2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hmm doktora sorayım bakim bu gitiğimde bnde daha içmedim çünküü

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır

bugun 8 ay bıtmıssssssssss

ben kullanmıyorum cnm onu dr da vvermedıı benım soylemmı gerekıo kendısı vermezmı kı acaba..

ayy yesinlerr az kalmıs doğumlaraa ne zaman gidiysun doktora bidaha

ben kullanmıyorum cnm onu dr da vvermedıı benım soylemmı gerekıo kendısı vermezmı kı acaba..
ihtiyaç olmadığından vermemiştir canım;16 haftamda kuyruk sokumu bölgesinde müthiş bir ağrı oluyordu resmen kilitlenip kalıyordum o zaman 1 tane kullanıyordum günde ve düzensiz di 26. haftadan sonra sertleşmelerim yüzünden 2 ye çıkardı dr bu sefer düzenli içmeye başladım.çok şükür ne sertleşmem ne de kitlenmem kaldı.bence bünyesel gibi geliyor çok fazla yoğurt,peynir yerim sütü bu aralar içemiyor olsam da.
ben sormusdum doktoruma şikayetin yoksa bosuna içme demekki doğal yollarla karsılıyorsun demişdi şikayetin olursa ozamn weiriz demişdi

evet şikayetin yoksa vermiyor zaten dr. artık alabilirsin.bu haftalardan sonra bence daha çok ihtiyacın olabilir canım bebişler epey bir kemiriyor bizi

ayy o sağlıklı olsunda kemirsin beni razıyım canım ben:) ewet haftaya cuma gideceğim doktora sorayım barii

herkese günaydııınnn
...çok şükür bugün henüz terlemedim..gecede rahat uyudum..sizde ne var ne yok annecikler

kızlaaarrr günaydınnn

kızlar ya ben gece hiç rahat uyuyamıyorum habire uyanıyorum ya kasıklarımda karnımda falan böyle acı oluyor kısa süreli ama hiç rahat edemiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor(

ayy yesinlerr az kalmıs doğumlaraa ne zaman gidiysun doktora bidaha
7 agustosda cnm haftaya salı kısmetse
herkese günaydııınnn
...çok şükür bugün henüz terlemedim..gecede rahat uyudum..sizde ne var ne yok annecikler
bende cnm aksıne üşümüşümm sabah burnum tıkalıydıı amann hasta olmuyayımdaa son ayda.. ıyız bızde kızcemle kahvaltı yaptık evı toparladık geldıkk senın kuzucuk nasıll
günaydın herkese...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...

Sabah ben baktım bısey yoktu neoldu vukuat mı var yoksaa bıseymı kacırdımm

yok canım herkes birden kaybolunca dedim heralde o tarafa kaçtı millet..bu ara ben de sürekli takip ediyorum diğer annelerin topiclerini..napiim merak ediyorum geçende 2013 şubat annelerine baktım ilk hamile kaldığım günler geldi aklıma ya zaman çok çabuk geçmiş..kocaman olmuş bizim bebişler kk ya üye olduğumda benim bebişimdi 14-15 haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…