2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hanımlar ya kızıma hala daha isim bulamadık ya ben bey hiçbieşy beğenmiyor ben ayşe istiyorum ya kod adı ayşe diyo. bütün bildiğm kız isimlerini sayıyorum ı ı uf ya ne koycaksa kıza yeni modern isimleri beğenmiyo ayşe diyorum yok diyo beyza diyorum yok diyo feyza,hümeyra,asel, dedim yok diyo ne koycak kızıma isim ya üf cazgırlıkta yapamıyorumm

Bizim pitircik kendi secti adini hic dusunme endisesi yasamadik Eylulde gelecegi icin Eylul dedik.. Aslinda iki isim istiyorum ben de ama ikinciyi bulamadik.. Mina ismini coook begeniyorum ama malesef gorumcemin kedisinin adi mina

Bu arada bugun bi ruya gordum Allah hayra cikarsin evimizdeyiz iki kizimiz bi oglumuz varmis.. Eylul, Ebru.. Oglumuzun adini hic hatirlamiyorum.. Kizlar masada oyun hamuru oynuyorlardi bicir bicir oglani atmislar odaya garibim tek basina kamyonuyla oynuyordu.. Birden deprem basladi nasil masanin altina girdim ikisini tutup kollarindan cektim yanima anlatamam esime de bagiriyorum kos oglani al gel diye.. Uyandim sonra... Esim de ruyasinda deprem gormus hayir olsun... Acaba ikimizin birden popisi acikta mi kaldi ne

Son düzenleme:

tatlım eşim hiç isim önermedi mi bi zahmet o da önersin isim..

kızım kasıklarımı parçalayak yürüdüm olmadı acilen uzanmam gerekiyor yere betona yatsam ne olur

ayvayı yersın neolcak alaa alaaa sacmalammaa yangınn varmıı cıkmak ıstıooo artık kızınn.. bana dıosun 2 haftan kaldı dıee aynaya bakan yok

şaka bıyanaa uzan cnmm gecer sımdıı no panıcccc

Sukriye'cim gobusun ne kadar inmis asagi sasirdim

Acaba dondu de ondan mi boyle gorunuyor?

kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii

Canim bende de olmustu oyle su akmasi.. Rengi kokusu falan var mi? Seffaf mi?

maşallah canım
sanli banada inmiş gibi geldi ama normalmiş canım
benimkide seninki gibi drum biraz inmiş aşağıya dedi,dahada çok ineceğini,mide kısmımım baya bi boşalacağını söyledi....

canım kabak çekirdeği değil ay çekirdeği.şu bildiğimiz siyah yada grisi olan çekirdek.
ok canım
ben bi izmirli olarak o dediğine Çiğdem olarak alışmışım ,algılayamadımmmm

Bence hiç kısa değil. 50cm ortalama zaten. Doğuma kadar da uzar. Sen ceviz süt et yemeyi ihmal etme..
ay burasıda olamasa şimdi baya bi stres topu olmuştum iyiki varsınız.................

evet canım ilk bebeğim olucak nasipse kızımın adı da DERİN olucak manisadayım.....
mrb canım aramıza hoşgeldin..........
Derin ismini bende çok seviyrm ,hatta düşündüklerimiz arasında var ama babamız kararsız....
bu arada aslen bende Manisa lıyım Akhisardan......
sen neresindensin??????????*

suksuk bende göbişimin resmini koymak istiyorum ama resim nerden ekleniyor unutmuşumderken hatırladım şimdi koyuyorumEki Görüntüle 478025

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hatunlara bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah kızlarrrrrr..........
nekadanda fitsiniz..........

tatlım eşim hiç isim önermedi mi bi zahmet o da önersin isim..
yok ya önrmedi kayınvalidem sümeyye kevser isimleri güzel dedi bazen bende ayşe diyorum o da kevser sümeyye diyo ama aklında bi isim yok..

canım doktorunu ara bence. bi hastaneye gitmendede fayda var.

su hıc durmuyomu pekı cnmm yada nekadar geldııı mıktarı cok onemlı.. suu gelınce hıc durmadan akarmıss ..

bizimki kız olsaydıı onunda ismi eylül olacaktı canım bakalım ikinciye artık hehe
sizin totişler açıkta kalmış canım bişeycikk olmaaazz..
bende gece nasıl korkmuşum rüyamda bi türlü eşimi uyandıramıyorum sonra uyandım eşimde benim sayıkladığımı görmüş beni uyandırmaya çalışıyomuş hemen sarıdım kızıyorum adama niye beni bırakıyosun uyanmıyosun korktum ben fln diye hehe
sonra bırakma sakın beni korkuyorum dedim uyumuş kalmışım..
kızım kasıklarımı parçalayak yürüdüm olmadı acilen uzanmam gerekiyor yere betona yatsam ne olur
ne yapıyo kız kasıklarındaa hehe
saol canımmmmmmmmmmm... ıns sagsalım gelsındee 38 de olurrr
inşallah canııım 37yi geçsiiinler ne zaman gelirlerse gelsinler tontişleeerrr

wala ben cınsıyetı bellı olmadann daha kız olursa elıff erkekse ugurr dedımm kocıstee bayıldıı kaldı bısey demedıı kısmetse eliifffım gelıooo

diyom valla kızdırıyosun beni ismi ayşe hilal olsun diye diretecem göreceksin diyorum gülüyo ben gidip çıakrcam nüfus cüzdanını o olacak

Sukriye'cim gobusun ne kadar inmis asagi sasirdim

Acaba dondu de ondan mi boyle gorunuyor?
cnm benım kız 2o. haftadan berı kafa asagıda.. sonhaftalarda vajınamda agrılar oluoo karnımdaa asagıya ındı kafası asagıda baskıı yapıomus... gelıo azkaldı kavusmamızaaa
sanırsamm dahada ınıceekk .. gobegımıı nasıl tasıycam ozzaman bılmem..ınss kolay dogurmmama yardımcı olurr..

işdeyim canım uzanabileceğim tek yer beton karolar şimdi 2 tane sehpayı birleştirip ayağımı uzattım 2 dk offf ya canm ben 22 sinde doğuruyorum kızımla öle karar werdik bizim az kaldı zaten

canım bebeğin suyu öyle az falan olmuyo çamaşırını ve giysilerini ıslatacak kadar fazla oluyo kokusuz berrak su gibi olur,sen telaş yapma stres gereksiz sancı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…