2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kuveze gırmemıss cnmm ama cok kucukmusss ne tatlıdır sımdıı oo alahımm yardımcımıss olsun sancılarımızz hafıf olur ınss.. ama acılma oluosadaa beklemelıyızz neolursa olsun bı 1o dk cekıcez belkı ama sütümz hemen gelıcekk sımdı yawrum hem kucukk 235o dogmuss hemde sütsüzz mama yıcek onada yazık

amın cnmm 36 haftallık olduu.. ıns zamanında gelır bebıslerımızzzzzzzzzzzzz

inşallah cnm yarın netleşicek zaten erken gelip gelmeyeceği dua ediyorum bugun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. bu sabah canımız sıkıldı eşimle yurtdısında yasıyan bi arkadası vardı , 2 yasında kızları var boşanmışlar üzüldük eşimin en sevdiği ark.dır. haklarında hayırlısı gerçi ama eşim çok etkilendi..

AMINNNNNNNNNN CNMMMMMMMMM... NEGUSEL ANLATMISINN

hayırlısı ıns cnm yarın gelınce yaz olurmu.. evlenmekte bosanmakta normal cnmm anlasamıyolarsa en ıyısı buu..

canım benim tabi teknoloji gelişmiş artık ama annem bana doğum yaparken açılma olmus gerekli açılma olsun die 1.5 gün suni sancıya dewam etmiş en sonunda açıma olmus gece 2 de hatta suyu bile gelmemiş doktor patlatmıs yani herkesde aynı olmayabiliyor.. ayy yazık yaa inş çabucak toparlar kendini

eskısı gıbı sımdı kımse dayanmıo kı cnm yaabızım canımız tatlı herhalde eskındeenn nasıl doguruyolarmıs eevdeee meselaa .. sımdı sezeryna alın dıyıverrıolar hakkmızda hayırlısı ınss

bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?

canım ben chico aldım.kampanyası vardı.şampuanı bebek yağı pişik kremi sabunu ve anne için güneşten korunma kremi bebek çantasının içinde set halindeydi.fiyatıda uygundu.tek tek almaya kalksam sırf içindeki ürünler 85 tl filan tutuyordu.çantasıyla birlikte 50 tl ye aldım.

hayırlısı ıns cnm yarın gelınce yaz olurmu.. evlenmekte bosanmakta normal cnmm anlasamıyolarsa en ıyısı buu..

yrn dr.a gitmicem cnm tel ile bildircekler bide 3lü tarama testi sonuçlarında tel ile bildirmişlerdi.hast.nin numrasını gorunce heyecandan kalbim çıkcak gibi oluo ... aynen cnm haklarında hayırlısı artık

ayy evet cnm çok şükür.seninde bir sorun yokmuş çok şükür geçmiş yapıp okudum.önemli olan sağlıklı olmaları.hele bi doğsunlar hayırlısıyla )))))

o gün kadının biri anlatıyor 70 80 war heralde yaşı şalvarın içine doğum yapmıs haberri yokmus ayaklarına bişe değdiğini hissetmiş bakmıs bebek:) tövbe yarabbim töbe dedim:)
bide eşimin bir müşterisi anlatmıs çok yakın zamanda koptum... başımıza ne geldi bilseniz die ne oldu demiş eşimde.. eşi çok kiloluymuş 120 kilo falan zor yürüyormus neyse kadını geçenlerde şiddetli karın ağrısı ile hastaneye kaldırmıslar kadın doğuruyormus nasıl bir kadınsa hamile olduğunu bile bilmiyomus duyunca sok olmuslar bende dinleyince koptum tabii

ayy canım yaa inşallah benim bebeğimde yakalar haftasını.muzu bende duymuştum ama hiç sıcaklarda canım muz istemiyor ama bebeğim için yemeliyim haklısın canım...bende pekmez duymuştum cnm hergece sütümün içine pekmez atıp içiyorum.tavsiyelerin için çok sağol canım.iyiki bu site var .-) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Dideeemmmmm
hNGİ HAST??? hangi dr gidiyodun canıımmmm????

Kızlarrrr

Eren
Kaan
Ayberk

Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk

Kızlarrrr

Eren
Kaan
Ayberk

Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk

Kızlarrrrrr

Eren
Kaan
Ayberk
Hangi isim güzel?Oğlumun hala ismi yok:26::26:

anladım canım orası güzeldi
ben de metro hast. Ferat beye gittim çok tatlı,konuşkan bi adamdı
içime sindi doğrusu,hayırlısı olsun artık

şimdi kime gidiyosun.. doktorumdan çok memnunum umarım doğumdada memnun kalırım hep ilgili alakalı hasta olduğum zaman arıyor nasıl olduğumu takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…