2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben karpuz olayını şöle çözdüm: manava diyorum en küçüğü olsun diye sonra onuda ikiye bçldürüyorum iki ayrı tora oluyor çok ağır gellmiyor bence sende dene

Maviş bi ikimiz kalmışız gene görüyonmu? Nerdesiniz hanımlaaaarrr. Ay burada mavi ankarada olsam hergün gelirdim sen pek döktürüyon maşallah. En teee çanakkaledeym:) burlara taşınsanıza

ben karpuz olayını şöle çözdüm: manava diyorum en küçüğü olsun diye sonra onuda ikiye bçldürüyorum iki ayrı tora oluyor çok ağır gellmiyor bence sende dene

Lays reklamında bi teye varya yiyin garrrii diyo bende gelinn gariii diyorum canım :)

Tatlım market uzak onu taşyana kadae canım çıkar e tek bişey almıyoruzki kocişiede yükleteemem uzun zamandır almadık diyimde bari yarın alsın ama yarın alama yarın evlilik yıldönümümüz heralde dışarda yeriz ben pek istemiyorm masraf olmasın diye ama bebek doğacak daha çıkamayız diyo eşim bende yemeğe verecen parayla bana tavayla tencere al diyom onuda alırız idyo sağolsun beyim :)))) En iyisi hafta sonu aldırayyım da kütür kütür yiyim :))

Maviş bi ikimiz kalmışız gene görüyonmu? Nerdesiniz hanımlaaaarrr. Ay burada mavi ankarada olsam hergün gelirdim sen pek döktürüyon maşallah. En teee çanakkaledeym:) burlara taşınsanıza

Ay hiç gülecem yoktu ha baya güldüm ay canım kız orası bi uç.. Ben trabzona gitmek için uğraşıyorum ankaraya geleli beri tayin için uğrşaıyoruz ama nafile :) Siz ankaraya gelin olma mı :)) Canım ben seviyorum yapmayıda yedirmeyide napiyim komşularda şiakyetçi benden sen apıyon biz yiyoz diye ama seviyorum napiiim :)) Ama doğurana kadar daha yemek muhabbeti yapmıcam

Hanımlar kocişleriyledir kesin :))

ayy canım özür dilerim erkek zannettim senin bebişi ama olsun yaa önemli bişey olacağını zannetmiyorum ben doktordan gelince kesin yaz canım merak ederim şimdii inşallah düzelmiştir ufaklığı böbreklerii üzülme seen..
senin piknik olayınaa çözüm bulmak lazım içime dert oldu baak yaaa neyse artık gidersem tekrar aklıma ilk sen gelirsin canım..
amin inşallaahh ALLAH sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ALLAH sağlık versin yeterr..
ozaman sen tarhananla makarnanı al mavişte buluşalım
öyle yapalım artık canım mavişte buluşalım
ahh ahh yakın olsam sizleree görüşebilirdik ama ooooo çook uzağım

Kuzum bende gidiyorum komşuların sitenin parkında semaverde çay yapacaklar bende gidip renk katayım kcoa göbişimle nasıl olsa bey geç gelecek. Hadi sağlıcakla kalın görüşürüz hatunlar ben gece damlarım uykudan bayılmazsam

valla fırsatın varken çıkın romantizm yapın sonra çooook ararsınız valla diylm. Ya izmirde ne güzel kamyonetle karpuzcu geziyot her ile lazım bence

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

canım çook çook geçmiş olsun bool bool dinlen..

sağolun kızlareşim çocukları köye götürdü en azından 2 gün dinlenicem

hayır tatlım çok fazla sancı sertleşme kasılma vardı erken gelirse daha çok küçük dedi dr.
sancıları durdurmak için yattım
erken doğuma karşı da ciğerlerinin gelişmesi için iğne yaptı 2 tane
sağolsun çok ilgileniyor tatlı dilli dr.uminşallah canımm yarasında kilosunu tamamlasın kuzum

merhaba kızlar, çok yorgunum, akşamüstü oğluşum kıyafetlerini dolabına yerleştirdim, sonra kocacım geldi, ne yemek yapayım dedim, o da yeni bir adet çıkardı internete iftar yazıyo, aç ya önüne çıkan en güzel tabağı gösteriyo işte bunlardan yap diyo. Ama ben de suç ne soruyon yap gitsin işte. İki saat mutfakta ayakta kaldım, paşam kızartma da istedi, bütün mutfak battı bide onu temziledim, daha yeni oturdum.

gözünüz aydın canım Allah analaı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşallah

cok gecmıs olsun canımmmmmmm dıkkat et kendınee erken gelmesınn kuzucunn..
bütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...
sadece karpuz ollmazzzzzzzzzzzzzz
kızartma yapıncaa bende bı saat temızlık yapıyorumm.. allahtan yemegım vardı corba yaptım bı.. yarın yok ama sımdıden dusunuyorum napsam dıee.. esıne sorarsan gosterır tabı cnm sorma kafana gore takıll
gözünüz aydın canım Allah analaı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşallah
saoll cnmm darısı bıze ınsss..
suksuk

allah analı babalı büyütsün inşallah, küvezde kalacakmıymış
hyrr cnmm kalmıycakmıss azonce aradımm meemee tutturmaya calısıyolarmıss.. kucucukmuss ne tatlıdır sımdı oo mıs kokuodurr

hanımlar bişey soracağım size. bu işsizlik maaşında işten ayrıldıktan sonra 1 ay içinde mi başvurmak gerekiyor illa.. cevap verirseniz sevinirim. netten baktımda kesin bişey yazmıyor. ya da ben anlamadım.. başvuru falan nasıl oluyor biliyorsanız paylaşırsanız çok sevineceğim..

hhaahaha süpermiş. Eee sen kaşınmışı tatlım :) ooooh kuzunun kıyafetlernlnde yerleştirdin iş bitti demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…