yaaa ay benim içinde gidin bizim burda gidebileceğimiz bi park var ama ailem geldimi gidiyoruz sadece eşimle hiç gitmedk
Ay ne güzel banada gönder bizde marketler uzak taşımakta zor karpuzu kavun alıyoruz hep :)) yesinler oğluşunu senin.. benimkinin geçen gördük suratını çok tuhaf oluyor insan astım resimlerini buzdolabına gidip gelip seviyorumbir dahaki kontrol haftaya perşembe bakalım ne dicek doktr böbrek genişlemesi var demişti bebişim için inşaallah geçmiştir önemli bişey değildir :18:
ben karpuz olayını şöle çözdüm: manava diyorum en küçüğü olsun diye sonra onuda ikiye bçldürüyorum iki ayrı tora oluyor çok ağır gellmiyor bence sende dene
Maviş bi ikimiz kalmışız gene görüyonmu? Nerdesiniz hanımlaaaarrr. Ay burada mavi ankarada olsam hergün gelirdim sen pek döktürüyon maşallah. En teee çanakkaledeym:) burlara taşınsanıza
ayy canım özür dilerim erkek zannettim senin bebişi ama olsun yaa önemli bişey olacağını zannetmiyorum ben doktordan gelince kesin yaz canım merak ederim şimdii inşallah düzelmiştir ufaklığı böbreklerii üzülme seen..Canım benim kafama kuşku düşürende o benim bebişim kız bu olayda erkek bebişlerde görünürmüş diyom bu bebiş bize bi pipi çıkarmasa doğumda herşeyide pembe :) Rabbim sağlık versinde hepsi başım gözüm üstüne..
Tatlım öyle gidiyoruz yürüyüş uapıp geziyoruz ama piknik gibi olmayyy ki :))
Gerçekten baya az kaldı yaa Rabbim hayırlısıyla ayıpsız kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
öyle yapalım artık canım mavişte buluşalımozaman sen tarhananla makarnanı al mavişte buluşalım
Maviş bi ikimiz kalmışız gene görüyonmu? Nerdesiniz hanımlaaaarrr. Ay burada mavi ankarada olsam hergün gelirdim sen pek döktürüyon maşallah. En teee çanakkaledeym:) burlara taşınsanıza
Lays reklamında bi teye varya yiyin garrrii diyo bende gelinn gariii diyorum canım :)
Tatlım market uzak onu taşyana kadae canım çıkar e tek bişey almıyoruzki kocişiede yükleteemem uzun zamandır almadık diyimde bari yarın alsın ama yarın alama yarın evlilik yıldönümümüz heralde dışarda yeriz ben pek istemiyorm masraf olmasın diye ama bebek doğacak daha çıkamayız diyo eşim bende yemeğe verecen parayla bana tavayla tencere al diyom onuda alırız idyo sağolsun beyim :)))) En iyisi hafta sonu aldırayyım da kütür kütür yiyim :))
Kuzum bende gidiyorum komşuların sitenin parkında semaverde çay yapacaklar bende gidip renk katayım kcoa göbişimle nasıl olsa bey geç gelecek. Hadi sağlıcakla kalın görüşürüz hatunlar ben gece damlarım uykudan bayılmazsam
hadi iyi gezmeler tatlım kendine iyi baaakkKuzum bende gidiyorum komşuların sitenin parkında semaverde çay yapacaklar bende gidip renk katayım kcoa göbişimle nasıl olsa bey geç gelecek. Hadi sağlıcakla kalın görüşürüz hatunlar ben gece damlarım uykudan bayılmazsam
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
canım çook çook geçmiş olsun bool bool dinlen..
yalnızca bir hafta geride diyemi versi yatışı. İlginç kimininki 1 ay oluyor. Tedlren yaptı herhalde. Neyse iyi gelmiştir serumlar kuzuna. Ooohhh yarasın löplöp et olsun. Sanada çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
cok gecmıs olsun canımmmmmmm dıkkat et kendınee erken gelmesınn kuzucunn..selam kızlar geçmiş yapmadan daldım daha sonra yaparım geçmişi
umarım herkes iyidir kontroller güzel geçmiştir bebişler iyidir inşallah
dün randevum vardı dr.um yatış verdi gece hastanedeydim erken doğum için çok küçük meleğin dedi
gelişimi 1 hafta gerideymiş 3 koca serum taktılar sabaha anca bitti gözüme damla uyku girmedi kolumun ağrısından
bide 2 iğne yaptılar bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için öğlene çıktık o kadar yorgundum ki gelir gelmez attım kendimi yatağa
bu arada bebeğim 2250gr. olmuş bir haftaya bidaha gidicem sorun olursa haftayı bekleme dedi dr.um inşallah şu bi haftayı rahat geçiririm
ben şimdi çıkıyorum kızlar biraz daha uzanıcam hala çok uykum var
kendinize bebişlere iyi bakın...
sadece karpuz ollmazzzzzzzzzzzzzzbütün annişler akşam yemeğinde yalnız benm kocişte işte akşam yemeğim de yok yiyesim de yok karpuz yerim diye düşündüm ...
kızartma yapıncaa bende bı saat temızlık yapıyorumm.. allahtan yemegım vardı corba yaptım bı.. yarın yok ama sımdıden dusunuyorum napsam dıee.. esıne sorarsan gosterır tabı cnm sorma kafana gore takıllmerhaba kızlar, çok yorgunum, akşamüstü oğluşum kıyafetlerini dolabına yerleştirdim, sonra kocacım geldi, ne yemek yapayım dedim, o da yeni bir adet çıkardı internete iftar yazıyo, aç ya önüne çıkan en güzel tabağı gösteriyo işte bunlardan yap diyo. Ama ben de suç ne soruyon yap gitsin işte. İki saat mutfakta ayakta kaldım, paşam kızartma da istedi, bütün mutfak battı bide onu temziledim, daha yeni oturdum.
saoll cnmm darısı bıze ınsss..gözünüz aydın canım Allah analaı babalı büyütsündarısı hepimizin başına inşallah
hyrr cnmm kalmıycakmıss azonce aradımm meemee tutturmaya calısıyolarmıss.. kucucukmuss ne tatlıdır sımdı oo mıs kokuodurrsuksuk
allah analı babalı büyütsün inşallah, küvezde kalacakmıymış
cok gecmıs olsun canımmmmmmm dıkkat et kendınee erken gelmesınn kuzucunn..
saoll cnmm darısı bıze ınsss..
merhaba kızlar, çok yorgunum, akşamüstü oğluşum kıyafetlerini dolabına yerleştirdim, sonra kocacım geldi, ne yemek yapayım dedim, o da yeni bir adet çıkardı internete iftar yazıyo, aç ya önüne çıkan en güzel tabağı gösteriyo işte bunlardan yap diyo. Ama ben de suç ne soruyon yap gitsin işte. İki saat mutfakta ayakta kaldım, paşam kızartma da istedi, bütün mutfak battı bide onu temziledim, daha yeni oturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?