2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ahh benim de oğlan halen uyanık daha sahura kalkıp hazırlık yapacagımmm ne ara uyuyacaksam....
bende yaaa off gel uyku gelll

aldıklarının hepsı bunlarmı ?

Battaniye eksik sanırım.

sampuan,pişik kremleri vs..,biberon al her ihtimale karsı benim sütüm 3. gün gelmişti ve bebegim sarılık olmuştu
Ben de cantamı hazırlamaya baslayacagım ne olur ne oolmaz...
ilki gününü geçirmişti ama küçük oglum daha yoğun hareketli bekler mi bilemem..

bende yaaa off gel uyku gelll

aldıklarının hepsı bunlarmı ?

hmm evet galiba hepsi bunlar

Battaniye eksik sanırım.
battaniyemiz çok. 2,5 yaşında kızım var ona çok almıştım.hiç kullanmadığım battaniyeler bile duruyor

şampuan pişik kremi var biberon bebek bezi yenidoğan ıslak mendil alacağım. alt açmamız da var. çantaya ne koyacağım onu da tam bilmiyorum.unutmuşum hep

omemerşah tan banyo sonrası ilk silmelik yapın yaptırın kızlar. çok işe yarıyor. bebek cildi çok hassas havlular alerji yapabilir. banyo sonrasıilk suyunu alırsınız

önce onunla hızlıca suyunu alıyorum bebeğin sonra havluya sarıyorum.havlunun içine de konabilir

günaydın kızlar biz geldik kızımla sağlıksız bir kahwaltı yaparken 8sişmit poğaca falan) bakalım dedik kimsecikler yok ayy kzııma dedimki sabah yarın son kzım sonra bzide ewde totomuzu dewirip yatacağız çok sewindi

valla bu açılma olayını bende merak ediyorum. İçeridemi açılma oluyor yoksa dışarıdamı ???????

çatı kemiği denilen leğen kemiği açılınca(yanlara genişleyince ) ramimin ağzı genişliyor sanırım. ilk doğumumda ellerini içeri atıp 3 cm açılman var diyolardı yarım saat aralıklarla yine elleriyle kontrol edip açılmayıkontrol ediyorlardı.. normal doğum zor arkadaşlar ama sağlıklı işte ben ikinciyide normal düşünüyorum .. ama moralim çok bozuluyo o sancıları hatırladıkça...

Günaydın kıslar, biz de geldik işe kızımla. Gelirken de ayılma kahvemizi aldık, kahve içiyoruz bi yandan da geçmişi okuyoruz.

hıçkırıktan başım dertte benim kızım çok hıçkırıyo ya uyutmuo uykumuzu alamadık oy oy günde 5kere hıçkırık olurmu anlamıyorum

Ay ben yine sabahın köründe uyandım, yemeklerimi yaptım temizliğimi bile bitrdim.Napcam simdi koca gün? Başka iş kalmadı

Ay ben yine sabahın köründe uyandım, yemeklerimi yaptım temizliğimi bile bitrdim.Napcam simdi koca gün? Başka iş kalmadı

canım şaşırttın beni yapacak bieş bulamıyor yat uyu kitap oku tw izle dinlen bol bol bebişle konus en önemlisi de uyu:) bak bazı arkadasların hasret uykuya resmen ağlayacak gibi uyanıyorum

2 gündür moralim çok bozuk salı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin

Oyyy maşallah bu ne hız şekerim, bugün hava çok sıcak olmayacak sanırım Ankara'da, sana güzel bir fikir vereyim, Eryamandaydın sanırım. Kitabını al eline, Göksu kenarına git biryerde otur, soğuk birşeyler içerek kitabını oku, biraz da yürüyüş yap gölge de. Walla canım çekti rahat rahat vakit bulup kitap okumayı.

ala ala yaa sasdım kaldım bu saatten sonra arastırsan iyi doktor bulsan seni kabul etmez burda kalsan bilerek sezeryan.. canım canını sokaktamı buldun ne kaçak doktoru yaa ayy kötü bir durum ne yapılır bu durumda bilemedim ama sanırım mecbur sezeryan olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…