kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
benimde evimi temizleyip tolamam gerekiyo..bütün işlerimi cumartesiye bırakırsam çok yoruluyorum,, oyüzden bugün yavaş yavaş toparlayım ..camlar sıcak yüzünden sürekli açık olduğu için ev resmen toz-toprak içinde kalıyo akşama kadar..bide bizim orda çok inşşat var o yüzden 2 günde batıyo ev ..doğum yaklaştıkça daha çok temizliğe dikkat eder oldum nedense..her an derli toplu olsun ev noolur noolmaz pat diye doğurursak el alem ne der sonra dimi yani
benimde evimi temizleyip tolamam gerekiyo..bütün işlerimi cumartesiye bırakırsam çok yoruluyorum,, oyüzden bugün yavaş yavaş toparlayım ..camlar sıcak yüzünden sürekli açık olduğu için ev resmen toz-toprak içinde kalıyo akşama kadar..bide bizim orda çok inşşat var o yüzden 2 günde batıyo ev ..doğum yaklaştıkça daha çok temizliğe dikkat eder oldum nedense..her an derli toplu olsun ev noolur noolmaz pat diye doğurursak el alem ne der sonra dimi yani
aynen öyle valla yaaa. açıkçası ben tetikteyim hep yaa sadece 1 ayım var doktor 37den sonra gelebilir bi çok bebek dedi ama sizin ağustosu çıkartır dedi ama belli mi olur yaramazların ne yapacağııı.. artık sıkıntılı zamanları atlattık bi çoğumuzz çoook şükür..aminn canımmm önemli olan sağlıklı olmaları bakalım onlar kendileri belirlemişdir zamanını biz ne desek boş
valla bizimde anayol üstü ev yeni yol yapıldı kaldırım fln hep toz hep toz eşimde sorup duruyo ne zaman temizlik yapacağız diyee haftaya yapacağım inşallah dip köşeee..benimde evimi temizleyip tolamam gerekiyo..bütün işlerimi cumartesiye bırakırsam çok yoruluyorum,, oyüzden bugün yavaş yavaş toparlayım ..camlar sıcak yüzünden sürekli açık olduğu için ev resmen toz-toprak içinde kalıyo akşama kadar..bide bizim orda çok inşşat var o yüzden 2 günde batıyo ev ..doğum yaklaştıkça daha çok temizliğe dikkat eder oldum nedense..her an derli toplu olsun ev noolur noolmaz pat diye doğurursak el alem ne der sonra dimi yani
benimde öyle bakıncaa ev derli toplu ama ayrıntıya girincee faciaaaaAllah korusun öyle pat diye bi doğursam ev rezil vaziyetteGörüntü olarak temiz ama ayrıntıya girmedim camlar, mutfak dolapları vs.. Tırstım yarın hemen temizliğe baslıyorum ufak ufakk:18:
kızlar birşey sorucam bebek odasını alalnlar ne kadara aldınız ??
mrb kZLAR BAYADR GREMDM IZINDEYM EVDE NETTE YOIK BUGN ISTERNDN CGRDILR GELDM BNDE BI YAZM DEDM NASILSNZ
o çamaşır olayı tam bi kısır döngü zaten uyuz oluyorum yaaaavalla kızlar ben büyük temizliğimi 1 ay önce yaptırdım..camlar,kapılar,halılar,mutfak dolapları,faynslar hepsi temizlendi ona rağmen haftada 2 kere adam akıllı temizlik istiyo..evin günlük işi bitmiyoki..çamaşırdan bi başımı alabilsemnefret ediyorum çamaşır katlamaktan,ütüden en çok zamanımı da onlar alıyo..yıka,kurut,katla,ütüle sinir oluyorum..
biz iyiyiz sen nasılsın,nası gidiyo
hoşgeldin canım.. maşallah bebişinee herşey normal gözüküyoomerhaba annişler bende dr geldim kaç gündür yazılanları okuyamadım girip çıkıyordum ama okuyamıyordum
doğuran vs yok dimi her şey yolundamı
benim oğlan 2514 maşallah boyda 47 cm dr tam haftasıyla uyumlu dedi ne zayıf ne şişman ne uzun ne kısa
nst de sancı çıkmadı
kasılmam bazen çok oluyor dedim bundan sonra 8-10 arası normalmiş agrı kanama su gelmesi olursa gel acil dedi
muayeneleri haftada bire indirdi
rahim ağzım kısalmış ağustosta doğacak muhtemelen dedi
kısaca böyle
hoşgeldinn canım... evde net yoksaa sen doğurunca nasıl haber alacağız ayol bizz sendeeen..mrb kZLAR BAYADR GREMDM IZINDEYM EVDE NETTE YOIK BUGN ISTERNDN CGRDILR GELDM BNDE BI YAZM DEDM NASILSNZ
merhaba annişler bende dr geldim kaç gündür yazılanları okuyamadım girip çıkıyordum ama okuyamıyordum
benim oğlan 2514 maşallah boyda 47 cm dr tam haftasıyla uyumlu dedi ne zayıf ne şişman ne uzun ne kısa
nst de sancı çıkmadı
kasılmam bazen çok oluyor dedim bundan sonra 8-10 arası normalmiş agrı kanama su gelmesi olursa gel acil dedi
kısaca böyle
hoşgeldin canım.. maşallah bebişinee herşey normal gözüküyoo
kasılma için banada olabilir artık demişti doktorumm.
rahim ağzını nasıl ölçtüü yani usgde miii belli oluyooo:44::44:
hoşgeldinn canım... evde net yoksaa sen doğurunca nasıl haber alacağız ayol bizz sendeeen..
merhaba annişler bende dr geldim kaç gündür yazılanları okuyamadım girip çıkıyordum ama okuyamıyordum
nst de sancı çıkmadı
kısaca böyle
ben de..... sanki bu yaz sadece çamaşır yıkamakla geçti.2 ayda lkullandığım deterjanı 2 haftada kullanıyorum sankivalla kızlar ben büyük temizliğimi 1 ay önce yaptırdım..camlar,kapılar,halılar,mutfak dolapları,faynslar hepsi temizlendi ona rağmen haftada 2 kere adam akıllı temizlik istiyo..evin günlük işi bitmiyoki..çamaşırdan bi başımı alabilsemnefret ediyorum çamaşır katlamaktan,ütüden en çok zamanımı da onlar alıyo..yıka,kurut,katla,ütüle sinir oluyorum..
mrb kZLAR BAYADR GREMDM IZINDEYM EVDE NETTE YOIK BUGN ISTERNDN CGRDILR GELDM BNDE BI YAZM DEDM NASILSNZ
ben de..... sanki bu yaz sadece çamaşır yıkamakla geçti.2 ayda lkullandığım deterjanı 2 haftada kullanıyorum sankionları katlayıp yerleştirmek ölüm. benimkiler bir süre bekliyor zaten.çok pis oldum ben çokkkk.görünürde bişey yok ama ayrıntıda fena ev.ki ben tam bir başak burcuyum.bu halde o evde oturuyor olmam imkansız.ama oturuyorum işte. elden bişey gelmiyor.
h.g.:)))) umarım herşşey yolundadır
ben de..... sanki bu yaz sadece çamaşır yıkamakla geçti.2 ayda lkullandığım deterjanı 2 haftada kullanıyorum sankionları katlayıp yerleştirmek ölüm. benimkiler bir süre bekliyor zaten.çok pis oldum ben çokkkk.görünürde bişey yok ama ayrıntıda fena ev.ki ben tam bir başak burcuyum.bu halde o evde oturuyor olmam imkansız.ama oturuyorum işte. elden bişey gelmiyor.
h.g.:)))) umarım herşşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?