2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm

Allah sizlere bağışlasın minik oğlunu. İnşallah en kısa zamanda toparlar kendini ve evinizze gidebilirsiniz...

slm kızlar..acile gidenler var sanırım allah herkesin yardımcısı olsun....sgk ile ilgili bişeyler duydum ama net bilgim yok artık özel hastaneye gidemeyecekmişiz gibi şeyler geldi kulağıma.tam bilgiai olan var mı ?

ben bu erken doğum yapanları acile gidenleri duyunca korktum.çünkü benim kızışımda fazla beklemeyecek gibi geliyor bana nedense.bugün kendi çantamı hazırladım.bebişiminde hastane çıkışı ile diğer penye kıyafetlerini yıkadım.kuruyor şimdi gecede serinlikte ütüler bebişimin çantasınıda hazırlarım inşallah.umarım hepimizde vaktimizi bekleriz beklemeyenlerede allah sağlık ve sabır versin.

krhe :

canım allah yardımcınız olsun allahım yavrunuzu size bağışlasın şu mübarek günlerin yüzü hürmetine.

bucart:

canım naaptın doktora gittinmi kaşıntı için önemli bişey yoktur inşallah.

hatunirem:

iyi haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcın olsun

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm

canım allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar küvezden. Niye erken doğduki normal doğummu oldu ay çok soru sordum rabbim korur meleğini

bucart:

canım naaptın doktora gittinmi kaşıntı için önemli bişey yoktur inşallah.

cnm bugun dr.um aradı kolestaz yokmuş çok şükür değerlerim normal cıkmıs ama hala kaşındığım için takip et artarsa bilgi ver dedi..

ablamla konustuk da balık hapı kullanıodum 2 gun once bıraktım bıktım artık içmekten cunku ablam yazın normalde balık hapı kullanılmıo sana agır gelmiştir. o yapmıstır alerjı dedi bakalım kaşıntım geçerse balık hapından kaynaklanıomus dicem

dunaks haberlerde izledim devlet hast. o şehre yeterli gelıosa , özel hast.de sgk indirimi alamıycaklar yani özele gidince sgk karşılamıcakmış..

canım haziranın sonuna doğru bendede acayip bi kaşıntı olmuştu.gece uyku bile uyuyamıyordum.bırak uykuyu kaşıntı yüzünden dışarı bile çıkamıyordum.doktorum bol su iç dedi.birde bolca yağlandım.galiba vücudum kurumuş.anlayamadım kendiliğinden geçti.ama 1 hafta filan sürmüştü.banyonu ılık su ile yap arkasından bolca bebe yağı sür kaşınan yerlerine ve bol su iç bakalım geçicekmi.

saol cnm denerim tabi yeterki geçsin

haturiremmiydi neydi ismi kızlar acile kalkan varya suyu gelip.ondan haber varmı.çok merak ettim.

selam canlar nasılsınız bu gün ilk defa girebildik buraya geçmiş yaptık geldik kızımla. baya uzun sürdü ama ammada kaynatmışsınız. ) bu arada dün haberlerde bende gördüm devlet hastanesinin yeterli olduğu yerlerde sgk özel hastanelere ödeme yapmayacakmış. bizim hastahane sgk ile anlaşmalıydı. nasıl olacakki şimdi :26: baya pahalıya gelir o zaman.. hayırlısı bakalım.. bu arada bu gün bebeğimin cicilerini yıkadım ütüledim artık bizimde hastahane çantamız hazıııııııır hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz artık kuzumuzun bu arada acile giden doğum yapan arkadaşlar varmış... tırstım ben :18::18: hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inş. minikler.. bu arada bu gün eşimin köydeki 4 öğrencisi yardıma geldi 2 saatte pırıl pırıl oldu evimmm çok şükür o işide hallettik sizler nasılsınız ??

krhe seninde bebişinin iyi haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma.bol bol dua ediyorum bebeğin için.allah inşallah dualarımızı kabul eder.inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşur.

çok şükür iyiyiz canım birde senin gibi temizliğimizi yapanlar olsa daha iyi oluruz:).şaka biyana evet aramızda doğum yapan acile kaldırılan annelerimiz var.bende korktum bugün çantamı hazırladım.bebişimin kıyafetlerini yıkadım.birazdan ütülerim.allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısını versin.

Allah yardımcıları olsun inş. canım. insan korkuyor haliyle. daha dün çift rakamlara düştük 99 olduk diye sevinirken bu gün ha doğurdu ha doğuracak birsürü arkadaş çıkıyor günden güne piyasaya sağlıkla gelsin inş kuzular..

kızlar bebişlerinizin cicilerini hangi deterjanla yazdınız ismini yazar mısınz bide hatrlarsanız fiyatını bizim burda hertşey pahalıda merak ediorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…