bende yaaa off gel uyku gelllAhh benim de oğlan halen uyanık daha sahura kalkıp hazırlık yapacagımmm ne ara uyuyacaksam....
arkadaşlar neler aldınız bebişlere? benim eksiğim var mı acaba? liste aradım ama bulamadım.
5 çıtçıtlı bady iki pijama takımı 2 tulum bir büyüğünden hastane çıkışı yani çok parçası olandan.
3çorap 4önlük 5 şapka
eksiklerim neler sayılar nasıl?
arkadaşlar neler aldınız bebişlere? benim eksiğim var mı acaba? liste aradım ama bulamadım.
5 çıtçıtlı bady iki pijama takımı 2 tulum bir büyüğünden hastane çıkışı yani çok parçası olandan.
3çorap 4önlük 5 şapka
sampuan,pişik kremleri vs..,biberon al her ihtimale karsı benim sütüm 3. gün gelmişti ve bebegim sarılık olmuştuarkadaşlar neler aldınız bebişlere? benim eksiğim var mı acaba? liste aradım ama bulamadım.
3çorap 4önlük 5 şapka
bende yaaa off gel uyku gelll
aldıklarının hepsı bunlarmı ?
battaniyemiz çok. 2,5 yaşında kızım var ona çok almıştım.hiç kullanmadığım battaniyeler bile duruyorBattaniye eksik sanırım.
sampuan,pişik kremleri vs..,biberon al her ihtimale karsı benim sütüm 3. gün gelmişti ve bebegim sarılık olmuştu
Ben de cantamı hazırlamaya baslayacagım ne olur ne oolmaz...
ilki gününü geçirmişti ama küçük oglum daha yoğun hareketli bekler mi bilemem..
omemerşah tan banyo sonrası ilk silmelik yapın yaptırın kızlar. çok işe yarıyor. bebek cildi çok hassas havlular alerji yapabilir. banyo sonrasıilk suyunu alırsınız
anlamadım o ne ?:)
mermerşahi diye incecik tülbent gibi bir bez var. yukarıya yanlış yazmış bizim klavye sorunlu da canım kusura bakma
valla bu açılma olayını bende merak ediyorum. İçeridemi açılma oluyor yoksa dışarıdamı ???????
Ay ben yine sabahın köründe uyandım, yemeklerimi yaptım temizliğimi bile bitrdim.Napcam simdi koca gün? Başka iş kalmadı
hıçkırıktan başım dertte benim kızım çok hıçkırıyo ya uyutmuo uykumuzu alamadık oy oy günde 5kere hıçkırık olurmu anlamıyorum
Günaydın kıslar, biz de geldik işe kızımla. Gelirken de ayılma kahvemizi aldık, kahve içiyoruz bi yandan da geçmişi okuyoruz.
Ay ben yine sabahın köründe uyandım, yemeklerimi yaptım temizliğimi bile bitrdim.Napcam simdi koca gün? Başka iş kalmadı
2 gündür moralim çok bozuksalı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?