kızlar sunı sancı ıcınn acılmamızzın olması gerekmıomuu bıdee hastaneye sancıyla gıdılınce verılıo dıe bılıyorumm off bıseyı bılmemekte kotüüü.. onlarda bılmıyolar dıee 4 gundur boosunaa hastane ucretı oduolarr
kızlar sunı sancı ıcınn acılmamızzın olması gerekmıomuu bıdee hastaneye sancıyla gıdılınce verılıo dıe bılıyorumm off bıseyı bılmemekte kotüüü.. onlarda bılmıyolar dıee 4 gundur boosunaa hastane ucretı oduolarr
o nasıl bi hastaneymiş öleçok ii ama bence en azından boşuna insan kesmezler para için... suni sancıyı epidural çok hafifletiyomuş suni sancı verirlerse ben muhakkak epidural isticem ama doktorumlada konuşmadım her hastanede uygulanıyomu epidural acaba
banada ole gelıoo ... bakalımm napıcaklarr.. 36 haftanın ıcınde bıde.. bende devlete gıdıyorumm kuzenımın esı sımdı devlette olsaydı dogurmustu kesınn..
:
İnşallah cnm aminnnn dua edıyorum hep ,
ayy bnm oğluşum abi de mi olcakmısss Teyzesi :))) maşallah bebişlerimize seninki kızmıydı erkek mi ee isim bulamadınız mı henüz az kaldı ama karar verin artık
canım hangi ayın doğum hikayelerinde okudum hatırlamıyorum ama kadının bebeğini 15 gün kuvezde tutacaklardı kusuyomuş güyya çok sonradan şüphelenmişler bebek bizim yanımızda hiç kusmadı die alıp başka hastaneye götürmüşler bu özellerin işi hiç belli olmaz bu olayıda duyduktan sonra iice irite oldum zaten özelden giderim devlet hastanesine füzüli yere kimse iş yapmaz doğurur çıkarım sonrada özelde tüm tetkiklerini yaptırırım serramın
ya annesi,abi olucak bey efendi......
evet canım kızım olucak,sorma yaaaaa doğcak kızcağız biz hala karar vericez......
isimleri yazayım bak:
Çağıl
Beren
Defne
Derin
Nilsu
çok azmış demi hiç birinide eleyemiyerm yaaaaaaaaaaaaa
sizce hangisiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
buarada kuzenımın esı dogum yapıcak demıstımm bugun sunı sancı vermıslerr acılma olmamıss yarın geene denıyceklermıss hastanede yatıyorr.. ben anlamadım suunı sancı verıncee acılma hemen olmuomuu gunlerce beklenırmı bolee.. ozelde oldugu ıcın dıyorum acaba para ıcınmı bole yapıolar anlamadm gıttı
herkese selam, uzun zamandır giremedim iş sınavımdan dolayı. çok şukur atlattım ve terfi oldum...
kızımın adını cemre koymaya karar verdik...
herkese hayırlı ve zamanında gelen doğum krampları diliyorum:))
bende sezeryana girersem en azından dr.uma güvenirim cnm tehlikeli bi durum yoksa almaz cunku bnmki Allaha şükür normalci.. suni sancı zaten cok fenaymış normal sancıda nefes alma suresi oluomus suni de aralıksız sancı oluomus onu verirlerse epidurali de versinler.. hast. gittiğinde mutlaka sor bi çok hast.de yapıolar ama anesteziyi yapıcak kişi işinde ii olmalıymış onu da araştır mutlaka..
canım hangi ayın doğum hikayelerinde okudum hatırlamıyorum ama kadının bebeğini 15 gün kuvezde tutacaklardı kusuyomuş güyya çok sonradan şüphelenmişler bebek bizim yanımızda hiç kusmadı die alıp başka hastaneye götürmüşler bu özellerin işi hiç belli olmaz bu olayıda duyduktan sonra iice irite oldum zaten özelden giderim devlet hastanesine füzüli yere kimse iş yapmaz doğurur çıkarım sonrada özelde tüm tetkiklerini yaptırırım serramın
evet canım kızım olucak,sorma yaaaaa doğcak kızcağız biz hala karar vericez......
isimleri yazayım bak:
Çağıl
Beren
Defne
Derin
Nilsu
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
isimleri yazayım bak:
Çağıl
Beren
Defne
Derin
Nilsu
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm kızının ismi çok güzel bnmde kızım olsa serra istiyodum .. bir genç kızın gizli defteri ni okurdum lise yıllarımda ipek ongun un serra ya hayrandım zaten taa o zamanlardan severdim o ismi :))
bız yatıcazz sahurda kalkıyoruzz leylaa gıbı oluyorumm yaa.. sac bass bıyerdee don atletgobekte kocamann kocamın goz sevkı bozuuluoo ama napalımm 1 ay katlanıck dahaa
ınss sancıssıız agrısızz krampsızz bı gece gecırırızz hepımızz ööpuyoruzz elıfımleee hepınızııallah rahatlık versın ..
isimleri yazayım bak:
Çağıl
Beren
Defne
Derin
Nilsu
Yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar geçen yıl ben kürtaj oldum.......
bebeğim karnımda 2 hafta kadar kalp atışı olmadan durmuş......
İzmire annemlere gittim ertesi gün kanamam oldu,dr. bi giitik kalp atışı olmadığını söyledi ve hemen kürtaja almak istedi,tabi ben inanmayıp başka Dr. falan gittim ,ordada aynı sonuç,neyse fazla uzatmayayım.....
Cumartesi kürtaj olama gerektiğini öğrendim araya pazar girdi....pazar gecesi ağrım bi başladı sabaha kadar evde tırmalandım durdum,ertesi gün Dr a giitiğimde rahimin keseyi atmaya başaldığını öğrendim,sabah 9 da yatışım yapıldı,,,,,,,
ardından bi hap,serum ,bide suni sancı aman Allah ımmmmmmmmmm
ıkınırken ıkınırken kese çıktı,üstüne bide narkoz yedimmmmm.........
bakıyosun kuş gibisin hiç ağrın yok,ben muhabbet falan edşyrm odadakilerle sonra bi ağrı ağlıyrm sızlıyrm,ardından tekrar muhabbet,,,
şimdi çok komik geliooo
ayy geçmiş olsun cnm o an için ne kadar üzücüdür tabi ama bak şimdi kucağına alıcaksın inş .. demekki yine suni sancı doğuma yardım edıo ben ole anlıorum arada da nefes almışsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?