selam kızlar geçmiş yapmadan daldım daha sonra yaparım geçmişi
umarım herkes iyidir kontroller güzel geçmiştir bebişler iyidir inşallah
dün randevum vardı dr.um yatış verdi gece hastanedeydim erken doğum için çok küçük meleğin dedi
gelişimi 1 hafta gerideymiş 3 koca serum taktılar sabaha anca bitti gözüme damla uyku girmedi kolumun ağrısından
bide 2 iğne yaptılar bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öğlene çıktık o kadar yorgundum ki gelir gelmez attım kendimi yatağa
bu arada bebeğim 2250gr. olmuş bir haftaya bidaha gidicem sorun olursa haftayı bekleme dedi dr.um inşallah şu bi haftayı rahat geçiririm
ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz daha uzanıcam hala çok uykum var
kendinize bebişlere iyi bakın...
beni de eltimler falan çağırdı daha çağıracaklar var.birde arkadaşlara gideceğiz ama ben çağıramayacağım bu sene kimseyi. çok severim ama kendimde o gücü kuvveti göremiyorum. Yemek neyse de onlardan önce temizlik onlardan sonra temizliği kaldırabileceğimi sanmıyorum.onlar geldiğinde de her ne kadar yardım etselerde ayakta olacaksın.
kızımm bıtarafa toplanıoo annesınınn canını acıtıoo artık sıpammm sıgmıoo galıbaa..
gunaydınnnnnnnn erkencısınızzzbusene bız kımseyı cagırmıycazz bızı cagıranlarada gıdemıyorum ben uzun oturamıyorum halıyle cok sırtım agrıo seneye kısmetse ınsss
Bebeğinizi ilk kez ultrasonda gördüğünüz anı hatırlıyor musunuz?
benım goremıycegım kadar ufakcıktın prensesımmm.. dr olusupp olusmadıgı bıle bellı deıl cok erken dedı 5 haftalıktı..daha sonra gıttımdee beta hcg hormonu sayısı epey yukselmıstıı .. haftaya gell kalp atıslarına bakıcz dedı.. öle bı garıp olmuustumkıı ve o gunde geldı cattı drr ultrasonla bakıoduu ve allahınn mucızesı olan kızımmınn kalp atıslarınıı duydumm ole hızlıydıkıı .. anne benn tutunndummm dercesınee pıtpıtlıoduu.. senı yaradana kurban olurum ben elıfımmm.. herseyımm.. ıyıkı benımlesın.. sana kavusucamm azkaldıı senı kokluycagım gunler bı an once gelsın cnmm cunkı babanda bende senı omrumuzunnn yettıgı kadar cok sevıcezz.. gozyaslarımla yazdım bunu.. ogunler aklımaa geldıı.. sızlerde paylasırsanızz cok sevınırım
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
Kimsecikler bişi yazmıyor nedeeenağlarız şimdi görürsünüz. Karnım aç kociş evde yok. Ne yicem bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum püfffff
ayy tatlım ağlamaaa.Kimsecikler bişi yazmıyor nedeeenağlarız şimdi görürsünüz. Karnım aç kociş evde yok. Ne yicem bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum püfffff
ohhh senin menü daha bi güzel tatlım ben yemeyeyimdee sana geleyim bariiiCanım benim koca da yok kekim var böreğim var tatlım var makarnam var salatam var gel buyur canım.. ağlama kıyamammm
Selam annecikler...
Biz de evdeyiz canımız sıkılıyo. Dışarıda da hava kapalı yağmur var. Uff pufff diye kendimi o koltuktan bu koltuğa atıyorum..
ayy tatlım ağlamaaa.
benimde kociş yok bi tarhana çorbası yaptım birde makarna salatası tamaaam yanınada karpuz tam yemeği pişirdim tüpüm bittii hehe
ohhh senin menü daha bi güzel tatlım ben yemeyeyimdee sana geleyim bariii
buradada müthiş yağmur yağdıı bi anda bastırdı balkondaki halım ve minderlerim ıslanmışşş yağmurun yağdığına mı sevineyim onların ıslandığına mı üzüleyim bilemedim neyse artık güneşte kurur inşallaah.Selam annecikler...
Biz de evdeyiz canımız sıkılıyo. Dışarıda da hava kapalı yağmur var. Uff pufff diye kendimi o koltuktan bu koltuğa atıyorum..
ayy alem bu insanlaar aleemm şişelim bi zahmet doğuracağız nerdeyseee...Merhaba hanımlar... Gece uykusuzdum gece saat 2gibi eşimi aradılar iş yerinden garibim telefondan iş yaptı bide bu işlerin karşılığını alsa gam yemiycem yinede şükrolsun neyse... Bende kalktım kimdir diye durdum kocamın yanında saat 3 gibi sahur hazırladım sonrada yatmadım 8de yattım 9 da uyandım 11 gibi arkadaşlarım geldi kahvlatı aptık ama yoruldum diye ben pek bişe anlamadımsonra çok uykum geldi uyuyamadım halim çok değişti ya baya ağırlaştım.. Parkta komşu gördüde aa dedi ne kadar şişmişsin dedim bir ayım kaldı heralde şişecem :)
Bu arada kızlar geçen perşembe doktora gitmiştim kan ve idrar kültürü istemişti ne var ne yok diye çok şişti ya ayklarım album var mı diye batı çok şükür bi sıkıntım yok her şey iyi sadece idrarda kum var dedi su az mı içiyosun dedim yok günde 3lt suyu geçiyorum ailende kum geçiren oldumu dedi var dedim o zaman aileseldir önemi değildir rahimde acı oluyordu kumdanmış meğerse ama çok önemli değil haftaya gel dedi 37 haftalık olacam Allah nasp edersebakalım ne dicek doktor teyzemiz :)
yalnızız dostlarr kocişle kaçtıı hehebütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...
ahh canım çoook uzağız biz seninleee ben taaa ıspartadayım.... babamda manav bol bol karpuz yiyorum hehe bi kamyon göndereyim ankarayaaa...Aynen bende o moddayım canım. Tatlım senin doğuma kimse gelecek mi amerikaya?
Canım sen nerdeydin? Gel byur gelirken karpuz getir ama :)) Kızlar ya benim canım piknik istiyo ya memlekette olsam en güzel giderdim ya
ayy alem bu insanlaar aleemm şişelim bi zahmet doğuracağız nerdeyseee...
bi sorun çıkmamasına sevindim canımm. bizde dün gittik doktoraa oğlum her zamanki gibi uyuyoduu evde durma ufaklık kıpır kıpır doktora gidincee hep uyuyooo yaramaz böcüğüm beniiimmmm.
yalnızız dostlarr kocişle kaçtıı hehe
ahh canım çoook uzağız biz seninleee ben taaa ıspartadayım.... babamda manav bol bol karpuz yiyorum hehe bi kamyon göndereyim ankarayaaa...
benim eşim beni o kadar çok pikniğe götürdükii bıktım artık yaa..
canım bi gün yemekleri yap iftara oraya gidin eşinlee olmaz mıı hem değişiklik olur hemde piknik gibi olmasada idare eder bi söyle akalım eşinee..yaaa ay benim içinde gidin bizim burda gidebileceğimiz bi park var ama ailem geldimi gidiyoruz sadece eşimle hiç gitmedk
Ay ne güzel banada gönder bizde marketler uzak taşımakta zor karpuzu kavun alıyoruz hep :)) yesinler oğluşunu senin.. benimkinin geçen gördük suratını çok tuhaf oluyor insan astım resimlerini buzdolabına gidip gelip seviyorumbir dahaki kontrol haftaya perşembe bakalım ne dicek doktr böbrek genişlemesi var demişti bebişim için inşaallah geçmiştir önemli bişey değildir :18:
Canım benim koca da yok kekim var böreğim var tatlım var makarnam var salatam var gel buyur canım.. ağlama kıyamammm
canım bi gün yemekleri yap iftara oraya gidin eşinlee olmaz mıı hem değişiklik olur hemde piknik gibi olmasada idare eder bi söyle akalım eşinee..
bizimde kontrol 14ünde tatlım özlerim o zamana kadar oğluşumuu.. artık çoook az kaldıı doğumaa doğduklarında bol bool severiz bebişlerimizii
böbrek genişlemesi benim oğlanda da vardı hemde taa kaç ay öncee ama geçtii sende sorun etme canım erkek bebeklerde oluyomuş anne karnında düzelmese bilee doğumdan sonra tedavi ediliyoo üzülmee herşey normalee döneerr
maviş senin msjlarını okumadan geçicem bundan sonra
kuymak, elmalı kek, börek ne yazsan canım çekiyooo
hele kuymaakkaç gün oldu hala aklımda
Canım benim koca da yok kekim var böreğim var tatlım var makarnam var salatam var gel buyur canım.. ağlama kıyamammm
oy oy oy Şimdi keyflm yerine geldi az sonra ordayımm :) saol cnm valla döktürmüşün maşallahh
ayy tatlım ağlamaaa.
benimde kociş yok bi tarhana çorbası yaptım birde makarna salatası tamaaam yanınada karpuz tam yemeği pişirdim tüpüm bittii hehe
ohhh senin menü daha bi güzel tatlım ben yemeyeyimdee sana geleyim bariii
Merhaba hanımlar... Gece uykusuzdum gece saat 2gibi eşimi aradılar iş yerinden garibim telefondan iş yaptı bide bu işlerin karşılığını alsa gam yemiycem yinede şükrolsun neyse... Bende kalktım kimdir diye durdum kocamın yanında saat 3 gibi sahur hazırladım sonrada yatmadım 8de yattım 9 da uyandım 11 gibi arkadaşlarım geldi kahvlatı aptık ama yoruldum diye ben pek bişe anlamadımsonra çok uykum geldi uyuyamadım halim çok değişti ya baya ağırlaştım.. Parkta komşu gördüde aa dedi ne kadar şişmişsin dedim bir ayım kaldı heralde şişecem :)
Bu arada kızlar geçen perşembe doktora gitmiştim kan ve idrar kültürü istemişti ne var ne yok diye çok şişti ya ayklarım album var mı diye batı çok şükür bi sıkıntım yok her şey iyi sadece idrarda kum var dedi su az mı içiyosun dedim yok günde 3lt suyu geçiyorum ailende kum geçiren oldumu dedi var dedim o zaman aileseldir önemi değildir rahimde acı oluyordu kumdanmış meğerse ama çok önemli değil haftaya gel dedi 37 haftalık olacam Allah nasp edersebakalım ne dicek doktor teyzemiz :)
bütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?