2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben suyum yada lekem gelirse hemne hastaneye giderimde...
sancım başlarsa evde baya bi beklemeyi düünüyrm.....tabi dayanabilirsem evde sancı saycaz artık..

ya aslında dediğin olayı öğrenmek lazım.........bende bişey bilmiyrmuşum kafam karıştı.............

cnm bnm komşumun ilk hamileliğinde tansiyon sorunu vardı oyuzden 39. haftada randevuyla gitmiş sezeryana gider gibi yatmış suni sancı vermişler 4cm acılıncada epiduRAL takmışlar doğum 6 saat falan sürmüş .. ben bi anlam veremıorum suni sancı olayına cunku cogu kişi aman dıo suni sancının sonucu sezeryan dio korkuorum wala..

bende sezeryana girersem en azından dr.uma güvenirim cnm tehlikeli bi durum yoksa almaz cunku bnmki Allaha şükür normalci.. suni sancı zaten cok fenaymış normal sancıda nefes alma suresi oluomus suni de aralıksız sancı oluomus onu verirlerse epidurali de versinler.. hast. gittiğinde mutlaka sor bi çok hast.de yapıolar ama anesteziyi yapıcak kişi işinde ii olmalıymış onu da araştır mutlaka..

banada ole gelıoo ... bakalımm napıcaklarr.. 36 haftanın ıcınde bıde.. bende devlete gıdıyorumm kuzenımın esı sımdı devlette olsaydı dogurmustu kesınn..
:

canım hangi ayın doğum hikayelerinde okudum hatırlamıyorum ama kadının bebeğini 15 gün kuvezde tutacaklardı kusuyomuş güyya çok sonradan şüphelenmişler bebek bizim yanımızda hiç kusmadı die alıp başka hastaneye götürmüşler bu özellerin işi hiç belli olmaz bu olayıda duyduktan sonra iice irite oldum zaten özelden giderim devlet hastanesine füzüli yere kimse iş yapmaz doğurur çıkarım sonrada özelde tüm tetkiklerini yaptırırım serramın

ya annesi,abi olucak bey efendi......
evet canım kızım olucak,sorma yaaaaa doğcak kızcağız biz hala karar vericez......
isimleri yazayım bak:
Çağıl
Beren
Defne
Derin
Nilsu

çok azmış demi hiç birinide eleyemiyerm yaaaaaaaaaaaaa
sizce hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benımde devlet has. olucakk ozell yok zaten burda hakkımızda hayırlısı ıns cnmm ... allah ıı ebelerle karsılastırsınn onun ıcın dua edıyorumhepp

derinn bencee

ay kızım adaşı mı olcakkkkkkkkkkk çok sevindim canım bnm de kızım adı cemreeeee

ayy doktoruna güvenmem çok güzel canım ben değiştirdim yaa içimde pek rahat diil aslında ama olsun devlette doğurcam allahın izniyle cuma randevum gidince konuşcam muhakkak epidural işini çok istiyorum yoksa o kdar sancıyı nasıl çekecem :18:

cnm kızının ismi çok güzel bnmde kızım olsa serra istiyodum .. bir genç kızın gizli defteri ni okurdum lise yıllarımda ipek ongun un serra ya hayrandım zaten taa o zamanlardan severdim o ismi :))

bız yatıcazz sahurda kalkıyoruzz leylaa gıbı oluyorumm yaa.. sac bass bıyerdee don atlet gobekte kocamann kocamın goz sevkı bozuuluoo ama napalımm 1 ay katlanıck dahaa

ınss sancıssıız agrısızz krampsızz bı gece gecırırızz hepımızz ööpuyoruzz elıfımleee hepınızıı allah rahatlık versın ..

valla manalarınıda pek bilemediğimden tam emin olamadım ama beren diyorum ben

Çağıl ilk bakışta dikkatimi çekti:)

cnm kızının ismi çok güzel bnmde kızım olsa serra istiyodum .. bir genç kızın gizli defteri ni okurdum lise yıllarımda ipek ongun un serra ya hayrandım zaten taa o zamanlardan severdim o ismi :))

tşk ederiz tesesi bende okumuştum o seriyi ortaokulda falan herhalde ama ben dersaneye giderken karar vermiştim bi hocamızın kızının ismidi

hadi tatlı uykular elif hanımla sana

kızlar geçen yıl ben kürtaj oldum.......
bebeğim karnımda 2 hafta kadar kalp atışı olmadan durmuş......
İzmire annemlere gittim ertesi gün kanamam oldu,dr. bi giitik kalp atışı olmadığını söyledi ve hemen kürtaja almak istedi,tabi ben inanmayıp başka Dr. falan gittim ,ordada aynı sonuç,neyse fazla uzatmayayım.....

Cumartesi kürtaj olama gerektiğini öğrendim araya pazar girdi....pazar gecesi ağrım bi başladı sabaha kadar evde tırmalandım durdum,ertesi gün Dr a giitiğimde rahimin keseyi atmaya başaldığını öğrendim,sabah 9 da yatışım yapıldı,,,,,,,
ardından bi hap,serum ,bide suni sancı aman Allah ımmmmmmmmmm
ıkınırken ıkınırken kese çıktı,üstüne bide narkoz yedimmmmm.........

bakıyosun kuş gibisin hiç ağrın yok,ben muhabbet falan edşyrm odadakilerle sonra bi ağrı ağlıyrm sızlıyrm,ardından tekrar muhabbet,,,
şimdi çok komik geliooo

ben defne il beren i beğendim cnm

ayy geçmiş olsun cnm o an için ne kadar üzücüdür tabi ama bak şimdi kucağına alıcaksın inş .. demekki yine suni sancı doğuma yardım edıo ben ole anlıorum arada da nefes almışsın bak

ayy geçmiş olsun cnm o an için ne kadar üzücüdür tabi ama bak şimdi kucağına alıcaksın inş .. demekki yine suni sancı doğuma yardım edıo ben ole anlıorum arada da nefes almışsın bak

sağol canım, Allah kızıma ömür versin.........
yani bende yaşadıklarımdan suni sancının doğumu hızlandırdığını,rah,m ağzını genişlettiğini anlıyrm..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…