2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

agustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
doğru söylüyosun canım....hani yasaktı hani.........

ooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o elemanlardan Allah her hamişe nasip etsinnnnnn...................
hadi kızlar amin deyin.........................

agustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
evet canım bende bugün bi göz attım şok oldum
ohhh ne güzel işte kız keyfini çıkaaarr
yedin bitirdin kızlarııı
doğumdan öncede gelirler ohhh missss..
yakalarsammmmmmmmmmmmmmmmmmm
hehe
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
HATUNİREM d den bi haber varmı?
acile gitmişti hani........
yok canım haber doğurmamıştır inşallaahh..

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar bıde agustos annelerı azoonce bı bebek fotosu paylasmıslar cok duygulandım dogdugu ılk sanıye cekılmısss

kizlar önemli bi sorum var 31 vea 32 haftadakilere bebeginizin hareketlri nasil sertligi daha dogrusu disarda n belli oluomu hala bnmki iki vea üc hafta önceye kadar cok siddetli vuruodu simdi gene vuruyo ama siddeti cok yok eskisi gibi belirgin deil ebeye sordum büyümeye basladi ya yeri dar gelio ondan dedi ya siznkiler nasil

bazen benimkininde hareketleri çok sertken bazen çok hafif oluyo canım endişelenme....
dün kızımın hiç keyfi yoktu sanki içerde hareket etsemmi etmesemmi die düşünüyrdu...bugün iiii
yani bebişlerin günü gününe uymuyo tatlım....
banada dr. sana ebenin yaptığı gibi bi açıklama yaptı....
günde 10 kez büyük hareket ediysa normal demişti....

ayy insan telas edio cnm iste temizlik ney yaptimmi hic hareket yok is ypaarken yorgunluktanmi bilmem farketmiom ama oturunca acisini cikario kerata bugünde yerleri silim dedim iki oda anca sildim simdi bi oturdum kimildayamiom belimden

benımde bazen sakın cnmm endıselenmee tatlı bısıler ye sola uzan bak oynar hemenn

ayy insan telas edio cnm iste temizlik ney yaptimmi hic hareket yok is ypaarken yorgunluktanmi bilmem farketmiom ama oturunca acisini cikario kerata bugünde yerleri silim dedim iki oda anca sildim simdi bi oturdum kimildayamiom belimden

haklısın telaş etmekte ,
iş yaparken sen tabi oda yoruluyor...oturuncada sana nazını yapıyo...............
ne yer silmesi canım ya kendine dikkat et ...Allah korusun.....
ilk aylar nasıl önemliyse dikkat ettiysek düşmesin die,son aydada dikkat etmemiz şart....Allah korusun.....

biz uyumaya gidiyoruz annişler ve kuzulaarr.. hepinize iyi uykular bebişli rüyalaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…