2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oğlumun adı Mehmet Mirza. Şimdide kızım olacak kısmetse. Bende daha isme karar veremedim. Merve Seza istiyorum ben ama eşim beğenmiyo

böyle hikayeler okuyunca etkileniyorum canım Rabbim analı babalı büyütsün sevincinizi daim etsin darısı da abimle eşine olsun

böyle hikayeler okuyunca etkileniyorum canım Rabbim analı babalı büyütsün sevincinizi daim etsin darısı da abimle eşine olsun

Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. İsteyipte çocuk sahibi olamamk etrafında arkadaşlarının, akrabalarının bir bir hamile olduğunu öğrenmek çok üzücü gerçekten. Rabbim kimseyi bu şekilde imtihan etmesin inşallah...

merhaba canım. iki üç gündür girmedim, pazartesi doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, doktor erken alabiliriz filan demişti.. ne alemde senin ikizler..

hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün şekerim :) yerim en onu toparlar hemen kg hiç önemli değil.

ayy bende hiç istemeyerek kullanıyorum 3 ay kullandım dün bitti eşime soyledim artık istemiyorum kullanmak die o da olmaz kullancaksın dio dr.a sorsam zorla kullan dicek ama istemıorum ben elimden gelse demir hapıyla vitamini bile bırakmak istiyorum hap içmeyi oldum olası sevmem .. korkuorum bende bebeğin gelişimi hormonlu olcak die

canım var yaa şu anda burası yağmur kıyamet fırtına çook fena buuuz gibi oldu inankiii..

ay cnm nolurr burayada gelsin o yağmurrrrr çok istiyorummm

cnm kansızlık bende geçen ay vardı sınırdaydı pekmez ye falan demişti hatta hemşire pekmezi pek sevmıorum yıemedim ama taze fındık cok bol tukettim meğer fındıkta demir varmış bilinçli tüketmedim zaten bu ay gittiğimde kan değerlerim full dü fındık yemeni öneririmm

FINDIK: Demir, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi mineraller, Protein ve E vitamini açısından oldukça zengin bir besin olan fındık, kalp ve damar sağlığı için çok önemli olan doymamış yağ açısından da zengindir. Ayrıca, B grubu vitaminler bakımından da zengindir..

Fındığın Faydaları: Çok iyi bir enerji kaynağıdır. Vücuda güç ve enerji verir. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Fındık, kalp ve damar sağlığı açısından çok faydalıdır. Kolesterolü düşürür. Kalp ritmini ayarlamaya yardımcı olur. Düzenli olarak her gün fındık yemek Kalp krizi geçirme riskini azaltmakta çok etkilidir. Kansızlığa iyi gelir. Vücut ve kemik gelişimini destekler. Hamilelerin hem kendileri için hem de doğacak çocuk için fındık yemeleri çok faydalıdır. Cinsel gücü arttırır. Varislere iyi gelir. Fındık, soğuk algınlığı ve akciğer hastalıklarına da faydalıdır. Ayrıca, cildi güzelleştirir.

merhaba canım. iki üç gündür girmedim, pazartesi doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, doktor erken alabiliriz filan demişti.. ne alemde senin ikizler..

nst ye girdik, kalp atışları normal çıktı. Ultrasonlada baktı bi terslik yok dedi. Cuma günü tekrar açağırdı 3 günde bir takip edeceğiz diyor. Perşembe tekrar kan testi vereceğim bakalım safra asitleri yükselmediyse bebeklerin kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz inşallah....

Selam kızlar günlerdir tahlil sonuçlarımı bekliyorum. İki hafta önce yurtdışına geldim doğum için, ellerinde hiç tahlilim olmadığından dünyalarca tahlil istediler. Bir de kaşıntılarım yüzünden kolestazdan şüphelendiler. Ben de şüphelendim ama bu kadar da beklenmez ki sonuçlar için. 6 tüp kan verdim çok merak ediyorum inşallah yoktur kolestaz. Açıkçası korkuyorum. Gerçi bilenler bilir benim oğlan bir hayli topaç:) bakalım yarını dört gözle bekliyorum. Detaylı USG de istediler, o da yarın. Bakalım TR deki doktorum birşey yok demişti. İnşallah yanılmamıştır.

İnş ii çıkar sonuçların bnm dr.umda kolestaz için test yaptı pts günü sonuçları yrn cıkıcak beklemekten sıkıldım artık varsa da biliyim tedavisi neyse görelim zaten ona göre 38. haftaya girdiğim gibi dogum olucakmıs ona göre hazırlıklarımı yaparım evde ..

Evet yani ona göre ayarlamamız gerekiyor kendimizi. Daha benim ailem vizeye başvuracak. Eğer erken olacaksa o tarih için başvuracaklar. Bir de tarihi tutturamazsak yalnız doğuracağım:) Eşim ne anlar ki:)

selam kızlar geçmiş yapmadan daldım daha sonra yaparım geçmişi
umarım herkes iyidir kontroller güzel geçmiştir bebişler iyidir inşallah

dün randevum vardı dr.um yatış verdi gece hastanedeydim erken doğum için çok küçük meleğin dedi

gelişimi 1 hafta gerideymiş 3 koca serum taktılar sabaha anca bitti gözüme damla uyku girmedi kolumun ağrısından

bide 2 iğne yaptılar bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öğlene çıktık o kadar yorgundum ki gelir gelmez attım kendimi yatağa

bu arada bebeğim 2250gr. olmuş bir haftaya bidaha gidicem sorun olursa haftayı bekleme dedi dr.um inşallah şu bi haftayı rahat geçiririm
ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz daha uzanıcam hala çok uykum var
kendinize bebişlere iyi bakın...

Evet yani ona göre ayarlamamız gerekiyor kendimizi. Daha benim ailem vizeye başvuracak. Eğer erken olacaksa o tarih için başvuracaklar. Bir de tarihi tutturamazsak yalnız doğuracağım:) Eşim ne anlar ki:)

anlar cnm ya :)) ben eşime guvenıorum hatta doğuma eşimle beraber gidip kimseye haber vermemeyi planlıorum doğunca haber veririz gelen gelir

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

canım çook çook geçmiş olsun bool bool dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…