canım bana doktor dedi zaten söylediğim kiloda olabilir -400 e kadar inebilirde dedi yanılma payı oluyormus aletlerde yani bebişlerimiz bize sölenenden biraz zayıf doğabilir yazık ne kadar zayıfmıs bebiş öyle kaç haftalıkdı canım küweze almıslarmı? şimdi öyle diyoruz ama belki de gereçekten dayanılmayacak kadar zordur sancı zaten herkes diyorki doğurmakta bişe önemli olan sancılara dayanabilmek.. Allah analı babalı büyütsün canım
amın cnmm 36 haftallık olduu.. ıns zamanında gelır bebıslerımızzzzzzzzzzzzz
selam anneler.. herkes yazmış hikayesini bide ben yazayım dedim :) evlendiğimde güya iki yıl çocuk istemiyordum.. ama meslektaş arkadaşlardan birisiyle yeni tanışmıştık baktım onlar çocuk için deli divane oluyor ama rabbim vermiyor.. çok üzüldüm onların haline.. daha sonra daha evleneli 3 ay olmuştuli eşime çocuk istediğimi söyledim.. o ilk günden beri istiyordu zaten hali hazırda yani..ilk ay böyle geçti. benim adetim 2 gün geç kaldı ama zaten düzensiz olduğu için şüphelenmedim hemen.. sonra içimdeki kurt kemirdi kemirdi beni gittim test aldım eczaneden.. eve dönerken eşim bi yandan arabada konuşuyor ama onu dinleyen kim ben eve gidip bir an önce testi yapmak derdindeydim :) eve geldiğimizde eşimin bir an evden çıkışını fırsat bildim ve hemen testi yaptım.. ama sonuç.......... yoktu.. 2 gün sonrada adetim geldi zaten çok üzülmüştüm 1 ay içinde hırs yapmayı becermişim kendime diye üzüldüm baya. ama fazla kafaya takmamaya çalıştım.. daha sonraki ay ine geç kaldı adetim.. düzensiz olduğunu bile bile 1 gün gecikse heyecan yapıyordum..yine test aldım ama sonuç yine negatif.. bebek yolu gözleyipte 2 kere üst üste negatif çıkması berbat bişeymiş.. onu anladım.. rabbim senelerce bekleyenlere sabır versin.. neyse 2. testtede çıkmayınca kafaya takmıycağıma ve üzülmeyeceğime söz vermiştim kendime.. takıntılı olmuştum çünkü nerdeyse psikolojim bozulacaktı 2 denemede denemeleri bırakıp eski hayatıma devam ettim açıkcası. daha sonra mersinde sınavlara girmem gerekiyordu. otelden yer ayırtıp gittik eşimle. sınavlarım bitti bi gece daha kalıp dönecektik eşimle.. ben hala adet olmamıştım aklıma yine düştü şu konu.. gece gece mersinde eczane aramaya çıktık eşimle. ama hepsi kapalıydı. nöbetçi eczaneyide bulamadık bir türlü. mersini fazla bilmediğimiz için fazla uzaklaşmakta istemedik otelden. öylecesine geri döndük otele. eve geldiğimizde hala aklımdaydı ve eşime çaktırmadan test aldım yine. o anlarsa takıntı yaptın diye kızıyordu çünkü eşim namaza gittiğinde yaptım testi veeeeeeeeeee çift çizgiydi.. :) meğer geçen sefer çok küçücük olduğu için çıkmamış testte.. hemen ağlamaya başladım çok duygulanmıştım.. annemi aradım bir an önce. annemde çok sevindi anlamsız anlamsız gülüyordu seviniyordu telden sonra camdan baktım eşim geliyor anneme dedim teli kapat eşime söyleyeceğim daha haberi yok diye annemde mübarek öyle meraklı ki teli kapatma bari tepkisini duyayım diyor.. oooooolduu töbe tööbe kapattım teli ve eşime söyledim testi gösterdim o da uçtu havalara kucağına alıp döndürdü beni ayyy çok romantikti günlerden cumartesiydi. pazartesiyi bekleyip hastahaneye gittik doktor ultrosondan baktı bebek görünmüyor dedi. yine yıkıldım o testler yanlış çıkabiliyor dedi birde.. teste gönderdi beni. test sonucu çıkana kadar öylece oturdum.. sonra sonuçu alıp doktora götürdüm ve beta hcg artışta hamilesin dedi.. ben yine açtım muslukları tabi. meğersem minicikmiş benim kuşum görünmeyecek kadar küçükmüş ayyy ne uzun oldu ama dimi.. ama napalım baya uzun bizim hikaye ) o gün bu gündür beraberiz miniğimle.. Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.. (amin..)
inşallah cnm yarın netleşicek zaten erken gelip gelmeyeceği dua ediyorum bugun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. bu sabah canımız sıkıldı eşimle yurtdısında yasıyan bi arkadası vardı , 2 yasında kızları var boşanmışlar üzüldük eşimin en sevdiği ark.dır. haklarında hayırlısı gerçi ama eşim çok etkilendi..
kuveze gırmemıss cnmm ama cok kucukmusss ne tatlıdır sımdıı ooalahımm yardımcımıss olsun sancılarımızz hafıf olur ınss.. ama acılma oluosadaa beklemelıyızz neolursa olsun bı 1o dk cekıcez belkı ama sütümz hemen gelıcekk sımdı yawrum hem kucukk 235o dogmuss hemde sütsüzz mama yıcek onada yazık
canım benim tabi teknoloji gelişmiş artık ama annem bana doğum yaparken açılma olmus gerekli açılma olsun die 1.5 gün suni sancıya dewam etmiş en sonunda açıma olmus gece 2 de hatta suyu bile gelmemiş doktor patlatmıs yani herkesde aynı olmayabiliyor.. ayy yazık yaa inş çabucak toparlar kendini
bebeğin ihtiyacı olan ıslak mendil,pişik kremi,losyonu şampuanı hangi marka almalıyız hangisi daha iyidir kızlar ?
hayırlısı ıns cnm yarın gelınce yaz olurmu.. evlenmekte bosanmakta normal cnmm anlasamıyolarsa en ıyısı buu..
canım beniim unutmak ne mümküünn..
adetimin olacağını beklediğim gün dayanamadım eşimden habersiz gittm itest aldım eczaneden eve geldim yaptım ikinci çizgi silik çıktı bi kaç saat sonra ikinci testi yaptım onunda ikincii çizgi silik çıktı böyle durumlarda hamile olma ihtimalinin çoook yüksek olduğunu biliyodum dayanamadım eşimi aradım ikinci çizgi silik diye yani hamile misin dedi büyük ihtimalle dedim. baya araştırmıştım hcgnin yüksek olması gerektiğini iki güne bbi iki katına çıkması gerektiğini fln biliyodum eşime dedim yarın hastanede kan testi yaptıralım dedim ertesi gün gitti yaptırdın hcg yüksekti sonra iki gün sonra tekrar gittik iki katına çıkmıştı bi iki gün sonradaa doktora gittik doktor satımı sordu 28 kasım dedim hcg sonucunu gösterdim hemen ultrasona aldı bakın burda dedi kalbide atıyo 6 hafta 3 günlük gebesiniz dedi bdt 3 eylül dedi vee 1 buçuk ay sonra kontrole çağırdı benim doktor içime sinmemişti ve 1 ay sonra başka doktora gittim doktor düşük tehliken var dedi o kadar alışmıştım ki miniğime doktordan çıktık eve geldik ve ben eşime sarılarak hüngür hüngür ağladım ya bırakırsa bizi diyee o da bişey olmayacak dedi bırakmayacak bizi bak gör dedi ve oğlumuz bizi bırakmadıı canım oğlum EFEm... doktorun 6hafta3 günlük dediği daha dün gibi bugün ise 35 hafta iki günlük olduk rabbime şükürler olsun....
maşallah canım bebişineçook şükür sağlıkları yerindee yavrularımızınn..
maşallahhhhh prenseseebak gördünmü annesii üzmedii seni ve döndüü tekrar dönmezler inşalah bu saatten snraa..
şükür canım sağlık sorunlaru yok ama biraz geride ufaklıklarr neyse artık doğunca besleriz biz onlarııı kocamaan olurlaarr..
eskısı gıbı sımdı kımse dayanmıo kı cnm yaabızım canımız tatlı herhalde eskındeenn nasıl doguruyolarmıs eevdeee meselaa .. sımdı sezeryna alın dıyıverrıolar hakkmızda hayırlısı ınss
Canım bizimde sat hemen hemen aynı. Bende gittim dün kontrole. Benimkide 1800 gr olmuş. Benim bebişimde geriden geliyordu. Ama şimdi daha iyi haftasını yakaladı gibi. 1 haftada 300 gr. almış. İnan çok sevindim. Belli olmuyo çok dert etme. Bak ben bu hafta 1 muz,2 şeftali,karpuz,ceviz kuru üzüm bi avuç kadar ve her gece 2 bardak süt içtim. Bilmiyorum hangisi fayda etti sanada yazayım dedim. Son haftalarda daha çok alıyolarmış. Endişelerini anlıyorum çünkü bendede aynı endişeler var. Sağlıklı olsunda 3 kilo olsun benim olsun diyorum :) İnşallah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allahım.
canım bana doktor dedi zaten söylediğim kiloda olabilir -400 e kadar inebilirde dedi yanılma payı oluyormus aletlerde yani bebişlerimiz bize sölenenden biraz zayıf doğabilir yazık ne kadar zayıfmıs bebiş öyle kaç haftalıkdı canım küweze almıslarmı? şimdi öyle diyoruz ama belki de gereçekten dayanılmayacak kadar zordur sancı zaten herkes diyorki doğurmakta bişe önemli olan sancılara dayanabilmek.. Allah analı babalı büyütsün canım
Dideeemmmmm
hNGİ HAST??? hangi dr gidiyodun canıımmmm????
Kızlarrrrrr
ErenHangi isim güzel?Oğlumun hala ismi yok:26::26:
Kaan
Ayberk
bsk metropark hastanesinde cenap açıkkol canımm
anladım canım orası güzeldi
ben de metro hast. Ferat beye gittim çok tatlı,konuşkan bi adamdı
içime sindi doğrusu,hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?