günaydın canım bizde öğlen yemeğine az kaldı diyorduk:) maşallah ne uykusu böyle
:)) sabah 5 e kadar otuyruyorum ondan sonrada sağa-sola dön bu saate anca toparlıyorum kendimi...bnm cadı çok hareketli maşallah hiç durmuyo ya tekme yiyorum ya tuvaletteyim
:)) sabah 5 e kadar otuyruyorum ondan sonrada sağa-sola dön bu saate anca toparlıyorum kendimi...bnm cadı çok hareketli maşallah hiç durmuyo ya tekme yiyorum ya tuvaletteyim
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbız dun gece boluk porcuk uyudukk yenı kalktık dahaa ... kahvaltımızı yaptıkk... sızler nasılsnızzzzzzzzzzzz
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbız dun gece boluk porcuk uyudukk yenı kalktık dahaa ... kahvaltımızı yaptıkk... sızler nasılsnızzzzzzzzzzzz
Kızlar mevlütte bebek kurabiyesi vermeye karar vermiş gibiyim :) sizce bunlar nasıl?
HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ - takiperileri - Blogcu.com
HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ 2 - qurabiye - Blogcu.com
canım ya yalnız değilsin aynıyız.sabaha kadar sağa dön sola dön yastığı yükselt,sırtını destekle derken sabah uyuyorum şimdi kalktım bende.az kendime geliyim kalvaltı yapıcam.bana kalırsa daha uyurmuştum ama kızım acayip tekmelemeye başladı.acıkınca yapıyor böyle.ona kıyamadım.bişeyler yeyimde uyusun kızışım mışıl mışıl teyzesi.
herkese günaydın geçmiş yapamadım 3 gündür de giremedim salı kontrolüm vardı kızım 2250 gr olmuş 33+1de doktor iyi dedi ama başka hiçbir şeye bakmadı bi sıkıntın olmazsa ağustos sonuna doğru gel dedi çok uzun değil mi kızlar yaaa kontrole gidenler sizin bebişleriniz nasıl iyidirler inşallah
eşim bile şaşırıyo artık sen nası uykusuzluğa dayanıyosun diye... bnde diorum doğum sonrasına alıştırma yaptırıyo bizim cadı ...ama bi doğsun o tekmeleyen bacaklarını ısırıcam bi güzel
Canım Ankarada hangi hastaneydi senin gittiğin?
ılkkez bole bısey duuyuyorummm sozde sezeryann keyfı olmuycaktıı ama nerde burası turkıyee kılıfına uyduruolar.. bbencce zaman varken baska hastaneye gıt cnm2 gündür moralim çok bozuksalı günü muayenemiz vardı, bebişim çok sağlklı,2 kilo olmuş,hareketleri,suyu,kan akımı normal,baş aşağı pozisyonu da almış,o yüzden yüzünü göremedik güzel kızımın. ama benim canımı sıkan şey doktorumun tavrı oldu doğum şeklinin nasıl olacağı hangi haftada belli oluyor diye sordum,normal mi düşünüyosun dedi,evet diye cevap verdim,normal doğum için şu an bir engel yok ama ben normal doğuma girmiyorum,dedi,sezeryan olursan daha iyi olur,gece nöbetinde hastanede kaçak doktor çalıştırıyorlar,uzman bile değiller,asistanlar dedi,normal doğumunda komplikasyon yaşayabilirsin dedi,bahsettiğim hastanede acıbadem kocaeli hastanesi. kafam karmakarışık, normal doğurmak istiyorum ama doktorun sözleri beni çok tedirgin etti,kocaelide de acıbademden daha iyi bir hastane yok,herşey normal doğuma bu kadar uygunken sezeryan olmak da aptallık gibi geliyor, napsam sizce kızlar,bana bir yol gösterin
merhaba kızlar.
hastaneden geldim ben de. çok şükür herşey yolunda. bebeğim dönmüşeşi de suyu da iyi çok şükür:))))
bulantılarım tekrar başlamıştı ve aşağıda baskı hissediyordum tuvalette.hmmm dedi bulantıların başladıysa idrarına bakalım hemen.test yapıldı.bakteri çıktı.
bir daha ki kontrolüm eylülde:))) yani 1 aydan fazla.belki bazılarınız doğum bile yapmış olacak. ben de 37.haftamda olacağım. birçoğunuzun doktoru 2 haftada bir çağırmaya başladı benimki çağırmadı. ne bileyim çok üstünde de durmadım açıkçası.
işte böyleeeee
Hoş geldin suksuk, ben merak ettim seni bu saate kadar uğramayınca,ay nasıl alışmışız hepimiz birbirimize. İyisindir umarım.
günaydııııınnnnn senle aynıyız suksuk yeni kalktık.kahvaltı yapıcaz inşallah.
günaydın canım ben genelde mesaime senle başlardım hepimiz meraklandık iyi olda uyu bol bol boswer:) afiyet olsunn iiyiz bide çok sükür
canım senin eşin yine farkındaymış uyumadığının.bizimki ben sabaha kadar geziniyorum yataktada 2 dk arayla girmediğim şekil kalmıyor.adamın haberi yok mışıl mışıl uyuyor.hatta ona sorsalar ben fazla bile uyuyorumdur.çünkü ancak onun işe gitme saatine yakın dalıyorum uykuya.o uyandığında ben uyuyor oluyorum.uyuya uyuya çocuk doğuracaksın diyor bana.
herkese günaydın geçmiş yapamadım 3 gündür de giremedim salı kontrolüm vardı kızım 2250 gr olmuş 33+1de doktor iyi dedi ama başka hiçbir şeye bakmadı bi sıkıntın olmazsa ağustos sonuna doğru gel dedi çok uzun değil mi kızlar yaaa kontrole gidenler sizin bebişleriniz nasıl iyidirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?