2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hhaahaha süpermiş. Eee sen kaşınmışı tatlım :) ooooh kuzunun kıyafetlernlnde yerleştirdin iş bitti demektir

ya süper oruçlu ya kıyamıyorum ama bi daha tövbe.

evet çok şükür bitti, bigün de şu halı işini halletsem tamam olacak. Ama öyle zor geliyor ki gidip bakmak.

bız yenı geldık babamızı uyuttuk bız uyuyamadıkk ..

hoş geldiniz, bizim ki de çoktan uyudu, aslında ben de uyusam iyi olur ama canım uyumak istemiyor. doğum hikayelerini okudum, hepsinin yerine kendimi koyuyorum, bizimki nasıl olacak hayal ediyorum, sanırım tırstım yine:18::18::18::18:

ya bişey dicem, diyolar ya hani dr. a bi gittim, 3 cm açılmam varmış. insan açılmayı nasıl kendisi hissetmez sonuçta bu açılma dışarıdan da olmuyor mu, ben anlamadım

Kızlarrr yardımmm benim ayakparmaklarım çok kaşınıyor. Parmak arası terlik giyiyordum acaa ondanmı dedim bugün hiç giymedim ama gene aynı. Tam başladıkları yerler hafifte şiş ve çok kaşınıyor. Sadece parmaklarım başka yerim kaşınmıyor. Dayanamadım alerji kremi vardı evde sürdüm valla.

valla bu açılma olayını bende merak ediyorum. İçeridemi açılma oluyor yoksa dışarıdamı ???????

vajınanın orası cnm bız anlayamayızz komsumunda 3 cm acılma olmus ama hıc anlamamıss meselaa sancı oluo asagıdaa.. ama dogum sancısıyla bır gelırsee nerden anlıycazz acemıyız agrı olur bence anca o sekılde anlasılırr.. akrabamız gecen ay gıtmıss 5 cm acılması varmıss sancısı ııyıce artmıs dogumhaneye gırmıss 1o dk cıkmıss masalahh esıde sasırmıss necabuk cıktın demıssama 2 dogumuyduu.. ıns bızde ole olururzzzzzzzz:18::18::18:bende tırsıyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah hemen 10 cm olur, ikinci doğumlar daha kolay oluyomuş, napcaz biz yaa...

inşallah hemen 10 cm olur, ikinci doğumlar daha kolay oluyomuş, napcaz biz yaa...

hehhehe gülme gız cahiliz napak

oleyızz cnm yaa.. saka maakaa azkaldı korkmuyodum sımdıye kadardaa sımdı ıcımm bı fena oluoo aklımda hep dogumm suyumm nezaman gelcekk altımı kontrol edıyorum hepp sancımm dogum sancısımı ya anlamazsam

Kızlarrrr çok yoruldummmmm..Bu gece bu asansör yüzünden doğurmazsam iyidir. 12 katı 2. kere tırmandım bugn.Asansörümüzde sıkıntı var ve birr türlü giderilemedi.Gecenlerde de mahsur kaldım içinde ama Allahtan cok uzun sürmedi. Suyum filan gelse ben 12 katı inip hastaneye gidene kadar bebe gelir kesin

mantarmı oldun acaba cnmm ..gecmıs olsun

Panik yok kızlar, allahın izniyle süper doğumumuz olacak....hep pozitif düşünelim......
no panıcc

kesın gelır cnmm yaa cok yuksekmıss bızım 5 kat asansorr arızalansaaa zor cıkıyoruzz senınn dahada fazlaa

agustos annelerı dogurmayaa baslamıssssssssssssayy bıze cok az kaldııııııııııııııııııııııııı

bana bu son günlerde doğum çok uzakmış gibi gelmeye başladı nedense. ooo daha iki ay diyorum kendi kendime, eee herkes erkek çocuk 40 41 haftayı bulur dedi dedi, ben de iyice saldım. Hem maşallah diyim ama ne ağrım var ne sızım, sadece nefes alamıyom o da hep vardı. sanki hiç sancım olmıcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…