sormaa aman agzındann yeller alsınn dungece vardı sımdı yok
günaydınlar kızlarrr :)
dün iftara davetliydim yemek yapmadım ne güzel ,
bugün yemek derdi yine başladı benimde onalrı çağırmam gerekkkkk :)
eVET EVET YELLER ALZIN AĞZIMDAN.GÜZEL GÜZEL OTURUN KIZINLA
günaydınlar kızlarrr :)
dün iftara davetliydim yemek yapmadım ne güzel ,
bugün yemek derdi yine başladı benimde onalrı çağırmam gerekkkkk :)
merhabalaarr tontiişş ve bi o kadar da güzel eylül anneleriiiii...
ben geldiiiimmmm dün doğumdan önce son kez bi annemleri ziyarete gittik artık evimdeyimmm vee dinleneceğim bool bool... geçmiş yaparım birazdan bakalım doktordan gelenler nasılmış neler olmuş bitmişş inşallah bi sorun yoktur..
beni de eltimler falan çağırdı daha çağıracaklar var.birde arkadaşlara gideceğiz ama ben çağıramayacağım bu sene kimseyi. çok severim ama kendimde o gücü kuvveti göremiyorum. Yemek neyse de onlardan önce temizlik onlardan sonra temizliği kaldırabileceğimi sanmıyorum.onlar geldiğinde de her ne kadar yardım etselerde ayakta olacaksın.
kızımm bıtarafa toplanıoo annesınınn canını acıtıoo artık sıpammm sıgmıoo galıbaa..
gunaydınnnnnnnn erkencısınızzzbusene bız kımseyı cagırmıycazz bızı cagıranlarada gıdemıyorum ben uzun oturamıyorum halıyle cok sırtım agrıo seneye kısmetse ınsss
Kızlar yaşlı bi kedim var 13 yaşında.Sanırım artık son zamanlarında.Vücudunda yaralar cıkmaya basladı..Çok acı cekiyor garibim.Veterinerimiz ilaç başladı fayda etmezzse uyutacaz dedii.Çok üzgünüm. Bu şekilde cok acı cekermiş. Kararı bana bıraktı.Nasıl kıyarım ben kuzumaaa
selam kızlarr geçmiş yaptım geldim hepinizin ii olmasına sevindim. akşam krampları bendede oluyor ama ilginçtir ben 2 haftadır yayladaydım orada neredeyse hiç kramp girmedi bacağıma ama pazartesiden beri antalyadayım her akşam giriyor. garip yani anlamadım:44:
Canım yaa çok zor bisey ama bak Allah'ın isi zaten bebeğin geliyor
Kediyle ilgilenecek vaktin olmayacak bence can çekişmesin
Uyutun madem hasta
Bu arada ben az önceki halini çok beğenmiştim Kk nin
Eski haline geri gelmiş
Selam kızlar, dün randavum vardı......anca yazmaya fırsatım oldu......benim tombalak kızım 2700 g olmuş
nts ye girdim, oda normal çıktı.....3 hafta önce ile aynı çıktı kilom.....yani bebiş almış 600 g ama ben almamışım ( bu iyi oldu)
11 kg aldım şuana kadar.......inşallah son aydada çok almam.....
benden bu kadar kızlar sonra resmi de yüklerim kızımın.....
Bebeğinizi ilk kez ultrasonda gördüğünüz anı hatırlıyor musunuz?
benım goremıycegım kadar ufakcıktın prensesımmm.. dr olusupp olusmadıgı bıle bellı deıl cok erken dedı 5 haftalıktı..daha sonra gıttımdee beta hcg hormonu sayısı epey yukselmıstıı .. haftaya gell kalp atıslarına bakıcz dedı.. öle bı garıp olmuustumkıı ve o gunde geldı cattı drr ultrasonla bakıoduu ve allahınn mucızesı olan kızımmınn kalp atıslarınıı duydumm ole hızlıydıkıı .. anne benn tutunndummm dercesınee pıtpıtlıoduu.. senı yaradana kurban olurum ben elıfımmm.. herseyımm.. ıyıkı benımlesın.. sana kavusucamm azkaldıı senı kokluycagım gunler bı an once gelsın cnmm cunkı babanda bende senı omrumuzunnn yettıgı kadar cok sevıcezz.. gozyaslarımla yazdım bunu.. ogunler aklımaa geldıı.. sızlerde paylasırsanızz cok sevınırım
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.
Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır
bugun 8 ay bıtmıssssssssss
slm bizim gebelik haftamız aynı çok merak ediyorum bebeğinin kilosunu benimkide haftasına göre gerideydi inşllh yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz kapatmıştır arayı seninkide benimkide,benim kontrolum cumartesi günü daha çokkk varrr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?