparız........
benimde keyfim yoktu canım normalmiş ay sancılarıymış,çekicez mecbur...bende hearlde 40 sefer wc ye gitmişimdir acaba leke falan gelmiş mi die.....

fazla ayakta durma canım....
ütü yapcaktım erteledim.....

bız sımdı bıtırdık cnmm aaamaa keyfımızz yok sancılarrımızz vardı bugun korktukk hep yattımm ..

hoşgeldin canımmmm.................
nerelerdesin...ben geçmiş yapamadım ,neyse nası olsa gece kuşu gibi oturuyrz kızımla bi ara yaparız........
benimde keyfim yoktu canım normalmiş ay sancılarıymış,çekicez mecbur...bende hearlde 40 sefer wc ye gitmişimdir acaba leke falan gelmiş mi die.....

fazla ayakta durma canım....
ütü yapcaktım erteledim.....

bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?

ben sebamed aldım geçen unnodada indirimdeydiler gerçi nasıl bi indirimdi anlamadım ama neeeseeee herkes tavsiye etti aldık deneyip görcez bakalım

bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?

ben sebamed aldım geçen unnodada indirimdeydiler gerçi nasıl bi indirimdi anlamadım ama neeeseeee herkes tavsiye etti aldık deneyip görcez bakalım

herkese selam, uzun zamandır giremedim iş sınavımdan dolayı. çok şukur atlattım ve terfi oldum...
kızımın adını cemre koymaya karar verdik...
herkese hayırlı ve zamanında gelen doğum krampları diliyorum:))

Eki Görüntüle 476611

bız bıtanedee catladık kadında bıtane bılemm yok

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine gerçi sen ağustos annesi olcaksın içime ole doguo bebiş de şimdiden kendini gelcem die bildirio heralde :) ahh ahhh çatlamayı bana sor komple karnımın altı çatlaktı son bir haftada yanlar göbeğimin üstü falan da çatladı hemde bebe yağı falan suruodum nemli bırakıodum göyaaa

aaaaaaaaaaaaaa BUCART canım topicte Bdt en yakın olan ikimiziz..........
bu arada senin dr. doğum tArihi için ne dedi?
normal mii istiysun.....
ilk bebekti demi?

cnm kaşıntılardan kolestaz rahatsızlığı çıkmazsa son gününe kadar bekler heralde :))) bnm dr. erken gelmez dedi çünkü vaktinde gelicek dedi.. Allah bilir tabi de bide ben yürüyüş falan da yapmıorum hep yatış halindeyim oyuzden bnmki son dkkaya kadar bekler gibi gelıo :)) bn normal istiyorum ya inş normal olur ama muhtemelen epidural normal istiycem sancılar katlanabileceğim gibi olursa onu da yaptırmam da pek sanmıorum .. bnm ilk bebeğim olcak inş..

bende doğum hikayelerini okudukça anladımki olmuyomuş canım hatta o kadar acıyı çekip açılma olmadığı için sezeryana alınan bile çok var kuzeninide çok bekletiyolar belki inatlarına sonunda sezeryan yapıp alacakalr parayı... ben tırstım bu özellerden bu yüzden doktorumu değiştirdim devlete geçtim

ewt cnmm sadece suuyu geldıgı ıcın gıttııı sancısı yok hıc acılmasıda ole bende senın dusundugun gıbı yapıcaklarr banada ole gelıo ..bosunaa para alıcaklar bı dunyaa 4 gundur yatıo hastanede.
ayakta kalmıyorumda cnm halıyle yemek bulasık camasırr .. yapmayıncada olmuo esımde oruclu gusel seyler yesın ıstıyorumm.. belımm sırtım heryerım agrıoo .. cok aglandım ama napımm utuyu bende esımee gıyıceklerını utuleyebılıyorum sadece dıgerlerı kalıo ıdare edıcez artık

bayramı barı beklese benım zıllı kızımm banada ole gelıoo 11 eylul gunum aama beklemıycek gıbıı hayırlısı cnmm .. catlak cok olmasada bendede oldu okaaadr dıkkatte ettımm ama olucagı var demekkı halıyle karnımızz kocamann ollduu

aaaaaaaaaaaaa suni sancı açılma olması için değilmiymiş?????????
şaşırdım...
Allah kurtarsın.....

hadi hayırlısı annesi....
topiğimizin Abisi olucak Eymen Bey.......
UMARIM sonuçlarda iii çıkar....

Eki Görüntüle 476611

bız bıtanedee catladık kadında bıtane bılemm yok
aman Allla hım bu gerçek mi????????????????????????????*

tebrik edriz teyzesi................
ah bide biz karar versek şu isim olayınaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada nickini ne zaman okusam canım etli dolma çekiyo....9 aydır ye ye doymamış gibi....

cnm benm hast.de normal doğum ile sezeryan arasında ücret farkı yok .. bende şaşırdım normalde sezeryan pahalı olur.. suni sancı konusunda cok kararsızım ama hep verıolar her hast.de

gusel ısım cnmm hayırlısı olsunn..
banada ole gelıoo ... bakalımm napıcaklarr.. 36 haftanın ıcınde bıde.. bende devlete gıdıyorumm kuzenımın esı sımdı devlette olsaydı dogurmustu kesınn..
aaamaaaannn o nasıl bir karındır öle yarabbim nelere kadirsin ama o karınlada nasıl yaşar insan tuvalete bile gidilmez bırak başka işleri
ben bu halımle saga sola yatakta zor donuyorumm bunu kaldırmayaa vınc lazım

cnm benm hast.de normal doğum ile sezeryan arasında ücret farkı yok .. bende şaşırdım normalde sezeryan pahalı olur.. suni sancı konusunda cok kararsızım ama hep verıolar her hast.de

kızlar sunı sancı ıcınn acılmamızzın olması gerekmıomuu bıdee hastaneye sancıyla gıdılınce verılıo dıe bılıyorumm off bıseyı bılmemekte kotüüü.. onlarda bılmıyolar dıee 4 gundur boosunaa hastane ucretı oduolarr

hadi hayırlısı annesi....
topiğimizin Abisi olucak Eymen Bey.......
UMARIM sonuçlarda iii çıkar....

İnşallah cnm aminnnn dua edıyorum hep ,
ayy bnm oğluşum abi de mi olcakmısss Teyzesi :))) maşallah bebişlerimize seninki kızmıydı erkek mi ee isim bulamadınız mı henüz az kaldı ama karar verin artık

o nasıl bi hastaneymiş öle çok ii ama bence en azından boşuna insan kesmezler para için... suni sancıyı epidural çok hafifletiyomuş suni sancı verirlerse ben muhakkak epidural isticem ama doktorumlada konuşmadım her hastanede uygulanıyomu epidural acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…