2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın cnmm suskun ben oluyorum galıbaa ben deılsemdee ustume alındımmm .. benımde sag ayagımm azcık sısıoo ayaklarımı uzatıncaa gecıo ama tuzu tamamen kestım sende dıkkat ett .. boll su ıcersen azallııo...dun 4o haftasınıı dolduran arkadasımla konustuk ızmırdenn .. bana dedıkı :
_ ayakalarımınn dız altıı resmen fıl ayagı olduuu okadar sısmıss yanı bende alemsın dedımm guldukk .. bazılarında cok sıslık oluo ama benım su anlık normall bu ay nasıl olcak bılmem:26:

günaydınnnnnnnnn tüm annişler yaaa bu karın çokkkk sert yavvvv iyiki kalbinin atışlarını hissediyorum bende uyanınca ıslak gibi hissediyorum akıntılar çoğaldı herhalde agırlıktan :))))))

gunaydın canımmmmmmmmmmmmmmm benımde sol tarafım tas gıbı sanırsam hepımızde oluo normal dıe bakıyorum benn.. akıntı bendede var gundee kac kulot degıstırıyorum saymadım yanee o derece azcıkta olsaa rahat edemıyorumm evdede gunluk ped kullanmıyorum sıcak dıee..sonuc olarak katlanıcaz bır ay daha.. anne olmakk kolay deıl

horlamakmı o dahada fenaymış.neyseki 1 ayımız kaldı suksuk.sık dişini verme canını dayanalım.şu bayramıda geçirseydik hayırlısıyla ondan sonra doğursakta pek problem olmaz heralde heheh doğsunda artık sarılmak istiyorum kızıcıma:)

evet cnmdönmüş çok şükür evet cnm ben gidene kadar sen kesin doğurursun. hatta baya bir doğuran olur. ben de burada bu şekilde beklerim artık.beni yalnız bırakmayın. doğurduktan sonra boşlamayın burayı

günaydın annişler

sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:
gunaydın canımmmmm ..terlemıste olabılırsınn bu bı ısaret olucagını sanmam bı agrın sancın varmı pekıhafıf akıntıylaa bendede oluo ama cok deıl panıkyapmaa..

allahtann hergece horlamııoo boşanma sebebım olurdu walaaa bbendee bendee sarılmakkoklamakk sevmek ıstıyorumm annemlerdee bayramdan sonra gelıceklerr tabı ozamana kadar dogurmazsam

bırakmamm benn senı elıfım uslu kız olursaaa ınsss

kızzzzlaaaarrrr cvp istiyorum aciilll lütfeeennn!!! gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken karnımın içinde acı hissediyorum sizdede oluyor mu normal mi bu ya??? birde tuvalete(büyük) tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı??

kızlar birşey sorucam bebek odasını alalnlar ne kadara aldınız ??
park yatak aldık cnm bızz 37o tl bıde yavrulu baza aldık bellonadan 8oo tl halımızz 25o tl dolabımız vardı hemen hemen odamızz bukadar tuttu..
sımdı ıı olmanızaa sevındım cnmm.. tas gıbı benımde bıyere yıgılıoo dus ııgelıo bende ole yapıyorumm

gunaydın cnmm aynı sıkayetler hepımızde var ama cok kotu hıssedıosan dr gıt bence..

benımde oluoo cnm buhfta hep sagtarafım ıcınden agrıoo dr gıdınce sorucam salı gnuu oda normal dıcek bılıyorum ama yınede sorucamrahım genıslıo olabılırmı kkıı kabızmı oldun ben okadar cok meyve yıyorum bıde su ılaclarr maslahım varr hamılelıkte once hep kabızdım sımdı 2 kez cıkıoss cok b..tan bı konu oldu ama napımm sormussun

aamannnnnınnn napıcaklarını saptmıs bunlarr bız mememızzıı sokmasınıı bılemıcekmıyızz kuzumuzun agzınaaa..amankalsınnn egıtım sart amaa bız hallederız bunu

Gözünüz aydın canım, Allah bahtını açık etsin bebişin, darısı da başımıza olsun inşallah.

Bu sabah suksuk yok arkadaşlar, bu saatlerde hep burada olurdu, bi aksilik yoktur umarım dün sancısı vardı sanki. Yoksa bugün doktora mı gidecekti acaba?
SAOL TATLIMMMMMMM allah razı olsunn dun aradım emzırmeye calısıolardııı

ıyım cnm ıyımm masalahh tosun gıbıymmm sancılarım oluooo .. amaaa onlarla yaasamaya alısıyorum sanırsam doguruncaa eksıklık bıle duyabılırım cocuk bugn oynamıoo dıeee salıı gunu kontrolummmmm bır an once gelsınnnnnnn

merhaba kızlar, konuya hemen daldım ama görünce dayanamadım, panikcim ben de buraya defalarca yazdım kabızlık ve hemoroid sorunumu ve sanırım kabızlığın çözümünü buldum, günde 7-8 tane hurma ye canım, ben dört gündür yiyorum o kadar rahatım ki anlatamam. Zaten dr.um hurmanın iyi geldiğini söylemiş, sabahları aç karnına iki hurma ye demişti, öyle yaptığımda işe yaramamıştı ben de bırakmıştım, şimdi iftardan sonra çok yiyorum acayip işe yarıyor.

kızlar bende kasılmaların haricinde bacak ağrıları başladı merdiven inemedim dün kitlendim kaldım yaa bide inanılmaz halsizlik var artık neden böyleym anlamdım çok yorucuu

ama bu kadar çok hurma yememek gerekiyor. rahim kaslarını uyarıyor hurma. doğumu kolaylaştırıcı etkisi var ayrıca

Kızlar bebek kurabiyeleri için kalıp nerden alabilirim istanbulda

bizim 9 gün sonra kontrolümüzvar vakit hiç geçmiyor kızımı özledim zeynebimi

Eminonune gidebilirsen malum kahvecinin sokagi boyunca ilerliyorsun kucuk esyalarin satildigi dukkanlari gec buyukce bir dukkan var tamamen pasta malzemeleri satiliyor orada sekil oklavasindan seker hamuruna kaliplara jelatinlere kadar herseyini bulabilirsin

oruç tutuyomusun :26:valla tutuyosan helal olsun ALLAH kabul etsn ben çok istedm de tutamadım malum bir bebeğim daha var dayanamdım ama acaba tutsammı ki

Canım yatmadan önce 5-6 tane çiğ pirinç yersen o da iyi geliyor.Çiğnemek gerekiyor ama yutunca etkisini görmüyorum ben..

tatlım cvp için çok teşekkür ederim sende olmasan cevap yazan yok kuzucum ya kızımla seni ve elifini çok öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…