2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de aşılama sonucumu kan testi ile öğrendim. Pozitifti ama çok düşüktü. Eşime telefon ettim. Galiba hamileyim doktor da çok emin olamadı dedim. Doktor 2 gün sonra tekrar test yapalım dedi. Sonuç katlanarak artmış. O zaman evet kesin hamileyim dedim eşime. Birkaç gün sonra keseyi görmeye gittik. Bu arada ikimiz de inanamıyoruz eşimle. Sanki rüya görüyoruz da uyanacakmışız gibi. Ondan bir kaç gün sonra da eşim bi idrar testi alıp yapalım dedi :) Bizim idrar testimiz ultrasondan bile sonra oldu yani :)
Hep elimizden alınacakmış gibi hissediyordum. Gerçek değilmiş gibi. Ama şimdi eve bebek bezini bile aldık. Bayramlık ayakkabı almış çocuk gibi oldum

şimdi kime gidiyosun.. doktorumdan çok memnunum umarım doğumdada memnun kalırım hep ilgili alakalı hasta olduğum zaman arıyor nasıl olduğumu takip ediyor
Canım işte İst dan gelince onu tavsiye ettiler ben de pazartesi gittim
çok konuşkan,sakin bi adamdı dedim ya içime sindi yani

Canım yaa
aşılama mı oldu ssenin?
öncesinde çok mu bekledinizki?

Canım işte İst dan gelince onu tavsiye ettiler ben de pazartesi gittim
çok konuşkan,sakin bi adamdı dedim ya içime sindi yani

Canım yaa
aşılama mı oldu ssenin?
öncesinde çok mu bekledinizki?

Evet aşılama oldu. 9 ay bekledik. Hormon problemi falan çıktı. Menopoza giriyorsun bile dediler. Acil tüp bebek yapmalıymışım. Sonra biraz daha araştırınca başka bi doktor aşılamaya karar verdi.

İsim de bence Eren güzel..

İlla uyumlu olsun diye bi takıntım yok
üçü de güzel ama işte karar veremedik

Sizinki ne olacak inşallah?hangileriyle kura çektiniz?

bende duymusdum iyi bir doktor diyorlardı içine sindiyse sorun yok... oo bizim liste kabarıktı mina masal duru lena lina arya en sonunda kura çektik bir ben bir eşim benimkinde mina onunkinde lina çıktı lina içimize çok sinmişdi lina da karar kıldık

Benim kan değerlerim iyi çıktı dr.um eleviti bile kesti. Hiç bi ilaç kullanmıyorum şimdi. O yüzden pekmez içmiyorum düzenli olarak.Geçen hafta gittiğimde 31+6 idim ve bebeğimin kilosu 1500 dü. Açıkçası zaten muz ceviz süt hep tüketiyodum. Bu hafta farklı olarak şeftali yedim günde 1-2 tane. Sende dene bide kuru üzüm. Belki onlar işe yaramıştır. 6 günde 300 gr. almış. Çok sevindim tabi. İnşallah sanada yarar. Geçen hafta balık yağı falan verin dedim dr. uma. Onun yerine kuruyemiş ye dedi badem,fındık,fıstık,ceviz. Daha doğal dedi. Bende onu dinledim. 2 haftaya indirdi randevularımı. Bayramdan sonraki gün gidicem tekrar kısmetse sabredebilirsem tabi:) Zaten fazla bi zamanımız kalmıyo daha sonra. Bide benim ilk ultrason tarihimde yaklaşık aynı günü veriyor. O yüzden geç döllenme olabilir dedi. Ama burda 2,000 leri görünce endişeleniyor insan. Bellide olmuyor son haftalarda bakarsın daha çok alırlar topaç gibi doğarlar. Benim 6 yaşında bi oğlum var oda hep ileri gidiyomuş eski kontrollerine bakıyorumda. Son ay oda hiç kilo alamamış. Nitekim 2880 gr. doğdu. Sağlıklı olsunda, büyüdü şimdi maşallah çok akıllı oğlum.:)

yuhh yanee bukadarıda cok fazlaa...
Kızlarrrr

Eren
Kaan
Ayberk

Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk
ayberkkk

Lina mı hiç duymmaıştım yabancı isim gibi
anlamı neymiş?? TDK ya baktım yazmadı
bu arada Kaan deği Kağan yazılırmış Türk dil kurumuna baktım

Adı ne akıllı oğlunun?

Canım balık yağı falan içme bence de doğal beslen yeter
benim komşum hamileyken balık yağı almış kızı 4 yaşında yaa obez gibi bişey maşallah da
hoş da değil.çocuğun önünden alıyolar yemesn diye şimdi

Lina mı hiç duymmaıştım yabancı isim gibi
anlamı neymiş?? TDK ya baktım yazmadı
bu arada Kaan deği Kağan yazılırmış Türk dil kurumuna baktım

lina arapça bir kelime kuranda haşr suresinde geçiyor yumusak hurma ağacı demek sözlük anlamı ise sevecan şevkatli demek.. ewet herkes yabancı isimmi die soruyor kağanmı ala ala bnde kaan die biliyodum sasırdım

Ben de hikayemizi anlatayım :)) biz 5 yıllık evliyiz arkadaşlar son 2,5 yıldırda bebek istiyorduk ama bir türlü olmuyordu. Ne kadar test varsa hepsi yapılmış ama çocuk sahibi olmamaıza engel teşkil eden önmeli birşey çıkmamıştı. 3 aşılama denedik olmadı. Sonra aniden kasım ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve reglimin 1. günü dr. gittik oda yarın tedaviye başlayabiliriz dedi ve ben bir anda tüp bebek tedavisinde buluverdim kendimi. Gerçekten zor ve sabır isteyen bir tedavi süreci sonucunda herşey yolunda gitti ve transfer gerçekleşti. Transferden 12 gün sonra kan verip, sonucumu öğrenecektim ama . gün enterasan bir şekilde karnım şişmeye başladı. OHSS olmuşum kandaki su batına (karın alt bölgeme) akmaya başlamıştı karnımdan su boşaltılar. Çok tehlikeli ölümle bile sonuçlanabilen bir rahatsızlıkmış 8. gün kan vermemi istemişti doktor bende kan verirken beta hcg mde baktırayım dedim ve 8. gün değerim 83 çıktı. Yani pozitif okadar zamandır beklediğim sonuçtu eşimle öyle bakakaldık birbirimize doğru düzgün sevinememiştim bile (rahatsızlığımdan dolayı). Sonra dr gittik keseleri gördük dr ikiz dedi ben şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadım. Sonra kalp atışlarını dinledik ama gerçekten hamile olduğumu ultrasonda ilk defa kollarını bacaklarını yüzünü gördüğümdeydi. O zaman çok duygulanmıştımişte. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim....

walla canım adana 7 24 sıcak belki serinlemişdir oralar aman aklına getirme son zamanlarda hasta falan olmayalım
canım var yaa şu anda burası yağmur kıyamet fırtına çook fena buuuz gibi oldu inankiii..
gözünüz aydın canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallaaahhh. darısı başımızaa
nerdeyse zıl takıp oynucaksın sekerım
ayy tatlııım ne yapayım başlarda takıyodum aldı başını gitti çatlaklar onlarla yaşamayı öğreniyorum hehe
ayy evet cnm çok şükür.seninde bir sorun yokmuş çok şükür geçmiş yapıp okudum.önemli olan sağlıklı olmaları.hele bi doğsunlar hayırlısıyla )))))
evet canım önce sağlık inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimizee..
Kızlarrrr

Eren
Kaan
Ayberk

Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk
EREN EREN ERENNN

Kızlar size doyum olmaz ben kaçar
Öpüyoruummmm

Neşe ikizlerini severler senin canım yer Gül teyzesi totolarındann

ben elevite devam ediyorum cnm birde kan ilacım var biraz kansızlık çıktı bende..kuru üzüm alayım bari bende cnm hem o kansızlığada iyi geliyor.benimde 15 günde bir vermişti randevumu zayıf görünce.sonra gerek yok sağlığı yerinde dedi bayramdan sonraya verdi ilk nst yede ozman giricem kısmet olursa...oğlunu da allah bağışlasın canım.tabi yeni doğacak bebişinide.))benimde haftasına göre 2000 kilo diyor ama ama 1630 çıkınca üzüldüm bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…