ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
28 günüm kalmış......
bugünde bitti kaldı mı 27
ayyyyyyyyyyyyyyyy panik mi yaptım neeeeeeeeeeeeee
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
HATUNİREM d den bi haber varmı?
acile gitmişti hani........
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhagustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
ay aynı benim eşim. evimiz berbat oldu diyorum heryer mahfoldu diyorum amaaaaan diyor boşveeeerne umursamazsın diye kızıyorum bende. ama neyseki hallettik artık o işleri bide görsen benim elemanları süpürgenin ucundan tutsam fatma abla sen otur zaten hamilesim diyorlar.. ayy yerim ben onları.. ballarım kaymaklarım pastalarım böreklerim benim
hyr ben ozelden msj attım telını yz enazından dıee cevrımıcıydı ama yazmadı bende merak ettımmmmmm
evet canım bende bugün bi göz attım şok oldumagustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
ohhh ne güzel işte kız keyfini çıkaaarray aynı benim eşim. evimiz berbat oldu diyorum heryer mahfoldu diyorum amaaaaan diyor boşveeeerne umursamazsın diye kızıyorum bende. ama neyseki hallettik artık o işleri bide görsen benim elemanları süpürgenin ucundan tutsam fatma abla sen otur zaten hamilesim diyorlar.. ayy yerim ben onları.. ballarım kaymaklarım pastalarım böreklerim benim
heheyakalarsammmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım haber doğurmamıştır inşallaahh..kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
HATUNİREM d den bi haber varmı?
acile gitmişti hani........
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
doğru söylüyosun canım....hani yasaktı hani.........
ooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o elemanlardan Allah her hamişe nasip etsinnnnnn...................
hadi kızlar amin deyin.........................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o elemanlardan Allah her hamişe nasip etsinnnnnn...................
hadi kızlar amin deyin.........................
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar bıde agustos annelerı azoonce bı bebek fotosu paylasmıslar cok duygulandım dogdugu ılk sanıye cekılmısss
kizlar önemli bi sorum var 31 vea 32 haftadakilere bebeginizin hareketlri nasil sertligi daha dogrusu disarda n belli oluomu hala bnmki iki vea üc hafta önceye kadar cok siddetli vuruodu simdi gene vuruyo ama siddeti cok yok eskisi gibi belirgin deil ebeye sordum büyümeye basladi ya yeri dar gelio ondan dedi ya siznkiler nasil
suksuk
çok tatlı bişeymiş yaaaaaaaaaaaaa
haklısın.....
ay bizimkilerde mi öyle olucaklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kizlar önemli bi sorum var 31 vea 32 haftadakilere bebeginizin hareketlri nasil sertligi daha dogrusu disarda n belli oluomu hala bnmki iki vea üc hafta önceye kadar cok siddetli vuruodu simdi gene vuruyo ama siddeti cok yok eskisi gibi belirgin deil ebeye sordum büyümeye basladi ya yeri dar gelio ondan dedi ya siznkiler nasil
ayy insan telas edio cnm iste temizlik ney yaptimmi hic hareket yok is ypaarken yorgunluktanmi bilmem farketmiom ama oturunca acisini cikario kerata bugünde yerleri silim dedim iki oda anca sildim simdi bi oturdum kimildayamiom belimden
benımde bazen sakın cnmm endıselenmee tatlı bısıler ye sola uzan bak oynar hemenn
ayy insan telas edio cnm iste temizlik ney yaptimmi hic hareket yok is ypaarken yorgunluktanmi bilmem farketmiom ama oturunca acisini cikario kerata bugünde yerleri silim dedim iki oda anca sildim simdi bi oturdum kimildayamiom belimden
biz uyumaya gidiyoruz annişler ve kuzulaarr.. hepinize iyi uykular bebişli rüyalaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?