2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrrrrrrrr miss gibi yaptım evimi hepinizi çaya bekliyorummm.. can sıkıntısından temizlik yaptım ya anca öle vakit geçio yoksa sıcakta canım sıkılıo
kızzzzzzzııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmm ne temizliği yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
yapmasana 36 haftalıksın sende yat gitsin......
hemen pırtlatmak istiyon heraldeeeeeeeeeee
benim evi inan b.....kk götürüyoo,napayım yapsam yine batçak......
ay iyice pasaklı oldum ben bu kız sayesindeeeeeeee
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi

aman canım Acil şifalar diliyrm......hayırlısı olsun.....
dualarımız seninleeeeeeeeeeee

bugün aksam eşim yok arkadaslarıyla iftara gidecekmiş kzımla bizde biraz ewmizi temizleyelim gidince ewe aman tek ben olunca ne yemek yapacam tek kendime bilemedim

acıle gıdenleerr ve daha onumuzde gıdıcek olanlar ozelden tel numaralarnnızzı atın haberlesmek anlamındaa merak edıyoruz sonra..

canım eminim sende fit bi hamişsindirrrrrrrr
topicteki en şişko anne adayı benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende bi ara fotomuzu koyayımda görün biz tonbişleriiiiiiiii

hehee bsey olmazz cnm yaaa

dün akşam yiğeninin doğum günüydü orda çekmiştim..ayy yerim ben kocişimi kız çok şekerdir o

maşallah maşallaaaahhhh hep zayıf hamişsiniz siiizzz[/QUOTE]

sen de pek farklı sayılmassın canım[/QUOTE]
yok canım yaa oldum 91 kg enlemesine genişledim son zamanlarda hehe
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
canım ne olursun haber ver hatta şükriyeye numaranı versen daha iyi olur merakta bırakma biziii.

tşk ederiz canım.hamilelikten önce 48-49 kilo olunca hamileliktede ancak bukadar oluyor insan(kendi adıma)şimdi 67 kg yim.toplamda 20 kg ile bitiririm heralde.doğumda 10 kg gitse.58 kg filan kalırım oda iyi değilmi.zaten öncedende kilo almak istiyordum.

bugün aksam eşim yok arkadaslarıyla iftara gidecekmiş kzımla bizde biraz ewmizi temizleyelim gidince ewe aman tek ben olunca ne yemek yapacam tek kendime bilemedim

benim eşiminde bu aakşam işyerinin iftar yemeği var.bende yalnızım yani.yemek yapmıcak.karpuz üzüm peynir filan öyle yicem.midem rahat ediyor.hemde yemek yapmak yerine evi temizlemek istiyorum.biraz serinlik çökse başlıcaş temizliğe.

asa inmesı doğum yaklaştı anlama gelır benım bildım kadar
ewt 1 ayımm kaldı bakalım nezaman gelcek prensesımm
kızlarrrrrrrrrr miss gibi yaptım evimi hepinizi çaya bekliyorummm.. can sıkıntısından temizlik yaptım ya anca öle vakit geçio yoksa sıcakta canım sıkılıo
afıyet olsun cnm bız uzum yıyoruzz kızcemle gelırızz ama yolda dogurmassamm

ya biliyorum ama yapmayıncada olmuyo benm gezenti komşularım çat kapı geliolar ...bnde elimden geldiğince yapmaya çalışıorum

gözün aydın canım..peki kaç kg olmuş bebişin..1 ay dan fazla olması da haakaten ilginç olmuş..benim dr 34 ten sonra hafta bir geliceksin dedi..
1824 gr cnm haftasıyla uyumlu gibi geldi bana.evet işte sizleri duyunca ben de şaşırdım.5 hafta var benim bir daha ki kontrolüme. 37. haftada gideceğim. belkide doğuma giderim ondan önce
cnmmmm senin karını baya yukarıdaydı ben net hatırlıyorum.hatta yorum yapmıştım benimki çok çok aşağıda diye.şimdi baya inmiş gördüm bende. ama daha da iner o.benim hep aşağıdaydı zaten. senden bile aşağıda sanırım

ben de almadım daha beşik falan. ben de ağırdan alanlardanım cnm.çantamda hazır değil. bebişimin kıyafetleri de...bana yardım edebilecek hiçkimse yok niye yavaştan aldığım anlamıyorum ben de valla
çook şükür dönmüş canım ufaklık gözün aydınn
benim randevum 2 hafta sonra ayın 14ünde yani sanki çook uzun zaman vermiş gibi geldii. ben kesin doğururum sen kontrole gidene kadar hehe

evet cnm çok şükür döndü:)))evet uzun valla yaa....evet ben gidene kadar herkes doğuracak topiği ben bekleyeceğim sanırım

ayyy bendemi öle bişeler yesem bak aklıma gelmedi yemekle uğraşmam hemm bnde ewi temizliycem ewe gideyimde

ewt cnmm oleydıı ama sımdı cok ınmıs bende foto cekınce daha ıı gordumm yukarıdan bakınca anlamıyodum cunkı hayırlısıyla bı dogursak..

Allahım herseyin hayırlısını wersin ve zamanında hepimize hayırlı doğumlarr
amin canım amiiinn. ağustosa girdik artık.. temmuz anneleri haziranın başında ağustos anneleride temmuzda doğurmaya başlamıştıı heran herşey olabiliirr sağlıklı olsunlar daaa..
evet cnm çok şükür döndü:)))evet uzun valla yaa....evet ben gidene kadar herkes doğuracak topiği ben bekleyeceğim sanırım
sana emanet artık topik canım hehe

ay tüylerim diken diken oldu.Allah yardımcınız olsun.Geliyorsa bile bebeğin endişelenme artık dış dünyaya cok rahat uyum saglayabilir..

aminn canımmm önemli olan sağlıklı olmaları bakalım onlar kendileri belirlemişdir zamanını biz ne desek boş

benimde evimi temizleyip tolamam gerekiyo..bütün işlerimi cumartesiye bırakırsam çok yoruluyorum,, oyüzden bugün yavaş yavaş toparlayım..camlar sıcak yüzünden sürekli açık olduğu için ev resmen toz-toprak içinde kalıyo akşama kadar..bide bizim orda çok inşşat var o yüzden 2 günde batıyo ev..doğum yaklaştıkça daha çok temizliğe dikkat eder oldum nedense..her an derli toplu olsun ev noolur noolmaz pat diye doğurursak el alem ne der sonra dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…