ayy canım ben kahweeyi çok sewmeme rağmen içemiyorum midem çok bulanıyor
ayy canım ben kahweeyi çok sewmeme rağmen içemiyorum midem çok bulanıyor
Ben de çok seviyorum, özellikle filtre kahve, sabahları içmek inanılmaz iyi geliyor. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde bırakmıştım. Sonra dr uma sordum, hamileyim diye o kadar da sıkıntıya girmene gerek yok dedi, 9 ay uzun bir süreç psikolojik olarak engelli gibi hissetme kendini dedi. Dozunu abartmadan içebilirsin kahveni dedi, özellikle süt miktarını biraz artır dedi. Ben de canım istediğinde ve de özellikle sabah ayılamadığım zaman işe gelirken kahvemi alıp geliyorum, Allahtan şu meşhur kahve zinciri eve yakın.
kuzenımın esı dogurmuss kızlarr..235o grmıss halbuklı 25oo dıolardı drlarr. demekkı farklı olabılıoo.. sunı sancıyaa dayanamıyorum deyıpp sezeryan ıstemıss gelın hnn. canı cok tatlıymıs halbukı 3 cm acılmaa olmusss sonraa ıstemıyorum demıss.. bebegı kucuktu kolay olurdu yok sa demii neysee cemrecık aramıza katıldıı şükürr
inşallah cnm yarın netleşicek zaten erken gelip gelmeyeceği dua ediyorum bugun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.. bu sabah canımız sıkıldı eşimle yurtdısında yasıyan bi arkadası vardı , 2 yasında kızları var boşanmışlar üzüldük eşimin en sevdiği ark.dır. haklarında hayırlısı gerçi ama eşim çok etkilendi..
Kızlarrrrrr
ErenHangi isim güzel?Oğlumun hala ismi yok:26::26:
Kaan
Ayberk
canım şaşırttın beni yapacak bieş bulamıyor yat uyu kitap oku tw izle dinlen bol bol bebişle konus en önemlisi de uyu:) bak bazı arkadasların hasret uykuya resmen ağlayacak gibi uyanıyorum
2 gündür moralim çok bozuksalı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin
Bi de doktorum doğumdan sonra emzirme sürecinde hiç kahve içemeyeceğimi sdöyledi canım, çünkü sütten bebeğe geçiyormuş kafein ve bebeği uyararak uyumasını engelliyormuş, mide bulanması hala devam ediyor mu canım?
Ah keske uyuyabilsemZaten uyuyamadığımdan sıkılıyorum ya. saat daha 9.Kocişin mesai yeni basladı sayılır. Dısarı cıksam cok sıcak, tvde de bişi yok..Gelin size kahve yapim da içip kaynatalım bari
tamam canım ben kahwe ksımına katılamam da kaynatma kısmına katılırım ben bir sürü kitap aldım izne ayrılınca onları okuycam hepside bebişimle ilgili.. tawsiye derim hatta o kadar güzeldiki bir tanesi hafta sonu bir solukta bitirdim birsürü sey öğrendim
Kızlar bu son zamanlar bebişlerin beyin fonksiyonları için çok önemliymiş, karmaşık durumları çözme, mantıksal ilişkiler kurma vb. yetenekleri oluşuyormuş veeeeeeeeee bunun için de en önemli şey OMEGA-3. Ama hap olarak almak tehlikeli olabiliyormuş. Bu nedenle size tavsiyem:
-Haftada en az bir kez balık (yiyebiliyorsanız 2 kez)
-Günde 3-4 adet ceviz
-Günde 5-6 çiğ badem
Aman kızlar dikkat edelim bunlara bebişlerimiz için zoralnsakta üstüne gidelim, cin gibi bebişlerimiz olsun.
Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela benim dogum yapacağım hastanede bu rakam 300 liraymışOnca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla
kitabın ismini acil istiyorummm:)
Günaydın herkese umarım herkes iyidir.
benim için zor bir gece oldu hatta hastaneye falanda gitmeyi düşündüm.mecburi uyku molasında saat 2 gibi bebek karnımda taş gibi olmuş hareket de etmiyo ben ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum.cok korktum acaba bişeyi varda böle mi tepki veriyo bebiş bişey de anlamıyorum ki normal mi değil mi gün icinde de böle sert kaskatı oluyor karnım oturamıyorum bile.haftaya perşembe devlet hastanesindeki randevum ama böle giderse yarın özel hastaneye gidebilirim.2 hafta daha dayansa oğlum bişey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?