2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oznur artık bu haftalarda gerilmeler veya kaskati kesilmeler normal benim de gün icinde bi kaç defa
Oluyor hatta yamuk yumuk semsert oluyor karnım
Korkma ins bi sorun çıkmaz

Geceleri hiç dinlenmiyorum artık sanki bundan sonra
Hiç kendimden geçerek uyuyamayacakmisim gibi geliyor
Sabahları da dayak yemiş gibi agrilarla uyanıyorum
Offf son 1 ay hadi sıkalım dişleri :18:

Canım öyle şey mi olur ya ne demek özel hastanede kaçak doktor çalılşttrıp doğuma onların girmesi niye demedin ya başıma bişşe gelse size dava açsam ne yaparsınız diye bu kçak doktorlardan sağlık bakanlığının haberinin olmasını istemez misiniz idye doktora bak ya resmen sen sezeryan ol diye korkutmuş seni. O hastanede başka bi doktora git bi de onla konuş bakalım o ne dicek?

Ah keske uyuyabilsem Zaten uyuyamadığımdan sıkılıyorum ya. saat daha 9.Kocişin mesai yeni basladı sayılır. Dısarı cıksam cok sıcak, tvde de bişi yok..Gelin size kahve yapim da içip kaynatalım bari

Canım ya al bendende o kadar ben de çok halsizim dün gece hiç uyuyamadım bu gece eşimide kaldıramadım sahura çok halsizim ykum var ama yatıp da uyuyamıyorum

Güünaydın herkeseeee

gunaydınlarrrrr, acayıp bı aksam gecırdım, karnım gerıldı, taş gibi oldu, sankı patlıycak gıbıydı, yatsam yatılmıyo, otursam semsert, sankı ıcımde 100 kılo var dı, marrttaa dgum yapan arkadsım vardı, o nlar geldı, bı duş al iyi gelır dedı, duş aldım bitane magnorm ıctım yaklasık 1 saat içinde gecti. pöffffff ama kotuydu ya, arkadsımın dedıklerı ıı gelmese doktara gtcektım, o derece yanı... şimdi iyiyiz cok şükür

günaydın annişler

sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:

geçmiş olsun canım ya yediğin bişe dokundu heralde bndede uyku problemi başladı uykumu alamıyorum bir türlü salak gibi geziyorum

canımm gunaydın sanırım senle aynı seylerı yasamısız nerdeyse, bana ılık duş ii geldı, ve magnorm ıctım bıtane, doktorum zaten gerılmelere magnorm ıı gelıyo demıstı,, benm gun içinde olmuyoo aksam ılk defa okdar cook gerıldi,, ama dün aksam ınan bende aynı seyı düşündüm, ogluummm daha mınıcık sın azıcık daha dur ıcerde dıye gectı aklımdan

günaydın annişler

sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:

çamaşırını değiş bekle yinbe gelirse ararsın bence bendede oldu 3 kere doktora söledim çok su içdiğimiz için bebekde baskı yaptığı için altına kaçırırmısısn bu ewrede normal dedi ayy rezil oldum adama:)

günaydın annişler

tatlım ben günde en az 5 kere değişiyorum çamaşırımı. Doktor önemli değil dedi. Su gemesi dedi öyle az olacak bişey değil, bacaklarından aşağı akacak dedi çiş gibi yane :))

geçmiş olsun canım ya yediğin bişe dokundu heralde bndede uyku problemi başladı uykumu alamıyorum bir türlü salak gibi geziyorum

cook sagol canım, amaaa nasııl gerıldı, allahtan gecti,,, ayy o uyku problemıde baslı basına bı olay, benm gecenlerde oyleydı, ama bu ara uyudugumu anlıyorum bıraz, senın ızne az kaldı kuzum, ozamn uyursun bol bol

bende son gittiğimde doğumun başladığını nasıl anlıcam ayırt edebilir miyim ağrıları dedim dr. da güldü şimdiye kadar ayırt edemeyen olmadı hiç dedi..rezil oldum bende kadına napiim ilk hamileliğim bilemiyorum bazı şeyleri

günaydın annişler

cnm endişelenme bence sıcaktan terlemişsindir belki ama tabii ara genede doktorunu... iyi düşün iyi olsun annesi daha erken annesini üzmez o sen merak etme

cnm endişelenme bence sıcaktan terlemişsindir belki ama tabii ara genede doktorunu... iyi düşün iyi olsun annesi daha erken annesini üzmez o sen merak etme

sabah bende evde kendi kendime konuşuyodum kızım noolur biraccık daha sık dişini en azından bi 35 gün daha dayan diyodum..:18:eylül e kadar hayırlısıyla bi geçirseydim

didooşş banada bır ıkı kıtap onerrmısın??, ben bıtane aldım ^^benım saglıklı bebegım^^ dıye, onuda arkadasım onermıstı, bencede guzel.. bebegın beslenmesı, gelısımı ,hastalıkları fılan anlatılıyo

günaydınnnnnnnnn tüm annişler yaaa bu karın çokkkk sert yavvvv iyiki kalbinin atışlarını hissediyorum bende uyanınca ıslak gibi hissediyorum akıntılar çoğaldı herhalde agırlıktan :))))))

alemsin ya ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…