2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slmm kıslarrrrr konuyla hiç alakası yok ama ben daha hastane çantası hazırlamadım hazırlayanlar varsa iki çantamı hazırladınız biri bebeğe biri kendinize benim hastanem eve uzak o yüzden eksik bişe olmaması lazımm.. bide beşikte alamadık daha ben çokmu geç kaldımmmm iyice ağırlaşıcam daha hiç bişe ortada yokkk ((

ya ben bu kalplerin altındaki menekşe yazısını değiştiremiyorum bi türlü

Son düzenleme:
bende sırt üstü yatamıyrm belim ağrıdan kopuyor canım,hep sağ tarafa yat derken sağ kaburgam iflas etmek üzere ağrıdan duramıyrm....

sütte içcem artık azcık boylu poslu olsun ,bende kısa değilim 168 im ama.......
yok canım annem İzmirde,ben bu yaşadığım yeri hala kabullenemediğim için oraya izmr dedim.....
geçen sene buca kadındoğumda kürtaj olmuştum çok memnun kaldım ama,hastanede temizde drumda şükriye hanımdı tavsiye ederim.....

evet gerçekten strese soktu beni,,,,,günlüğümde olması gereken boyu 47.7 yazıyoo,eeeeeeee 0,7 milim içinde benim kuzuma kısa dedi şimdiiiiiiii............

ay canım çok sağol......
süt ,ayçekirdeği ne varsa yicem içcemmmmmmmmmmmmmm

suksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorum

Eklentiler

• $Fotoðraf0372.webp
    37 KB · Görüntüleme: 18
Eki Görüntüle 477998 Eki Görüntüle 478001

bu da bizim 37.hafta göbişimiz kızlarrrr :)))
masalhhhhhhhhhhhhhh sızeee senınde bıraz ınmıss sankımm
kızlar hastane kapı süsüm
cok gusel ve degısıkk

bıraz gec kalmısın cnmm ya sıcaklarda alısverıs zor oluo .. yardımcı bırılerıvarsa kolay halledersınız ama .. bızım hastane 5 dk eve. bız bı canta yaptık buyuk valız tekerleklı herseyımı doldurdum ıcınee . ıkı cantaa olunca ufak olması lazım ozamnda cok karısırr ıcındekılerr ben bole dusunerek buyuk bı canta yapmayı uygungordummm.. guselde oldu

hmmm çok mantıklı :) bende karıştırayım bakalım kitapyurdunu

çook şükür dönmüş canım ufaklık gözün aydınn
benim randevum 2 hafta sonra ayın 14ünde yani sanki çook uzun zaman vermiş gibi geldii. ben kesin doğururum sen kontrole gidene kadar hehe
hoşgeldiniz canım. bence boyu gayet iyi maşallah
benim doktorum bugüne kadar 1 kere bile boyunu söylemedii normal diyoo kilosunu da 3 aydır söylüyoo dahaa..
selam arkadaslar bende eylül annesiyim hayırlısıyla kızım olucak aranıza yeni katıldım..
hoşgeldiniiiizzzzz
evet tatlım inmiş biraz senin göbüş önceden kocamaandııı..
canım benim kız bebişler erken gelir derler yaa 38 gibi bile gelebilir senin elifin. artık hepimizinki inecek aşağıyaaa takma kafayaa kocaman oldular artııkk
Eki Görüntüle 477998 Eki Görüntüle 478001

bu da bizim 37.hafta göbişimiz kızlarrrr :)))
ayy maşallah inceciksiiinnnn çok yakışmış hamişlik..
suksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorumEki Görüntüle 478025
anacım maşallah hep fitsiniz siz yaaa ohh ne güzel top yutmuş gibbiii benimki gepgeniişş..

Anniskolar ve kuzucuklar nasillar? Kac gundur giriyorum gecmis yapip bisey yazmadan cikiyorum.. Hep yorgunluk ve uyku halindeyim...

Cadi kizim dondu heralde artik kaburgalarima cok asiri baski hissetmiyorum, ama bu sefer de asagi fena baski yapiyor. Dun ice age'e gittik Eylul'umun hosuna gitti heralde butun film boyunca kudurdu durdu donmeler tekmeler itip kakmalar gobusumu.. Gece 12 gibi geldik eve haaalaaaa yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…