bizim akıllı bıdıklar dondü desene :)))),benmkıde 34un snnda dondü,, bende 32 de gttıgımde doktorum banada 3 hfta snra gel demıstı kuzum, bı 5 temmuzda gttım, snra 26 temmuzda, evet ama sen gıdene kadr eylül bası olanlar dogurabılır, yani bizzzz
Sağol canım, inşallah dediğin gibi kritik eşiği aşmışızdır.
Benim başından beri sat ile usg arasında fark vardı önce 2 hafta önde gidiyordu boyu kilosu, sonra 3 hafta oldu en son da 4 hafta önde dedi doktor. yani geçen hafta 31 haftalıkken kilosu 2.500 civarındaydı. erken doğum durumunda bu bizim için avantaj olabilirmiş öyle dedi doktor ama bana da fazla geliyor. Oğluşum erken çıkmak için erkenden büyüyor :)
Tatlım benim doktorum da bana somon önermişti somon ye en kaliteli balık o demişti deniz somonu için. Her doktorun bilgisi farklı feralde. Bende çok yedim somon. Şuan bulamadığım için baık tüketmiyorum.hazır ton balığı yiyim mi dediğimdede önermiyorum ceviz ye demişti yerine.
evet canım anası gibi uzun olacak boya vermiş karnı küçük benim oğlanın boylu poslu olacak heraldeeanası gibi uzun olacak yanibenimde 42 civarı çıkıyor. haftasıyla uyumlu yani
aaaaaaaaaaaaaa döndümü senink,i deaferin tosbağalara evet eylül boyunca sizin doğum hikayelerinizi okuyacağım. sonra da topiği kapatır gelirim yanınıza ( herkes doğum yaptıktıktan sonra 2013 eylül anneleri topiği açılacağı için burası kapanıyor. yeni topik açmamız gerekiyor.doğum yapanlar yavaş yavaş o topiğe taşınıyor:))
bdtmiz aynı canım seninlee... çook çook geçmiş olsun. ufaklık azıcık daha sabreder inşallah yaa. eksiklerde tamamlanır takma kafana bboşver. dinlenmene bak sen..:
geçen aklıma geldin cnm uzun zaman girmedin merak ettim. Geçmiş olsun yat bol bol dinlen tatlım
ayy canım gerçekten senin bdt baya bi karışmış heheevet canım aynıymış. ama bizim beklenen doğum tarihimiz allakbullak oldu :) sıcakta sürekli yatmak çok zormuş. hiç alışık değilim ama dayanıcaz artık yapacak bişey yok :/
sağolasın canım. faceden yazıyordum gelişmeleri ama ordan da yanlışlıkla silinmişim, tekrar girmeye çalıştım grubu bulamadım.
Kızlar bu arada en son sağlık ocağına gittiğimde oradaki ebe bana doğumun çok yaklaştığını anlamak için yere dik bir şekilde otur, ayaklarını uzat ve sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak ucuna değdirmeye çalış. deydiremiyorsan doğum çok yaklaşmıştır demişti. orada yapabilmiştim. sonra unuttum, şimdi aynı şeye internette rastlayınca denedim, yapamıyorum. siz yapabiliyor musunuz?
hmmm ben yanlış biliyorum o zaman. ben doğum yaptıktan sonra tekrar yeni topik açılıyor diye biliyordum.bence de burdan devam edilmeli zaten. ilk günleri okuruz aradaevet canım anası gibi uzun olacak boya vermiş karnı küçük benim oğlanın boylu poslu olacak heraldee
aaaaaaaaaaayaa niye kapanıyoo kiii. ben bakıyorum 2010 eylül anneleri topiği bile vaarr. kapatmasınlar burayı yaaa..
Kızlar bu arada en son sağlık ocağına gittiğimde oradaki ebe bana doğumun çok yaklaştığını anlamak için yere dik bir şekilde otur, ayaklarını uzat ve sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak ucuna değdirmeye çalış. deydiremiyorsan doğum çok yaklaşmıştır demişti. orada yapabilmiştim. sonra unuttum, şimdi aynı şeye internette rastlayınca denedim, yapamıyorum. siz yapabiliyor musunuz?
evet yaa bencee kapatılmamalı buradan devam etmeliyiz o kadaaaar çok şey paylaştıkkiiihmmm ben yanlış biliyorum o zaman. ben doğum yaptıktan sonra tekrar yeni topik açılıyor diye biliyordum.bence de burdan devam edilmeli zaten. ilk günleri okuruz arada
i
ayy canım gerçekten senin bdt baya bi karışmış hehe
inan doktorumda bana sürekli yat dedi bebişin kilo alması için artık yatıyorum bende ama duramıyorum kii bi yerimdee..
ben o hareketi yapabiliyorum canım hatta çoook rahat bacak bacak üstüne atıyorum deli gibi hareket ediyorum manyakmıyım neyim yaaa sanki doğuma bir ay kalan ben değilim..
eve gidince deneyeceğimama ben sanki çok rahat değdirebilirm gibi geldi:44:
yumurta muz yiyorum canım birde bool boool meyvee gerçi kilosu normal ama benim doktor tombiş seviyoo heraldee zayıf dediiKilo için tavsiyem yumurta, muz ve dondurma olacaktır canım. Bol bol ye de ben başından beri bunlara bağlıyorum kilomuzu. Bu arada ben de iyice korktum. Tekrar denedim, zorla yaptım hareketi ama baya zor oldu yani :S neyse bakalım hayırlısı.
Ahh çok zor oldu valla benim. benim göbeğim iyice indi zaten bugün farkettim ben. sanırım gerçekten çok yakın doğumAma hala inatla doğum çantamı hazırlamıyorum. sanki hazırlarsam doğuruverecekmişim gibi geliyor :)
Kilo için tavsiyem yumurta, muz ve dondurma olacaktır canım. Bol bol ye de ben başından beri bunlara bağlıyorum kilomuzu. Bu arada ben de iyice korktum. Tekrar denedim, zorla yaptım hareketi ama baya zor oldu yani :S neyse bakalım hayırlısı.
Ahh çok zor oldu valla benim. benim göbeğim iyice indi zaten bugün farkettim ben. sanırım gerçekten çok yakın doğumAma hala inatla doğum çantamı hazırlamıyorum. sanki hazırlarsam doğuruverecekmişim gibi geliyor :)
evet canım aynıymış. ama bizim beklenen doğum tarihimiz allakbullak oldu :) sıcakta sürekli yatmak çok zormuş. hiç alışık değilim ama dayanıcaz artık yapacak bişey yok :/
sağolasın canım. faceden yazıyordum gelişmeleri ama ordan da yanlışlıkla silinmişim, tekrar girmeye çalıştım grubu bulamadım.
şu mübarek günlerde inşallah hemen toparlanır oğlun canım ALLAH yardım etsin inşallah biran önce kucağına sağlıkla alırsın bebeğini dualarımız seninle..slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
tabiki var hoşgeldiniiizzzzmerhabalar aranızda bana da yer var mı ?
valla kızlar ben büyük temizliğimi 1 ay önce yaptırdım..camlar,kapılar,halılar,mutfak dolapları,faynslar hepsi temizlendi ona rağmen haftada 2 kere adam akıllı temizlik istiyo..evin günlük işi bitmiyoki..çamaşırdan bi başımı alabilsemnefret ediyorum çamaşır katlamaktan,ütüden en çok zamanımı da onlar alıyo..yıka,kurut,katla,ütüle sinir oluyorum..
Benim göbek de hep asagıdaydı ,daha da indi..
3 gün önce dr normal doğum seklini aldıgını söyledi eylül 5 gibi doğum benim sezeryan olacagı için..
Ama ben de hiiiç hazırlanmadım daha neyi bekliyorsam izine cıkınca iyice tembellleştim
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
Normal midir ki, bilemedim ben şimdi. neyse bakalım hayırlısı canım.bende yapamadım cnm ancak arkama yaslanıp destek alınca yapabiliorum
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
kızlar 112 acili aradım doktora bağladılar ve derhal gidin riske atmayın dedi çıkıcaz birazdan dua edin nolurrr öptük sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?