2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim karnım hep böyle aşağıda ve sivri duruyor. Normal gibi göründü o yüzden. Nefes almanız rahatladıysa, mide rahatsızlıklarınız geçtiyse, vajinada baskı arttıysa bebek aşağı inmiştir diye okumuştum bir yerde...

walla dedim ya ben doktorun yalancısıyım:)

Tatlım benim doktorum da bana somon önermişti somon ye en kaliteli balık o demişti deniz somonu için. Her doktorun bilgisi farklı feralde. Bende çok yedim somon. Şuan bulamadığım için baık tüketmiyorum.hazır ton balığı yiyim mi dediğimdede önermiyorum ceviz ye demişti yerine.

Bence hiç kısa değil. 50cm ortalama zaten. Doğuma kadar da uzar. Sen ceviz süt et yemeyi ihmal etme..

kalabalığız bugün oleyyyy kızlar size bişe sorucam benmi pimpirikliyim acaba çocuk dr arastırıp hangisine gideceğinize karar werdinizmi ben deli gibi arastırma yapıyorum da

Ben balık yemeyi beceremediğim için (hala kokuyor) omega 3 tableti kullanıyorum. Normalde hiç sevmem vitamin vs. almayı; ama mecburen alıyoruz kızımız için. Valla benim anam kuru ekmekle geçirmiş gününü maaşallah zekam normalden yüksek :)) Bişeycik olmaz bebişlerimiz zeka küpü doğarlar, annelik öyle güzel öyle inanılmaz bir mucize ki Allah normalde çok zararlı şeylerden anne ve bebeğini koruyor kolluyor. Kalbinizi ferah tutun, tabii bile bile bariz salaklıklar da yapmayın alkol, uyuşturucu vb. gibi :))

Bebeğin boyuna kilosuna takılmayın yaa 2100 gr doğan da sağlıklı büyüyüp gidiyor 4800 olan da. Hem son hafta 500 gr kadar büyüyormuş bebişler çok da takılmayın güzellikleri aklınıza getirin diyorum.

dur bende paylaşım cnm göbişleri görelim bugun asağı inmiş gibi duruo ama son ayında bebek inermiş telaş etme sen
beklıyorummmmmmmmmmmm
kız nasıl o karın öle küçülmüş eskiden daha büyüktü acaba aşağı indi die mi küçük gözüktü bana kızım aşağı indiyse sen 2 haftaya yaparsın doğumm
senı senııı ıı moral verıosun ewt kuculdu ama kızım buyudu
tsk ederımmm sızınkılerıde gorsek ıı olcak
canım zaten son ayda aşağıya inmesi normal.benim karnımda indi.ö yüzden küçükte görünüyor artık.görenler karnın küçülmüş diyorlar.
ewt yaa kızım asagıdaa ondan sanırsam
benimki de baya indi, bundan biraz daha az ama indi. normaldir sen 35. haftandasın.

benim bi arkadaşın o kadar çok aşağıdaydı ki, şok olurdun bu neki.
oluo demekkıı normall rahatladım
hemde ne baskıı
tsklerr kızlarr.. dogurucam galıbaa yakındaa .. benımde gozumee ufak gelıo ama bebek olması gerektıgı kgda bende anlamadımm ıcım genısmııı nedırrdıdemmmm sende ınsanı panık yapıosunn 2 hafta verdın yaa bende sana aynı seyı yapıcamm hıhhh

cnm somon yenmesi gerekli die biliyorum hatta ben cok tuketmiştim

evet banada öyle demişti dr. um.. çünkü gerçekten çok faydalı bi balık..hatta balıkçı amcalar bile hamile olduğumu görünce ya somon ya da sardalya tüketmemi söylüyolar.. canım çekti ya kocişime söyliyimde balık yapalım akşamm

Son düzenleme:
kalabalığız bugün oleyyyy kızlar size bişe sorucam benmi pimpirikliyim acaba çocuk dr arastırıp hangisine gideceğinize karar werdinizmi ben deli gibi arastırma yapıyorum da

bende belirlkedim cnm zaten çok fazla seçenek yok iki özel hast. var ...

bnm kocişte buaksam balık alalım dıodu balık hapını bıraktım artık almıcam dedim.. o zaman 2 günde bir balık yicez dıoo

ya bak benim canım da balık çekti, hem hava da serin iyi gider, ben levrek istiyorum.

bende belirlkedim cnm zaten çok fazla seçenek yok iki özel hast. var ...

bnm kocişte buaksam balık alalım dıodu balık hapını bıraktım artık almıcam dedim.. o zaman 2 günde bir balık yicez dıoo

ne güzel işte canım balık iyidir bol bol ye..zaten az bi zamanımız kaldı..

izde seçenek çok olduğu için bende belirledim gibi bakalım artık ii tek ben değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…