2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar merhaba.ben ocak annelerindenim.öncelikle allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasın.ben bebek arabamı satmak istiyorum.nedeni ise düşünmeden aldım diyebilirim.evim gezebileciğim yerlere uzak olduğu için pek dişarı çıkamıyorum.bu yüzden arabayı en fazla 5 sefer kullandım.yepyeni katlanmış bir şekilde evin bir köşesinde duruyor.ben çantası ve ana kucağı dahil 1.500 tl ye almıştım.ana kucağını kullandım fakat araba ve çanta çooook temiz.ilgilenenlere duyurulur.bu linkten de bakabilirsiniz. (ben 1000 tl'ye satıyorum) (bendeki bordo-gri olanı)Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

meraba güzel annelerrrr
siz yazınca ilk anılarınızı bende duygulandım yazmak istedim

benim bebeklerim tüp bebek tam 12 yıl sonra allahım bize bu güzel duyguyu tatttırdı şükürler olsun

benim tranferim 30 ocakta yapıldı ve 12 gün sonra kan değerine bakmak için doktorum çağırdı
biz kk dan 2 yıldır görüştüğümüz 4 arkafdaşla birlikte 1-2 gün arayla yaptırmıştık hepimizde sonuç bekliyorduk
o 3 arkadaş benden önce pozitif sonucu almışlardı ve ben çatlamak üzereydim çok merak ediyordummm

birgün işe giderken daha test günüme 5 gün var eczaneden idrar testi aldım ve eşime söylemedim tabi iş yeriminde yaptığım testle öğrendim minik mucizelerimii o an çıldıracaktım nerdeyse hem haykırarak ağlıyordum tabi ilk işim eşimi aramak olduuuu
ikimizde ağlamaktan birbirimizin söylediğini anlamıyordukkk.........o gün herkesi arayıp müjdemizi verdik herkes bizimle ağladı
çok şükür allahıma bu günleri bize yaşattı isteyen herkse yaşatsınnnn
oğullarım YİĞİT VE ÇINARI sağ sağlim kucağımıza nasip etsin inşallahhhh

insanın anlatamadıgı, garıp bı duygu kaplıyor ıcını,,
yazarken bende agladım yaa, duygusalız galıbaa bu aralarr :))))

amin canım inşallah sağsalim kucağına alırsın oğullarını. benim de oğlum olacak, Allah bizlere bağışlasın bebeklerimizi.

allah bağışlasın ikizlerini.
benim de iki oğluşum olacak :)

kızlar birşey sorucam loğusayken saçımıza kırmızı kurdela ya da taç takıyoruz ya o erkek olunca mavi kız olunca kırmızı mı oluyor ?

onları ilk ultrasonda gördüğümüzde iki minik kesecik vardıııı biri çok küçük belki gelişmez dedi doktorumuz ama 7. haftamızda pıt pıt larını gördükya dünyalar bizim olduuu
işte sonunda bende artık bir anneydimmmmmmmm hemde 2 mucize melekimin annesiiiiii

çok duygulandım inan (( bebek özlemi çekipte o duyguyu yaşamak çok başka bişe olsa gerek sizin adınıza çok sevindim hep iyi günlerini görürsün inş yavrularının bakarsın arkasındanda zilloş bi kıızın olur bak içime öle doğdu birden :))) Allah tekrardan hayırlı uğurlu etsn sağlıkla doğmak doğurmak nasip etsinnnn

hepinize teşekkür ederimmm

allah hepimizin evlatlarını bağışlasınnn
hepside sağlıkı hayırlı evlatlar olsunlar hayırlıca kucağımıza alalım inşallahhh

allahh sagsalım kucagımızaa almayı nasıp etsın cnmm 12 yıl sonra ınss kavusukcasın kuzularınaa azkaldı.. allahım ısteyen herkeze nasıp etsınn bu duyguyuuuu amınnnnnnnnnnn

bebegın pozısyonuyla alakalı olabılırr belkıdee

hım genelde dr larda sola yatılması gerektiğiini söylüyor şeker kan akışı ve oksijen daha iyi oluyormuş benc eondan
sonuçta nst dede hareketleri kalp atışı sancısı falan ölçülüyor

canım beniim unutmak ne mümküünn..
adetimin olacağını beklediğim gün dayanamadım eşimden habersiz gittm itest aldım eczaneden eve geldim yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi kaç saat sonra ikinci testi yaptım onunda ikincii çizgi silik çıktı böyle durumlarda hamile olma ihtimalinin çoook yüksek olduğunu biliyodum dayanamadım eşimi aradım ikinci çizgi silik diye yani hamile misin dedi büyük ihtimalle dedim. baya araştırmıştım hcgnin yüksek olması gerektiğini iki güne bbi iki katına çıkması gerektiğini fln biliyodum eşime dedim yarın hastanede kan testi yaptıralım dedim ertesi gün gitti yaptırdın hcg yüksekti sonra iki gün sonra tekrar gittik iki katına çıkmıştı bi iki gün sonradaa doktora gittik doktor satımı sordu 28 kasım dedim hcg sonucunu gösterdim hemen ultrasona aldı bakın burda dedi kalbide atıyo 6 hafta 3 günlük gebesiniz dedi bdt 3 eylül dedi vee 1 buçuk ay sonra kontrole çağırdı benim doktor içime sinmemişti ve 1 ay sonra başka doktora gittim doktor düşük tehliken var dedi o kadar alışmıştım ki miniğime doktordan çıktık eve geldik ve ben eşime sarılarak hüngür hüngür ağladım ya bırakırsa bizi diyee o da bişey olmayacak dedi bırakmayacak bizi bak gör dedi ve oğlumuz bizi bırakmadıı canım oğlum EFEm... doktorun 6hafta3 günlük dediği daha dün gibi bugün ise 35 hafta iki günlük olduk rabbime şükürler olsun....
maşallah canım bebişine çook şükür sağlıkları yerindee yavrularımızınn..
maşallahhhhh prensesee bak gördünmü annesii üzmedii seni ve döndüü tekrar dönmezler inşalah bu saatten snraa..
şükür canım sağlık sorunlaru yok ama biraz geride ufaklıklarr neyse artık doğunca besleriz biz onlarııı kocamaan olurlaarr..

kızlar bebekleriniz günde kaç kez hıçkırıyor.
Benim şuan 3 oldu gece2 sabah11 öğlen14 bakalım akşama kadar kaç olur ;( iyimi kötümü anlamadım

sıbel bakkkkkkkkk

ayyy 2 saat kayboldum neler olmus böyle:) bende yazayım ya içimde kalmasın yılbaşında annemelrle beraber şehir dışındaydık göbecikler atarken annemin yanına gitti oynadıkça kasıklarım ağrıo hamileyim heralde dedim annem saçmalama falan dedi görürsün dedim neyse yılbası bitti işe geldim bir arkadasıma söledim ben hamileyim galiba die we adet tarihime daha wardı test alalım eczaneden dedi bende mini elbise ayakta eşek kadar topuklular eczaneye gittim testi aldık yaptık 2 çizgi ben demişdim dedim hemen özel lab. gittik arkadaşla kan testi yaptırdım pozitif.. bu arada öğleden sonra buz gibi hawa ben öyle bir terliyorum ki arkadasım ne oluyor dedi nasıl ağlıyorum mutluluktanmı bilemedim çok duygulandım akşamı zor ettim akşam eşime emzik aldım giderken hediye paketi yaptırdım işden gelince eline werip bunu leylekler werdi dedim açdı hımm falan dedi bunda tepki yok şok oldum tepki göstermeyince hamileyim dedim ne dedi kaldı 15 dakika anlamadın mı emziği werince dedim yoo sen indirimde ne bulsan aldığın için buda indirimdedir die düşündüm demezmi:) neyse içi içine sığmıyor saat 9 zorla beni ewden çıkardı annemlere kayınvalidemlere ablasına abisine herkese gittik gece 1 e kadar ya söleme ayıp diyorum herkeslere o gece yetiştirmek için kapı kapı dolaşdı.. eşim gerçekten çok sewecan ve iyi bir insan ben nasıl anne olurum bilmiyorum ama onun çok çok iyi bir baba olacağına adım kadar eminim

hıçkırdığını nerden anlıyosun pardon da merak ettim ben böle bişe duymadım

benimde oluyor canım göbeeğin titremeye başlıyorama sen bir hareket hissetmiyosun tekmede yok ama göbek titriyor bende korktum doktora sordum korkma annesi kızın hıçkırıyor dedi tabi bende sonra gülme krizini girdim o öle göbeğimde depremer yapınca

ben bu ay dondurma çook az yedim yaa geçen aylarda hergün yiyodum gelişimi önde bile gidiyodu tavsiyelerine uyacağım canım sağolasın..
ay ay moral olsun tabi şekerimmmm nedense benim içim çok rahattt sende rahat oll annesi, dediğin gibi tonton bebiş seviyor olabilir dr un:)
hehe benden heran herşey bekle haatım süpriz yapaiblirm hahaha
tatlım 37yi geç sonra sürpriz yaaapppp...
Merhaba güzel anneler, benim bebeğimde 3hafta geriden geliyor ebe bana bol bol kapuz ye dedi bilmem alakası var mı, dr en fazla 2500 doğar diyor bakalım nolacak.
bi arkadaş daha yazmıştı canım karpuzu bu ay yiyeyim boool boool...
evet eveeet kesin tombik seviyoo benim doktooor
ayy sorma canımmm yaa senin patron uyuuuuzzz. ama ofiste doğurayım fln deme haaaa...
hoşbulduk tubacım bu sefer boool bool yiyeceğim tatlım yarasın bebişimeee... tatlım bir ayda 3 kg almam da 15i geçmem inşallah hehe

maş canım bebişine kilosu hiç de okadar az değil bence.. doktorun tombiş seviyo herhalde gerçekten ayrıca 3200 doğsa da çok normal değil mi hiç canını sıkma bence
sağol canım.. benim doktor tombiş seviyoo gerçekten hehe 3 ü kesin geçeriz bencedee..
maşşallh canım düzelir ya merak etme sen içebildiğin kadar bol süt iç.. bebek alsında biz alsak önemli değil
süt hurma karpuz ne bulursam yicem artık. sağlıklı olsunlarda canım 3 kgde doğsalaar biz besleriz onlarııı...
sibelcim 2400 çok güzel bir kilo dr ne zaman gidersem soracam haftanıda söylerim bakalım başka dr ne diycek
karın sertleşmesi için ne dedi
sağol canım bi sor bakalım benim doktor tombiş seviyo galiba zayıf geldi kadınaa bakalım başka doktor ne diyecekk.
kasılma içinde düzenli olmadığı sürece çok normal dedii doğum yaklaştıkça olur dedi canım..
maşallah canım bebişinee ALLAH sağlık versin hepimizin bebişlerine inşallaahh. bool bool su iç diyee banad dedii doktorum..
selam kızlar doktordan geldim şimdi 32+3üm kuzum 2240gr olmuş. herşey yolunda yani

canım 3200 bence gayet normal benim kızım 3290 doğdu gayette iyiydi sağlığı yerindeydi ve normal doğdu bence hiç kafaya takma doktorlar anca bizi endişelendirsinler
3 kgyi geçer inşallah zaten canım daha 5 haftamız vaarr gününüde doldurursaa geçer yanii son hafta çok kilo alırmış bebişlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…