- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
hanımlar ya kızıma hala daha isim bulamadık ya ben bey hiçbieşy beğenmiyor ben ayşe istiyorum ya kod adı ayşe diyo. bütün bildiğm kız isimlerini sayıyorum ı ı uf ya ne koycaksa kıza yeni modern isimleri beğenmiyo ayşe diyorum yok diyo beyza diyorum yok diyo feyza,hümeyra,asel, dedim yok diyo ne koycak kızıma isim ya üf cazgırlıkta yapamıyorumm
sen bılırsın cnmm o sana kalmıss.. ınternettende alabılırsınn.. dısarıya cıkmak sıcakta zor olablırrmasalhhhhhhhhhhhhhh sızeee senınde bıraz ınmıss sankımm
cok gusel ve degısıkk
bıraz gec kalmısın cnmm ya sıcaklarda alısverıs zor oluo .. yardımcı bırılerıvarsa kolay halledersınız ama .. bızım hastane 5 dk eve. bız bı canta yaptık buyuk valız tekerleklı herseyımı doldurdum ıcınee . ıkı cantaa olunca ufak olması lazım ozamnda cok karısırr ıcındekılerr ben bole dusunerek buyuk bı canta yapmayı uygungordummm.. guselde oldu[/
Geç kaldım dimii ama bana yardım edecek kimse yokk haftasonları kocamı beklemek zorundayım oda işi olmazsa çıkabiliriz alışverişe, tek bi çanta iyi olur aslında,ben bebekle benim kıyafetlerim karışmasın ayrı olsun diye düşünmüştüm
çook şükür dönmüş canım ufaklık gözün aydınn
benim randevum 2 hafta sonra ayın 14ünde yani sanki çook uzun zaman vermiş gibi geldii. ben kesin doğururum sen kontrole gidene kadar hehe
hoşgeldiniz canım. bence boyu gayet iyi maşallah
benim doktorum bugüne kadar 1 kere bile boyunu söylemedii normal diyoo kilosunu da 3 aydır söylüyoo dahaa..
hoşgeldiniiiizzzzz
evet tatlım inmiş biraz senin göbüş önceden kocamaandııı..
canım benim kız bebişler erken gelir derler yaa 38 gibi bile gelebilir senin elifin. artık hepimizinki inecek aşağıyaaa takma kafayaa kocaman oldular artııkk
ayy maşallah inceciksiiinnnnçok yakışmış hamişlik..
anacım maşallah hep fitsiniz siz yaaaohh ne güzel top yutmuş gibbiii benimki gepgeniişş..
saol canımmmmmmmmmmm... ıns sagsalım gelsındee 38 de olurrr
tatlım eşim hiç isim önermedi mi bi zahmet o da önersin isim..hanımlar ya kızıma hala daha isim bulamadık ya ben bey hiçbieşy beğenmiyor ben ayşe istiyorum ya kod adı ayşe diyo. bütün bildiğm kız isimlerini sayıyorum ı ı uf ya ne koycaksa kıza yeni modern isimleri beğenmiyo ayşe diyorum yok diyo beyza diyorum yok diyo feyza,hümeyra,asel, dedim yok diyo ne koycak kızıma isim ya üf cazgırlıkta yapamıyorumm
kızım kasıklarımı parçalayak yürüdüm olmadı acilen uzanmam gerekiyor yere betona yatsam ne olur
tatlım eşim hiç isim önermedi mi bi zahmet o da önersin isim..
kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
maşallah canımEki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
ok canımcanım kabak çekirdeği değil ay çekirdeği.şu bildiğimiz siyah yada grisi olan çekirdek.
ay burasıda olamasa şimdi baya bi stres topu olmuştum iyiki varsınız.................Bence hiç kısa değil. 50cm ortalama zaten. Doğuma kadar da uzar. Sen ceviz süt et yemeyi ihmal etme..
mrb canım aramıza hoşgeldin..........evet canım ilk bebeğim olucak nasipse kızımın adı da DERİN olucak manisadayım.....
suksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorumEki Görüntüle 478025
yok ya önrmedi kayınvalidem sümeyye kevser isimleri güzel dedi bazen bende ayşe diyorum o da kevser sümeyye diyotatlım eşim hiç isim önermedi mi bi zahmet o da önersin isim..
kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
bizimki kız olsaydıı onunda ismi eylül olacaktı canım bakalım ikinciye artık heheBizim pitircik kendi secti adini hic dusunme endisesi yasamadik Eylulde gelecegi icin Eylul dedik.. Aslinda iki isim istiyorum ben de ama ikinciyi bulamadik.. Mina ismini coook begeniyorum ama malesef gorumcemin kedisinin adi mina
Bu arada bugun bi ruya gordum Allah hayra cikarsin evimizdeyiz iki kizimiz bi oglumuz varmis.. Eylul, Ebru.. Oglumuzun adini hic hatirlamiyorum.. Kizlar masada oyun hamuru oynuyorlardi bicir bicir oglani atmislar odaya garibim tek basina kamyonuyla oynuyordu.. Birden deprem basladi nasil masanin altina girdim ikisini tutup kollarindan cektim yanima anlatamam esime de bagiriyorum kos oglani al gel diye.. Uyandim sonra... Esim de ruyasinda deprem gormus hayir olsun... Acaba ikimizin birden popisi acikta mi kaldi ne
ne yapıyo kız kasıklarındaa hehekızım kasıklarımı parçalayak yürüdüm olmadı acilen uzanmam gerekiyor yere betona yatsam ne olur
inşallah canııım 37yi geçsiiinler ne zaman gelirlerse gelsinler tontişleeerrrsaol canımmmmmmmmmmm... ıns sagsalım gelsındee 38 de olurrr
Canim bende de olmustu oyle su akmasi.. Rengi kokusu falan var mi? Seffaf mi?
wala ben cınsıyetı bellı olmadann daha kız olursa elıff erkekse ugurr dedımm kocıstee bayıldııkaldı bısey demedıı kısmetse eliifffım gelıooo
cnm benım kız 2o. haftadan berı kafa asagıda.. sonhaftalarda vajınamda agrılar oluoo karnımdaa asagıya ındı kafası asagıda baskıı yapıomus... gelıo azkaldı kavusmamızaaaSukriye'cim gobusun ne kadar inmis asagi sasirdim
Acaba dondu de ondan mi boyle gorunuyor?
sanırsamm dahada ınıceekk .. gobegımıı nasıl tasıycam ozzaman bılmem..ınss kolay dogurmmama yardımcı olurr..maşallah canım
sanli banada inmiş gibi geldi ama normalmiş canım
benimkide seninki gibi drum biraz inmiş aşağıya dedi,dahada çok ineceğini,mide kısmımım baya bi boşalacağını söyledi....
ok canım
ben bi izmirli olarak o dediğine Çiğdem olarak alışmışım ,algılayamadımmmm
ay burasıda olamasa şimdi baya bi stres topu olmuştum iyiki varsınız.................
mrb canım aramıza hoşgeldin..........
Derin ismini bende çok seviyrm ,hatta düşündüklerimiz arasında var ama babamız kararsız....
bu arada aslen bende Manisa lıyım Akhisardan......
sen neresindensin??????????*
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hatunlara bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah kızlarrrrrr..........
nekadanda fitsiniz..........
ayvayı yersın neolcak alaa alaaa sacmalammaa yangınn varmııcıkmak ıstıooo artık kızınn.. bana dıosun 2 haftan kaldı dıee aynaya bakan yok
şaka bıyanaa uzan cnmm gecer sımdıı no panıcccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?