nıee 21 bayram dıemıaaa bak bende merak ettim şimdi:) uyar benim kızım akıllı 23 de olabilir ama 21 olmaz kzım diyorum
:)) doğru sen oluyorsun:))nicke dikat etmeden yazdım. yoktun merak etım genelde hep burda oluyorsun de:)) doğum mı yapmış mı acaba merak etım geldıne göre herşey yolunda hg:))
tatlım hilal benim ismim :)) o yüzden dedim ya kendi adımı koycam o olacak diye :))
sümeyra da dedim süreyya da dedim bildiğin bütün kız isimlerini saydım ı ı bakalım ne olcak merak ediyorum artık düşmüyorum üstüne
ewe gidelim hadi anne diyor bence emir:)
..........................
masalahhh
o adamm kımm onu anlamadım esınmı cnm
emirr artk ıcerden sıkıldı gıbı, göbeğimde degıl, kucagımda gıtcez galıba eve bu gıdısle, bıt bıt bıt, napıyoo bu cocuk ıcerde, yol yapıyoo galıba
tatlım hilal benim ismim :)) o yüzden dedim ya kendi adımı koycam o olacak diye :))
sümeyra da dedim süreyya da dedim bildiğin bütün kız isimlerini saydım ı ı bakalım ne olcak merak ediyorum artık düşmüyorum üstüne
kızlar bu da benim göbüşüm..wc de çektim geldim
korkutamazsın bızııayy ben anlamadım herkesin göbeği küçücük bitek benimki kocAman heraldee pazartesi koyarım bnde göbüşümü korkmazsanız:)
ya canım sorma kocamı ekledim yanlışlıklaçıkaramadım sonra panik oldum yaa
hahahahatatlım hilal benim ismim :)) o yüzden dedim ya kendi adımı koycam o olacak diye :))
maşallah maşallaaaahhhhkızlar bu da benim göbüşüm..wc de çektim geldim
Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
korkutamazsın bızııbeklıyoruzz koymasannsan pztsıı kafanıı sısırırıımm
hehee bsey olmazz cnm yaaa
bizde isim konusunda bi türlü hem fikir olamadık eşimle......
o senin ismini koyalım diyooo,nasıl olsa ben sana isminle hitap etmiyrm falan diyoo,ama ben kararsız kalıyrm bu sefer......
bakalım ne olucak kızımın ismi çok merak ediyrm
vay vay vayyyyyy.............
maşalllah annnesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
nooluyo ya ben anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?