2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bebişlerinizin cicilerini hangi deterjanla yazdınız ismini yazar mısınz bide hatrlarsanız fiyatını bizim burda hertşey pahalıda merak ediorum :44:

hacışakirin lavanta kokulu olanını aldım ben canım. yanlış hatırlamıyorsam 7 lira civarlarındaydı fiyatı.. ama emin değilim

hoşgeldiniz canıımmm hadi geçmiş olsuuun işleri halletmişsiiin doğurmak üzereyim daha ne temizlik yapıldııı ne hastane çantası hazırlandıı 2 gündür çoook halsizim yaaa:2::2::2:
bizimde sgk ile anlaşmalıydı bakalım ne olacakkk..
hatunirem acilen doktora gitti suyu gelmişti ama hala haber yokk benimle bdtsi aynıydı bakalım bekliyoruz inşallah sorun yoktur:18::18:
Kizlar slm ben cok kotuyum kulak enfeksiyonu geciriyorum damlaliklar antbtik kullaniyorum cok agrim var zonkluyor kulagim
geçmiş olsun canım. neden olmuş kii kulağına su fln mı kaçtı:44::44:

slm bız geldık elıfımleee
hoş geldiniiiiz cemile feyzada hoşgeldiniz diyor bu arada. yazarken tepik attı
inş. canım. çok şükür bitirdim işleri darısı başınıza. halsizlik bendede varda 4 tane yardımcım olunca bal kaymak oldu valla inş yaparsın en kısa zamanda sende..

haftaya kardeşim gelecek eşimin izinli olduğu gün o gün yapacağız artık canım eşimin bi arkadaşıda gelecek sağolsun koltuklar fln kalkacak perdeler yıkanıp ütülenecek haftaya cumada halılar yıkamaya gidecek ALLAHIN izniyle halledeceğim herşeyii

Kizlar slm ben cok kotuyum kulak enfeksiyonu geciriyorum damlaliklar antbtik kullaniyorum cok agrim var zonkluyor kulagim

canım çok geçmiş olsun.....
Allah şifa versin..............
kızlar bebişlerinizin cicilerini hangi deterjanla yazdınız ismini yazar mısınz bide hatrlarsanız fiyatını bizim burda hertşey pahalıda merak ediorum :44:

canım hcişakir 7 lira civarıydı,dalan Roxy de 4 liraydı sanrım
ben dalan aldım....

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
ay cnmm allahh yardımcın olsun ıns sagsalım cıkın hastaneden bzede haber ver.
merhabalar aranızda bana da yer var mı ?
hgnızzzzzzzzzzzzzzz tabıkıde var olmazmı ..
gecmıs olsun canımm dıkat et kendınee..
hoşgeldiniz tatlım..
kocişin karnını doyurdun bulaşıkları yıkadın şeflerin düellosunu izledin geldin dimiiii
senı gıdı senıııı.. bızım eve kameramı koydun yoksaa aynısını yaptıkk meyvemızı yıyoz sımdı
hbb cnmmmmmmmmmmmmm yerımm senın cemılenıı elıfımdee sızıı optuu
canım çok geçmiş olsun.....
Allah şifa versin..............

canım hcişakir 7 lira civarıydı,dalan Roxy de 4 liraydı sanrım
ben dalan aldım....
hg cnmmmmmmmmmmmmmm

ay hadi kalkışmak yarısını bitirmek sayılır.......bide ben başlasammmmm......
zaten yalnız mümkün değil yapmamın,eğildimi kalıveriyrm.......tosbaaaaaaa oldum iiiiceeeeeeeee
artık anneannemizi bekliycez mecburennnnnnnnnn

şimdiden iyi günlerde otur canım temizzz evindeeee

dogum oncesı temızlıkler basladıı masalahh

canı Allah yardımcınız olsun.............
en kısa zamanda inşallah toparlanıp hastaneden çıkarsınız
dualarımız sizinle tatlımm...
güçlü olmaya çalışşşşş

ooohhh maşallah sende bulmuşun işin yolunu hadi kolay gele. ben ağustosun sonunda tekrar çağıracağım kızları sağ olsunlar hali hazırdalar maşallah bi dememe bakıyor.. temizlik sıkıntı değil artık şükür

hadi gözün aydın canımm.........................adınıza sevindim........

senı gıdı senıııı.. bızım eve kameramı koydun yoksaa aynısını yaptıkk meyvemızı yıyoz sımdı
tabi kıızz iyi bak sağa solaa heryer kamera sizin evdee online takip ediyorum beeen
hoşgeldiniiiiiizzzzzzzz
bende öylee tosba gibiyiimmm sağımdan soluma dönerken eşimin kolundan destek alıyorum şaka gibi yaaa
sağolasın canım bi temizlenseee ohhhh doğuma kadar götürür zaten benii ben hastanedeykendee birileri bi kat süpürge tutar bi toz alıırr tamaaammm ohh yandaannn. darısıı başınıza artıııkkk..
dogum oncesı temızlıkler basladıı masalahh
evet canım yaaa temizlikler başladııı. doğumlarda başlayacak yakındaaaa
ohhh senin elemanlar daha iyi canım bırak onlar temizlesiinn sen keyfini çıkart ohhhh :126:
ayy ne yapayım bende ağır iş oluncaa yapamam mümkün değil zaten eşimde izin vermiyooo. geçen gün dedimki mutfak dolaplarını sileceğim dedim amaan diyo kardeşin gelecek nasılsa dur biraz daha diyo bişey yaptırmıyoo adamm

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
28 günüm kalmış......
bugünde bitti kaldı mı 27

ayyyyyyyyyyyyyyyy panik mi yaptım neeeeeeeeeeeeee

agustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..

ay aynı benim eşim. evimiz berbat oldu diyorum heryer mahfoldu diyorum amaaaaan diyor boşveeeer ne umursamazsın diye kızıyorum bende. ama neyseki hallettik artık o işleri bide görsen benim elemanları süpürgenin ucundan tutsam fatma abla sen otur zaten hamilesim diyorlar.. ayy yerim ben onları.. ballarım kaymaklarım pastalarım böreklerim benim

yakalarsammmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…