2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım bizde öğlen yemeğine az kaldı diyorduk:) maşallah ne uykusu böyle

:)) sabah 5 e kadar otuyruyorum ondan sonrada sağa-sola dön bu saate anca toparlıyorum kendimi...bnm cadı çok hareketli maşallah hiç durmuyo ya tekme yiyorum ya tuvaletteyim

:)) sabah 5 e kadar otuyruyorum ondan sonrada sağa-sola dön bu saate anca toparlıyorum kendimi...bnm cadı çok hareketli maşallah hiç durmuyo ya tekme yiyorum ya tuvaletteyim

zor canım biliyorum öyle takıldım ben ayy sorma birgün tuvalette uyuya kalacam gece o kadar sık kalkıyorum ki artık deliricem

Hoş geldin suksuk, ben merak ettim seni bu saate kadar uğramayınca,ay nasıl alışmışız hepimiz birbirimize. İyisindir umarım.

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbız dun gece boluk porcuk uyudukk yenı kalktık dahaa ... kahvaltımızı yaptıkk... sızler nasılsnızzzzzzzzzzzz

canım ya yalnız değilsin aynıyız.sabaha kadar sağa dön sola dön yastığı yükselt,sırtını destekle derken sabah uyuyorum şimdi kalktım bende.az kendime geliyim kalvaltı yapıcam.bana kalırsa daha uyurmuştum ama kızım acayip tekmelemeye başladı.acıkınca yapıyor böyle.ona kıyamadım.bişeyler yeyimde uyusun kızışım mışıl mışıl teyzesi.

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNbız dun gece boluk porcuk uyudukk yenı kalktık dahaa ... kahvaltımızı yaptıkk... sızler nasılsnızzzzzzzzzzzz

günaydın canım ben genelde mesaime senle başlardım hepimiz meraklandık iyi olda uyu bol bol boswer:) afiyet olsunn iiyiz bide çok sükür

herkese günaydın geçmiş yapamadım 3 gündür de giremedim salı kontrolüm vardı kızım 2250 gr olmuş 33+1de doktor iyi dedi ama başka hiçbir şeye bakmadı bi sıkıntın olmazsa ağustos sonuna doğru gel dedi çok uzun değil mi kızlar yaaa kontrole gidenler sizin bebişleriniz nasıl iyidirler inşallah

eşim bile şaşırıyo artık sen nası uykusuzluğa dayanıyosun diye... bnde diorum doğum sonrasına alıştırma yaptırıyo bizim cadı ... ama bi doğsun o tekmeleyen bacaklarını ısırıcam bi güzel

canım takma kafana herşey yolunda olursa sık çağırmıyorlar.bende geçen hafta gittim.kilosunu bile söylemedi.herşey yolunda gelişimi güzel dedi.kan sonuçlarım idrar sonuçlarım temiz çıktı.3 hafta sonra gel dedi.bu sıcakta çok sık gitmekte eziyet oluyor zaten.sen içini rahat tutu.

canım senin eşin yine farkındaymış uyumadığının.bizimki ben sabaha kadar geziniyorum yataktada 2 dk arayla girmediğim şekil kalmıyor.adamın haberi yok mışıl mışıl uyuyor.hatta ona sorsalar ben fazla bile uyuyorumdur.çünkü ancak onun işe gitme saatine yakın dalıyorum uykuya.o uyandığında ben uyuyor oluyorum.uyuya uyuya çocuk doğuracaksın diyor bana.

merhaba kızlar.
hastaneden geldim ben de. çok şükür herşey yolunda. bebeğim dönmüş eşi de suyu da iyi çok şükür:))))
bulantılarım tekrar başlamıştı ve aşağıda baskı hissediyordum tuvalette.hmmm dedi bulantıların başladıysa idrarına bakalım hemen.test yapıldı.bakteri çıktı.
bir daha ki kontrolüm eylülde:))) yani 1 aydan fazla.belki bazılarınız doğum bile yapmış olacak. ben de 37.haftamda olacağım. birçoğunuzun doktoru 2 haftada bir çağırmaya başladı benimki çağırmadı. ne bileyim çok üstünde de durmadım açıkçası.
işte böyleeeee

ılkkez bole bısey duuyuyorummm sozde sezeryann keyfı olmuycaktıı ama nerde burası turkıyee kılıfına uyduruolar.. bbencce zaman varken baska hastaneye gıt cnm

gozun aydın cnmm kuzucuk donmusss.. bır ay bıraz uzunn ama 15 gun sonraa gıdersınn gormek ıstersenn... ayy ewt ozamanaa benn dogururumm ınss :))) 11 eylul son gunum cnkıı topıgı sana emanet edıceeezz anlasıldıı

Hoş geldin suksuk, ben merak ettim seni bu saate kadar uğramayınca,ay nasıl alışmışız hepimiz birbirimize. İyisindir umarım.

günaydııııınnnnn senle aynıyız suksuk yeni kalktık.kahvaltı yapıcaz inşallah.

günaydın canım ben genelde mesaime senle başlardım hepimiz meraklandık iyi olda uyu bol bol boswer:) afiyet olsunn iiyiz bide çok sükür

hb kkızlar allah razı olsunn benı dusunmusunuzzz elıfımde bende cok duygulandıkk . sulu gozluyuzz zaten hepp damlaaalaar akmaya hazırr dun esım benden once uyudu bendee onun saclarını severkenn agladımm.. allahımm ıyıkı onun gıbı bı esı bana nasıp ettıı dıee..sanırım son ay duygularım tavanda.. bebekcc tatlım kahvaltını yap hemenn ac kalmasın kuzucukk ... dıdem bugun senı yanlız bıraktım sekerımm uyumusuzzz kızcemlee THIRTYOSewt cnm bende hepınıze cok alıstımmmmmmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınızz hepınızzzzzz

Son düzenleme:

ayy senın esınde halden anlamıo sekerım koca gobeklee uuyumanın zorlugunu nerden bılsınn adamm.. bende bı sag bı sol donuyorum bızımkı horluoo sonaa ısın gucun yoksaa kocanın kafasınıı ordan oraya cevrırıyormm heheee farkında bıle deıll sonaa kısa bı sure ses yok gene baslıo offfffff dıyee bagırıncaa ne var dıe uyanıoo neolcak horluosun deyıncede kabul etmıoo ne hormalaması yaa dıoo tekrar dalıoo

sabah sorsam hatırlamazz bole ıstee napalımm

bızım salı gunu cnmm 1o gun arayla gıtmıs olucam sımdı banada uzun geldı bıraz. olmadı bı 1o gun sonra gene gıdersınn .. masalah hkızceneee.. benım kızımda gecen hafta 2360 gr dı ..33+3 dukk ozamann ..

Kızlar bebek kurabiyeleri için kalıp nerden alabilirim istanbulda

bizim 9 gün sonra kontrolümüzvar vakit hiç geçmiyor kızımı özledim zeynebimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…