maaşallah kuzucuğuna ne de keyifli duruyor
maşallah canım uyuyo galiba
yeslnler onuuuu maşallah nekadar belirgin çıkmış
hhaahaha süpermiş. Eee sen kaşınmışı tatlım :) ooooh kuzunun kıyafetlernlnde yerleştirdin iş bitti demektir
baktım sizden ses yok ben de doğum hikayeleri okumaya başladım.
huuuuuu.... kızlar napıyosunuz, hadi gelin
bız yenı geldık babamızı uyuttuk bız uyuyamadıkk ..
hoş geldiniz, bizim ki de çoktan uyudu, aslında ben de uyusam iyi olur ama canım uyumak istemiyor. doğum hikayelerini okudum, hepsinin yerine kendimi koyuyorum, bizimki nasıl olacak hayal ediyorum, sanırım tırstım yine:18::18::18::18:
ya bişey dicem, diyolar ya hani dr. a bi gittim, 3 cm açılmam varmış. insan açılmayı nasıl kendisi hissetmez sonuçta bu açılma dışarıdan da olmuyor mu, ben anlamadım
hoş geldiniz, bizim ki de çoktan uyudu, aslında ben de uyusam iyi olur ama canım uyumak istemiyor. doğum hikayelerini okudum, hepsinin yerine kendimi koyuyorum, bizimki nasıl olacak hayal ediyorum, sanırım tırstım yine:18::18::18::18:
ya bişey dicem, diyolar ya hani dr. a bi gittim, 3 cm açılmam varmış. insan açılmayı nasıl kendisi hissetmez sonuçta bu açılma dışarıdan da olmuyor mu, ben anlamadım
valla bu açılma olayını bende merak ediyorum. İçeridemi açılma oluyor yoksa dışarıdamı ???????
vajınanın orası cnm bız anlayamayızz komsumunda 3 cm acılma olmus ama hıc anlamamıss meselaa sancı oluo asagıdaa.. ama dogum sancısıyla bır gelırsee nerden anlıycazz acemıyızagrı olur bence anca o sekılde anlasılırr.. akrabamız gecen ay gıtmıss 5 cm acılması varmıss sancısı ııyıce artmıs dogumhaneye gırmıss 1o dk cıkmıss masalahh esıde sasırmıss necabuk cıktın demıss ama 2 dogumuyduu.. ıns bızde ole olururzzzzzzzz:18::18::18:bende tırsıyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
NE Komıgızzzzzzzzzz ıcerıdee oluo kızlarrrrrrr dısarısıı dedınız neresı oluoo
inşallah hemen 10 cm olur, ikinci doğumlar daha kolay oluyomuş, napcaz biz yaa...
hehhehe gülme gız cahiliz napak
Kızlarrr yardımmm benim ayakparmaklarım çok kaşınıyor. Parmak arası terlik giyiyordum acaa ondanmı dedim bugün hiç giymedim ama gene aynı. Tam başladıkları yerler hafifte şiş ve çok kaşınıyor. Sadece parmaklarım başka yerim kaşınmıyor. Dayanamadım alerji kremi vardı evde sürdüm valla.
no panıccPanik yok kızlar, allahın izniyle süper doğumumuz olacak....hep pozitif düşünelim......
Kızlarrrr çok yoruldummmmm..Bu gece bu asansör yüzünden doğurmazsam iyidir. 12 katı 2. kere tırmandım bugn.Asansörümüzde sıkıntı var ve birr türlü giderilemedi.Gecenlerde de mahsur kaldım içinde ama Allahtan cok uzun sürmedi. Suyum filan gelse ben 12 katı inip hastaneye gidene kadar bebe gelir kesin
oleyızz cnm yaa.. saka maakaa azkaldı korkmuyodum sımdıye kadardaa sımdı ıcımm bı fena oluoo aklımda hep dogumm suyumm nezaman gelcekk altımı kontrol edıyorum hepp sancımm dogum sancısımı ya anlamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?