kızzzzlaaaarrrr cvp istiyorum aciilll lütfeeennn!!! gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken karnımın içinde acı hissediyorum sizdede oluyor mu normal mi bu ya??? birde tuvalete(büyük) tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı??
kızzzzlaaaarrrr cvp istiyorum aciilll lütfeeennn!!! gece sağdan sola yada soldan sağa dönerken karnımın içinde acı hissediyorum sizdede oluyor mu normal mi bu ya??? birde tuvalete(büyük) tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı??
merhaba kızlar, konuya hemen daldım ama görünce dayanamadım, panikcim ben de buraya defalarca yazdım kabızlık ve hemoroid sorunumu ve sanırım kabızlığın çözümünü buldum, günde 7-8 tane hurma ye canım, ben dört gündür yiyorum o kadar rahatım ki anlatamam. Zaten dr.um hurmanın iyi geldiğini söylemiş, sabahları aç karnına iki hurma ye demişti, öyle yaptığımda işe yaramamıştı ben de bırakmıştım, şimdi iftardan sonra çok yiyorum acayip işe yarıyor.
ama bu kadar çok hurma yememek gerekiyor. rahim kaslarını uyarıyor hurma. doğumu kolaylaştırıcı etkisi var ayrıca
oruç tutuyomusun :26:valla tutuyosan helal olsun ALLAH kabul etsn ben çok istedm de tutamadım malum bir bebeğim daha var dayanamdım ama acaba tutsammı ki
Canım yatmadan önce 5-6 tane çiğ pirinç yersen o da iyi geliyor.Çiğnemek gerekiyor ama yutunca etkisini görmüyorum ben..
tatlım muhakkak denicem çok teşekkür ederim tavsiyen için canım
park yatak aldık cnm bızz 37o tl bıde yavrulu baza aldık bellonadan 8oo tl halımızz 25o tl dolabımız vardı hemen hemen odamızz bukadar tuttu..
sımdı ıı olmanızaa sevındım cnmm.. tas gıbı benımde bıyere yıgılıoo dus ııgelıo bende ole yapıyorumm
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
maşallah canım kızına kilosu kaçmışkii bu arada sen 37 haftalık olucan nerdeyse sezeryan olsan 13 günün falan var nerdeyse ya galiba ilk doğuracaklardan biri sensin
canım kilomuz 2750 olmuş,boyunu kısa buldu dr um yaaaa........zaten en uzun bebek 52 cm oluyomuş...eeeeeeeeee benimde doğuma daha var uzuzar sanırım cadı kızım......
evet canım 36 yı bitirdim 37 haftalığım şuan 29 u doğum diyo ama bilmiyrmnormal doğum istediğim için bi aksilik olmadığı sürece bekli,ycez dedi.....
bende önce BUCART teyzemiz var sanırım.....
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim.keşke kalsiyum olayını doktora sorsaydın faydası olurmudiye.bu arada geçen bi tanıdık söyledi.onada eczacısı söylemiş.ayçekirdeğinde çok miktarda kalsiyum varmış.ama tabiki yiyecek olanlar lütfen tutsuzunu yeyin:sonra tuzlu yeyip davul gibi olmayın:)
canım kilomuz 2750 olmuş,boyunu kısa buldu dr um yaaaa........zaten en uzun bebek 52 cm oluyomuş...eeeeeeeeee benimde doğuma daha var uzuzar sanırım cadı kızım......
evet canım 36 yı bitirdim 37 haftalığım şuan 29 u doğum diyo ama bilmiyrmnormal doğum istediğim için bi aksilik olmadığı sürece bekli,ycez dedi.....
bende önce BUCART teyzemiz var sanırım.....
çamaşırını değiş bekle yinbe gelirse ararsın bence bendede oldu 3 kere doktora söledim çok su içdiğimiz için bebekde baskı yaptığı için altına kaçırırmısısn bu ewrede normal dedi ayy rezil oldum adama:)
bende son gittiğimde doğumun başladığını nasıl anlıcam ayırt edebilir miyim ağrıları dedim dr. da güldü şimdiye kadar ayırt edemeyen olmadı hiç dedi..rezil oldum bende kadına napiim ilk hamileliğim bilemiyorum bazı şeyleri
merhaba kızlar.
hastaneden geldim ben de. çok şükür herşey yolunda. bebeğim dönmüşeşi de suyu da iyi çok şükür:))))
bulantılarım tekrar başlamıştı ve aşağıda baskı hissediyordum tuvalette.hmmm dedi bulantıların başladıysa idrarına bakalım hemen.test yapıldı.bakteri çıktı.
bir daha ki kontrolüm eylülde:))) yani 1 aydan fazla.belki bazılarınız doğum bile yapmış olacak. ben de 37.haftamda olacağım. birçoğunuzun doktoru 2 haftada bir çağırmaya başladı benimki çağırmadı. ne bileyim çok üstünde de durmadım açıkçası.
işte böyleeeee
gunaydın canımmmmm ..terlemıste olabılırsınn bu bı ısaret olucagını sanmam bı agrın sancın varmı pekıhafıf akıntıylaa bendede oluo ama cok deıl panıkyapmaa..
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?