slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?
tatlım cvp için çok teşekkür ederim sende olmasan cevap yazan yok kuzucum ya kızımla seni ve elifini çok öptük
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasuksukcum olmadı bugün ne giysemde ki gibi fiyattan sonra aaa repliği koysana:)
ewt msjın 1o kere gelmısssya kızlar sistemde bi problem var sanırım....
gelsın bebelerrr cok azkaldı sızlerınn arkanızdanda bız gelıyourzzzcanım kilomuz 2750 olmuş,boyunu kısa buldu dr um yaaaa........zaten en uzun bebek 52 cm oluyomuş...eeeeeeeeee benimde doğuma daha var uzuzar sanırım cadı kızım......
evet canım 36 yı bitirdim 37 haftalığım şuan 29 u doğum diyo ama bilmiyrmnormal doğum istediğim için bi aksilik olmadığı sürece bekli,ycez dedi.....
bende önce BUCART teyzemiz var sanırım.....
kızlar çok güldüm alemsiniz ya
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?
selam arkadaslarbende eylül annesiyim hayırlısıyla kızım olucak aranıza yeni katıldım..
selam arkadaslarbende eylül annesiyim hayırlısıyla kızım olucak aranıza yeni katıldım..
gözün aydın canım..peki kaç kg olmuş bebişin..1 ay dan fazla olması da haakaten ilginç olmuş..benim dr 34 ten sonra hafta bir geliceksin dedi..
yok canım herhangi bi ağrı sızı yok şimdilik..ara ara kasılmalar oluyo ama bi kaç saniye sürüp geçiyo oda..birden görünce panik oldum bende ama şimdi iyiyim.
bence somon balığı ve ceviz ye canım..somon balığının kuyruk kısmı özellikle hamileler için çooook faydalıama 47 cm dert edilecek bi ölçü değil..1 haftada 3-4 cm uzadığı oluyo bebişlerin..ayrıca usg cihazınn yanılma payının da unutmamak lazım
Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
canım inan dr a gidince ben şinanay oluyrm iiice ,aklıma bile gelmedi sormak....evde düşününce aklıma geldi....
kabak çekirdeğini pek sevmemm ama bebişim için alayımda yiyeyim bari.....
mankenmı olcakmıss kuzucunn uzar o daha ınsanı nasıl strese sokacaklarını cok ıı bılıolar wala..saglıgı yerınde olsun hem usg olculerı tam cıkmıoo
rıca ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bızde optukkkkkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagıcık oluodumm o programda yapıolaryaaa
ewt msjın 1o kere gelmıssssıstemı bozdunuzz kuzunlaaa
gelsın bebelerrr cok azkaldı sızlerınn arkanızdanda bız gelıyourzzz
ayy sakın somon balığı agzına koyma somon ve kılıç balığı açık denizlerde ve derinlerde olduğu için civa değeri yüksekmiş ve bebek için çok zararlıymıs doktorum bana haftada 2 kere balık ye kılıç somon ve ton balığı hariç dedii
Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
ayy sakın somon balığı agzına koyma somon ve kılıç balığı açık denizlerde ve derinlerde olduğu için civa değeri yüksekmiş ve bebek için çok zararlıymıs doktorum bana haftada 2 kere balık ye kılıç somon ve ton balığı hariç dedii
Eki Görüntüle 477966
Eki Görüntüle 477966
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama ben çok faydalı diye biliyodum ve çok yedim noolcek şimdi:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?