- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
Hamilelikte tüketilen somondaki yağ asitleri, bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimini destekler. Hem akıl hem de beden sağlığını koruyan ve fazla kilo aldırmayan somon balığı besin kalitesi yüksek bir yiyecek.Yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki, daha çevik olduklarını ortaya koymuştur. Ayrıca, içinde sağlık için önemli olan omega-3 yağı bulunmasına karşın, balıklar genel olarak daha az yağlıdır, kilo aldırmazlar.
Hamilelikte tüketilen somondaki yağ asitleri, bebeğin beyin ve sinir sistemi gelişimini destekler. Hem akıl hem de beden sağlığını koruyan ve fazla kilo aldırmayan somon balığı besin kalitesi yüksek bir yiyecek.Yapılan bir araştırma hamileliklerinde balık yağı açısından zengin bir diyet uygulayan kadınların çocuklarının daha zeki, daha çevik olduklarını ortaya koymuştur. Ayrıca, içinde sağlık için önemli olan omega-3 yağı bulunmasına karşın, balıklar genel olarak daha az yağlıdır, kilo aldırmazlar.
slm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?
evet kılıç,somon ve ton balığı yaniciva değeri yüksek balıklar hamişlere yasak canım.
hoşgeldinnnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
beklıyorummmmmmmmmmmmdur bende paylaşım cnm göbişleri görelim bugunasağı inmiş gibi duruo ama son ayında bebek inermiş telaş etme sen
kız nasıl o karın öle küçülmüş eskiden daha büyüktü acaba aşağı indi die mi küçük gözüktü bana kızım aşağı indiyse sen 2 haftaya yaparsın doğumm
tsk ederımmm sızınkılerıde gorsek ıı olcakAyy ne şirin göbüş o öyle :)) İnmiş ve bence daha da inecek annesi. Benim bebek büyüyor göbek küçülüyor ne hikmetse. Sonraki gebeliklerde daha erken ve daha yuvarlak oluyor göbüş. Karnımın altında mühtiş kasılma ve hareket hissediyorum inşallah kızım acele edip kanala girmeyi falan zorlamıyordur şimdiden :)) İlk olunca pekçok şeyi ya anlamıyorum ya da geç anlıyorum, umarım doğumun başladığını anlarım da rezil olmam. Hepinize selamlar, öpücükler.Su içmeyi unutmayın!!!
ewt yaa kızım asagıdaa ondan sanırsamcanım zaten son ayda aşağıya inmesi normal.benim karnımda indi.ö yüzden küçükte görünüyor artık.görenler karnın küçülmüş diyorlar.
benimki de baya indi, bundan biraz daha az ama indi. normaldir sen 35. haftandasın.
benim bi arkadaşın o kadar çok aşağıdaydı ki, şok olurdun bu neki.
hemde ne baskııBenim karnım hep böyle aşağıda ve sivri duruyor. Normal gibi göründü o yüzden. Nefes almanız rahatladıysa, mide rahatsızlıklarınız geçtiyse, vajinada baskı arttıysa bebek aşağı inmiştir diye okumuştum bir yerde...
Tatlım benim doktorum da bana somon önermişti somon ye en kaliteli balık o demişti deniz somonu için. Her doktorun bilgisi farklı feralde. Bende çok yedim somon. Şuan bulamadığım için baık tüketmiyorum.hazır ton balığı yiyim mi dediğimdede önermiyorum ceviz ye demişti yerine.
cnm somon yenmesi gerekli die biliyorum hatta ben cok tuketmiştim
kalabalığız bugün oleyyyykızlar size bişe sorucam benmi pimpirikliyim acaba çocuk dr arastırıp hangisine gideceğinize karar werdinizmi ben deli gibi arastırma yapıyorum da
evet banada öyle demişti dr. um.. çünkü gerçekten çok faydalı bi balık..hatta balıkçı amcalar bile hamile olduğumu görünce ya somon ya da sardalya tüketmemi söylüyolar..canım çekti ya kocişime söyliyimde balık yapalım akşamm
hosgeldin canım adı ne kızının ilk çocuğun mu nerdensin anlat birazcık
bende belirlkedim cnm zaten çok fazla seçenek yok iki özel hast. var ...
bnm kocişte buaksam balık alalım dıodu balık hapını bıraktım artık almıcam dedim.. o zaman 2 günde bir balık yicez dıoo
bnm kocişte buaksam balık alalım dıodu balık hapını bıraktım artık almıcam dedim.. o zaman 2 günde bir balık yicez dıoo
evet canım ilk bebeğim olucak nasipse kızımın adı da DERİN olucak manisadayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?