2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen cnm bende 41 leri görürüm diye düşünüyorum oyuzden herseyi erteleme halindeyim temzlk vs.

Salmak yok ole kendınııııı her an olabılır sonucta sancın olcak dıe bı sart yokkkıı cnmm

lımon ıyımı gelırkı : su ıccc... dr gıt cnm cok kasınmaya devam edersee

merhaba şimdi geldim dışarıdan mümkün olduğunca yürüyüş yapmaya çalışıyorum .... ay her gören karnın baya büyümüş dio bnde e olsun okdar 9 aya girdim bugün diorum ..sonra tabi söyleyecek çok şeyleri oluyo he heeeeee deyip geçiorum

kızlar az once 3 dk civarında süren bi sancı çektim sağ böbreğimin ordan karnıma doğru yayılıodu hala bile az az devam edıo yalancı sancı dedikleri bu mu ki ?

valla fırsatın varken çıkın romantizm yapın sonra çooook ararsınız valla diylm. Ya izmirde ne güzel kamyonetle karpuzcu geziyot her ile lazım bence

Ay ankarayada gönderseler o kamyonetlerden :)

Ben ve güzel prensesim geldik teyzeleri açın bize yer :))

Çok uykum var ama gidip yatakta dönüp durcam diye yyatmak istemiyorum Bide karnımda bi acı var anlamadım gitti :26:

Aynen bende o moddayım canım. Tatlım senin doğuma kimse gelecek mi amerikaya?

Canım sen nerdeydin? Gel byur gelirken karpuz getir ama :)) Kızlar ya benim canım piknik istiyo ya memlekette olsam en güzel giderdim ya

Kimse gelmiyor malesef. Anneme soyledim gelemem dedi. Kardeşim de hamile. Kocamla başbaşa kaldık yani..

Kimse gelmiyor malesef. Anneme soyledim gelemem dedi. Kardeşim de hamile. Kocamla başbaşa kaldık yani..

Allah yardımcın olsun canım inşaallah hiçbir sıkıntı çekmezsin gül gibi geçer doğumun ağrı sancı çekmeden heemn kalkarsın kimseye muhtaç olmadan.

Allah yardımcın olsun canım inşaallah hiçbir sıkıntı çekmezsin gül gibi geçer doğumun ağrı sancı çekmeden heemn kalkarsın kimseye muhtaç olmadan.

Amin inşallah, burada beni rahatlatan tek şey sağlık hizmetlerinin çok iyi olması.Yoksa çok korkuyorum kesinlikle.

kızlar az once 3 dk civarında süren bi sancı çektim sağ böbreğimin ordan karnıma doğru yayılıodu hala bile az az devam edıo yalancı sancı dedikleri bu mu ki ?

yok cnm bukadar uzun sürmez bence. Ama bence :) geçmiş olsun, sen sıklığına bak bidaha nezaman olcak diye

ewt benımde 2 dk surdu dunn olmustuu yalancı sancı sanırsam ama dr sık olmamasına dıkkat et demıstı sende kontrol et baakalımcnm

Beşli biberon setinden sonra da bunları aldım. Türkiyedeki fiyatların yarısından bile ucuzdular dayanamadım :)

Örneğin emzik ebebek'te 23TL, Burada 4$.

arkadaşlar neler aldınız bebişlere? benim eksiğim var mı acaba? liste aradım ama bulamadım.
5 çıtçıtlı bady iki pijama takımı 2 tulum bir büyüğünden hastane çıkışı yani çok parçası olandan.
3çorap 4önlük 5 şapka
eksiklerim neler sayılar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…