bana bu son günlerde doğum çok uzakmış gibi gelmeye başladı nedense. ooo daha iki ay diyorum kendi kendime, eee herkes erkek çocuk 40 41 haftayı bulur dedi dedi, ben de iyice saldım. Hem maşallah diyim ama ne ağrım var ne sızım, sadece nefes alamıyom o da hep vardı. sanki hiç sancım olmıcak gibi.
mantarmı oldun acaba cnmm ..gecmıs olsun
aynen cnm bende 41 leri görürüm diye düşünüyorum oyuzden herseyi erteleme halindeyim temzlk vs.[/QUOTE
senin yine iyi bir ayın kalmış, benim iki ay. yapılacak herşeyi yaptım bi de. gerçi yapılacak şey çıkıyor illaki ama boş oturucam daha çok, o yüzden de uzun geliyor. bi meşgale mi bulsam kendime
Salmak yok ole kendınııııı her an olabılır sonucta sancın olcak dıe bı sart yokkkıı cnmmbana bu son günlerde doğum çok uzakmış gibi gelmeye başladı nedense. ooo daha iki ay diyorum kendi kendime, eee herkes erkek çocuk 40 41 haftayı bulur dedi dedi, ben de iyice saldım. Hem maşallah diyim ama ne ağrım var ne sızım, sadece nefes alamıyom o da hep vardı. sanki hiç sancım olmıcak gibi.
ama üstleri kaşınıyor. Mantar gibi durmuyor.
Buarada kızımı bugün 2.kez hıçkırık tutuyor çok komik pıt pıt sallanıyor karnım ay biyandanda üzülüyorum canı yanıyomuki diye limonmu yalasam napsam.
aynen cnm bende 41 leri görürüm diye düşünüyorum oyuzden herseyi erteleme halindeyim temzlk vs.[/QUOTE
senin yine iyi bir ayın kalmış, benim iki ay. yapılacak herşeyi yaptım bi de. gerçi yapılacak şey çıkıyor illaki ama boş oturucam daha çok, o yüzden de uzun geliyor. bi meşgale mi bulsam kendime
bu sıcaklarda da dısarı bile cıkılmıoki cnm nasıl bi meşgale bulcaksın.. ben anca yatıorum bi sağıma bi soluma
Salmak yok ole kendınııııı her an olabılır sonucta sancın olcak dıe bı sart yokkkıı cnmm
lımon ıyımı gelırkı :su ıccc... dr gıt cnm cok kasınmaya devam edersee
bu sıcaklarda da dısarı bile cıkılmıoki cnm nasıl bi meşgale bulcaksın.. ben anca yatıorum bi sağıma bi soluma
ben el işi falan yapmayı severim ama onun için de malzeme almaya gitmek lazım ama nerdeeee
en iyisi ben de bi sağıma bi soluma yatayım. Bu arada ramazan girdiğinden beri doğru düzgün yürüyüş de yapamaz oldum.
ben kaşınıyom galiba zorla zorla ağrı istiyo gibi dimi
valla fırsatın varken çıkın romantizm yapın sonra çooook ararsınız valla diylm. Ya izmirde ne güzel kamyonetle karpuzcu geziyot her ile lazım bence
Aynen bende o moddayım canım. Tatlım senin doğuma kimse gelecek mi amerikaya?
Canım sen nerdeydin? Gel byur gelirken karpuz getir ama :)) Kızlar ya benim canım piknik istiyo ya memlekette olsam en güzel giderdim ya
Kimse gelmiyor malesef. Anneme soyledim gelemem dedi. Kardeşim de hamile. Kocamla başbaşa kaldık yani..
Allah yardımcın olsun canım inşaallah hiçbir sıkıntı çekmezsin gül gibi geçer doğumun ağrı sancı çekmeden heemn kalkarsın kimseye muhtaç olmadan.
kızlar az once 3 dk civarında süren bi sancı çektim sağ böbreğimin ordan karnıma doğru yayılıodu hala bile az az devam edıo yalancı sancı dedikleri bu mu ki ?
kızlar az once 3 dk civarında süren bi sancı çektim sağ böbreğimin ordan karnıma doğru yayılıodu hala bile az az devam edıo yalancı sancı dedikleri bu mu ki ?
sahuru yapıcam galıba uykum yokkkk bugunde uyumadımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?