2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy canım ben kahweeyi çok sewmeme rağmen içemiyorum midem çok bulanıyor

Ben de çok seviyorum, özellikle filtre kahve, sabahları içmek inanılmaz iyi geliyor. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım. Sonra dr uma sordum, hamileyim diye o kadar da sıkıntıya girmene gerek yok dedi, 9 ay uzun bir süreç psikolojik olarak engelli gibi hissetme kendini dedi. Dozunu abartmadan içebilirsin kahveni dedi, özellikle süt miktarını biraz artır dedi. Ben de canım istediğinde ve de özellikle sabah ayılamadığım zaman işe gelirken kahvemi alıp geliyorum, Allahtan şu meşhur kahve zinciri eve yakın.

ayy canım ben kahweeyi çok sewmeme rağmen içemiyorum midem çok bulanıyor

Bi de doktorum doğumdan sonra emzirme sürecinde hiç kahve içemeyeceğimi sdöyledi canım, çünkü sütten bebeğe geçiyormuş kafein ve bebeği uyararak uyumasını engelliyormuş, mide bulanması hala devam ediyor mu canım?

:):) içebiliyosan tabiki de iç canım benim midem almıyor.. diyorum zaten doğum yapınca istediğim seylerden biri kahwe keyfi yapmak.. banada öyle dedi dr hasta değilsin hamilesin die günlük hayatına dewam edebilirsin dedi

Gözünüz aydın canım, Allah bahtını açık etsin bebişin, darısı da başımıza olsun inşallah.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar benden size tavsiye bol bol uyuyunn sonraaa 40ı çıkana kadar gazlı bebekse zatenn hiç uyuyaamıyosun çünkü ilaçta kar etmiyoooooo o yüzden bol bol uyuyun bizimki dokuz aylık olduu eh daha yeni uyumaya başladı gece süte kalkmalarını saymazsak şimdide huzursuz yinesanırım dişleri çıkacak uykusuz geceler yine bizi bekliyooooo

Bu sabah suksuk yok arkadaşlar, bu saatlerde hep burada olurdu, bi aksilik yoktur umarım dün sancısı vardı sanki. Yoksa bugün doktora mı gidecekti acaba?

canım şaşırttın beni yapacak bieş bulamıyor yat uyu kitap oku tw izle dinlen bol bol bebişle konus en önemlisi de uyu:) bak bazı arkadasların hasret uykuya resmen ağlayacak gibi uyanıyorum

Ah keske uyuyabilsem Zaten uyuyamadığımdan sıkılıyorum ya. saat daha 9.Kocişin mesai yeni basladı sayılır. Dısarı cıksam cok sıcak, tvde de bişi yok..Gelin size kahve yapim da içip kaynatalım bari

canım bence devlet hastanesine git çünkü artık devlet sandığımz kadar kötü değil. Ben başından beri devlete gidiyorum. Ha şu var benim düğımumada nöbeti denk gelmezse başka bir doktor gircek ama zaten normalde ebeler yaptırıyor doğumu. Yakında üniversite hastanesi varsa oda olur.

ayy ben içerim sabah günde 1 kere bişe olmaz 1 kereden:) mide bulantım olmadı benim hiç bazı seyler yiyip içemiyorum mesela kahwe balık kuşbaşı et falan

Ah keske uyuyabilsem Zaten uyuyamadığımdan sıkılıyorum ya. saat daha 9.Kocişin mesai yeni basladı sayılır. Dısarı cıksam cok sıcak, tvde de bişi yok..Gelin size kahve yapim da içip kaynatalım bari

tamam canım ben kahwe ksımına katılamam da kaynatma kısmına katılırım ben bir sürü kitap aldım izne ayrılınca onları okuycam hepside bebişimle ilgili.. tawsiye derim hatta o kadar güzeldiki bir tanesi hafta sonu bir solukta bitirdim birsürü sey öğrendim

Kızlar bu son zamanlar bebişlerin beyin fonksiyonları için çok önemliymiş, karmaşık durumları çözme, mantıksal ilişkiler kurma vb. yetenekleri oluşuyormuş veeeeeeeeee bunun için de en önemli şey OMEGA-3. Ama hap olarak almak tehlikeli olabiliyormuş. Bu nedenle size tavsiyem:
-Haftada en az bir kez balık (yiyebiliyorsanız 2 kez)
-Günde 3-4 adet ceviz
-Günde 5-6 çiğ badem

Aman kızlar dikkat edelim bunlara bebişlerimiz için zoralnsakta üstüne gidelim, cin gibi bebişlerimiz olsun.

Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela benim dogum yapacağım hastanede bu rakam 300 liraymış Onca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla

kitabın ismini acil istiyorummm:)

Bi de unutmuşum kıslar, OMEGA-3 ün yoğun olarak bulunduğu başka birşey de SEMİZ OTU
Çiğ olarak tüketmek gerekiyormuş, sarımsaklı yoğurtla çok güzel oluyor, mevsim olarak da kolay bulunuyor.

herseyleri para zaten bizim hastane de de odalarda tabela asılı saat 10 a kadar odaları bosaltmanız gerekmektedir aksi halde birgünlük yatak parası ücreti alınır otelde kalıyorum sanki benim elimde kaçda çıkacağım.. ayy canım isteme sen 300 lira ile inek alırız bebişlere ya:)

kitabın ismini acil istiyorummm:)

canım ben çok okuyorum çocuk gelişimi kitapları
annelik sanatı Pedagog adem güneş çok akıcı we sürükleyiciydi..
istersen ben sana bu konu ile ilgili çok kalabalık bir liste werebilirim.. hatta alışwerişide kitapyurdundan yapıyoorum sıcakta çıkmaktan kurtulursun:)

Günaydın herkese umarım herkes iyidir.
benim için zor bir gece oldu hatta hastaneye falanda gitmeyi düşündüm.mecburi uyku molasında saat 2 gibi bebek karnımda taş gibi olmuş hareket de etmiyo ben ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum.cok korktum acaba bişeyi varda böle mi tepki veriyo bebiş bişey de anlamıyorum ki normal mi değil mi gün icinde de böle sert kaskatı oluyor karnım oturamıyorum bile.haftaya perşembe devlet hastanesindeki randevum ama böle giderse yarın özel hastaneye gidebilirim.2 hafta daha dayansa oğlum bişey istemiyorum.

çok geçmiş olsun umarım kötü birsey değildir dewam ederse bir görün doktora istersen.. inş dayanır ya aklına kötü şeyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…