merakta bırakma tabi canım biziiii...ozmn ben bulurum cnm bı yolunu:)))) merkata bırkmm sızı
slm kızlar bugün doktora gittik kızım 2700 olmuş ama benim doktor boyunu sölemiyor yaa nasıl bir mantık anlamadım anne karnında boy doğru ölçülemez 2 kat durduğu için tutarlar tam tutmaz dedi 48 cm ile 52 cm arası doğarlarmış!!! sancım çıkmadı nst de haftaya gene bugün gel doğumla ilgili testlerini yapıcaz doğumu konuşucaz dedi. çatı kont. falan yapıcak heralde..böyle yani kızlar kızım maşallah haftasıyla uyumlu bir sıkıntımız yok keyfide yerinde gelmeye niyeti yok gerçi 38 e girelimde sonra gelsin zaten
ben de..... sanki bu yaz sadece çamaşır yıkamakla geçti.2 ayda lkullandığım deterjanı 2 haftada kullanıyorum sankionları katlayıp yerleştirmek ölüm. benimkiler bir süre bekliyor zaten.çok pis oldum ben çokkkk.görünürde bişey yok ama ayrıntıda fena ev.ki ben tam bir başak burcuyum.bu halde o evde oturuyor olmam imkansız.ama oturuyorum işte. elden bişey gelmiyor.
h.g.:)))) umarım herşşey yolundadır
hoşgeldin canım.. senin baya yaklaştıııı.. maşallah bebişinedeslm kızlar bugün doktora gittik kızım 2700 olmuş ama benim doktor boyunu sölemiyor yaa nasıl bir mantık anlamadım anne karnında boy doğru ölçülemez 2 kat durduğu için tutarlar tam tutmaz dedi 48 cm ile 52 cm arası doğarlarmış!!! sancım çıkmadı nst de haftaya gene bugün gel doğumla ilgili testlerini yapıcaz doğumu konuşucaz dedi. çatı kont. falan yapıcak heralde..böyle yani kızlar kızım maşallah haftasıyla uyumlu bir sıkıntımız yok keyfide yerinde gelmeye niyeti yok gerçi 38 e girelimde sonra gelsin zaten
hosbuldk cnm ıyım sukur ama ugun karnmda adet olckmısım gbı agrı var yarn doktora gtcem bakalm ne dıcek senn nasıl gıdıo
ben 20 haftadan beri bu sıkıntıyı yaşadığım için her kontrolde rahim ağzım ölçülüyor usg de ama bundan sonra önemi yokmuşhoşgeldin canım.. maşallah bebişinee herşey normal gözüküyoo
kasılma için banada olabilir artık demişti doktorumm.
rahim ağzını nasıl ölçtüü yani usgde miii belli oluyooo:44::44
hoşgeldinn canım... evde net yoksaa sen doğurunca nasıl haber alacağız ayol bizz sendeeen..
evet canım herhafta gidicekmişimmaşşallah canımayy desene çok az kaldı seninkine haftaya birdahami gideceksin..
benim oğlum başak ama çok pasaklı annem başak temizlik hastasıbizim bebişlerimizin de bir çoğu başak olucakkkderli toplu temiz olsunlar inşallah
slm kızlar bugün doktora gittik kızım 2700 olmuş ama benim doktor boyunu sölemiyor yaa nasıl bir mantık anlamadım anne karnında boy doğru ölçülemez 2 kat durduğu için tutarlar tam tutmaz dedi 48 cm ile 52 cm arası doğarlarmış!!! sancım çıkmadı nst de haftaya gene bugün gel doğumla ilgili testlerini yapıcaz doğumu konuşucaz dedi. çatı kont. falan yapıcak heralde..böyle yani kızlar kızım maşallah haftasıyla uyumlu bir sıkıntımız yok keyfide yerinde gelmeye niyeti yok gerçi 38 e girelimde sonra gelsin zaten
ay canım senin baya az kaldı ii maşallah zaten kilosuda boyuda tahmini canım yanılma payı war hadi bu hafta çok ye 3 kilo yap kızımızı
bende benim doktor gıcık diyodum bak senin doktorunda sölememiş var demek bir bildikleri. evet yaa az kaldı ama az kaldı diyemidir ne zamanda geçmiyor.hoşgeldin canım.. senin baya yaklaştıııı.. maşallah bebişinedebenim doktorumda hiç boyunu söylemedi bende sormadım zatenn doğunca göreceğiz ufaklıkları artııkk..
günaydınnnnnnnnn tüm annişler yaaa bu karın çokkkk sert yavvvv iyiki kalbinin atışlarını hissediyorum bende uyanınca ıslak gibi hissediyorum akıntılar çoğaldı herhalde agırlıktan :))))))
bende benim doktor gıcık diyodum bak senin doktorunda sölememiş var demek bir bildikleri. evet yaa az kaldı ama az kaldı diyemidir ne zamanda geçmiyor.
Kızlar merhaba. Uzan zamandır giremiyorum. Umarım herkes iyidir.
Benim bazılarınızın bildiği üzere erken doğum tehlikem var. İki kere hastanede yatmak zorunda kaldık. Kasılmalarım fazla. Artık ayağa kalkmak yasak. İlaç kullanıyorum 2 saatte bir. 3 günde bir de iğnem var. İkinci hastaneye yatışım ilaç kullandığım halde oldu ne yazık ki. Yani oğlum biraz fazla aceleci. Sata göre 32. haftamızdayız ultrasonda en son 4 hafta ilerde görünüyordu. Kilosu filan iyi ama henüz çok erken. 2 tane ciğer geliştirici iğne vuruldu. Umarım oğlum sabreder. Ama sanki çok sabredemicekmiş gibi hissediyorum çünkü karnım iyice aşağıya indi. Daha hazırlıklarımız bile tamam değil ama artık sağlıklı olsun da onları önemsemiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
çok geçmiş olsun. 32. hftda bile kritik eşiği aşmış oluyorlar, sağlıkla gelir inşlh oğluşun.
ama 4 haftalık fark çok fazla değil mi? sat da mı bi yanlışlık var?
hmm anladım benimde öyle dedide usgden normal dedi erken doğum gözükmüyo dedi acaba başka şekilde mi ölçtü diyee sordum sağol cvp için canımben 20 haftadan beri bu sıkıntıyı yaşadığım için her kontrolde rahim ağzım ölçülüyor usg de ama bundan sonra önemi yokmuş
hehebende benim doktor gıcık diyodum bak senin doktorunda sölememiş var demek bir bildikleri. evet yaa az kaldı ama az kaldı diyemidir ne zamanda geçmiyor.
bdtmiz aynı canım seninlee... çook çook geçmiş olsun. ufaklık azıcık daha sabreder inşallah yaa. eksiklerde tamamlanır takma kafana bboşver. dinlenmene bak sen..Kızlar merhaba. Uzan zamandır giremiyorum. Umarım herkes iyidir.
Benim bazılarınızın bildiği üzere erken doğum tehlikem var. İki kere hastanede yatmak zorunda kaldık. Kasılmalarım fazla. Artık ayağa kalkmak yasak. İlaç kullanıyorum 2 saatte bir. 3 günde bir de iğnem var. İkinci hastaneye yatışım ilaç kullandığım halde oldu ne yazık ki. Yani oğlum biraz fazla aceleci. Sata göre 32. haftamızdayız ultrasonda en son 4 hafta ilerde görünüyordu. Kilosu filan iyi ama henüz çok erken. 2 tane ciğer geliştirici iğne vuruldu. Umarım oğlum sabreder. Ama sanki çok sabredemicekmiş gibi hissediyorum çünkü karnım iyice aşağıya indi. Daha hazırlıklarımız bile tamam değil ama artık sağlıklı olsun da onları önemsemiyorum.
benimki 49 cm çıkıyo o zmn... yani ortalamaaakızlarrr ultrason aslında boy ölçümü yapmazmış. doktorlar tahmini söylüyorlar. benim doktorumda hiç söylemedi bugüne kadar boyunu. ama sizde tahmini bulabilirsiniz. size ultrason kağıdı veriyor yaa orada uyluk kemiği boyu var FL yazıyor. onu 7 ile çarparak ortalama boyunu buluyorsunuz.tabi sadece ortalama bu
Kızlar merhaba. Uzan zamandır giremiyorum. Umarım herkes iyidir.
1824 gr cnmhaftasıyla uyumlu gibi geldi bana.evet işte sizleri duyunca ben de şaşırdım.5 hafta var benim bir daha ki kontrolüme. 37. haftada gideceğim. belkide doğuma giderim ondan önce
cnmmmm senin karını baya yukarıdaydı ben net hatırlıyorum.hatta yorum yapmıştım benimki çok çok aşağıda diye.şimdi baya inmiş gördüm bende.ama daha da iner o.benim hep aşağıdaydı zaten. senden bile aşağıda sanırım
ben de almadım daha beşik falan. ben de ağırdan alanlardanım cnm.çantamda hazır değil. bebişimin kıyafetleri de...bana yardım edebilecek hiçkimse yokniye yavaştan aldığım anlamıyorum ben de valla
evet cnm çok şükür döndü:)))evet uzun valla yaa....evet ben gidene kadar herkes doğuracaktopiği ben bekleyeceğim sanırım
benimki 49 cm çıkıyo o zmn... yani ortalamaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?