2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy çok duygulandım yaaa ne güzel yazmışsın
bendeee o gunler aklıma geldıı ınss dogum hıkayemıdee bolee gusell yazarım allahınn ıznıyleee
hayırlı olsun darısı başima:))
ınscnmm benımmm azkalmıs senındee

masalahhhhhhhhhhhhhhhhhhbende nstde solaa yattım kızım rahatsız oldu ama.. belımde agrıdıı salıgunu gene gıdıcezz bakalım nasıl olcak buseferr

benim gittiğim hastanede safra asiti test sonuçlarını yaklaşık 1 haftada veriyorlardı o nedenle biz düzen laboratuarında yaptırdık ve sonucu ertesi gün aldık. bulunduğunuz şehirde düzen lab. varsa orada daha hızlı sonuç alabilirsiniz bilginiz olsun

kızlar merhaba.ben geldim.dün kontrolüm vardı.yine oğluşum 1 hafta geriden geliyor.ama allah.a çok şükür aradaki fark açılmamış.sadce beli ince dedi bu fark oradan geliyormuş.Bir sağlık sorunu yok çok şükür bende de bebeğimde de.bu gidişle 3 kilo falan doğar dedi olsun ama sağlıklı olsunda önemli değil.şuan haftasına göre biraz zayıf.inşallah kapatırız doğuma kadar.daha dönmemiş oğlum kafası yandaymış

ya nst de sırtüstü yatılmıyor mu?

hatırlamammı canımmm,
adetım 1 hfta gecıkmişti,,ctesı ve pazar günü evde yaptıgım ıdrar testlerınde 2.cızgıde acık renk cıkınca ii ce merak sarmıstı benı, 9 ocak ptesı sabahını zor ettım, ve sbahın köründe hastanedeydık annemle, doktora gırdım, baktı ve kara bı nokta cıkıverdı ekranda, ben aglamamak ıcın kendımı zor tuttum, salak gıbıydım cıktım kapıya, suratımda artık nasıl bı ıfade varsa annem sordu yanı var mı yokmu dıye, evvveettt dedım ve uçtum sankı mutluluktan, hemen eşimi aradım, dayanamadım,, aksam yüzündekı ıfadeyı gormek ıstıyordum ama , dayanmak ımkansızdı, anneme kımseye soylemeyelım daha cook erken deyıp, dayanamayıp herkesı kendım aradım eve geldım oturdum agladım sevınçten, 3 gun sonra bıdaha sımdıkı doktoruma gttım tavsıye uzerıne, oda daha cok küçük hamılesın ama 1 hfta snra tekrar gel,kalp atışlarınıda duyarız dedi, ve ilişkiye gırmeyın diye ekledı ve progestan verdı, ben o anda anlamadım ama eve gelınce aglamaya basladım, düşcekmı dıye, nokta kadar dı ve ben aglıyordum ona bısey olcak dıye, sevgisi içime okadrcıkken gırıvermışti işte,her dakıak heran onu düşünür oldum, onu veren allahıma şükürler olsun, hedıye gıbı geldi hoşgelsın minik oglum emirim canımıniçi

benim oğlumun ultrason görüntülerini buzdolabının üstüne astım, her geçişimde bakıyorum, kuzum benim diyorum.

cok gusel anlatmısın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıyıkı gelmıs emırcıkk

kız siz bizi ağlatacak mısınız ya.

geçen eşim de bana sordu kendini nasıl hissediyorsun, oğlumuz içinde bu nasıl bir duygu dedi, benim gözler doldu doldu, çok güzel, sanki tüm hayatım boyunca benimlemiş gibi, onu çok seviyorum dedim.
ya ben çok duygusal bir insan oldum ya, aslında hiç böle değilimdir.

merhaba canmm, iyi bak gordunmu, benm oglumda 3 hftada 500 gr aldı, buu haftalarda ii beslen alır kuzucugunda kılo, benmkıde sımdı 2090 gr, muhtemelen oda 3 kılo cıvarı dogar

doktor kilosu için bişe dedimi düşük veya normal diye bide nst ye girdinmi bu haftada istiyolarmı nst

yok canım normala göre biraz zayıf olacak gibi dedi.ama arayı son 1 ayda kapatabilir dedi.ortalama 3 kilo doğar sakın üzülme zayıf olsun sağlıklı olsun dedi hiç bir sağlık sorunu görmedi canım allah.a çok şükür.yok canım nst ye girmedim.birdahaki randevum 25 ağustosta.ozaman sanırım.senin bebeğin kaç kilo?

gerçekten çok içten dolu dolu anlatmışsın Rabbim evladını sana başığlasın
Bende küçüğümü ilk gördüğümde yuvarlak bişeydi hatta ben anlamamıştım eşim sonradan resimde göstermişti daha 6 haftalıktı meleğim 9.haftada kalp atışlarını dinledik kuzumun 12.16.22.29. derken yarın 34 haftalık olcaz teyzeleri :))) inanılmaz eşsiz bi duygu Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin ve Rabbime şükürler olsun bize bu duyguyu yaşattığı için çünkü benim dünyama renkkkkkkk geldi seni çok seviyorum canımmmmm kızımmmmm babasıda benle iple çekiyoruz geleceği günü

çok şükür sağlılkı olsunlarda kilo problem değil doğunca 1 ayda kapatırlar açığı ben daha gitmedim ctesi randevum çok sabırsızlanıyorum iyidir inşllh durumu bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…