2 gündür moralim çok bozuksalı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin
çamaşırını değiş bekle yinbe gelirse ararsın bence bendede oldu 3 kere doktora söledim çok su içdiğimiz için bebekde baskı yaptığı için altına kaçırırmısısn bu ewrede normal dedi ayy rezil oldum adama:)
didooşş banada bır ıkı kıtap onerrmısın??, ben bıtane aldım ^^benım saglıklı bebegım^^ dıye, onuda arkadasım onermıstı, bencede guzel.. bebegın beslenmesı, gelısımı ,hastalıkları fılan anlatılıyo
Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela benim dogum yapacağım hastanede bu rakam 300 liraymışOnca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla
cook sagol canım, amaaa nasııl gerıldı, allahtan gecti,,, ayy o uyku problemıde baslı basına bı olay, benm gecenlerde oyleydı, ama bu ara uyudugumu anlıyorum bıraz, senın ızne az kaldı kuzum, ozamn uyursun bol bol
bende son gittiğimde doğumun başladığını nasıl anlıcam ayırt edebilir miyim ağrıları dedim dr. da güldü şimdiye kadar ayırt edemeyen olmadı hiç dedi..rezil oldum bende kadına napiim ilk hamileliğim bilemiyorum bazı şeyleri
bende de elizabeth fenwick-annelik ve bebek bakımı diye bir kitap var..ben çok beğendim..bebeğin 3 yaşına kadarki gelişimini anlatıyo..doğumla ilgili,gebelikle ilgili her türlü ayrıntı var..tavsiye ederim.
didooşş banada bır ıkı kıtap onerrmısın??, ben bıtane aldım ^^benım saglıklı bebegım^^ dıye, onuda arkadasım onermıstı, bencede guzel.. bebegın beslenmesı, gelısımı ,hastalıkları fılan anlatılıyo
kızlar sizi ara sıra takip ediyorum , rabbim meleklerinizi korusun.
aynı durum benimde geçen hafta başıma geldi aynen altıma kaçırmışım:) ama bende çıok korkmuştum yanlız değilmişim demekki hiç hissetmedim bile kaçırırken.
herkeze gunaydın . nasılsınız ? havalar az de olsa serınledı şükür:))) Benım ayaklarım kaç gundur şişlerım inmıyor ayak şişmış olan varmı. bu arada bu satte suskun cok tan burda olurdu hayırdır inş
Kızlar mevlütte bebek kurabiyesi vermeye karar vermiş gibiyim :) sizce bunlar nasıl?
HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ - takiperileri - Blogcu.com
HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ 2 - qurabiye - Blogcu.com
kızlar mevlütte bebek kurabiyesi vermeye karar vermiş gibiyim :) sizce bunlar nasıl?
hoşgeldin bebek kurabiyeleri - takiperileri - blogcu.com
hoşgeldin bebek kurabiyeleri 2 - qurabiye - blogcu.com
ayy çok güzellermiş canım çok beğendim ne kadarmış fiyatı bellimi
çok güzeller canım, ben de arkadaşımla yapacağım bunlardan, arkadaşım kurabiye ve şeker hamuru kursuna gitti, kalıpları herşeyi var. Kızının mevlütünde ve diş bulgurunda da yaptı, mükemmel olmuşlardı.
günaydın kkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?