bendeee o gunler aklıma geldıı ınss dogum hıkayemıdee bolee gusell yazarım allahınn ıznıyleeeayyy çok duygulandım yaaa ne güzel yazmışsın
ınscnmm benımmm azkalmıs senındeehayırlı olsun darısı başima:))
Selam kızlar! Biz de dün doktordaydık. Kızım 2250 gr olmuş, veeee nihayet dönmüş! İnşallah gerisin geri dönmez. Testlerim iyi çıktı, nstye de girdik; ama tam stres testi oldu, hemşirelerden biri kayıpmış ulaşamamışlar, onu arayıp durdular yanımda ben yatarken, biz de iş yerinde benzer bir olay yaşadık ve maalesef kötü sonuçlandı o yüzden iyice gerildim kızım da anladı beni o da sürekli bağladıkları probu tekmeledi durdu, bana da sırt üstü yatma dediler ama en rahat ettiğim pozisyon oydu, yan yatıyorum feci bişey zaten sol tarafa yatmak işkence, midem bükülüyor resmen, sağa yattım kalça eklemlerim ağrıdı ben de nazlı oldum artık :))
masalahh sızee cnmmm .. cok sevındım hersey yolundaa cok sukur.. resmını beklerızz ..
çok tşk ederim canım.......resmini birazdan yüklerim....yukarda yatak odasında kaldı, üşeniyoum şimdi yukarı çıkmaya :)
mrb cnm dr.una gittiğinde bahset zaten o direk test yapar sana kan alıolar ama sonuçları 4 günde cıkıo.. bnm sonuçlar perş. günü cıkıcak kan değerlerim çok iidi geçen hafta kan tahlili yaptık herşey yolunda yani eğer kolestaz yoksa.. buarada sinek ısırıgı gibi yerleri de gösterdim dr.a yok muhtemeln gebelik kolestazı değil dedi ama dün gece yine çıldırmış gibi kaşındım kendimi paralayasım geldisende testlerini yaptır en azından için rahat eder..
bendeee o gunler aklıma geldıı ınss dogum hıkayemıdee bolee gusell yazarım allahınn ıznıyleee
ınscnmm benımmm azkalmıs senındee
masalahhhhhhhhhhhhhhhhhhbende nstde solaa yattım kızım rahatsız oldu ama.. belımde agrıdıı salıgunu gene gıdıcezz bakalım nasıl olcak buseferr
ya nst de sırtüstü yatılmıyor mu?
Bebeğinizi ilk kez ultrasonda gördüğünüz anı hatırlıyor musunuz?
benım goremıycegım kadar ufakcıktın prensesımmm.. dr olusupp olusmadıgı bıle bellı deıl cok erken dedı 5 haftalıktı..daha sonra gıttımdee beta hcg hormonu sayısı epey yukselmıstıı .. haftaya gell kalp atıslarına bakıcz dedı.. öle bı garıp olmuustumkıı ve o gunde geldı cattı drr ultrasonla bakıoduu ve allahınn mucızesı olan kızımmınn kalp atıslarınıı duydumm ole hızlıydıkıı .. anne benn tutunndummm dercesınee pıtpıtlıoduu.. senı yaradana kurban olurum ben elıfımmm.. herseyımm.. ıyıkı benımlesın.. sana kavusucamm azkaldıı senı kokluycagım gunler bı an once gelsın cnmm cunkı babanda bende senı omrumuzunnn yettıgı kadar cok sevıcezz.. gozyaslarımla yazdım bunu.. ogunler aklımaa geldıı.. sızlerde paylasırsanızz cok sevınırım
ben sola yattım bebek solda dıe sanırsam bılmıyorumkı cnm
hatırlamammı canımmm,
adetım 1 hfta gecıkmişti,,ctesı ve pazar günü evde yaptıgım ıdrar testlerınde 2.cızgıde acık renk cıkınca ii ce merak sarmıstı benı, 9 ocak ptesı sabahını zor ettım, ve sbahın köründe hastanedeydık annemle, doktora gırdım, baktı ve kara bı nokta cıkıverdı ekranda, ben aglamamak ıcın kendımı zor tuttum, salak gıbıydım cıktım kapıya, suratımda artık nasıl bı ıfade varsa annem sordu yanı var mı yokmu dıye, evvveettt dedım ve uçtum sankı mutluluktan, hemen eşimi aradım, dayanamadım,, aksam yüzündekı ıfadeyı gormek ıstıyordum ama , dayanmak ımkansızdı, anneme kımseye soylemeyelım daha cook erken deyıp, dayanamayıp herkesı kendım aradımeve geldım oturdum agladım sevınçten, 3 gun sonra bıdaha sımdıkı doktoruma gttım tavsıye uzerıne, oda daha cok küçük hamılesın ama 1 hfta snra tekrar gel,kalp atışlarınıda duyarız dedi, ve ilişkiye gırmeyın diye ekledı ve progestan verdı, ben o anda anlamadım ama eve gelınce aglamaya basladım, düşcekmı dıye, nokta kadar dı ve ben aglıyordum ona bısey olcak dıye, sevgisi içime okadrcıkken gırıvermışti işte,her dakıak heran onu düşünür oldum, onu veren allahıma şükürler olsun, hedıye gıbı geldi hoşgelsın minik oglum emirim canımıniçi
hatırlamammı canımmm,
adetım 1 hfta gecıkmişti,,ctesı ve pazar günü evde yaptıgım ıdrar testlerınde 2.cızgıde acık renk cıkınca ii ce merak sarmıstı benı, 9 ocak ptesı sabahını zor ettım, ve sbahın köründe hastanedeydık annemle, doktora gırdım, baktı ve kara bı nokta cıkıverdı ekranda, ben aglamamak ıcın kendımı zor tuttum, salak gıbıydım cıktım kapıya, suratımda artık nasıl bı ıfade varsa annem sordu yanı var mı yokmu dıye, evvveettt dedım ve uçtum sankı mutluluktan, hemen eşimi aradım, dayanamadım,, aksam yüzündekı ıfadeyı gormek ıstıyordum ama , dayanmak ımkansızdı, anneme kımseye soylemeyelım daha cook erken deyıp, dayanamayıp herkesı kendım aradımeve geldım oturdum agladım sevınçten, 3 gun sonra bıdaha sımdıkı doktoruma gttım tavsıye uzerıne, oda daha cok küçük hamılesın ama 1 hfta snra tekrar gel,kalp atışlarınıda duyarız dedi, ve ilişkiye gırmeyın diye ekledı ve progestan verdı, ben o anda anlamadım ama eve gelınce aglamaya basladım, düşcekmı dıye, nokta kadar dı ve ben aglıyordum ona bısey olcak dıye, sevgisi içime okadrcıkken gırıvermışti işte,her dakıak heran onu düşünür oldum, onu veren allahıma şükürler olsun, hedıye gıbı geldi hoşgelsın minik oglum emirim canımıniçi
canım 1.630 çıktı benim dünkü randevumda kilosu.
ben sırt üstü yamtıştım hemşire bana hafif sola dönün demişti
kızlar merhaba.ben geldim.dün kontrolüm vardı.yine oğluşum 1 hafta geriden geliyor.ama allah.a çok şükür aradaki fark açılmamış.sadce beli ince dedi bu fark oradan geliyormuş.Bir sağlık sorunu yok çok şükür bende de bebeğimde de.bu gidişle 3 kilo falan doğar dedi olsun ama sağlıklı olsunda önemli değil.şuan haftasına göre biraz zayıf.inşallah kapatırız doğuma kadar.daha dönmemiş oğlum kafası yandaymış
doktor kilosu için bişe dedimi düşük veya normal diye bide nst ye girdinmi bu haftada istiyolarmı nst
hatırlamammı canımmm,
yok canım normala göre biraz zayıf olacak gibi dedi.ama arayı son 1 ayda kapatabilir dedi.ortalama 3 kilo doğar sakın üzülme zayıf olsun sağlıklı olsun dedi hiç bir sağlık sorunu görmedi canım allah.a çok şükür.yok canım nst ye girmedim.birdahaki randevum 25 ağustosta.ozaman sanırım.senin bebeğin kaç kilo?
çok şükür sağlılkı olsunlarda kilo problem değil doğunca 1 ayda kapatırlar açığı ben daha gitmedim ctesi randevum çok sabırsızlanıyorum iyidir inşllh durumu bebişin
inşallah iyidir canım zayıf olsunlarda sağlıklı olsunlar.sıkma canını.ben ilk çok takıyordum ama doktorumda dedi üzülme die o zaten doğunca toparlar dedi.önemli olan sağlıklı olmaları...inşallah seninde bebeişin iyidir cumartesiye az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?