2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mankenmı olcakmıss kuzucunn uzar o daha ınsanı nasıl strese sokacaklarını cok ıı bılıolar wala..saglıgı yerınde olsun hem usg olculerı tam cıkmıoo
tatlım cvp için çok teşekkür ederim sende olmasan cevap yazan yok kuzucum ya kızımla seni ve elifini çok öptük
rıca ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bızde optukkkkkk
suksukcum olmadı bugün ne giysemde ki gibi fiyattan sonra aaa repliği koysana:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gıcık oluodumm o programda yapıolaryaaa
ya kızlar sistemde bi problem var sanırım....
ewt msjın 1o kere gelmıssssıstemı bozdunuzz kuzunlaaa
gelsın bebelerrr cok azkaldı sızlerınn arkanızdanda bız gelıyourzzz

kızlar çok güldüm alemsiniz ya

valla bende çook güldüm kendime sen benim eşimi görseydin ilk zamanlar dr a öyle abuk subuk şeyler soruyoduki kadın büyük bi sabırla cevap veriyodu ama bi yandan da gülüyodu bize..neymiş efendim kahvaltıda portakal suyu içmek bebeğe zarar veririmiymiş,benim dişim çok ağrıyodu,çürüğüm vardı:dişlerini fırçalarken bişey olurmu diye sormuştu dr. a komik kocam benim..

kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı

hoşgeldin cnm bence bebiş gayet sağlıklı bnm 23 temmuzdaki kontrolumde 43 cm di bu pts de telaşeden sormadım senin ki kısaysa bnm ki hepten kısa:18::18: babası uzun annesı uzun oğluşum kısa olmaz heralde inş :))) dr.um bana kg su boyu normal demişti düşün artık seninki gayet normal cnm.. maşallahhhh

selam arkadaslar bende eylül annesiyim hayırlısıyla kızım olucak aranıza yeni katıldım..

hoşgeldinnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ayy sakın somon balığı agzına koyma somon ve kılıç balığı açık denizlerde ve derinlerde olduğu için civa değeri yüksekmiş ve bebek için çok zararlıymıs doktorum bana haftada 2 kere balık ye kılıç somon ve ton balığı hariç dedii

dur bende paylaşım cnm göbişleri görelim bugun asağı inmiş gibi duruo ama son ayında bebek inermiş telaş etme sen

canım inan dr a gidince ben şinanay oluyrm iiice ,aklıma bile gelmedi sormak....evde düşününce aklıma geldi....
kabak çekirdeğini pek sevmemm ama bebişim için alayımda yiyeyim bari.....

canım kabak çekirdeği değil ay çekirdeği.şu bildiğimiz siyah yada grisi olan çekirdek.

bnede sinir oluyosum da şimdi geyik olsun die yapıyorum arada fiyat söyleyene

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama ben çok faydalı diye biliyodum ve çok yedim noolcek şimdi:18::18::18::18::18::18::18:

kız nasıl o karın öle küçülmüş eskiden daha büyüktü acaba aşağı indi die mi küçük gözüktü bana kızım aşağı indiyse sen 2 haftaya yaparsın doğumm

evet kılıç,somon ve ton balığı yaniciva değeri yüksek balıklar hamişlere yasak canım.

Ayy ne şirin göbüş o öyle :)) İnmiş ve bence daha da inecek annesi. Benim bebek büyüyor göbek küçülüyor ne hikmetse. Sonraki gebeliklerde daha erken ve daha yuvarlak oluyor göbüş. Karnımın altında mühtiş kasılma ve hareket hissediyorum inşallah kızım acele edip kanala girmeyi falan zorlamıyordur şimdiden :)) İlk olunca pekçok şeyi ya anlamıyorum ya da geç anlıyorum, umarım doğumun başladığını anlarım da rezil olmam. Hepinize selamlar, öpücükler.Su içmeyi unutmayın!!!

Hamilelikte tüketilen somondaki yağ asitleri, bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimini destekler. Hem akıl hem de beden sağlığını koruyan ve fazla kilo aldırmayan somon balığı besin kalitesi yüksek bir yiyecek.Yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki, daha çevik olduklarını ortaya koymuştur. Ayrıca, içinde sağlık için önemli olan omega-3 yağı bulunmasına karşın, balıklar genel olarak daha az yağlıdır, kilo aldırmazlar.

canım zaten son ayda aşağıya inmesi normal.benim karnımda indi.ö yüzden küçükte görünüyor artık.görenler karnın küçülmüş diyorlar.

benimki de baya indi, bundan biraz daha az ama indi. normaldir sen 35. haftandasın.

benim bi arkadaşın o kadar çok aşağıdaydı ki, şok olurdun bu neki.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama ben çok faydalı diye biliyodum ve çok yedim noolcek şimdi:18::18::18::18::18::18::18:

gerçektenmii walla canım bişe olmaz heralde boswer ama yeme bundan sonra doktoruna sorsaydın keske ben doktorumun yalancısıyım belkide bişe olmaz da benim doktor biraz diikkat ediyor yediklerime mesela süt içereken günlük olanları tercih et daha yararlı dedi ve içebilirsin haftada yarım çay bardağı keçi sütü iç demişdi ama faciaydı içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…