kızlar bebişime klasik müzik dinletiyorum şu anda...nasıl hareketli anlatamam size
ya bak benim canım da balık çekti, hem hava da serin iyi gider, ben levrek istiyorum.
kızlar hastane kapı süsüm
ya bak benim canım da balık çekti, hem hava da serin iyi gider, ben levrek istiyorum.
bende sırt üstü yatamıyrm belim ağrıdan kopuyor canım,hep sağ tarafa yat derken sağ kaburgam iflas etmek üzere ağrıdan duramıyrm....ya bende öyle gece ağrı sızı olmuyor da, bi uyanıyorum tuvaletim gelmiş ama nasıl geliş, sanki on gündür tutuyorum, karnım nasıl ağrıyor, kendimi tuvalete iki büklüm atıyorum, sonra gelip anında uyuyorum bi-iki saat sonra yine aynı şeyler.
Ben hiç sırtüstü yatamıyorum, öyle yatınca belim çok ağrıyor, en çok soluma yattığımda rahat ediyorum.
maşallah canımm, maşallah, kısamıymış 47 cm, uzar dha var nasılsa, süt ii gelır sanırım.
evet yaa en yakın senınkı sayılır ve bucart, hayırlısıyla kavusalım bebeklerımıze ınşallah...
sende izmirdesın dimi? hangı hstaneye goıdıyosun ?
evet gerçekten strese soktu beni,,,,,günlüğümde olması gereken boyu 47.7 yazıyoo,eeeeeeee 0,7 milim içinde benim kuzuma kısa dedi şimdiiiiiiii............mankenmı olcakmıss kuzucunn uzar o daha ınsanı nasıl strese sokacaklarını cok ıı bılıolar wala..saglıgı yerınde olsun hem usg olculerı tam cıkmıoo
rıca ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bızde optukkkkkk
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagıcık oluodumm o programda yapıolaryaaa
ewt msjın 1o kere gelmıssssıstemı bozdunuzz kuzunlaaa
gelsın bebelerrr cok azkaldı sızlerınn arkanızdanda bız gelıyourzzz
hoşgeldin cnm bence bebiş gayet sağlıklı bnm 23 temmuzdaki kontrolumde 43 cm di bu pts de telaşeden sormadım senin ki kısaysa bnm ki hepten kısa:18::18: babası uzun annesı uzun oğluşum kısa olmaz heralde inş :))) dr.um bana kg su boyu normal demişti düşün artık seninki gayet normal cnm.. maşallahhhh
cok gusel ve degısıkkkızlar hastane kapı süsüm
slmm kıslarrrrr konuyla hiç alakası yok ama ben daha hastane çantası hazırlamadım hazırlayanlar varsa iki çantamı hazırladınız biri bebeğe biri kendinize benim hastanem eve uzak o yüzden eksik bişe olmaması lazımm.. bide beşikte alamadık daha ben çokmu geç kaldımmmm iyice ağırlaşıcam daha hiç bişe ortada yokkk((
ya ben bu kalplerin altındaki menekşe yazısını değiştiremiyorum bi türlü
suksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorumEki Görüntüle 478025
canım ben çok okuyorum çocuk gelişimi kitapları
annelik sanatı Pedagog adem güneş çok akıcı we sürükleyiciydi..
istersen ben sana bu konu ile ilgili çok kalabalık bir liste werebilirim.. hatta alışwerişide kitapyurdundan yapıyoorum sıcakta çıkmaktan kurtulursun:)
pekte cıtı pıtıyızz cnmm cok zayıfsın seekrımmmm masalahhhh
masalhhhhhhhhhhhhhh sızeee senınde bıraz ınmıss sankımm
cok gusel ve degısıkk
bıraz gec kalmısın cnmm ya sıcaklarda alısverıs zor oluo .. yardımcı bırılerıvarsa kolay halledersınız ama .. bızım hastane 5 dk eve. bız bı canta yaptık buyuk valız tekerleklı herseyımı doldurdum ıcınee . ıkı cantaa olunca ufak olması lazım ozamnda cok karısırr ıcındekılerr ben bole dusunerek buyuk bı canta yapmayı uygungordummm.. guselde oldu[/
Geç kaldım dimii ama bana yardım edecek kimse yokk haftasonları kocamı beklemek zorundayım oda işi olmazsa çıkabiliriz alışverişe, tek bi çanta iyi olur aslında,ben bebekle benim kıyafetlerim karışmasın ayrı olsun diye düşünmüştüm
çook şükür dönmüş canım ufaklık gözün aydınnmerhaba kızlar.
hastaneden geldim ben de. çok şükür herşey yolunda. bebeğim dönmüşeşi de suyu da iyi çok şükür:))))
bulantılarım tekrar başlamıştı ve aşağıda baskı hissediyordum tuvalette.hmmm dedi bulantıların başladıysa idrarına bakalım hemen.test yapıldı.bakteri çıktı.
bir daha ki kontrolüm eylülde:))) yani 1 aydan fazla.belki bazılarınız doğum bile yapmış olacak. ben de 37.haftamda olacağım. birçoğunuzun doktoru 2 haftada bir çağırmaya başladı benimki çağırmadı. ne bileyim çok üstünde de durmadım açıkçası.
işte böyleeeee
hoşgeldiniz canım. bence boyu gayet iyi maşallahslm kızlaaaaaaaaaaaaaar
biz dr dan geldik,şimdi..................
maşallah benim kızım kocaman olmuş teyzeleriii,
herşeyimiz normal çıktı.....iyiyiz artık haftada 1 kontrolümüz varmış...nst ye giricekmişim her hafta doğuna kadar.....
Doktor teyzemiz biraz kızımın boyunu kısa buldu 47 cm miş....ben ve eşim pek kısa değil ama bilmiyrm....
bol bol calcium mu alsam acaba boyunu uzatırmı ki?
hoşgeldiniiiizzzzzselam arkadaslarbende eylül annesiyim hayırlısıyla kızım olucak aranıza yeni katıldım..
evet tatlım inmiş biraz senin göbüş önceden kocamaandııı..Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
ayy maşallah inceciksiiinnnn
anacım maşallah hep fitsiniz siz yaaasuksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorumEki Görüntüle 478025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?