kızzzzzzzııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmm ne temizliği yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kızlarrrrrrrrrr miss gibi yaptım evimi hepinizi çaya bekliyorummm.. can sıkıntısından temizlik yaptım ya anca öle vakit geçio yoksa sıcakta canım sıkılıo
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
hahahahakendime çok güldüm ya şaka gibbiii bu hamilelik gerçekten beynimi ikiye böldüüü. kusura bakma hilalcim adının olduğunu biliyorum ama boşluğuma denk geldi heralde hehe iki isim koysanız olur muuu bi eşinin istediği bi senin istediğin isim meselaaa..
maşallah maşallaaaahhhhhep zayıf hamişsiniz siiizzz
hehee bsey olmazz cnm yaaa
canım ne olursun haber ver hatta şükriyeye numaranı versen daha iyi olur merakta bırakma biziii.kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
maşallah canım
sanli banada inmiş gibi geldi ama normalmiş canım
benimkide seninki gibi drum biraz inmiş aşağıya dedi,dahada çok ineceğini,mide kısmımım baya bi boşalacağını söyledi....
ok canım
ben bi izmirli olarak o dediğine Çiğdem olarak alışmışım ,algılayamadımmmm
ay burasıda olamasa şimdi baya bi stres topu olmuştum iyiki varsınız.................
mrb canım aramıza hoşgeldin..........
Derin ismini bende çok seviyrm ,hatta düşündüklerimiz arasında var ama babamız kararsız....
bu arada aslen bende Manisa lıyım Akhisardan......
sen neresindensin??????????*
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hatunlara bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah kızlarrrrrr..........
nekadanda fitsiniz..........
annesinin cizdiği projeleri faaliyete geçiriyordur belki:)
bugün aksam eşim yok arkadaslarıyla iftara gidecekmiş kzımla bizde biraz ewmizi temizleyelim gidince ewe aman tek ben olunca ne yemek yapacam tek kendime bilemedim
ewt 1 ayımm kaldı bakalım nezaman gelcek prensesımmasa inmesı doğum yaklaştı anlama gelır benım bildım kadar
afıyet olsun cnm bız uzum yıyoruzz kızcemle gelırızz amakızlarrrrrrrrrr miss gibi yaptım evimi hepinizi çaya bekliyorummm.. can sıkıntısından temizlik yaptım ya anca öle vakit geçio yoksa sıcakta canım sıkılıo
kızzzzzzzııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmm ne temizliği yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
yapmasana 36 haftalıksın sende yat gitsin......
hemen pırtlatmak istiyon heraldeeeeeeeeeee
benim evi inan b.....kk götürüyoo,napayım yapsam yine batçak......
ay iyice pasaklı oldum ben bu kız sayesindeeeeeeee
aman canım Acil şifalar diliyrm......hayırlısı olsun.....
dualarımız seninleeeeeeeeeeee
1824 gr cnmgözün aydın canım..peki kaç kg olmuş bebişin..1 ay dan fazla olması da haakaten ilginç olmuş..benim dr 34 ten sonra hafta bir geliceksin dedi..
cnmmmm senin karını baya yukarıdaydı ben net hatırlıyorum.hatta yorum yapmıştım benimki çok çok aşağıda diye.şimdi baya inmiş gördüm bende.Eki Görüntüle 477966
kızlar daha once sıze demıstım benım karnım asagıya ındı galıba dıe az once bu fotoyu cektımm ve gozlerımee ınanamadımmmmmmmmm gercektenn cok asagıya ınmmıssssssssssss:18::18::18::18::18::18::18:benım gıbı olan varmı
ben de almadım daha beşik falan. ben de ağırdan alanlardanım cnm.çantamda hazır değil. bebişimin kıyafetleri de...bana yardım edebilecek hiçkimse yokslmm kıslarrrrr konuyla hiç alakası yok ama ben daha hastane çantası hazırlamadım hazırlayanlar varsa iki çantamı hazırladınız biri bebeğe biri kendinize benim hastanem eve uzak o yüzden eksik bişe olmaması lazımm.. bide beşikte alamadık daha ben çokmu geç kaldımmmm iyice ağırlaşıcam daha hiç bişe ortada yokkk((
çook şükür dönmüş canım ufaklık gözün aydınn
benim randevum 2 hafta sonra ayın 14ünde yani sanki çook uzun zaman vermiş gibi geldii. ben kesin doğururum sen kontrole gidene kadar hehe
benim eşiminde bu aakşam işyerinin iftar yemeği var.bende yalnızım yani.yemek yapmıcak.karpuz üzüm peynir filan öyle yicem.midem rahat ediyor.hemde yemek yapmak yerine evi temizlemek istiyorum.biraz serinlik çökse başlıcaş temizliğe.
1824 gr cnmhaftasıyla uyumlu gibi geldi bana.evet işte sizleri duyunca ben de şaşırdım.5 hafta var benim bir daha ki kontrolüme. 37. haftada gideceğim. belkide doğuma giderim ondan önce
cnmmmm senin karını baya yukarıdaydı ben net hatırlıyorum.hatta yorum yapmıştım benimki çok çok aşağıda diye.şimdi baya inmiş gördüm bende.ama daha da iner o.benim hep aşağıdaydı zaten. senden bile aşağıda sanırım
ben de almadım daha beşik falan. ben de ağırdan alanlardanım cnm.çantamda hazır değil. bebişimin kıyafetleri de...bana yardım edebilecek hiçkimse yokniye yavaştan aldığım anlamıyorum ben de valla
evet cnm çok şükür döndü:)))evet uzun valla yaa....evet ben gidene kadar herkes doğuracaktopiği ben bekleyeceğim sanırım
amin canım amiiinn. ağustosa girdik artık.. temmuz anneleri haziranın başında ağustos anneleride temmuzda doğurmaya başlamıştıı heran herşey olabiliirr sağlıklı olsunlar daaa..Allahım herseyin hayırlısını wersin ve zamanında hepimize hayırlı doğumlarr
sana emanet artık topik canım heheevet cnm çok şükür döndü:)))evet uzun valla yaa....evet ben gidene kadar herkes doğuracaktopiği ben bekleyeceğim sanırım
amin canım amiiinn. ağustosa girdik artık.. temmuz anneleri haziranın başında ağustos anneleride temmuzda doğurmaya başlamıştıı heran herşey olabiliirr sağlıklı olsunlar daaa..
sana emanet artık topik canım hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?