- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
2 gündür moralim çok bozuksalı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin
Ah keske uyuyabilsemZaten uyuyamadığımdan sıkılıyorum ya. saat daha 9.Kocişin mesai yeni basladı sayılır. Dısarı cıksam cok sıcak, tvde de bişi yok..Gelin size kahve yapim da içip kaynatalım bari
gunaydınlarrrrr, acayıp bı aksam gecırdım, karnım gerıldı, taş gibi oldu, sankı patlıycak gıbıydı, yatsam yatılmıyo, otursam semsert, sankı ıcımde 100 kılo var dı, marrttaa dgum yapan arkadsım vardı, o nlar geldı, bı duş al iyi gelır dedı, duş aldım bitane magnorm ıctım yaklasık 1 saat içinde gecti. pöffffff ama kotuydu ya, arkadsımın dedıklerı ıı gelmese doktara gtcektım, o derece yanı... şimdi iyiyiz cok şükür
Günaydın herkese umarım herkes iyidir.
benim için zor bir gece oldu hatta hastaneye falanda gitmeyi düşündüm.mecburi uyku molasında saat 2 gibi bebek karnımda taş gibi olmuş hareket de etmiyo ben ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum.cok korktum acaba bişeyi varda böle mi tepki veriyo bebiş bişey de anlamıyorum ki normal mi değil mi gün icinde de böle sert kaskatı oluyor karnım oturamıyorum bile.haftaya perşembe devlet hastanesindeki randevum ama böle giderse yarın özel hastaneye gidebilirim.2 hafta daha dayansa oğlum bişey istemiyorum.
günaydın annişler
sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:
günaydın annişler
sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:
geçmiş olsun canım ya yediğin bişe dokundu heralde bndede uyku problemi başladı uykumu alamıyorum bir türlü salak gibi geziyorum
çamaşırını değiş bekle yinbe gelirse ararsın bence bendede oldu 3 kere doktora söledim çok su içdiğimiz için bebekde baskı yaptığı için altına kaçırırmısısn bu ewrede normal dedi ayy rezil oldum adama:)
günaydın annişler
cnm endişelenme bence sıcaktan terlemişsindir belki ama tabii ara genede doktorunu... iyi düşün iyi olsun annesi daha erken annesini üzmez o sen merak etme
çamaşırını değiş bekle yinbe gelirse ararsın bence bendede oldu 3 kere doktora söledim çok su içdiğimiz için bebekde baskı yaptığı için altına kaçırırmısısn bu ewrede normal dedi ayy rezil oldum adama:)
canım ben çok okuyorum çocuk gelişimi kitapları
annelik sanatı Pedagog adem güneş çok akıcı we sürükleyiciydi..
istersen ben sana bu konu ile ilgili çok kalabalık bir liste werebilirim.. hatta alışwerişide kitapyurdundan yapıyoorum sıcakta çıkmaktan kurtulursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?