günaydın kızlarrr
kramp sorunu olanlara,karında sertlik yaşayanlara,kabızlık sorunu yaşayanlara magnezyumu şiddetle öneriyorum.ben çok faydasını gördüm dün epey bi yol yürüdüm çok şükür sadece 1 kez hafif sertlik oldu oda rahatsız etmedi eve geldiğimde de çok rahattım.doğumdan sonra bile magnezyumu kullanmak istiyorum sırf metabolizmayı düzenlediği için ama dr a sormak lazım tabiii.
günaydın kızlarrr
kramp sorunu olanlara,karında sertlik yaşayanlara,kabızlık sorunu yaşayanlara magnezyumu şiddetle öneriyorum.ben çok faydasını gördüm dün epey bi yol yürüdüm çok şükür sadece 1 kez hafif sertlik oldu oda rahatsız etmedi eve geldiğimde de çok rahattım.doğumdan sonra bile magnezyumu kullanmak istiyorum sırf metabolizmayı düzenlediği için ama dr a sormak lazım tabiii.
ben kullanmıyorum cnm onu dr da vvermedıı benım soylemmı gerekıo kendısı vermezmı kı acaba..
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır
bugun 8 ay bıtmıssssssssss
o zaman bende sebamed bakayım teşekkürler kızlar
ihtiyaç olmadığından vermemiştir canım;16 haftamda kuyruk sokumu bölgesinde müthiş bir ağrı oluyordu resmen kilitlenip kalıyordum o zaman 1 tane kullanıyordum günde ve düzensiz di 26. haftadan sonra sertleşmelerim yüzünden 2 ye çıkardı dr bu sefer düzenli içmeye başladım.çok şükür ne sertleşmem ne de kitlenmem kaldı.bence bünyesel gibi geliyor çok fazla yoğurt,peynir yerim sütü bu aralar içemiyor olsam da.ben kullanmıyorum cnm onu dr da vvermedıı benım soylemmı gerekıo kendısı vermezmı kı acaba..
ben sormusdum doktoruma şikayetin yoksa bosuna içme demekki doğal yollarla karsılıyorsun demişdi şikayetin olursa ozamn weiriz demişdi
ihtiyaç olmadığından vermemiştir canım;16 haftamda kuyruk sokumu bölgesinde müthiş bir ağrı oluyordu resmen kilitlenip kalıyordum o zaman 1 tane kullanıyordum günde ve düzensiz di 26. haftadan sonra sertleşmelerim yüzünden 2 ye çıkardı dr bu sefer düzenli içmeye başladım.çok şükür ne sertleşmem ne de kitlenmem kaldı.bence bünyesel gibi geliyor çok fazla yoğurt,peynir yerim sütü bu aralar içemiyor olsam da.
evet şikayetin yoksa vermiyor zaten dr. artık alabilirsin.bu haftalardan sonra bence daha çok ihtiyacın olabilir canım bebişler epey bir kemiriyor bizi
herkese günaydııınnn
...çok şükür bugün henüz terlemedim..gecede rahat uyudum..sizde ne var ne yok annecikler
aaaaaaaaaaaaa suni sancı açılma olması için değilmiymiş?????????
şaşırdım...
Allah kurtarsın.....
açılma başlamışsa açılmayı arttırıyormuş, ama hiç başlamadıysa işe yaramıyormuş demişlerdi canım.
Günaydın kızlar, geçmiş yapıp geldik. Biz bugün dr. gidiyoruz
günaydın kızlarr ayy bugün sabah çığlıklarla uyandım ayağıma kramp girdi nasıl bir ağrıydı hala ayağımı çekemiyorumm yaa
ohh canım darısı bizee burası hala çokkk sıcak... walla canım buranın tadı tuzu yok kimseden ses çıkmıyorr
bence herkes temmuz-ağustos annelerinin topiğine gittihadi baskın yapalım onlara
7 agustosda cnm haftaya salı kısmetseayy yesinlerr az kalmıs doğumlaraa ne zaman gidiysun doktora bidaha
bende cnm aksıne üşümüşümm sabah burnum tıkalıydıı amann hasta olmuyayımdaa son ayda.. ıyız bızde kızcemle kahvaltı yaptık evı toparladık geldıkk senın kuzucuk nasıllherkese günaydııınnn
...çok şükür bugün henüz terlemedim..gecede rahat uyudum..sizde ne var ne yok annecikler
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...günaydın herkese...
hayırlı haberlerle gel cnmm ınss.. gelınce yazmaayı unutmaaaaaaaaaaaaaaa suni sancı açılma olması için değilmiymiş?????????
şaşırdım...
Allah kurtarsın.....
açılma başlamışsa açılmayı arttırıyormuş, ama hiç başlamadıysa işe yaramıyormuş demişlerdi canım.
Günaydın kızlar, geçmiş yapıp geldik. Biz bugün dr. gidiyoruz
kızlaaarrr günaydınnn
kızlar ya ben gece hiç rahat uyuyamıyorum habire uyanıyorum ya kasıklarımda karnımda falan böyle acı oluyor kısa süreli ama hiç rahat edemiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor(
bende cok donuyorummm ve cok rahatsız oluyorum sahurda kızım sol tarafa toplandıı cok rahatsızz ettı.. kızım artık sıgmıoo
Sabah ben baktım bısey yoktu neoldu vukuat mı var yoksaa bıseymı kacırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?