2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aaa döndümü senink,i de aferin tosbağalara evet eylül boyunca sizin doğum hikayelerinizi okuyacağım. sonra da topiği kapatır gelirim yanınıza ( herkes doğum yaptıktıktan sonra 2013 eylül anneleri topiği açılacağı için burası kapanıyor. yeni topik açmamız gerekiyor.doğum yapanlar yavaş yavaş o topiğe taşınıyor:))

Son düzenleme:

4 hafta öndeyse eger erken doğum rsikine karşı daha da iyi aslında :) umarım doğduktan sorna hemen adapte olur da küvöze gerek kalmaz.
tekrardan çok geçmiş olsun

akşam eşim 6 kilolukkocaman bi somon almış fileto falan yaptırmış ayrı ayrı bugün de bi paketini yapıcam ilk okuyunca şok oldum ama sonra tam aksini paylaşınca rahatladım rahat rahat yiyeyim artık o zaman:)

anası gibi uzun olacak yani benimde 42 civarı çıkıyor. haftasıyla uyumlu yani
evet canım anası gibi uzun olacak boya vermiş karnı küçük benim oğlanın boylu poslu olacak heraldee
aaaaaaaaaaa yaa niye kapanıyoo kiii. ben bakıyorum 2010 eylül anneleri topiği bile vaarr. kapatmasınlar burayı yaaa..

bdtmiz aynı canım seninlee... çook çook geçmiş olsun. ufaklık azıcık daha sabreder inşallah yaa. eksiklerde tamamlanır takma kafana bboşver. dinlenmene bak sen..:

evet canım aynıymış. ama bizim beklenen doğum tarihimiz allakbullak oldu :) sıcakta sürekli yatmak çok zormuş. hiç alışık değilim ama dayanıcaz artık yapacak bişey yok :/

geçen aklıma geldin cnm uzun zaman girmedin merak ettim. Geçmiş olsun yat bol bol dinlen tatlım

sağolasın canım. faceden yazıyordum gelişmeleri ama ordan da yanlışlıkla silinmişim, tekrar girmeye çalıştım grubu bulamadım.

Kızlar bu arada en son sağlık ocağına gittiğimde oradaki ebe bana doğumun çok yaklaştığını anlamak için yere dik bir şekilde otur, ayaklarını uzat ve sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak ucuna değdirmeye çalış. deydiremiyorsan doğum çok yaklaşmıştır demişti. orada yapabilmiştim. sonra unuttum, şimdi aynı şeye internette rastlayınca denedim, yapamıyorum. siz yapabiliyor musunuz?

ayy canım gerçekten senin bdt baya bi karışmış hehe
inan doktorumda bana sürekli yat dedi bebişin kilo alması için artık yatıyorum bende ama duramıyorum kii bi yerimdee..
ben o hareketi yapabiliyorum canım hatta çoook rahat bacak bacak üstüne atıyorum deli gibi hareket ediyorum manyakmıyım neyim yaaa sanki doğuma bir ay kalan ben değilim..

hmmm ben yanlış biliyorum o zaman. ben doğum yaptıktan sonra tekrar yeni topik açılıyor diye biliyordum.bence de burdan devam edilmeli zaten. ilk günleri okuruz arada

eve gidince deneyeceğim ama ben sanki çok rahat değdirebilirm gibi geldi:44:

hmmm ben yanlış biliyorum o zaman. ben doğum yaptıktan sonra tekrar yeni topik açılıyor diye biliyordum.bence de burdan devam edilmeli zaten. ilk günleri okuruz arada
i
evet yaa bencee kapatılmamalı buradan devam etmeliyiz o kadaaaar çok şey paylaştıkkiii
bazıları açmış ama yeni topik haziran anneleriydi sanırsam tam hatırlamıyorum çok fazla bölünmese topik iyi olurr. şimdiden doğum hikayelerimiz vee eylül anneleri kaç kg verdi topiğimiz var bileeee

Kilo için tavsiyem yumurta, muz ve dondurma olacaktır canım. Bol bol ye de ben başından beri bunlara bağlıyorum kilomuzu. Bu arada ben de iyice korktum. Tekrar denedim, zorla yaptım hareketi ama baya zor oldu yani :S neyse bakalım hayırlısı.

eve gidince deneyeceğim ama ben sanki çok rahat değdirebilirm gibi geldi:44:

Ahh çok zor oldu valla benim. benim göbeğim iyice indi zaten bugün farkettim ben. sanırım gerçekten çok yakın doğum Ama hala inatla doğum çantamı hazırlamıyorum. sanki hazırlarsam doğuruverecekmişim gibi geliyor :)

hadi ben kaçıyorum annişler kendinize iyi bakın ..eğer erkenden uyuya kalmazsam gidip evimi toparlayım biraccık..şimdilik hoşçakalın

yumurta muz yiyorum canım birde bool boool meyvee gerçi kilosu normal ama benim doktor tombiş seviyoo heraldee zayıf dedii
canım sen çantayı hazırla benceee erken doğum tehditinde varrr ne olur ne olmazz. gerçi sana diyene bak bende hazırlamadım hehe

Benim göbek de hep asagıdaydı ,daha da indi..
3 gün önce dr normal doğum seklini aldıgını söyledi eylül 5 gibi doğum benim sezeryan olacagı için..
Ama ben de hiiiç hazırlanmadım daha neyi bekliyorsam izine cıkınca iyice tembellleştim

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm

bende yapamadım cnm ancak arkama yaslanıp destek alınca yapabiliorum

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
şu mübarek günlerde inşallah hemen toparlanır oğlun canım ALLAH yardım etsin inşallah biran önce kucağına sağlıkla alırsın bebeğini dualarımız seninle..
merhabalar aranızda bana da yer var mı ?
tabiki var hoşgeldiniiizzzz

Yazın çamaşır bitmiyo ki. Tişortlar, gömlekler, atletler her şey 1 kere giyilip hemen kirliye gidiyo. Biz de sürekli o sıcak ha babam ütü yap.

Sanırım insan zamanında gelmesini istediği için erken hazırlığı kabullenemiyor. Ama artık ben yarın annemin yardımıyla toparlıcam çantamı. Korktum çünkü. Senin de bdt yakın canım, bir an önce tembelliği bırakıp hazırlasan iyi olacak :)

Canım Allah yardımcınız olsun. Umarım her şey yolunda gider, bir an önce toparlar oğlun da, götürürsün evine kuzucuğunu. İyi şeyler düşün, onun yanındayken konuş annesi onunla, sesin endişeli olmasın ama.
Benim de erken doğum tehdidim var. Doğum kasılmalarla mı başladı canım?

bende yapamadım cnm ancak arkama yaslanıp destek alınca yapabiliorum
Normal midir ki, bilemedim ben şimdi. neyse bakalım hayırlısı canım.

ay canım ya nedeyimki şimdi ben sana şaşırdım hayırlımı olsun denir geçmiş olsunmu denir.neyse allah bebeğinede sanada bol sağlık versin canım.neden bukadar erken oldu doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…