2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm aynı sorun bende de var dünakş 5 te kalktım ağlıcaktım resmen sağ göğsümün altı acıo başka türlü tarif edemiorum .. bide sola yatın sağa yatın ama sırt üstü yatmayın dıolar ole yapınca da tüm yük sağ tarafıma yüklendi heralde bu seferde sağımda bir sırt ağrısı öldürdü beni sırt üstü yattım düzeldi .. ama zor bi geceydi yine hergün daha da zorlaşıo..

kız panikduygu panik yapma.bendede oluyor.bazende acı karnımda kilitleniyor resmen hiçbirtarafıma kımıldayamıyorum ama dikkat et bu genelde tuvalete sıkıştığında daha çok olur.kabılığa gelince kuru kayısı ye bol su iç.kavun ye faydası oluyor.hamileyiz ve son ayımız kabızlık çok normal hehehehehehe korkmaaaaaaa.

tatlım muhakkak denicem çok teşekkür ederim tavsiyen için canım

ama bu kadar çok hurma yememek gerekiyor. rahim kaslarını uyarıyor hurma. doğumu kolaylaştırıcı etkisi var ayrıca

herhalde hemen doğurtmaz, zaten son aylarda hurmaya başlamayı düşünüyordum, napıyım canım da istiyo.

oruç tutuyomusun :26:valla tutuyosan helal olsun ALLAH kabul etsn ben çok istedm de tutamadım malum bir bebeğim daha var dayanamdım ama acaba tutsammı ki

yok canım tutmuyorum, dr. bebeğine geri dönüşü olmayan zararlar verebilirsin, bu kadar süre su içmezsen böbrekleriniz zarar görebilir,bencillik yapma deyince tutmaktan vazgeçtim, eşim tutuyor birlikte yiyoruz iftarda.

Canım yatmadan önce 5-6 tane çiğ pirinç yersen o da iyi geliyor.Çiğnemek gerekiyor ama yutunca etkisini görmüyorum ben..

pirinci ilk defa duydum bi deniyim, sağol.

slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?

slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....

slm kızlaaaaaaaaaaaaaar

suksukcum olmadı bugün ne giysemde ki gibi fiyattan sonra aaa repliği koysana:)

maşallah canım kızına kilosu kaçmışkii bu arada sen 37 haftalık olucan nerdeyse sezeryan olsan 13 günün falan var nerdeyse ya galiba ilk doğuracaklardan biri sensin

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.keşke kalsiyum olayını doktora sorsaydın faydası olurmudiye.bu arada geçen bi tanıdık söyledi.onada eczacısı söylemiş.ayçekirdeğinde çok miktarda kalsiyum varmış.ama tabiki yiyecek olanlar lütfen tutsuzunu yeyin:sonra tuzlu yeyip davul gibi olmayın:)

maşallah canım kızına kilosu kaçmışkii bu arada sen 37 haftalık olucan nerdeyse sezeryan olsan 13 günün falan var nerdeyse ya galiba ilk doğuracaklardan biri sensin

canım kilomuz 2750 olmuş,boyunu kısa buldu dr um yaaaa........zaten en uzun bebek 52 cm oluyomuş...eeeeeeeeee benimde doğuma daha var uzuzar sanırım cadı kızım......
evet canım 36 yı bitirdim 37 haftalığım şuan 29 u doğum diyo ama bilmiyrmnormal doğum istediğim için bi aksilik olmadığı sürece bekli,ycez dedi.....
bende önce BUCART teyzemiz var sanırım.....

maşalllah kuzuna gayet iyiymş bence boyu uzar ya ultrasona güvenme pek kilo neyse de boyu çokda doğru ölçemiyolar inşş normal doğum yaparsın canım benmde günüm büyük ihtimal 25 ile 27 si arası seninkiyle çakışır galiba

ya bende öyle gece ağrı sızı olmuyor da, bi uyanıyorum tuvaletim gelmiş ama nasıl geliş, sanki on gündür tutuyorum, karnım nasıl ağrıyor, kendimi tuvalete iki büklüm atıyorum, sonra gelip anında uyuyorum bi-iki saat sonra yine aynı şeyler.

Ben hiç sırtüstü yatamıyorum, öyle yatınca belim çok ağrıyor, en çok soluma yattığımda rahat ediyorum.

canım inan dr a gidince ben şinanay oluyrm iiice ,aklıma bile gelmedi sormak....evde düşününce aklıma geldi....
kabak çekirdeğini pek sevmemm ama bebişim için alayımda yiyeyim bari.....

maşallah canımm, maşallah, kısamıymış 47 cm, uzar dha var nasılsa, süt ii gelır sanırım.
evet yaa en yakın senınkı sayılır ve bucart, hayırlısıyla kavusalım bebeklerımıze ınşallah...
sende izmirdesın dimi? hangı hstaneye goıdıyosun ?

kızlar çok güldüm alemsiniz ya

gözün aydın canım..peki kaç kg olmuş bebişin..1 ay dan fazla olması da haakaten ilginç olmuş..benim dr 34 ten sonra hafta bir geliceksin dedi..
gunaydın canımmmmm ..terlemıste olabılırsınn bu bı ısaret olucagını sanmam bı agrın sancın varmı pekıhafıf akıntıylaa bendede oluo ama cok deıl panıkyapmaa..

yok canım herhangi bi ağrı sızı yok şimdilik..ara ara kasılmalar oluyo ama bi kaç saniye sürüp geçiyo oda..birden görünce panik oldum bende ama şimdi iyiyim.

bence somon balığı ve ceviz ye canım..somon balığının kuyruk kısmı özellikle hamileler için çooook faydalı ama 47 cm dert edilecek bi ölçü değil..1 haftada 3-4 cm uzadığı oluyo bebişlerin..ayrıca usg cihazınn yanılma payının da unutmamak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…