Adı ne akıllı oğlunun?
Canım balık yağı falan içme bence de doğal beslen yeter
benim komşum hamileyken balık yağı almış kızı 4 yaşında yaa obez gibi bişey maşallah da
hoş da değil.çocuğun önünden alıyolar yemesn diye şimdi
Ben de hikayemizi anlatayım :)) biz 5 yıllık evliyiz arkadaşlar son 2,5 yıldırda bebek istiyorduk ama bir türlü olmuyordu. Ne kadar test varsa hepsi yapılmış ama çocuk sahibi olmamaıza engel teşkil eden önmeli birşey çıkmamıştı. 3 aşılama denedik olmadı. Sonra aniden kasım ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve reglimin 1. günü dr. gittik oda yarın tedaviye başlayabiliriz dedi ve ben bir anda tüp bebek tedavisinde buluverdim kendimi. Gerçekten zor ve sabır isteyen bir tedavi süreci sonucunda herşey yolunda gitti ve transfer gerçekleşti. Transferden 12 gün sonra kan verip, sonucumu öğrenecektim ama . gün enterasan bir şekilde karnım şişmeye başladı. OHSS olmuşum kandaki su batına (karın alt bölgeme) akmaya başlamıştı karnımdan su boşaltılar. Çok tehlikeli ölümle bile sonuçlanabilen bir rahatsızlıkmış 8. gün kan vermemi istemişti doktor bende kan verirken beta hcg mde baktırayım dedim ve 8. gün değerim 83 çıktı. Yani pozitif okadar zamandır beklediğim sonuçtu eşimle öyle bakakaldık birbirimize doğru düzgün sevinememiştim bile (rahatsızlığımdan dolayı). Sonra dr gittik keseleri gördük dr ikiz dedi ben şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadım. Sonra kalp atışlarını dinledik ama gerçekten hamile olduğumu ultrasonda ilk defa kollarını bacaklarını yüzünü gördüğümdeydi. O zaman çok duygulanmıştımişte. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim....
böyle hikayeler okuyunca etkileniyorum canım Rabbim analı babalı büyütsün sevincinizi daim etsin darısı da abimle eşine olsun
Kızlarrrr
Eren
Kaan
Ayberk
Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk
Ben de hikayemizi anlatayım :)) biz 5 yıllık evliyiz arkadaşlar son 2,5 yıldırda bebek istiyorduk ama bir türlü olmuyordu. Ne kadar test varsa hepsi yapılmış ama çocuk sahibi olmamaıza engel teşkil eden önmeli birşey çıkmamıştı. 3 aşılama denedik olmadı. Sonra aniden kasım ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve reglimin 1. günü dr. gittik oda yarın tedaviye başlayabiliriz dedi ve ben bir anda tüp bebek tedavisinde buluverdim kendimi. Gerçekten zor ve sabır isteyen bir tedavi süreci sonucunda herşey yolunda gitti ve transfer gerçekleşti. Transferden 12 gün sonra kan verip, sonucumu öğrenecektim ama . gün enterasan bir şekilde karnım şişmeye başladı. OHSS olmuşum kandaki su batına (karın alt bölgeme) akmaya başlamıştı karnımdan su boşaltılar. Çok tehlikeli ölümle bile sonuçlanabilen bir rahatsızlıkmış 8. gün kan vermemi istemişti doktor bende kan verirken beta hcg mde baktırayım dedim ve 8. gün değerim 83 çıktı. Yani pozitif okadar zamandır beklediğim sonuçtu eşimle öyle bakakaldık birbirimize doğru düzgün sevinememiştim bile (rahatsızlığımdan dolayı). Sonra dr gittik keseleri gördük dr ikiz dedi ben şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadım. Sonra kalp atışlarını dinledik ama gerçekten hamile olduğumu ultrasonda ilk defa kollarını bacaklarını yüzünü gördüğümdeydi. O zaman çok duygulanmıştımişte. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim....
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
Adı ne akıllı oğlunun?
Canım balık yağı falan içme bence de doğal beslen yeter
benim komşum hamileyken balık yağı almış kızı 4 yaşında yaa obez gibi bişey maşallah da
hoş da değil.çocuğun önünden alıyolar yemesn diye şimdi
canım var yaa şu anda burası yağmur kıyamet fırtına çook fena buuuz gibi oldu inankiii..
ben elevite devam ediyorum cnm birde kan ilacım var biraz kansızlık çıktı bende..kuru üzüm alayım bari bende cnm hem o kansızlığada iyi geliyor.benimde 15 günde bir vermişti randevumu zayıf görünce.sonra gerek yok sağlığı yerinde dedi bayramdan sonraya verdi ilk nst yede ozman giricem kısmet olursa...oğlunu da allah bağışlasın canım.tabi yeni doğacak bebişinide.))benimde haftasına göre 2000 kilo diyor ama ama 1630 çıkınca üzüldüm bende.
merhaba canım. iki üç gündür girmedim, pazartesi doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam, doktor erken alabiliriz filan demişti.. ne alemde senin ikizler..
Selam kızlar günlerdir tahlil sonuçlarımı bekliyorum. İki hafta önce yurtdışına geldim doğum için, ellerinde hiç tahlilim olmadığından dünyalarca tahlil istediler. Bir de kaşıntılarım yüzünden kolestazdan şüphelendiler. Ben de şüphelendim ama bu kadar da beklenmez ki sonuçlar için. 6 tüp kan verdim çok merak ediyorum inşallah yoktur kolestaz. Açıkçası korkuyorum. Gerçi bilenler bilir benim oğlan bir hayli topaç:) bakalım yarını dört gözle bekliyorum. Detaylı USG de istediler, o da yarın. Bakalım TR deki doktorum birşey yok demişti. İnşallah yanılmamıştır.
Kızlarrrr
Eren
Kaan
Ayberk
Hangi isim????Oğluma hala isim yokkk
ben çıkıyorum kızlar hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Allah' a emanet olun....
İnş ii çıkar sonuçların bnm dr.umda kolestaz için test yaptı pts günü sonuçları yrn cıkıcak beklemekten sıkıldım artık varsa da biliyim tedavisi neyse görelim zaten ona göre 38. haftaya girdiğim gibi dogum olucakmıs ona göre hazırlıklarımı yaparım evde ..
göndereyim canım biraz yağmuuur biraaz serinlikk. sankii sonbahar geldi burayaa üşüyorum ohhh terlememek peek güzelmiiiş
Evet yani ona göre ayarlamamız gerekiyor kendimizi. Daha benim ailem vizeye başvuracak. Eğer erken olacaksa o tarih için başvuracaklar. Bir de tarihi tutturamazsak yalnız doğuracağım:) Eşim ne anlar ki:)
selam kızlar geçmiş yapmadan daldım daha sonra yaparım geçmişi
umarım herkes iyidir kontroller güzel geçmiştir bebişler iyidir inşallah
dün randevum vardı dr.um yatış verdi gece hastanedeydim erken doğum için çok küçük meleğin dedi
gelişimi 1 hafta gerideymiş 3 koca serum taktılar sabaha anca bitti gözüme damla uyku girmedi kolumun ağrısından
bide 2 iğne yaptılar bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öğlene çıktık o kadar yorgundum ki gelir gelmez attım kendimi yatağa
bu arada bebeğim 2250gr. olmuş bir haftaya bidaha gidicem sorun olursa haftayı bekleme dedi dr.um inşallah şu bi haftayı rahat geçiririm
ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz daha uzanıcam hala çok uykum var
kendinize bebişlere iyi bakın...
canım çook çook geçmiş olsun bool bool dinlen..selam kızlar geçmiş yapmadan daldım daha sonra yaparım geçmişi
umarım herkes iyidir kontroller güzel geçmiştir bebişler iyidir inşallah
dün randevum vardı dr.um yatış verdi gece hastanedeydim erken doğum için çok küçük meleğin dedi
gelişimi 1 hafta gerideymiş 3 koca serum taktılar sabaha anca bitti gözüme damla uyku girmedi kolumun ağrısından
bide 2 iğne yaptılar bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öğlene çıktık o kadar yorgundum ki gelir gelmez attım kendimi yatağa
bu arada bebeğim 2250gr. olmuş bir haftaya bidaha gidicem sorun olursa haftayı bekleme dedi dr.um inşallah şu bi haftayı rahat geçiririm
ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz daha uzanıcam hala çok uykum var
kendinize bebişlere iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?