2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yalnızca bir hafta geride diyemi versi yatışı. İlginç kimininki 1 ay oluyor. Tedlren yaptı herhalde. Neyse iyi gelmiştir serumlar kuzuna. Ooohhh yarasın löplöp et olsun. Sanada çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.

EVET ASLINDA ZOR BAKALIM NAPCAM

UNUTURMUYUM
BİR ARA BEN DE PAYLAŞAIM
ASLINDA EYÜLL BEBKELRİNİN GELİŞ HİKAYELERİ DİYE TOPİK AÇSAK
10 KİŞİ FALAN ANLATMIŞ ORAYA DA KOPYALASINLAR ANLATTIKALRINI

GÖZÜNÜZ AYDIN

Kimsecikler bişi yazmıyor nedeeen ağlarız şimdi görürsünüz. Karnım aç kociş evde yok. Ne yicem bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum püfffff

Kimsecikler bişi yazmıyor nedeeen ağlarız şimdi görürsünüz. Karnım aç kociş evde yok. Ne yicem bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum püfffff

Canım benim koca da yok kekim var böreğim var tatlım var makarnam var salatam var gel buyur canım.. ağlama kıyamammm

Selam annecikler...
Biz de evdeyiz canımız sıkılıyo. Dışarıda da hava kapalı yağmur var. Uff pufff diye kendimi o koltuktan bu koltuğa atıyorum..

ayy tatlım ağlamaaa.
benimde kociş yok bi tarhana çorbası yaptım birde makarna salatası tamaaam yanınada karpuz tam yemeği pişirdim tüpüm bittii hehe
Canım benim koca da yok kekim var böreğim var tatlım var makarnam var salatam var gel buyur canım.. ağlama kıyamammm
ohhh senin menü daha bi güzel tatlım ben yemeyeyimdee sana geleyim bariii

Merhaba hanımlar... Gece uykusuzdum gece saat 2gibi eşimi aradılar iş yerinden garibim telefondan iş yaptı bide bu işlerin karşılığını alsa gam yemiycem yinede şükrolsun neyse... Bende kalktım kimdir diye durdum kocamın yanında saat 3 gibi sahur hazırladım sonrada yatmadım 8de yattım 9 da uyandım 11 gibi arkadaşlarım geldi kahvlatı aptık ama yoruldum diye ben pek bişe anlamadım sonra çok uykum geldi uyuyamadım halim çok değişti ya baya ağırlaştım.. Parkta komşu gördüde aa dedi ne kadar şişmişsin dedim bir ayım kaldı heralde şişecem :)

Bu arada kızlar geçen perşembe doktora gitmiştim kan ve idrar kültürü istemişti ne var ne yok diye çok şişti ya ayklarım album var mı diye batı çok şükür bi sıkıntım yok her şey iyi sadece idrarda kum var dedi su az mı içiyosun dedim yok günde 3lt suyu geçiyorum ailende kum geçiren oldumu dedi var dedim o zaman aileseldir önemi değildir rahimde acı oluyordu kumdanmış meğerse ama çok önemli değil haftaya gel dedi 37 haftalık olacam Allah nasp ederse bakalım ne dicek doktor teyzemiz :)

bütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...

Selam annecikler...
Biz de evdeyiz canımız sıkılıyo. Dışarıda da hava kapalı yağmur var. Uff pufff diye kendimi o koltuktan bu koltuğa atıyorum..

Aynen bende o moddayım canım. Tatlım senin doğuma kimse gelecek mi amerikaya?

Canım sen nerdeydin? Gel byur gelirken karpuz getir ama :)) Kızlar ya benim canım piknik istiyo ya memlekette olsam en güzel giderdim ya

Selam annecikler...
buradada müthiş yağmur yağdıı bi anda bastırdı balkondaki halım ve minderlerim ıslanmışşş yağmurun yağdığına mı sevineyim onların ıslandığına mı üzüleyim bilemedim neyse artık güneşte kurur inşallaah.

ayy alem bu insanlaar aleemm şişelim bi zahmet doğuracağız nerdeyseee...
bi sorun çıkmamasına sevindim canımm. bizde dün gittik doktoraa oğlum her zamanki gibi uyuyoduu evde durma ufaklık kıpır kıpır doktora gidincee hep uyuyooo yaramaz böcüğüm beniiimmmm.
bütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...
yalnızız dostlarr kocişle kaçtıı hehe
Aynen bende o moddayım canım. Tatlım senin doğuma kimse gelecek mi amerikaya?

Canım sen nerdeydin? Gel byur gelirken karpuz getir ama :)) Kızlar ya benim canım piknik istiyo ya memlekette olsam en güzel giderdim ya
ahh canım çoook uzağız biz seninleee ben taaa ıspartadayım.... babamda manav bol bol karpuz yiyorum hehe bi kamyon göndereyim ankarayaaa...
benim eşim beni o kadar çok pikniğe götürdükii bıktım artık yaa..

yaaa ay benim içinde gidin bizim burda gidebileceğimiz bi park var ama ailem geldimi gidiyoruz sadece eşimle hiç gitmedk

Ay ne güzel banada gönder bizde marketler uzak taşımakta zor karpuzu kavun alıyoruz hep :)) yesinler oğluşunu senin.. benimkinin geçen gördük suratını çok tuhaf oluyor insan astım resimlerini buzdolabına gidip gelip seviyorum bir dahaki kontrol haftaya perşembe bakalım ne dicek doktr böbrek genişlemesi var demişti bebişim için inşaallah geçmiştir önemli bişey değildir :18:

canım bi gün yemekleri yap iftara oraya gidin eşinlee olmaz mıı hem değişiklik olur hemde piknik gibi olmasada idare eder bi söyle akalım eşinee..
bizimde kontrol 14ünde tatlım özlerim o zamana kadar oğluşumuu.. artık çoook az kaldıı doğumaa doğduklarında bol bool severiz bebişlerimizii
böbrek genişlemesi benim oğlanda da vardı hemde taa kaç ay öncee ama geçtii sende sorun etme canım erkek bebeklerde oluyomuş anne karnında düzelmese bilee doğumdan sonra tedavi ediliyoo üzülmee herşey normalee döneerr

maviş senin msjlarını okumadan geçicem bundan sonra
kuymak, elmalı kek, börek ne yazsan canım çekiyooo

hele kuymaak kaç gün oldu hala aklımda

Canım benim kafama kuşku düşürende o benim bebişim kız bu olayda erkek bebişlerde görünürmüş diyom bu bebiş bize bi pipi çıkarmasa doğumda herşeyide pembe :) Rabbim sağlık versinde hepsi başım gözüm üstüne..

Tatlım öyle gidiyoruz yürüyüş uapıp geziyoruz ama piknik gibi olmayyy ki :))

Gerçekten baya az kaldı yaa Rabbim hayırlısıyla ayıpsız kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

maviş senin msjlarını okumadan geçicem bundan sonra
kuymak, elmalı kek, börek ne yazsan canım çekiyooo

hele kuymaak kaç gün oldu hala aklımda

ay kuzummm özür dilerim hakkını helal ey ayyy mısır unun varsa yapı ver küçücük yada nerdesin ankaradaysan gel yapiyim sana annem gibi güzel yapamasamda fena olmuyo. Daha pasta börek yazmıcam tamam

ozaman sen tarhananla makarnanı al mavişte buluşalım

amanın pek yormuşsun kendinl dikkat et hasta olma canım. Kumu takma kafana çok sıkıntı yaratmıyor. Doğum yaklaştıkça doktora gitmek daha heyecanlı oluyor. Bende doktorum yerindeyse yarın yada snraki gün nst için gidicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…