su hıc durmuyomu pekı cnmm yada nekadar geldııı mıktarı cok onemlı.. suu gelınce hıc durmadan akarmıss ..
cnm kullanıcı kontrol paneline gir ordan soldan profili düzenle de kişisel rütbe yazıo orda istediğini yazabilirsin cnm
bizimki kız olsaydıı onunda ismi eylül olacaktı canım bakalım ikinciye artık hehe
sizin totişler açıkta kalmış canım bişeycikk olmaaazz..
bende gece nasıl korkmuşum rüyamda bi türlü eşimi uyandıramıyorum sonra uyandım eşimde benim sayıkladığımı görmüş beni uyandırmaya çalışıyomuş hemen sarıdım kızıyorum adama niye beni bırakıyosun uyanmıyosun korktum ben fln diye hehe
sonra bırakma sakın beni korkuyorum dedim uyumuş kalmışım..
ne yapıyo kız kasıklarındaa hehe
inşallah canııım 37yi geçsiiinler ne zaman gelirlerse gelsinler tontişleeerrr
takıp et bakalım cnmm sancı gıbı sıklasanbı agrın olucakmı.. seffaf akıntı bendede var ama cok az.. oda normal.şeffaf canım ağrım sızım yok karın ağrısı dışında
diyom valla kızdırıyosun beni ismi ayşe hilal olsun diye diretecem göreceksin diyorum gülüyo ben gidip çıakrcam nüfus cüzdanını o olacak
işdeyim canım uzanabileceğim tek yer beton karolar şimdi 2 tane sehpayı birleştirip ayağımı uzattım 2 dk offf ya canm ben 22 sinde doğuruyorum kızımla öle karar werdik bizim az kaldı zaten
kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
aslında dr. arayıp danışman en mantıklısı gibi geliyo bana ,panik yaptırmak istemiyrm ama ,ara en azından için rahatlar tatlım.......kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
cnm benım kız 2o. haftadan berı kafa asagıda.. sonhaftalarda vajınamda agrılar oluoo karnımdaa asagıya ındı kafası asagıda baskıı yapıomus... gelıo azkaldı kavusmamızaaa
sanırsamm dahada ınıceekk .. gobegımıı nasıl tasıycam ozzaman bılmem..ınss kolay dogurmmama yardımcı olurr..
öyle çok değil iki bacağımdan aşağı indi şuanda öle akan bişi yok ama ıslaklık devam edio yada oturunca anlaşılmıo bilmiorum ki ya çok cahil hissediorum kendimi birazdan duşa giricem hala gelirsebu arada bebeğimde hareketlendi heralde telaşlanacak bişi yoktur dimi ya normaldir
canım bebeğin suyu öyle az falan olmuyo çamaşırını ve giysilerini ıslatacak kadar fazla oluyo kokusuz berrak su gibi olur,sen telaş yapma stres gereksiz sancı yapar
panık ypma cnmm sen telaslanırsan bebekte bunu hıssseder.. dusa gır cık bakalım ıyıce kurulann . sonra tekrar kontrol etöyle çok değil iki bacağımdan aşağı indi şuanda öle akan bişi yok ama ıslaklık devam edio yada oturunca anlaşılmıo bilmiorum ki ya çok cahil hissediorum kendimi birazdan duşa giricem hala gelirsebu arada bebeğimde hareketlendi heralde telaşlanacak bişi yoktur dimi ya normaldir
Heheheeaynen ben de korktugumda uyaninca esime kiziyprum neden beni uyandirmiyosun diye o da askim ben de uyuyodum nasil farkediyimki diyo :). Farketcen diyorum uyanmak icin cebellesiyorum insan bi sarilir askim kalk ruya goruyosun der diyorum.. Adamcagizim tetikte uyuyo artik napsin
cnm benım kız 2o. haftadan berı kafa asagıda.. sonhaftalarda vajınamda agrılar oluoo karnımdaa asagıya ındı kafası asagıda baskıı yapıomus... gelıo azkaldı kavusmamızaaa
sanırsamm dahada ınıceekk .. gobegımıı nasıl tasıycam ozzaman bılmem..ınss kolay dogurmmama yardımcı olurr..
teşennkür ederizz
canım senin oğluşada maşallahhhhhhh.................pek cici çıkmışsınız.....................
bizde bebiş olmadan karar verdik canım eylül yada efe dedik ikimizde beğendii şimdi Efemiz geliyooowala ben cınsıyetı bellı olmadann daha kız olursa elıff erkekse ugurr dedımm kocıstee bayıldııkaldı bısey demedıı kısmetse eliifffım gelıooo
canım istersen doktorunu ara yaaa. seninle günümüz aynııı. bi duş al sonra tekrar bak sonra doktoru ara bizidde haberdar et lütfen..kızlar az önce makina için servis çağırmştım geldiler onların başında dururken ayakta bekliyorum birden önce sol arka bacağımdan aşağı sonra sağ arka bacağımdan aşağı hızla su indi. şimdi oturuorum ama ayıptır sölemesi vajinamada ıslaklık var acaba doğum öncesi suyu mu diye paniğe kapılmak istemiyorum çünkü biliosunuz acile gittiğimde neler yaşadığımı kimseyide gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum ayrıca karnımda ağrıo affedersiniz sabah beri ishalle uğraşıorum. şimdi napım akıl verin bana bu su hakkında bilgisi olan varmı rengi koyuluğu miktarı falan. yyyaaaaa ağlıcam şimdii
hilal güzel bence yaaa. sümeyye ve kevser ne bileyim eski isim sankii. sümeyraa olsaa meselaa..yok ya önrmedi kayınvalidem sümeyye kevser isimleri güzel dedi bazen bende ayşe diyorum o da kevser sümeyye diyoama aklında bi isim yok..
ayy adamlara yazık yaa bazen üzülüyorum hallerinee heheHeheheeaynen ben de korktugumda uyaninca esime kiziyprum neden beni uyandirmiyosun diye o da askim ben de uyuyodum nasil farkediyimki diyo :). Farketcen diyorum uyanmak icin cebellesiyorum insan bi sarilir askim kalk ruya goruyosun der diyorum.. Adamcagizim tetikte uyuyo artik napsin
kızım kasıklarımı parçalayak yürüdüm olmadı acilen uzanmam gerekiyor yere betona yatsam ne olur
takıp et bakalım cnmm sancı gıbı sıklasanbı agrın olucakmı.. seffaf akıntı bendede var ama cok az.. oda normal.
artık karar verın dogucak bebegın ısmı yok halaaaa
anlasmaya uyar ınss aynı gun dogum yapıcagım kısı olucakmı acaba sımdı bnu merak ettımm
gunaydın cnmm suskun ben oluyorum galıbaa ben deılsemdee ustume alındımmm ..benımde sag ayagımm azcık sısıoo ayaklarımı uzatıncaa gecıo ama tuzu tamamen kestım sende dıkkat ett .. boll su ıcersen azallııo...dun 4o haftasınıı dolduran arkadasımla konustuk ızmırdenn .. bana dedıkı :
_ ayakalarımınn dız altıı resmen fıl ayagı olduuuokadar sısmıss yanı bende alemsın dedımm guldukk .. bazılarında cok sıslık oluo ama benım su anlık normall bu ay nasıl olcak bılmem:26:
Ya bizim cadi da 20lerden beri kafa asagidaduruyodu iste en son 23unde bi gittik kontrole donmus kafasini yukari kaldirmis.. Belli olmuyoki ne zaman donecekleri.. Ama heralde bizimki yine dondu asagi artik kaburgalarimda baski yokdenecek kadar az bi ara nefes alamiyodum..
Ya sende de boyle sanki rahim girisinde basinc oluyomu sey gibi lavabo acma aleti varya onla sanki cukcuk bastiriyolarmis gibi.. Ben bazen merdiven cikarken ya da arabada sallanti olunca hissediyorum.. Sanki o tikac pittt diye firlayivericek de suyum gelicek gibi deli bi endiseye kapiliyprum
bizde bebiş olmadan karar verdik canım eylül yada efe dedik ikimizde beğendii şimdi Efemiz geliyooo
canım istersen doktorunu ara yaaa. seninle günümüz aynııı. bi duş al sonra tekrar bak sonra doktoru ara bizidde haberdar et lütfen..
hilal güzel bence yaaa. sümeyye ve kevser ne bileyim eski isim sankii. sümeyraa olsaa meselaa..
ayy adamlara yazık yaa bazen üzülüyorum hallerinee hehene yapacaklarını sapıtıyolarr..
ayy canm kudurdu bunlar , benmkıde asagı dgru kafa atıyoo velett, bu ne nolüyooo ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?