2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

su hıc durmuyomu pekı cnmm yada nekadar geldııı mıktarı cok onemlı.. suu gelınce hıc durmadan akarmıss ..

öyle çok değil iki bacağımdan aşağı indi şuanda öle akan bişi yok ama ıslaklık devam edio yada oturunca anlaşılmıo bilmiorum ki ya çok cahil hissediorum kendimi birazdan duşa giricem hala gelirse bu arada bebeğimde hareketlendi heralde telaşlanacak bişi yoktur dimi ya normaldir

Hehehee aynen ben de korktugumda uyaninca esime kiziyprum neden beni uyandirmiyosun diye o da askim ben de uyuyodum nasil farkediyimki diyo :). Farketcen diyorum uyanmak icin cebellesiyorum insan bi sarilir askim kalk ruya goruyosun der diyorum.. Adamcagizim tetikte uyuyo artik napsin

şeffaf canım ağrım sızım yok karın ağrısı dışında
takıp et bakalım cnmm sancı gıbı sıklasanbı agrın olucakmı.. seffaf akıntı bendede var ama cok az.. oda normal.
diyom valla kızdırıyosun beni ismi ayşe hilal olsun diye diretecem göreceksin diyorum gülüyo ben gidip çıakrcam nüfus cüzdanını o olacak
artık karar verın dogucak bebegın ısmı yok halaaaa
işdeyim canım uzanabileceğim tek yer beton karolar şimdi 2 tane sehpayı birleştirip ayağımı uzattım 2 dk offf ya canm ben 22 sinde doğuruyorum kızımla öle karar werdik bizim az kaldı zaten

anlasmaya uyar ınss aynı gun dogum yapıcagım kısı olucakmı acaba sımdı bnu merak ettımm

canım eğer ayaklarından akacak kadar çok sa suyun olabilir birden boşalıyormus zaten doğum baslamad ishal olurmussun miideni bozmussun gibi karnın ağrırmıs durma git bence hemen

cnm su gibi oluomuş bildiğin ama ole bacakların falan ıslandıysa suyun mu ki acaba bide bu aralar idrarımızı da o sekilde kacırabilirmişiz .. ama karın ağrım var dıosun dr.u bi arasan o da hast.ye git dicek bilemedim şimdi ne desem

canım senin oğluşada maşallahhhhhhh.................pek cici çıkmışsınız.....................

aslında dr. arayıp danışman en mantıklısı gibi geliyo bana ,panik yaptırmak istemiyrm ama ,ara en azından için rahatlar tatlım.......

umarım canım........

canım duşa girersen farketmezsin suyunun ne kadar geldiğini çünkü miktarı önemli

canım bebeğin suyu öyle az falan olmuyo çamaşırını ve giysilerini ıslatacak kadar fazla oluyo kokusuz berrak su gibi olur,sen telaş yapma stres gereksiz sancı yapar

tamam bakalım daha sakin olayım saolun ama yinede takipte kalayım nolur nolmaz öpüldünüz kızlar şimdi çıkayım yinr görüşürüz inş umarım tüm bebişler zamanında sağlıklı gelirler

panık ypma cnmm sen telaslanırsan bebekte bunu hıssseder.. dusa gır cık bakalım ıyıce kurulann . sonra tekrar kontrol et

yazıkk kocıslereee.. ne cektılerr bızdeenn ...

Ya bizim cadi da 20lerden beri kafa asagidaduruyodu iste en son 23unde bi gittik kontrole donmus kafasini yukari kaldirmis.. Belli olmuyoki ne zaman donecekleri.. Ama heralde bizimki yine dondu asagi artik kaburgalarimda baski yokdenecek kadar az bi ara nefes alamiyodum..

Ya sende de boyle sanki rahim girisinde basinc oluyomu sey gibi lavabo acma aleti varya onla sanki cukcuk bastiriyolarmis gibi.. Ben bazen merdiven cikarken ya da arabada sallanti olunca hissediyorum.. Sanki o tikac pittt diye firlayivericek de suyum gelicek gibi deli bi endiseye kapiliyprum

wala ben cınsıyetı bellı olmadann daha kız olursa elıff erkekse ugurr dedımm kocıstee bayıldıı kaldı bısey demedıı kısmetse eliifffım gelıooo
bizde bebiş olmadan karar verdik canım eylül yada efe dedik ikimizde beğendii şimdi Efemiz geliyooo
canım istersen doktorunu ara yaaa. seninle günümüz aynııı. bi duş al sonra tekrar bak sonra doktoru ara bizidde haberdar et lütfen..
yok ya önrmedi kayınvalidem sümeyye kevser isimleri güzel dedi bazen bende ayşe diyorum o da kevser sümeyye diyo ama aklında bi isim yok..
hilal güzel bence yaaa. sümeyye ve kevser ne bileyim eski isim sankii. sümeyraa olsaa meselaa..
ayy adamlara yazık yaa bazen üzülüyorum hallerinee hehe ne yapacaklarını sapıtıyolarr..

aaa bak bende merak ettim şimdi:) uyar benim kızım akıllı 23 de olabilir ama 21 olmaz kzım diyorum

:)) doğru sen oluyorsun:))nicke dikat etmeden yazdım. yoktun merak etım genelde hep burda oluyorsun de:)) doğum mı yapmış mı acaba merak etım geldıne göre herşey yolunda hg:))

benımkı sımdıye kadar donmedı bundan sonrada ıns donmez dr her gıttıgımde kafası asagıdamı dıyorumm benımde cok baskı oldugu ıcın cıkıcakms hıssı gelıo bazenn..wcye gıdıp kontrol etmekten bıktım zaten artık..salı gunu gıdıcem ınss donmemıstırr

tatlım hilal benim ismim :)) o yüzden dedim ya kendi adımı koycam o olacak diye :))

sümeyra da dedim süreyya da dedim bildiğin bütün kız isimlerini saydım ı ı bakalım ne olcak merak ediyorum artık düşmüyorum üstüne

kızlar bu da benim göbüşüm..wc de çektim geldim

Eklentiler

• $02082012112.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $02082012113.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…