7 agustosda cnm haftaya salı kısmetse
ayyy inanmıyorum benimkide 7 ağustosta..saat :14.00 de...kocişimin o gün doğum günü olduğu için 7 ağustosa aldık randevuyu kızını görcekmiş doğumgününde
ewt bende okuyorum arada hosuma gıdıoo .. gecenlerde 2o13 annlerı bende dolasmıstımm zaman gecmıo gıbı gelıodaa hızlı gecıo gercektenn yakındaa dogurucazz azkaldııyok canım herkes birden kaybolunca dedim heralde o tarafa kaçtı millet..bu ara ben de sürekli takip ediyorum diğer annelerin topiclerini..napiim merak ediyorum geçende 2013 şubat annelerine baktım ilk hamile kaldığım günler geldi aklıma ya zaman çok çabuk geçmiş..kocaman olmuş bizim bebişler kk ya üye olduğumda benim bebişimdi 14-15 haftalıktı
maden suyuunu bendeee ıcıyourmm hergun olmasada.. bız ıyız kızımlaa sen nasılsın cnmmerhaba arkadaşlar nasılız bugün krampları olan arkadaşlara tavsiyem var benim iki gün öncesine kadar magnezyum kullanmama ragmen kramplarım oluyordu proteini çogaltıp maden suyu içmeya başladım çok şükür iki gündür ses seda yok kramplardan
aynı gun gıdıcezz deseneee benımde 2 deeee7 agustosda cnm haftaya salı kısmetse
ayyy inanmıyorum benimkide 7 ağustosta..saat :14.00 de...kocişimin o gün doğum günü olduğu için 7 ağustosa aldık randevuyu kızını görcekmiş doğumgününde
ben yarın çalışabilir raporu almaya gideceğim hastaneye. sanki alsamda gelemeyeceğim gibi geliyor. bacak aralarım ( vajinaya doğru)inanılmaz ağrımaya başladı. yürümekte zorlanıyorum. doktora soracağım yarın gerçi ama artık gerçekten zorlanmaya başladım ben
çalışmaya da ihtiyacım var.allahım yardım etsin bizlere....
benımde aynı agrılardan var cnm dr normal dedı calıstıgınn ıcın daha cok zorlanıyosundr emınım allah yardımcın olsun cnm
bence de normaldir cnm ama sanki benim ki normalden biraz fazla ağrıyor.tüm gün oturmamaya dikkat ediyorum.ara ara dolaşıyorum.
aman cnm dıkat et cok sıklasırsa dr gıt ıhmalee gelmezzz
sık değil cnm sürekliyarın gidiyorum inşallah. soracağım bakalım
yarınn sor bakalım ne dıcekhaayırlı haberlerle gel ınss cnmm kuzucukk buyumusmu bakalımm
begen butonu bende cıkmıoo kım caldııı onu soleyın bakemmmmmmmmm
sormaa aman agzındann yeller alsınn dungece vardı sımdı yokinşallah cnmsenin sancılar ne durumda bugün??
gelmıs gelmıssbende de yok:18::18:
Gunaydinnnn tel uygulaması değişmiş sanırım çok kullanışlı olmuş
Bayildimmmmmm :))))
dr.um doğuma gitmiş, bugün gidemicez, randevumuz cumaya ertelendi
uzulmee cnmm cumaya nekaldıı bızımde salı kısmetsee..özledım gene kızcemıı
ama ama bu haksızlık öyle değil mi?
Kızlar yaşlı bi kedim var 13 yaşında.Sanırım artık son zamanlarında.Vücudunda yaralar cıkmaya basladı..Çok acı cekiyor garibim.Veterinerimiz ilaç başladı fayda etmezzse uyutacaz dedii.Çok üzgünüm. Bu şekilde cok acı cekermiş. Kararı bana bıraktı.Nasıl kıyarım ben kuzumaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?