herkeze gunaydın . nasılsınız ? havalar az de olsa serınledı şükür:))) Benım ayaklarım kaç gundur şişlerım inmıyor ayak şişmış olan varmı. bu arada bu satte suskun cok tan burda olurdu hayırdır inş
günaydınnnnnnnnn tüm annişler yaaa bu karın çokkkk sert yavvvv iyiki kalbinin atışlarını hissediyorum bende uyanınca ıslak gibi hissediyorum akıntılar çoğaldı herhalde agırlıktan :))))))
ayy senın esınde halden anlamıo sekerım koca gobeklee uuyumanın zorlugunu nerden bılsınn adamm.. bende bı sag bı sol donuyorum bızımkı horluoosonaa ısın gucun yoksaa kocanın kafasınıı ordan oraya cevrırıyormm heheee farkında bıle deıll sonaa kısa bı sure ses yok gene baslıo offfffff dıyee bagırıncaa ne var dıe uyanıoo neolcak horluosun deyıncede kabul etmıoo ne hormalaması yaa dıoo tekrar dalıoo
sabah sorsam hatırlamazz bole ıstee napalımm
gozun aydın cnmm kuzucuk donmusss..bır ay bıraz uzunn ama 15 gun sonraa gıdersınn gormek ıstersenn... ayy ewt ozamanaa benn dogururumm ınss :))) 11 eylul son gunum cnkıı topıgı sana emanet edıceeezz anlasıldıı
gunaydın canımmmmm ..terlemıste olabılırsınn bu bı ısaret olucagını sanmam bı agrın sancın varmı pekıgünaydın annişler
sabah uyandığımda çamaşırımda epey bi ıslaklık vardı :26::26:korktum bi an acaba dr. umu arasammı bu bir işaret olabilir mi:18:
allahtann hergece horlamııoo boşanma sebebım olurdu walaaahorlamakmı o dahada fenaymış.neyseki 1 ayımız kaldı suksuk.sık dişini verme canını dayanalım.şu bayramıda geçirseydik hayırlısıyla ondan sonra doğursakta pek problem olmaz heralde heheh doğsunda artık sarılmak istiyorum kızıcıma:)
evet cnmdönmüş çok şükürevet cnm ben gidene kadar sen kesin doğurursun. hatta baya bir doğuran olur. ben de burada bu şekilde beklerim artık.beni yalnız bırakmayın. doğurduktan sonra boşlamayın burayı
park yatak aldık cnm bızz 37o tl bıde yavrulu baza aldık bellonadan 8oo tl halımızz 25o tl dolabımız vardı hemen hemen odamızz bukadar tuttu..kızlar birşey sorucam bebek odasını alalnlar ne kadara aldınız ??
sımdı ıı olmanızaa sevındım cnmm.. tas gıbı benımde bıyere yıgılıoo dus ııgelıo bende ole yapıyorummgunaydınlarrrrr, acayıp bı aksam gecırdım, karnım gerıldı, taş gibi oldu, sankı patlıycak gıbıydı, yatsam yatılmıyo, otursam semsert, sankı ıcımde 100 kılo var dı, marrttaa dgum yapan arkadsım vardı, o nlar geldı, bı duş al iyi gelır dedı, duş aldım bitane magnorm ıctım yaklasık 1 saat içinde gecti. pöffffff ama kotuydu ya, arkadsımın dedıklerı ıı gelmese doktara gtcektım, o derece yanı... şimdi iyiyiz cok şükür
gunaydın cnmm aynı sıkayetler hepımızde var ama cok kotu hıssedıosan dr gıt bence..Günaydın herkese umarım herkes iyidir.
benim için zor bir gece oldu hatta hastaneye falanda gitmeyi düşündüm.mecburi uyku molasında saat 2 gibi bebek karnımda taş gibi olmuş hareket de etmiyo ben ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum.cok korktum acaba bişeyi varda böle mi tepki veriyo bebiş bişey de anlamıyorum ki normal mi değil mi gün icinde de böle sert kaskatı oluyor karnım oturamıyorum bile.haftaya perşembe devlet hastanesindeki randevum ama böle giderse yarın özel hastaneye gidebilirim.2 hafta daha dayansa oğlum bişey istemiyorum.
kızzzzlaaaarrrr cvp istiyorum aciilll lütfeeennn!!! gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken karnımın içinde acı hissediyorum sizdede oluyor mu normal mi bu ya??? birde tuvalete(büyük) tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı??
Kızlar yeni bir şey duydum..Özel hastanelerde doğumdan sonra anneye verilen emzirme taktikleri için eğitim ücreti adı altında para alınıyormuş.Yani hemşire geliyor 2 dk gösteriyor sana nasıl emzireceğini ve dünyanın parasını alıyorlar. Mesela benim dogum yapacağım hastanede bu rakam 300 liraymışOnca zamandır öğretmenim, öğrettiğim hiçbirşey için 2 dakikada 300 lira kazanmadım.Helal olsun valla
Gözünüz aydın canım, Allah bahtını açık etsin bebişin, darısı da başımıza olsun inşallah.
SAOL TATLIMMMMMMM allah razı olsunn dun aradım emzırmeye calısıolardıııBu sabah suksuk yok arkadaşlar, bu saatlerde hep burada olurdu, bi aksilik yoktur umarım dün sancısı vardı sanki. Yoksa bugün doktora mı gidecekti acaba?
kızzzzlaaaarrrr cvp istiyorum aciilll lütfeeennn!!! gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken karnımın içinde acı hissediyorum sizdede oluyor mu normal mi bu ya??? birde tuvalete(büyük) tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı??
Kızlar bebek kurabiyeleri için kalıp nerden alabilirim istanbulda
bizim 9 gün sonra kontrolümüzvar vakit hiç geçmiyor kızımı özledim zeynebimi
merhaba kızlar, konuya hemen daldım ama görünce dayanamadım, panikcim ben de buraya defalarca yazdım kabızlık ve hemoroid sorunumu ve sanırım kabızlığın çözümünü buldum, günde 7-8 tane hurma ye canım, ben dört gündür yiyorum o kadar rahatım ki anlatamam. Zaten dr.um hurmanın iyi geldiğini söylemiş, sabahları aç karnına iki hurma ye demişti, öyle yaptığımda işe yaramamıştı ben de bırakmıştım, şimdi iftardan sonra çok yiyorum acayip işe yarıyor.
Kızlar bebek kurabiyeleri için kalıp nerden alabilirim istanbulda
bizim 9 gün sonra kontrolümüzvar vakit hiç geçmiyor kızımı özledim zeynebimi
merhaba kızlar, konuya hemen daldım ama görünce dayanamadım, panikcim ben de buraya defalarca yazdım kabızlık ve hemoroid sorunumu ve sanırım kabızlığın çözümünü buldum, günde 7-8 tane hurma ye canım, ben dört gündür yiyorum o kadar rahatım ki anlatamam. Zaten dr.um hurmanın iyi geldiğini söylemiş, sabahları aç karnına iki hurma ye demişti, öyle yaptığımda işe yaramamıştı ben de bırakmıştım, şimdi iftardan sonra çok yiyorum acayip işe yarıyor.
benımde oluoo cnm buhfta hep sagtarafım ıcınden agrıoo dr gıdınce sorucam salı gnuu oda normal dıcek bılıyorum ama yınede sorucamrahım genıslıo olabılırmı kkıı kabızmı oldun ben okadar cok meyve yıyorum bıde su ılaclarr maslahım varr hamılelıkte once hep kabızdım sımdı 2 kez cıkıoss cok b..tan bı konu oldu ama napımm sormussun
aamannnnnınnn napıcaklarını saptmıs bunlarr bız mememızzıı sokmasınıı bılemıcekmıyızz kuzumuzun agzınaaa.. amankalsınnn egıtım sart amaa bız hallederız bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?