2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

İnanamıyorum ya bu ne saçmalık bence devlet hastanesinde yapsan bile bundan daha iyi olur.

kızlar sizi ara sıra takip ediyorum , rabbim meleklerinizi korusun.

aynı durum benimde geçen hafta başıma geldi aynen altıma kaçırmışım:) ama bende çıok korkmuştum yanlız değilmişim demekki hiç hissetmedim bile kaçırırken.

bende de elizabeth fenwick-annelik ve bebek bakımı diye bir kitap var..ben çok beğendim..bebeğin 3 yaşına kadarki gelişimini anlatıyo..doğumla ilgili,gebelikle ilgili her türlü ayrıntı var..tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Canım Ankarada hangi hastaneydi senin gittiğin?

herkeze gunaydın . nasılsınız ? havalar az de olsa serınledı şükür:))) Benım ayaklarım kaç gundur şişlerım inmıyor ayak şişmış olan varmı. bu arada bu satte suskun cok tan burda olurdu hayırdır inş

inş canım geçerse zaman hayırlısı ile heyecanla bekliyorum ya geçmio zaman ben alamıyorum malesefff

ayy ben öyle rezilliklerimi anlatsam koparsın adama her gitmeme bir rezilliğim oluyor en son normal doğum yaparsam çatalda ayaklarımı bağlayacakmısınız dedim güldü ewet sesin çıkmasın die ağzınada bez koyacağım dedi:)

bende de elizabeth fenwick-annelik ve bebek bakımı diye bir kitap var..ben çok beğendim..bebeğin 3 yaşına kadarki gelişimini anlatıyo..doğumla ilgili,gebelikle ilgili her türlü ayrıntı var..tavsiye ederim.

teşekkur ederım canım

ay kızlar hepimizin genel şikayeti gerginlikkk kasılmalarr sertlşeme sanrım bunlar normal, süreci bunu gösteriyorrr :)
okudukçaa böyle rahatlıyorum panikliğim gidiyor desem kızarmısınız

hımm canım gidince kitaplara bakayım hangilerini çok beğendim die.. emsela ben bir ansiklopedi doğal yöntemlerle bebek ve çocuk bakımı ansiklopedesi die inanılmaz güzel içinde ne ararsan aklına ne geliyorsa war karsılastığında neler yapıcağın falan benim doğumdan sonra başucu kitabım olacak.. altı nasıl bağlanır hangi ayda neler wermeli bebek nasıl tutulmalı nasıl yıkanmalı aklına bne geliyorsa dahi çocuk yetiştirmek die bir kitap wardı o da güzeldi akşam bakayım yazarım uzun uzun

ewet yalnız değilsinnn:):) ayy resmen gülüyorum halmize

gunaydın, iyiyiz cok şükür aynen ya, essın ruzgar durmasın ... benm şiş canım,ayağım parmaklarım ve ayak bılegıım ayrıca aksamda cok ınmıyo, genelde şiş duruyo artık, tombalak gıbıler, aksam eve gıdınce tuzlu suya sokuyorm, cıkarıncada kolanya sürüyorum, ozamn bıraz rahat lıyo, ama işe gelınce gene şişiyooo

sabahki yazıma ithafen yazdıklarınızı okudum arkadaşlar,genelde devlet hast. bile daha iyi olur demişsiniz ama hastanenin bebek doğduktan sonra verdiği hizmet çok iyi, yani sezeryan olursam herşey iyi olacak ama normal doğurmaya karar verirsem ve gece denk gelirse beni nelerin beklediğini bilmiyorum bu aya kadar gayet sakin ve huzurlu bir hamilelik geçiriyordum,şimdi bu belirsizlik bütün huzurumu kaçırdı

Kizlar bende cok arastirdim kitap en son" bebek bakim sorunlarina mucize cozumler" adinda yazarlari Tracy Hogg/Melinda Blau olan ansiklopedi gibi kitabi aldim basladim okumaya cok begendim her konuya deginilmis guzel bi kitap oneririm

ayy çok güzellermiş canım çok beğendim ne kadarmış fiyatı bellimi

Bende memleltte arkadşaım var o yapıyo ona yaptırıp kargoyla gönderecek bana. Bende var kalıp falan da lohusa halde uğraşamam gibime geliyor. Ha bebek şekerine para verdim ha bunlara. bunlar çok daha güzel hem bebek şkerini saklmayıp atan çok var yazık oluyor. bunlar dha hoşuma gitti benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…