ayyy çook güzel kıızz.. lohusa tacı diyee bunu alıp takayım bariii
kızlar merhaba.ben geldim.dün kontrolüm vardı.yine oğluşum 1 hafta geriden geliyor.ama allah.a çok şükür aradaki fark açılmamış.sadce beli ince dedi bu fark oradan geliyormuş.Bir sağlık sorunu yok çok şükür bende de bebeğimde de.bu gidişle 3 kilo falan doğar dedi olsun ama sağlıklı olsunda önemli değil.şuan haftasına göre biraz zayıf.inşallah kapatırız doğuma kadar.daha dönmemiş oğlum kafası yandaymış
kızlar birşey sorucam loğusayken saçımıza kırmızı kurdela ya da taç takıyoruz ya o erkek olunca mavi kız olunca kırmızı mı oluyor ?
benim gittiğim hastanede safra asiti test sonuçlarını yaklaşık 1 haftada veriyorlardı o nedenle biz düzen laboratuarında yaptırdık ve sonucu ertesi gün aldık. bulunduğunuz şehirde düzen lab. varsa orada daha hızlı sonuç alabilirsiniz bilginiz olsun
kızlar bebekleriniz günde kaç kez hıçkırıyor.
Benim şuan 3 oldu gece2 sabah11 öğlen14 bakalım akşama kadar kaç olur ;( iyimi kötümü anlamadım
hayır canım kızda olsa erkekde olsa kırmızı olmalı..al basmasın diye doğum yapan anneler takarmış..öyle derdi annem..
ben ççatııır çatıır çatladım ohh yarasın pek güzel olduuu kırmızı kırmızzıııı:111::111::111:
tüylerim diken diken oldu canım. artık büyüdüleeer kocaman oldularr bizlerde 1 aya kalmaz inşallah anne baba olacağız asıl onları kucağımıza alınca öğreneceğiz anneliğii sağlıkla gelsinlerdoğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetin 1-2 ay kesilir ve hamile kalman 2-3 ay sürebilir demişti dr.um..bende 14 Aralıkta son hapımı içmiştim..nasıl olsa 3-4 ayı bulur diyodum hamile kalmam..ocak 2011de adet olmadım,haptandır diye düşündüm test yapmak hiç aklıma gelmedi.. meğerse hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkide hamile kalmışım..4 şubat 2011 cumartesi günü aslında hiç hamile olduğumu düşünmüyodum ama eczaneden gebelik testi aldım.. eve geldik eşimle,o alışveriş torbalarını eve yerleştirirken ben banyoda testi yaptım o da ne bi baktım 2 çizgi birden çıktı ve çok belirgindi ikisi de..gözlerime inanamadım..çocukluğum ve annem geldi ilk gözümün önüne..Allah ım ne garip bi duyguydu..eşimi çağırdım ve testi gösterdim oda çok şaşırdı ama bi taraftan da çok mutlu olmuştu..'aslan karım benim' diye sarıldı bana ki çok istiyodu bir bebeğimiz olsun.. o gün cumartesi olduğu için dr. a gidemedik.pazartesi sabah erkenden gittik kan verdim öğleden sonra aradılar gebesiniz dediler kesinleşmişti hamileliğim tabi kocam bu haberi alınca iyice havalara uçtu..artık emindik çünkü..ertesi gün ultrason a gittik ve bide ne görelim...benim kelebeğim 7 haftalık olmuşta bizim haberimiz yokmuş,kalbi atmaya başlamış dedi dr ve biz bu mucizeye bir kere daha sevindik..Allah olmayan herkese nasip etsin..küçük kızım 32.haftasında şimdi..zaman nasıl geçiyo anlamadım..çok seviyoruz onu..babası da ben de sabırsızlıkla bekliyoruz..biliyorum ki onu kucağımıza aldığımızda hayatımızda bi çok şey değişecek..bekliyoruz seni minik prensesim,güzel kızım benim...
ben üşüyorum yaa hasta mı olacağım yoksa hava mı serin anlamadım valla..klima çalışdığı haldse terliyorum ya yok böle bişe çokkk sıcakk ewe gitmek istiyorum daha 2.5 saat war kızımda sıkıldı gideceğiz die tüm işleride bitirdik yapacak bieş yok patladımm
tüylerim diken diken oldu canım. artık büyüdüleeer kocaman oldularr bizlerde 1 aya kalmaz inşallah anne baba olacağız asıl onları kucağımıza alınca öğreneceğiz anneliğii sağlıkla gelsinler
ben üşüyorum yaa hasta mı olacağım yoksa hava mı serin anlamadım valla..
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetin 1-2 ay kesilir ve hamile kalman 2-3 ay sürebilir demişti dr.um..bende 14 Aralıkta son hapımı içmiştim..nasıl olsa 3-4 ayı bulur diyodum hamile kalmam..ocak 2011de adet olmadım,haptandır diye düşündüm test yapmak hiç aklıma gelmedi.. meğerse hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkide hamile kalmışım..4 şubat 2011 cumartesi günü aslında hiç hamile olduğumu düşünmüyodum ama eczaneden gebelik testi aldım.. eve geldik eşimle,o alışveriş torbalarını eve yerleştirirken ben banyoda testi yaptım o da ne bi baktım 2 çizgi birden çıktı ve çok belirgindi ikisi de..gözlerime inanamadım..çocukluğum ve annem geldi ilk gözümün önüne..Allah ım ne garip bi duyguydu..eşimi çağırdım ve testi gösterdim oda çok şaşırdı ama bi taraftan da çok mutlu olmuştu..'aslan karım benim' diye sarıldı bana ki çok istiyodu bir bebeğimiz olsun.. o gün cumartesi olduğu için dr. a gidemedik.pazartesi sabah erkenden gittik kan verdim öğleden sonra aradılar gebesiniz dediler kesinleşmişti hamileliğim tabi kocam bu haberi alınca iyice havalara uçtu..artık emindik çünkü..ertesi gün ultrason a gittik ve bide ne görelim...benim kelebeğim 7 haftalık olmuşta bizim haberimiz yokmuş,kalbi atmaya başlamış dedi dr ve biz bu mucizeye bir kere daha sevindik..Allah olmayan herkese nasip etsin..küçük kızım 32.haftasında şimdi..zaman nasıl geçiyo anlamadım..çok seviyoruz onu..babası da ben de sabırsızlıkla bekliyoruz..biliyorum ki onu kucağımıza aldığımızda hayatımızda bi çok şey değişecek..bekliyoruz seni minik prensesim,güzel kızım benim...
klima çalışdığı haldse terliyorum ya yok böle bişe çokkk sıcakk ewe gitmek istiyorum daha 2.5 saat war kızımda sıkıldı gideceğiz die tüm işleride bitirdik yapacak bieş yok patladımm
kızlar birşey sorucam loğusayken saçımıza kırmızı kurdela ya da taç takıyoruz ya o erkek olunca mavi kız olunca kırmızı mı oluyor ?
valla cnm benim de klima çalışıyor ama nefes alamıyorum.( ki normalde hep üşüyen bir tipimdir).
yazık yanımdaki arkadaş hırka getirdi artık düşün yani
walla canım bu da hamilelikten heralde bende bayılacağım artık sıcaktan sürekli terliyorum sürekli elim ve ayağım yanıyorr ayy yazı kıza doğursada kurtulsam diyodur:)
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
ben ççatııır çatıır çatladım ohh yarasın pek güzel olduuu kırmızı kırmızzıııı:111::111::111:
bı sapıgımız eksıktıı deseydın hamılee kadına ayıptr dıeeSelamlaaaar kızlar bende daha yeni kalktım valla yuh bana demi :) dahada kalkmazdımda dünden beri sapığın biri dadadndı arıyıp duruyor. En son eşimi arayıp verdm numarasını. Sinirle uyandım. Zaten çok bölük pörçük uyumuştum. Birazdanda özel ders için öğrencim gelicek kalkıyım iki lokma bişey yiyim bari. Öpüldünüüz
hayırlı ugurlu olsun cnmdarısı basımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?