2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bugün doktora gittik kızım 2700 olmuş ama benim doktor boyunu sölemiyor yaa nasıl bir mantık anlamadım anne karnında boy doğru ölçülemez 2 kat durduğu için tutarlar tam tutmaz dedi 48 cm ile 52 cm arası doğarlarmış!!! sancım çıkmadı nst de haftaya gene bugün gel doğumla ilgili testlerini yapıcaz doğumu konuşucaz dedi. çatı kont. falan yapıcak heralde..böyle yani kızlar kızım maşallah haftasıyla uyumlu bir sıkıntımız yok keyfide yerinde gelmeye niyeti yok gerçi 38 e girelimde sonra gelsin zaten

ay canım senin baya az kaldı ii maşallah zaten kilosuda boyuda tahmini canım yanılma payı war hadi bu hafta çok ye 3 kilo yap kızımızı

hosbuldk cnm ıyım sukur ama ugun karnmda adet olckmısım gbı agrı var yarn doktora gtcem bakalm ne dıcek senn nasıl gıdıo

hoşgeldin canım.. senin baya yaklaştıııı.. maşallah bebişinede benim doktorumda hiç boyunu söylemedi bende sormadım zatenn doğunca göreceğiz ufaklıkları artııkk..

hosbuldk cnm ıyım sukur ama ugun karnmda adet olckmısım gbı agrı var yarn doktora gtcem bakalm ne dıcek senn nasıl gıdıo

klasik ağrılar, uykusuzluk bir de hala çalışıyor olmanın verdiği yorgunluk dışında herşey yolunda çok şükür.adet olacakmışsın gibi ağrılar yalancı sancılar bildiğim kadarıyla. buradabirçok arkadaşta var aynısı.endişelenme

ben 20 haftadan beri bu sıkıntıyı yaşadığım için her kontrolde rahim ağzım ölçülüyor usg de ama bundan sonra önemi yokmuş
maşşallah canım ayy desene çok az kaldı seninkine haftaya birdahami gideceksin..
evet canım herhafta gidicekmişim
bizim bebişlerimizin de bir çoğu başak olucakkk derli toplu temiz olsunlar inşallah
benim oğlum başak ama çok pasaklı annem başak temizlik hastası

maşallah kuzuna

ay canım senin baya az kaldı ii maşallah zaten kilosuda boyuda tahmini canım yanılma payı war hadi bu hafta çok ye 3 kilo yap kızımızı

evet bare 3 kilo olsa okadar da dikkat ediyorum yediklerime ama yok bizim kız formunu koruyo annesi kilo alıyor
bir haftada 400 gram almış ben 1 kilo nasıl becerdiysem

hoşgeldin canım.. senin baya yaklaştıııı.. maşallah bebişinede benim doktorumda hiç boyunu söylemedi bende sormadım zatenn doğunca göreceğiz ufaklıkları artııkk..
bende benim doktor gıcık diyodum bak senin doktorunda sölememiş var demek bir bildikleri. evet yaa az kaldı ama az kaldı diyemidir ne zamanda geçmiyor.

günaydınnnnnnnnn tüm annişler yaaa bu karın çokkkk sert yavvvv iyiki kalbinin atışlarını hissediyorum bende uyanınca ıslak gibi hissediyorum akıntılar çoğaldı herhalde agırlıktan :))))))

benimde genelde akşamları sepset oluyor. Taşıyamıcakmışım gibi geliyor. Vcye falan girince bi parça rahatlıyorum. Çamaşır ıslaklığıda var. Sanırım buara akıntılar çoğaldı.

Kızlar merhaba. Uzan zamandır giremiyorum. Umarım herkes iyidir.
Benim bazılarınızın bildiği üzere erken doğum tehlikem var. İki kere hastanede yatmak zorunda kaldık. Kasılmalarım fazla. Artık ayağa kalkmak yasak. İlaç kullanıyorum 2 saatte bir. 3 günde bir de iğnem var. İkinci hastaneye yatışım ilaç kullandığım halde oldu ne yazık ki. Yani oğlum biraz fazla aceleci. Sata göre 32. haftamızdayız ultrasonda en son 4 hafta ilerde görünüyordu. Kilosu filan iyi ama henüz çok erken. 2 tane ciğer geliştirici iğne vuruldu. Umarım oğlum sabreder. Ama sanki çok sabredemicekmiş gibi hissediyorum çünkü karnım iyice aşağıya indi. Daha hazırlıklarımız bile tamam değil ama artık sağlıklı olsun da onları önemsemiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

bende benim doktor gıcık diyodum bak senin doktorunda sölememiş var demek bir bildikleri. evet yaa az kaldı ama az kaldı diyemidir ne zamanda geçmiyor.

kızlarrr ultrason aslında boy ölçümü yapmazmış. doktorlar tahmini söylüyorlar. benim doktorumda hiç söylemedi bugüne kadar boyunu. ama sizde tahmini bulabilirsiniz. size ultrason kağıdı veriyor yaa orada uyluk kemiği boyu var FL yazıyor. onu 7 ile çarparak ortalama boyunu buluyorsunuz.tabi sadece ortalama bu

çok geçmiş olsun. 32. hftda bile kritik eşiği aşmış oluyorlar, sağlıkla gelir inşlh oğluşun.
ama 4 haftalık fark çok fazla değil mi? sat da mı bi yanlışlık var?

çok geçmiş olsun. 32. hftda bile kritik eşiği aşmış oluyorlar, sağlıkla gelir inşlh oğluşun.
ama 4 haftalık fark çok fazla değil mi? sat da mı bi yanlışlık var?

Sağol canım, inşallah dediğin gibi kritik eşiği aşmışızdır.
Benim başından beri sat ile usg arasında fark vardı önce 2 hafta önde gidiyordu boyu kilosu, sonra 3 hafta oldu en son da 4 hafta önde dedi doktor. yani geçen hafta 31 haftalıkken kilosu 2.500 civarındaydı. erken doğum durumunda bu bizim için avantaj olabilirmiş öyle dedi doktor ama bana da fazla geliyor. Oğluşum erken çıkmak için erkenden büyüyor :)

ben 20 haftadan beri bu sıkıntıyı yaşadığım için her kontrolde rahim ağzım ölçülüyor usg de ama bundan sonra önemi yokmuş
hmm anladım benimde öyle dedide usgden normal dedi erken doğum gözükmüyo dedi acaba başka şekilde mi ölçtü diyee sordum sağol cvp için canım
hehe evet yaaa daha kontrole gideli 2 gün oldu kontrole 12gün var nasıl geçeçek bilmem..
bdtmiz aynı canım seninlee... çook çook geçmiş olsun. ufaklık azıcık daha sabreder inşallah yaa. eksiklerde tamamlanır takma kafana bboşver. dinlenmene bak sen..
benimki 49 cm çıkıyo o zmn... yani ortalamaaa

Kızlar sabahtan beri tlf her çalışında stres yapıodum sonunda aradı dr.um veeeeeeeeeeeee gebelik kolestazı yok değerlerim normal çıkmış
çok ama çok sevindim bebeğim kendi istediği zaman gelicek biz mudahele etmicez.
dr. kaşınıomusun dedi malesef kaşınıorum hala biraz daha takip et geçmezse beni bilgilendir dedi..
nerden geldi bu kaşınma bana yaaaa bişi alerji yapıo ama ne acaba :44:

geçen aklıma geldin cnm uzun zaman girmedin merak ettim. Geçmiş olsun yat bol bol dinlen tatlım

bizim akıllı bıdıklar dondü desene :)))),benmkıde 34un snnda dondü,, bende 32 de gttıgımde doktorum banada 3 hfta snra gel demıstı kuzum, bı 5 temmuzda gttım, snra 26 temmuzda, evet ama sen gıdene kadr eylül bası olanlar dogurabılır, yani bizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…