2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaa bak bende merak ettim şimdi:) uyar benim kızım akıllı 23 de olabilir ama 21 olmaz kzım diyorum
nıee 21 bayram dıemı
:)) doğru sen oluyorsun:))nicke dikat etmeden yazdım. yoktun merak etım genelde hep burda oluyorsun de:)) doğum mı yapmış mı acaba merak etım geldıne göre herşey yolunda hg:))

anlamıstım zatenn baska ona yakın nıck yok.. dogurmadımm cnmm daha yaaa .. bı dogurasım var ama bugunlerde.. azcık daha buyusunn kuzucumda.. karnımm asagıya ındı zzaten cıktı cıkıcak . hbb

ayy bnm kociş de bulduğum hiç bir ismi beğenmıodu kendi buldu ben beğendim bnmkilerine hep bi bahane buldu.. aammaaaaa 2. çocukta da ben bulcam begencen dedim tmm dedi bakalım görücez

bizde isim konusunda bi türlü hem fikir olamadık eşimle......
o senin ismini koyalım diyooo,nasıl olsa ben sana isminle hitap etmiyrm falan diyoo,ama ben kararsız kalıyrm bu sefer......
bakalım ne olucak kızımın ismi çok merak ediyrm
kızlar bu da benim göbüşüm..wc de çektim geldim

vay vay vayyyyyy.............
maşalllah annnesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahahaha kendime çok güldüm ya şaka gibbiii bu hamilelik gerçekten beynimi ikiye böldüüü. kusura bakma hilalcim adının olduğunu biliyorum ama boşluğuma denk geldi heralde hehe iki isim koysanız olur muuu bi eşinin istediği bi senin istediğin isim meselaaa..
kızlar bu da benim göbüşüm..wc de çektim geldim
maşallah maşallaaaahhhh hep zayıf hamişsiniz siiizzz

kızlarrrrrrrrrr miss gibi yaptım evimi hepinizi çaya bekliyorummm.. can sıkıntısından temizlik yaptım ya anca öle vakit geçio yoksa sıcakta canım sıkılıo

hehee bsey olmazz cnm yaaa[/QUOTE]

dün akşam yiğeninin doğum günüydü orda çekmiştim..ayy yerim ben kocişimi kız çok şekerdir o

maşallah maşallaaaahhhh hep zayıf hamişsiniz siiizzz[/QUOTE]

sen de pek farklı sayılmassın canım

kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi

teşekkür ederiz teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…