2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bizimde sat hemen hemen aynı. Bende gittim dün kontrole. Benimkide 1800 gr olmuş. Benim bebişimde geriden geliyordu. Ama şimdi daha iyi haftasını yakaladı gibi. 1 haftada 300 gr. almış. İnan çok sevindim. Belli olmuyo çok dert etme. Bak ben bu hafta 1 muz,2 şeftali,karpuz,ceviz kuru üzüm bi avuç kadar ve her gece 2 bardak süt içtim. Bilmiyorum hangisi fayda etti sanada yazayım dedim. Son haftalarda daha çok alıyolarmış. Endişelerini anlıyorum çünkü bendede aynı endişeler var. Sağlıklı olsunda 3 kilo olsun benim olsun diyorum :) İnşallah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allahım.

kızlar birşey sorucam loğusayken saçımıza kırmızı kurdela ya da taç takıyoruz ya o erkek olunca mavi kız olunca kırmızı mı oluyor ?

hayır canım kızda olsa erkekde olsa kırmızı olmalı..al basmasın diye doğum yapan anneler takarmış..öyle derdi annem..

bizim burda yok cnm maalesef nese yrn bellı olcak inş. değildir..

kızlar bebekleriniz günde kaç kez hıçkırıyor.
Benim şuan 3 oldu gece2 sabah11 öğlen14 bakalım akşama kadar kaç olur ;( iyimi kötümü anlamadım

cnm kötü bişi değil hıçkırması normal

hayır canım kızda olsa erkekde olsa kırmızı olmalı..al basmasın diye doğum yapan anneler takarmış..öyle derdi annem..

bnm doğumumdan foto var annem takmış ayy cok duygulandım şimdi anneme gidince o fotoyu bulmam lazım şimdi bn takıcm kırmızı tacı Allah izin verirse

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra adetin 1-2 ay kesilir ve hamile kalman 2-3 ay sürebilir demişti dr.um..bende 14 Aralıkta son hapımı içmiştim..nasıl olsa 3-4 ayı bulur diyodum hamile kalmam..ocak 2011de adet olmadım,haptandır diye düşündüm test yapmak hiç aklıma gelmedi.. meğerse hapı bıraktıktan sonraki ilk ilişkide hamile kalmışım..4 şubat 2011 cumartesi günü aslında hiç hamile olduğumu düşünmüyodum ama eczaneden gebelik testi aldım.. eve geldik eşimle,o alışveriş torbalarını eve yerleştirirken ben banyoda testi yaptım o da ne bi baktım 2 çizgi birden çıktı ve çok belirgindi ikisi de..gözlerime inanamadım..çocukluğum ve annem geldi ilk gözümün önüne..Allah ım ne garip bi duyguydu..eşimi çağırdım ve testi gösterdim oda çok şaşırdı ama bi taraftan da çok mutlu olmuştu..'aslan karım benim' diye sarıldı bana ki çok istiyodu bir bebeğimiz olsun..o gün cumartesi olduğu için dr. a gidemedik.pazartesi sabah erkenden gittik kan verdim öğleden sonra aradılar gebesiniz dediler kesinleşmişti hamileliğim tabi kocam bu haberi alınca iyice havalara uçtu..artık emindik çünkü..ertesi gün ultrason a gittik ve bide ne görelim...benim kelebeğim 7 haftalık olmuşta bizim haberimiz yokmuş,kalbi atmaya başlamış dedi dr ve biz bu mucizeye bir kere daha sevindik..Allah olmayan herkese nasip etsin..küçük kızım 32.haftasında şimdi..zaman nasıl geçiyo anlamadım..çok seviyoruz onu..babası da ben de sabırsızlıkla bekliyoruz..biliyorum ki onu kucağımıza aldığımızda hayatımızda bi çok şey değişecek..bekliyoruz seni minik prensesim,güzel kızım benim...

Son düzenleme:
klima çalışdığı haldse terliyorum ya yok böle bişe çokkk sıcakk ewe gitmek istiyorum daha 2.5 saat war kızımda sıkıldı gideceğiz die tüm işleride bitirdik yapacak bieş yok patladımm

tüylerim diken diken oldu canım. artık büyüdüleeer kocaman oldularr bizlerde 1 aya kalmaz inşallah anne baba olacağız asıl onları kucağımıza alınca öğreneceğiz anneliğii sağlıkla gelsinler
klima çalışdığı haldse terliyorum ya yok böle bişe çokkk sıcakk ewe gitmek istiyorum daha 2.5 saat war kızımda sıkıldı gideceğiz die tüm işleride bitirdik yapacak bieş yok patladımm
ben üşüyorum yaa hasta mı olacağım yoksa hava mı serin anlamadım valla..

walla canım adana 7 24 sıcak belki serinlemişdir oralar aman aklına getirme son zamanlarda hasta falan olmayalım

merhaba kızlar birkaç gündür uğramadım, hepiniz iyisiniz gördüğüm kadarıyla. bizim ikizler vardı sedeflerin. ondan haber var mı?
turkuazsuay benim hamile kalmam biraz benziyor seninkine. arkadaşlar hep korunmayı bırak 5,6 ay sonra ancak hamile kalırsınız filan dediler. bizde onların gazıyla aralık ayında bıraktık. son adetim 1 aralıktı. aslında hemen olmasını istemiyordum doğum kışa gelsin diye ama korunmayı bırakınca keşke hemen olsa dedim içinden çünkü ya olmazsa gibi bir korku belirmişti içimde. 28 aralık günü hala adetim gelmemişti içime şüphe düştü, test yaptım tek çizgi çıktı( 25 günde bir adet oluyordum önceleri) 30 aralık cuma oldu hala ses yok. o akşam hafif midem bulandı ve halsizlik çöktü. 31 aralık cumartesi sabah uyandığımda sabah idrarıyla yapayım bi dedim , testi yaptım sonucunu bekliyordum eşim lavobaya kalktı. testi hemen sakladım, ne acele ediyorsun diye kızacak diye. camdan dışarı bakarak bi su içtim ve arkamı döndüğümde iki çizgiyi gördüm. soluktu gözlerime inanamadım, eşime bağırarak yanına gittim. bizimki yatağa dönmüştü, kalk şuna bak diye bağırıyordum o da inanamadı. çok şaşırdık ve sevindik. hemen özel hastaney aradım randevu aldım. heyecandan yemek bile yemeden doğru düzgün doktora gittik. doktora idrar testini söyledim son adet tarihimi sordu 1 aralık dedim, ee 31 aralık bugün çıkmazki dedi.. ama çıktı dedim. o da şaşırdı keseye baktı göremedi tabii. çünkü oğluşum çok küçüktü. kan testinde çıktı haftaya keseyi görmek için gel dedi. keseyi görene kadar sadece annemlere ve birkaç samimi arkadaşa söyledik ertesi hafta keseyi görünce herkese duyurduk tabii. kimse beklemiyordu, herkes hem şaşırdı hem çok sevindi. ama kalp atışını duyana kadar içimizde hep bir korku oldu. 7. haftada kalp atışını duyunca rahatladık. bize yeniyıl sürprizi yapan oğlum şimdi kocaman oldu. iyiki bizi çok bekletmemiş diyoruz şimid tabii. onu kucağımıza alacağımız anın heyecanıyla bekliyoruz.

Selamlaaaar kızlar bende daha yeni kalktım valla yuh bana demi :) dahada kalkmazdımda dünden beri sapığın biri dadadndı arıyıp duruyor. En son eşimi arayıp verdm numarasını. Sinirle uyandım. Zaten çok bölük pörçük uyumuştum. Birazdanda özel ders için öğrencim gelicek kalkıyım iki lokma bişey yiyim bari. Öpüldünüüz

valla cnm benim de klima çalışıyor ama nefes alamıyorum.( ki normalde hep üşüyen bir tipimdir).
yazık yanımdaki arkadaş hırka getirdi artık düşün yani

kızlar birşey sorucam loğusayken saçımıza kırmızı kurdela ya da taç takıyoruz ya o erkek olunca mavi kız olunca kırmızı mı oluyor ?

aslında erkek olunca mavi kız olunca pembe takıyorlar şimdi.
ama ben kız da olsa erkekte olsa hep kırmızı takmayı istemiştim.kırmızıyı çok yakıştırıyorum. kızıma da kırmızı bant takacağım. hastane çıkışımızda kırmızı beyaz zaten

valla cnm benim de klima çalışıyor ama nefes alamıyorum.( ki normalde hep üşüyen bir tipimdir).
yazık yanımdaki arkadaş hırka getirdi artık düşün yani

walla canım bu da hamilelikten heralde bende bayılacağım artık sıcaktan sürekli terliyorum sürekli elim ve ayağım yanıyorr ayy yazı kıza doğursada kurtulsam diyodur:)

kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr

hayırlı ugurlu olsun cnm darısı basımıza inş

canım bana doktor dedi zaten söylediğim kiloda olabilir -400 e kadar inebilirde dedi yanılma payı oluyormus aletlerde yani bebişlerimiz bize sölenenden biraz zayıf doğabilir yazık ne kadar zayıfmıs bebiş öyle kaç haftalıkdı canım küweze almıslarmı? şimdi öyle diyoruz ama belki de gereçekten dayanılmayacak kadar zordur sancı zaten herkes diyorki doğurmakta bişe önemli olan sancılara dayanabilmek.. Allah analı babalı büyütsün canım

ben ççatııır çatıır çatladım ohh yarasın pek güzel olduuu kırmızı kırmızzıııı:111::111::111:
nerdeyse zıl takıp oynucaksın sekerım
bı sapıgımız eksıktıı deseydın hamılee kadına ayıptr dıee zaten sıkıntılıyızzz
hayırlı ugurlu olsun cnm darısı basımıza inş

amın cnmm 36 haftallık olduu.. ıns zamanında gelır bebıslerımızzzzzzzzzzzzz

selam anneler.. herkes yazmış hikayesini bide ben yazayım dedim :) evlendiğimde güya iki yıl çocuk istemiyordum.. ama meslektaş arkadaşlardan birisiyle yeni tanışmıştık baktım onlar çocuk için deli divane oluyor ama rabbim vermiyor.. çok üzüldüm onların haline.. daha sonra daha evleneli 3 ay olmuştuli eşime çocuk istediğimi söyledim.. o ilk günden beri istiyordu zaten hali hazırda yani.. ilk ay böyle geçti. benim adetim 2 gün geç kaldı ama zaten düzensiz olduğu için şüphelenmedim hemen.. sonra içimdeki kurt kemirdi kemirdi beni gittim test aldım eczaneden.. eve dönerken eşim bi yandan arabada konuşuyor ama onu dinleyen kim ben eve gidip bir an önce testi yapmak derdindeydim :) eve geldiğimizde eşimin bir an evden çıkışını fırsat bildim ve hemen testi yaptım.. ama sonuç.......... yoktu.. 2 gün sonrada adetim geldi zaten çok üzülmüştüm 1 ay içinde hırs yapmayı becermişim kendime diye üzüldüm baya. ama fazla kafaya takmamaya çalıştım.. daha sonraki ay ine geç kaldı adetim.. düzensiz olduğunu bile bile 1 gün gecikse heyecan yapıyordum..yine test aldım ama sonuç yine negatif.. bebek yolu gözleyipte 2 kere üst üste negatif çıkması berbat bişeymiş.. onu anladım.. rabbim senelerce bekleyenlere sabır versin.. neyse 2. testtede çıkmayınca kafaya takmıycağıma ve üzülmeyeceğime söz vermiştim kendime.. takıntılı olmuştum çünkü nerdeyse psikolojim bozulacaktı 2 denemede denemeleri bırakıp eski hayatıma devam ettim açıkcası. daha sonra mersinde sınavlara girmem gerekiyordu. otelden yer ayırtıp gittik eşimle. sınavlarım bitti bi gece daha kalıp dönecektik eşimle.. ben hala adet olmamıştım aklıma yine düştü şu konu.. gece gece mersinde eczane aramaya çıktık eşimle. ama hepsi kapalıydı. nöbetçi eczaneyide bulamadık bir türlü. mersini fazla bilmediğimiz için fazla uzaklaşmakta istemedik otelden. öylecesine geri döndük otele. eve geldiğimizde hala aklımdaydı ve eşime çaktırmadan test aldım yine. o anlarsa takıntı yaptın diye kızıyordu çünkü eşim namaza gittiğinde yaptım testi veeeeeeeeeee çift çizgiydi.. :) meğer geçen sefer çok küçücük olduğu için çıkmamış testte.. hemen ağlamaya başladım çok duygulanmıştım.. annemi aradım bir an önce. annemde çok sevindi anlamsız anlamsız gülüyordu seviniyordu telden sonra camdan baktım eşim geliyor anneme dedim teli kapat eşime söyleyeceğim daha haberi yok diye annemde mübarek öyle meraklı ki teli kapatma bari tepkisini duyayım diyor.. oooooolduu töbe tööbe kapattım teli ve eşime söyledim testi gösterdim o da uçtu havalara kucağına alıp döndürdü beni ayyy çok romantikti günlerden cumartesiydi. pazartesiyi bekleyip hastahaneye gittik doktor ultrosondan baktı bebek görünmüyor dedi. yine yıkıldım o testler yanlış çıkabiliyor dedi birde.. teste gönderdi beni. test sonucu çıkana kadar öylece oturdum.. sonra sonuçu alıp doktora götürdüm ve beta hcg artışta hamilesin dedi.. ben yine açtım muslukları tabi. meğersem minicikmiş benim kuşum görünmeyecek kadar küçükmüş ayyy ne uzun oldu ama dimi.. ama napalım baya uzun bizim hikaye ) o gün bu gündür beraberiz miniğimle.. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. (amin..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…