tabiki var hoşgeldiniiizzzz
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
merhabalar aranızda bana da yer var mı ?
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
bucart:
canım naaptın doktora gittinmi kaşıntı için önemli bişey yoktur inşallah.
slm kızlar..acile gidenler var sanırım allah herkesin yardımcısı olsun....sgk ile ilgili bişeyler duydum ama net bilgim yok artık özel hastaneye gidemeyecekmişiz gibi şeyler geldi kulağıma.tam bilgiai olan var mı ?
cnm bugun dr.um aradı kolestaz yokmuş çok şükürdeğerlerim normal cıkmıs ama hala kaşındığım için takip et artarsa bilgi ver dedi..
ablamla konustuk da balık hapı kullanıodum 2 gun once bıraktım bıktım artık içmekten cunku ablam yazın normalde balık hapı kullanılmıo sana agır gelmiştir. o yapmıstır alerjı dedi bakalım kaşıntım geçerse balık hapından kaynaklanıomus dicem
canım haziranın sonuna doğru bendede acayip bi kaşıntı olmuştu.gece uyku bile uyuyamıyordum.bırak uykuyu kaşıntı yüzünden dışarı bile çıkamıyordum.doktorum bol su iç dedi.birde bolca yağlandım.galiba vücudum kurumuş.anlayamadım kendiliğinden geçti.ama 1 hafta filan sürmüştü.banyonu ılık su ile yap arkasından bolca bebe yağı sür kaşınan yerlerine ve bol su iç bakalım geçicekmi.
selam canlarnasılsınız bu gün ilk defa girebildik buraya geçmiş yaptık geldik kızımla. baya uzun sürdü ama ammada kaynatmışsınız. ) bu arada dün haberlerde bende gördüm devlet hastanesinin yeterli olduğu yerlerde sgk özel hastanelere ödeme yapmayacakmış. bizim hastahane sgk ile anlaşmalıydı. nasıl olacakki şimdi :26: baya pahalıya gelir o zaman.. hayırlısı bakalım.. bu arada bu gün bebeğimin cicilerini yıkadım ütüledim artık bizimde hastahane çantamız hazıııııııır hayırlısıyla gelmesini bekliyoruz artık kuzumuzun bu arada acile giden doğum yapan arkadaşlar varmış... tırstım ben :18::18: hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inş. minikler.. bu arada bu gün eşimin köydeki 4 öğrencisi yardıma geldi 2 saatte pırıl pırıl oldu evimmm çok şükür o işide hallettik sizler nasılsınız ??
Allah yardımcıları olsun inş. canım. insan korkuyor haliyle. daha dün çift rakamlara düştük 99 olduk diye sevinirken bu gün ha doğurdu ha doğuracak birsürü arkadaş çıkıyor günden güne piyasayaçok şükür iyiyiz canım birde senin gibi temizliğimizi yapanlar olsa daha iyi oluruz:).şaka biyana evet aramızda doğum yapan acile kaldırılan annelerimiz var.bende korktum bugün çantamı hazırladım.bebişimin kıyafetlerini yıkadım.birazdan ütülerim.allah hepimizin yardımcısı olsun herşeyin hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?