kız siz bizi ağlatacak mısınız ya.
geçen eşim de bana sordu kendini nasıl hissediyorsun, oğlumuz içinde bu nasıl bir duygu dedi, benim gözler doldu doldu, çok güzel, sanki tüm hayatım boyunca benimlemiş gibi, onu çok seviyorum dedim.
ya ben çok duygusal bir insan oldum ya, aslında hiç böle değilimdir.
meraba güzel annelerrrr
siz yazınca ilk anılarınızı bende duygulandım yazmak istedim
benim bebeklerim tüp bebek tam 12 yıl sonra allahım bize bu güzel duyguyu tatttırdı şükürler olsun
benim tranferim 30 ocakta yapıldı ve 12 gün sonra kan değerine bakmak için doktorum çağırdı
biz kk dan 2 yıldır görüştüğümüz 4 arkafdaşla birlikte 1-2 gün arayla yaptırmıştık hepimizde sonuç bekliyorduk
o 3 arkadaş benden önce pozitif sonucu almışlardı ve ben çatlamak üzereydim çok merak ediyordummm
birgün işe giderken daha test günüme 5 gün var eczaneden idrar testi aldım ve eşime söylemedim tabiiş yeriminde yaptığım testle öğrendim minik mucizelerimii o an çıldıracaktım nerdeyse hem haykırarak ağlıyordum tabi ilk işim eşimi aramak olduuuu
ikimizde ağlamaktan birbirimizin söylediğini anlamıyordukkk.........o gün herkesi arayıp müjdemizi verdik herkes bizimle ağladı
çok şükür allahıma bu günleri bize yaşattı isteyen herkse yaşatsınnnn
oğullarım YİĞİT VE ÇINARI sağ sağlim kucağımıza nasip etsin inşallahhhh
meraba güzel annelerrrr
benim bebeklerim tüp bebek tam 12 yıl sonra allahım bize bu güzel duyguyu tatttırdı şükürler olsun
benim tranferim 30 ocakta yapıldı ve 12 gün sonra kan değerine bakmak için doktorum çağırdı
biz kk dan 2 yıldır görüştüğümüz 4 arkafdaşla birlikte 1-2 gün arayla yaptırmıştık hepimizde sonuç bekliyorduk
o 3 arkadaş benden önce pozitif sonucu almışlardı ve ben çatlamak üzereydim çok merak ediyordummm
birgün işe giderken daha test günüme 5 gün var eczaneden idrar testi aldım ve eşime söylemedim tabiiş yeriminde yaptığım testle öğrendim minik mucizelerimii o an çıldıracaktım nerdeyse hem haykırarak ağlıyordum tabi ilk işim eşimi aramak olduuuu
ikimizde ağlamaktan birbirimizin söylediğini anlamıyordukkk.........o gün herkesi arayıp müjdemizi verdik herkes bizimle ağladı
meraba güzel annelerrrr
meraba güzel annelerrrr
allahh sagsalım kucagımızaa almayı nasıp etsın cnmm 12 yıl sonra ınss kavusukcasın kuzularınaa azkaldı.. allahım ısteyen herkeze nasıp etsınn bu duyguyuuuu amınnnnnnnnnnnonları ilk ultrasonda gördüğümüzde iki minik kesecik vardıııı biri çok küçük belki gelişmez dedi doktorumuz ama 7. haftamızda pıt pıt larını gördükya dünyalar bizim olduuu
işte sonunda bende artık bir anneydimmmmmmmm hemde 2 mucize melekimin annesiiiiii
bebegın pozısyonuyla alakalı olabılırr belkıdee
Bebeğinizi ilk kez ultrasonda gördüğünüz anı hatırlıyor musunuz?
benım goremıycegım kadar ufakcıktın prensesımmm.. dr olusupp olusmadıgı bıle bellı deıl cok erken dedı 5 haftalıktı..daha sonra gıttımdee beta hcg hormonu sayısı epey yukselmıstıı .. haftaya gell kalp atıslarına bakıcz dedı.. öle bı garıp olmuustumkıı ve o gunde geldı cattı drr ultrasonla bakıoduu ve allahınn mucızesı olan kızımmınn kalp atıslarınıı duydumm ole hızlıydıkıı .. anne benn tutunndummm dercesınee pıtpıtlıoduu.. senı yaradana kurban olurum ben elıfımmm.. herseyımm.. ıyıkı benımlesın.. sana kavusucamm azkaldıı senı kokluycagım gunler bı an once gelsın cnmm cunkı babanda bende senı omrumuzunnn yettıgı kadar cok sevıcezz.. gozyaslarımla yazdım bunu.. ogunler aklımaa geldıı.. sızlerde paylasırsanızz cok sevınırım
maşallah canım bebişineSelam kızlar, dün randavum vardı......anca yazmaya fırsatım oldu......benim tombalak kızım 2700 g olmuş
nts ye girdim, oda normal çıktı.....3 hafta önce ile aynı çıktı kilom.....yani bebiş almış 600 g ama ben almamışım ( bu iyi oldu)
11 kg aldım şuana kadar.......inşallah son aydada çok almam.....
benden bu kadar kızlar sonra resmi de yüklerim kızımın.....
maşallahhhhh prenseseeSelam kızlar! Biz de dün doktordaydık. Kızım 2250 gr olmuş, veeee nihayet dönmüş! İnşallah gerisin geri dönmez. Testlerim iyi çıktı, nstye de girdik; ama tam stres testi oldu, hemşirelerden biri kayıpmış ulaşamamışlar, onu arayıp durdular yanımda ben yatarken, biz de iş yerinde benzer bir olay yaşadık ve maalesef kötü sonuçlandı o yüzden iyice gerildim kızım da anladı beni o da sürekli bağladıkları probu tekmeledi durdu, bana da sırt üstü yatma dediler ama en rahat ettiğim pozisyon oydu, yan yatıyorum feci bişey zaten sol tarafa yatmak işkence, midem bükülüyor resmen, sağa yattım kalça eklemlerim ağrıdı ben de nazlı oldum artık :))
şükür canım sağlık sorunlaru yok ama biraz geride ufaklıklarr neyse artık doğunca besleriz biz onlarııı kocamaan olurlaarr..kızlar merhaba.ben geldim.dün kontrolüm vardı.yine oğluşum 1 hafta geriden geliyor.ama allah.a çok şükür aradaki fark açılmamış.sadce beli ince dedi bu fark oradan geliyormuş.Bir sağlık sorunu yok çok şükür bende de bebeğimde de.bu gidişle 3 kilo falan doğar dedi olsun ama sağlıklı olsunda önemli değil.şuan haftasına göre biraz zayıf.inşallah kapatırız doğuma kadar.daha dönmemiş oğlum kafası yandaymış
canım beniim unutmak ne mümküünn..
adetimin olacağını beklediğim gün dayanamadım eşimden habersiz gittm itest aldım eczaneden eve geldim yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi kaç saat sonra ikinci testi yaptım onunda ikincii çizgi silik çıktı böyle durumlarda hamile olma ihtimalinin çoook yüksek olduğunu biliyodum dayanamadım eşimi aradım ikinci çizgi silik diye yani hamile misin dedi büyük ihtimalle dedim. baya araştırmıştım hcgnin yüksek olması gerektiğini iki güne bbi iki katına çıkması gerektiğini fln biliyodum eşime dedim yarın hastanede kan testi yaptıralım dedim ertesi gün gitti yaptırdın hcg yüksekti sonra iki gün sonra tekrar gittik iki katına çıkmıştı bi iki gün sonradaa doktora gittik doktor satımı sordu 28 kasım dedim hcg sonucunu gösterdim hemen ultrasona aldı bakın burda dedi kalbide atıyo 6 hafta 3 günlük gebesiniz dedi bdt 3 eylül dedi vee 1 buçuk ay sonra kontrole çağırdı benim doktor içime sinmemişti ve 1 ay sonra başka doktora gittim doktor düşük tehliken var dedi o kadar alışmıştım ki miniğime doktordan çıktık eve geldik ve ben eşime sarılarak hüngür hüngür ağladım ya bırakırsa bizi diyee o da bişey olmayacak dedi bırakmayacak bizi bak gör dedi ve oğlumuz bizi bırakmadıı canım oğlum EFEm... doktorun 6hafta3 günlük dediği daha dün gibi bugün ise 35 hafta iki günlük olduk rabbime şükürler olsun....
maşallah canım bebişineçook şükür sağlıkları yerindee yavrularımızınn..
maşallahhhhh prenseseebak gördünmü annesii üzmedii seni ve döndüü tekrar dönmezler inşalah bu saatten snraa..
şükür canım sağlık sorunlaru yok ama biraz geride ufaklıklarr neyse artık doğunca besleriz biz onlarııı kocamaan olurlaarr..
kızlar bebekleriniz günde kaç kez hıçkırıyor.
Benim şuan 3 oldu gece2 sabah11 öğlen14 bakalım akşama kadar kaç olur ;( iyimi kötümü anlamadım
]
bısey olmaz cnmm nette normal yazıo ama ben hıc hıssetmedım o ayrı
hıçkırdığını nerden anlıyosun pardon da merak ettim ben böle bişe duymadım
ben bu ay dondurma çook az yedim yaa geçen aylarda hergün yiyodum gelişimi önde bile gidiyodu tavsiyelerine uyacağım canım sağolasın..Hoşgeldin tatlım. Benim bebeğinde o civarda doğarmiş dr dedi. Ben geçen ay 1ay geriden gidiyordum bu ay düzelmiş.
Hergün sabah akşam süt içtim kahvaltıda yumurta yedim. Bol et ürünleri yedim meyvem günde 3porsiyon oluyordu. Dondurma çok yedim o yaparmi bilmem . Böyle beslendim 1ayda 1 kilo aldı bebeğim .
Ama 3bucugu geçmez 3.100 gr anca doğururum .
Sende sıkma tatlı canını ne zayıf doğanlar var .normal gidipde sıska doğan var3kilonun üstü bence iyi
tatlım 37yi geç sonra sürpriz yaaapppp...ay ay moral olsun tabi şekerimmmm nedense benim içim çok rahattt sende rahat oll annesi, dediğin gibi tonton bebiş seviyor olabilir dr un:)
hehe benden heran herşey bekle haatım süpriz yapaiblirm hahaha
bi arkadaş daha yazmıştı canım karpuzu bu ay yiyeyim boool boool...Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.
evet eveeet kesin tombik seviyoo benim doktooorcanımm benmde gecen persmbe 2090 gr dı doktorum az fılan demedı, evet senın doktor tombık sevıyoo sanırım, saglıklı olsunlarda alır kıloyu, zaten son ay cok alıyomus, bızımkıler 3 kılo kadr dogar nasıpse anlasılan
sende takılma kuzumm
bence ben ofısten gıtcem doguma, mıhracede gezmeden
hoşbulduk tubacımtatlım bende seni bekliyordum hg.. iyi olmamak için bi neden yok kafayımı yedin herkesinki 2400 civarında zatenn haftasıyla uyumlu bencetakma kafana son haftlarda alcak zaten asıl kiloyu bence 3.200 den fazla doğar bak görürsün..maşallah bebişinee sen iyi beslnmeye çalış her sabah yumurta günde 3 bardak süt iç hurma da ye ye babam ye işte ama 15 kg yu da geçmeee
sağol canım.. benim doktor tombiş seviyoo gerçekten hehemaş canım bebişinekilosu hiç de okadar az değil bence.. doktorun tombiş seviyo herhalde gerçekten ayrıca 3200 doğsa da çok normal değil mi hiç canını sıkma bence
süt hurma karpuz ne bulursam yicem artık. sağlıklı olsunlarda canım 3 kgde doğsalaar biz besleriz onlarııı...maşşallh canım düzelir ya merak etme sen içebildiğin kadar bol süt iç.. bebek alsında biz alsak önemli değil
sağol canım bi sor bakalım benim doktor tombiş seviyo galiba zayıf geldi kadınaa bakalım başka doktor ne diyecekk.sibelcim 2400 çok güzel bir kilo dr ne zaman gidersem soracam haftanıda söylerim bakalım başka dr ne diycek
karın sertleşmesi için ne dedi
maşallah canım bebişineeselam kızlarrr ben geldim doktordan kızımızın sağlık durumu çok ii çok şükür bir problem yok 2.500 olmushaftaya cuma bidaha gideceğiz nstye girmedik gerek yok şimdilik dedi.. bol bol su iç dedi yedikelrine dikkat et dedi ben kilo almamışım çok şükür bu ay hala 15 kilo almış durumdayız yani:) çok mutlu oldum yaa imiş bebeğim doğum zamanı ile hersey böle giderse normal yapıcaz seninle konusmak için erken dedii
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240grolmuş. herşey yolunda yani
3 kgyi geçer inşallah zaten canım daha 5 haftamız vaarr gününüde doldurursaa geçer yanii son hafta çok kilo alırmış bebişlerr..canım 3200 bence gayet normal benim kızım 3290 doğdu gayette iyiydi sağlığı yerindeydi ve normal doğdu bence hiç kafaya takma doktorlar anca bizi endişelendirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?