2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım, Allah kızıma ömür versin.........
yani bende yaşadıklarımdan suni sancının doğumu hızlandırdığını,rah,m ağzını genişlettiğini anlıyrm..............

Amin cnm artık yaşayıp görcez Allahın iziniyle..

bnm de kociş gelir birazdan bende cıkıorum herkese İyi geceler serin ve tatlı uykular

Bence Beren, Defne, Derin en güzelleri. Ben seçsem Defne'yi seçerdim.

KIZLAR ben biraz otursam ya da yatsamkalkınca 1-2 daakika yürüyemiyorum yeni başladı ssizde de oluyor mu ?
kasığımın altında bir ağrı yürümem çok zor oluyor sonra alışıyor

KIZLAR ben biraz otursam ya da yatsamkalkınca 1-2 daakika yürüyemiyorum yeni başladı ssizde de oluyor mu ?

Bende de oluyor öyle. 1-2 dakika toparlanamıyorum. Sonra bacaklarım açılıyor yürüyebiliyorum.

Hepimiz aynı dertten muzdaripiz heralde. Bende daha çok sabahları yataktan kalkarken oluyo 3 haftadır var nerdeyse kalkıp yürüyünce yavaş yavaş geçiyor normal bişeydir heralde :)

GÜnaydın kızlar sahurda yatmadım işlerimi halletim güzel güzel mamalar yaptım. kahvaltıya arkadaşlarım gelcek benim gibi oruç tutmayanlar biri yeni doğum yapmış biri de oruç izinlisi :))

ev derli toplu oldumu benden mutlusu yok ama bi yerde toz gördümmü ya da saç gördüm mü aynı şunun gibi oluyorum :))

Alemsin geliyim mi yardıma bende elmalı kek yapacamda tariflere bakıyorum :) Misafirin mi var canım yoksa canın mı çekti :) Sen eryaman evlerinde oturuyodun demi?

Evet canım eryaman evlerindeyim.Sen neredesin? Buyur gel beklerim.Göbüşleri tokuştura tokuştura doldururz biberleri Misafirim var benimde evet.Yatılı hemde..Temizlik de yapmak lazım. Çok tembel oldum ben yaa.Hiçbişey yapasım yok

Göksu parkının aşağısındaki sitelerdeyim canım. Sorma tam tokuşturmalık olduk ikimizde baya kilo aldık neyse veririz napalımm

Oo Allah yardımcın olsun kolaylık versin yavaş yavaş yap canım belini ağrıtma benim az iş yapınca artık belim ağırmaya başladı dikkat et. Gelenler hamile olduğunu biliyodur yani kimse senden aman aman iş beklemez stres yapma. Tuvaletini akıt lavobalarını sil bide süpür tamam işte canım. Yorma kendini

Aynen canım, çok yormam kendimi.İstesem de o kadar yoramam artık sanırım cünkü hareket etmekte cok zorlanıyorum Yürüyüşüm penguen gibi olmuş eşim dalga geçiyor..Allahtan bugun evde..O da tutar işin ucundan.Hoş uzun zamandır evde temizliği hep eşim yapıyor saolsun.Çok sabırlı cıktı benimki.Çoğu zaman işten geliyo ortada yemek yok.Bide bana yemek hazırlıyo zavallım..Hele bi bebiş gelsin fazlasıyla telafi ederim şimdilik mecbur idare edecek baska yolu yok:)

Allah razı olsun eşşlerimizden benim eşimde öyle ben bişey yapınca kızıyo niye süpürdün diyo sağolsun herşeyi o yapıyor. Aynı benimkide ya yürüyüşümü taklit ediyor çok komik yürüyorum daha doğrusu yürüyemiyorum :) Allah kolaylık versin canım..

günaydın kızlarr ayy bugün sabah çığlıklarla uyandım ayağıma kramp girdi nasıl bir ağrıydı hala ayağımı çekemiyorumm yaa

aa kızlar bakın awize almak isteyenler butik bebede war ben almısdım onlardan çokda şirinler biz taktık bile

ewet ben yaşamıyordum genelde şimdiye kadar 2 3 kere falan yasadım ama dün hiç süt ürünü tüketmedim ondanmı acaba.. ben ilaç falanda kullanmıyorum çünkü..
bende hıc gecırmedım hamıleykenn bekarken oldugu var ama uzun sure ayakta kalınca oluodu bende... sut yogurt peynırr hergun tuketıyorumm oyuzden bana ugramadı hıcc amann ugramasındaa..

bende hıc gecırmedım hamıleykenn bekarken oldugu var ama uzun sure ayakta kalınca oluodu bende... sut yogurt peynırr hergun tuketıyorumm oyuzden bana ugramadı hıcc amann ugramasındaa..

bencede uğramasın canım bende elimden geldiği kadar tüketmeye çalışıyorum ama dün üşendim hiç içmedi süt falan.. ayakta kalıncamı ewet dün biraz yoruldum ayaktaydım hep acaba ondan mı oldu ki..

günaydın kızlarrr

kramp sorunu olanlara,karında sertlik yaşayanlara,kabızlık sorunu yaşayanlara magnezyumu şiddetle öneriyorum.ben çok faydasını gördüm dün epey bi yol yürüdüm çok şükür sadece 1 kez hafif sertlik oldu oda rahatsız etmedi eve geldiğimde de çok rahattım.doğumdan sonra bile magnezyumu kullanmak istiyorum sırf metabolizmayı düzenlediği için ama dr a sormak lazım tabiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…