2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slmlar hanımlaaar ben uzun oturdum tv izliyorum amaa bu karın şişliği beni öldürcek. Oturunca sırtım ağrıyor. Yatıncada olmuyor. Ay deli olcem :) buarada kombi bozuldu sıcak su yok onun yerine kaloriferler yanıyor farketmedimde. Kapattım toptan kombiyi. Mecbur soğuk suyla duş aldım. Dondummm.

Amanınn bu soğuk havada peteklerde mi çalışıyor :) kız nasıl nefes aldın evdee
sırtına yastık koy,yatarken de iki bacagın arasına yastık koy rahat oluyor
Ben yaramazımı yıkadım pakladım anca uyuttum
küçük oğlumunun da kıyafetlerini çıkardım yarın yıkamaya başlayacagım
şimdi herkes uyudu makine gürültü etmesin

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişi okudum bir sorun yok kimsede bebişlerde çok iyi maşallah bizde iyiyiz kızımla biraz karnımı geriyor ama olsun allah saglık versinde gersin tekmelesin:)) bizim de bugün şehidimiz vardı onu defnettik biraz üzücü bir gündü yani allahım o ailelerine sabır versin ben yatıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize öptüm

hanımlar ben 33+7 haftadayım ve ayaklarımda ödem var bu sorunu yaşanlar varmı ben bir çaresini bulamadım tansiyonum ve idrar tahlillerinde çok iyi ve normal sizce sorun ne olabilir.....

hanımlar ben 33+7 haftadayım ve ayaklarımda ödem var bu sorunu yaşanlar varmı ben bir çaresini bulamadım tansiyonum ve idrar tahlillerinde çok iyi ve normal sizce sorun ne olabilir.....

benım 25.haftalarda cok olmustu.40 numara ayakkabı olmaz olmustu.tuzu azalttım sonrasında da ayaklarımı yukarıya dogru uzattım sureklı gectı cok sukur.bu ara fazla ayakata durunca falan oluyor.benım de tansıyon prob yoktu.

sorma valla yangın var diye bağırasım geldi allah şimdiden kolaylık versiln. çamaşır yıka ütüle puffffff

kızlar bebişlerinizin cicilerini hangi deterjanla yazdınız ismini yazar mısınz bide hatrlarsanız fiyatını bizim burda hertşey pahalıda merak ediorum :44:

Ben friendly organik bebek deterjani aldim kullandim, cok membun kaldim ama fiyati azcik tuzlu.. 2lt.sini 27,5'a almistim. 2 tane aldim bakalim ne kadar idare edicek

Bu arada yarin 14:10da randevumuz var. kizimi cok ozledim gidip goriyim dedim aksam aksam randevu aldim dr.dan

Tatlım sevindim bi sıkıntı çıkmamasına. Bende de ara ara kaşıntı devam ediyo alrejik bi şeydir takma kafana :)

Kizlar slm ben cok kotuyum kulak enfeksiyonu geciriyorum damlaliklar antbtik kullaniyorum cok agrim var zonkluyor kulagim

Canım merak ettim seni ben dedim sancısı oluyodu uzun zamandır giremedi bi sıkıntısı yoktur inşaallah diye geçmiş oslun canım. ara sıra gir haber ver bize..

Acile giden arkadaştanda hayırlı haberler alırız inşaallah...

Sahura kalktıktan sonra yatasım yk ya zaten uyuyamıyorum sarhoş gibi oluyorum ya. Bir de benim kasıklarımda baya bi ağrı olmaya başladı karnımda çok inmedi aslında hayır olsun... bir de kızlar ara sıra belime ağrı giriyo niye ki uf ya

mrb arkadaslar. bugunlerde sağ akcigerime çok baskı yapıo bebegim .çok hareketli.yaklaşık 1 saat cnm yanıyor. siz de yasıyo musunuz?

mrb arkadaslar. bugunlerde sağ akcigerime çok baskı yapıo bebegim .çok hareketli.yaklaşık 1 saat cnm yanıyor. siz de yasıyo musunuz?

benım su anda yok cnmm ama kaburgaları agrıyan arkadaslarımız var burda.. bebek cok baskı yapıo demekkı pozısyonu nasıll drr soledınmı..
benım genelde solda yıgılıoo tas gıbı oluo.. uzun bı sure sonrada gecıoo kendılıgınden.. son aylarda bebek buyudgu ıcın normal dıo drumm

hayırlı haberlerle gel ıns cnm gelınce yaz hemennnnnnnnnnnnn
sorma valla yangın var diye bağırasım geldi allah şimdiden kolaylık versiln. çamaşır yıka ütüle puffffff

benımde utu yaparken belım cok agrıoo balkonda yapıyorumm gece yarısıı serın oluncaa bıraz daha ıı oluoo ben gene terlıyorumm mecburr dusa atıyorum kendımı cocuk oluncaa napıcamm baklaım

bnm de sağ kaburgama batıyor.doktorum normal pozisyonda dedi.ama karnım yukarı dogru buyuyo yani aşagıya dogru değil. bu da baskıyı arttırıyor uyuyamıyorum kimi geceler bir sorunum daha var: yemek yemek istemiyorum,sıcaktan mı bilmiorum ama yemek yerken bulantı ve ögruntu gelio.ne yesem bilemedim

kızlar temmuz annelerini okudum biraz tırstım ya gaz sorunu ağlama sorunu baya bi yormuş annişleri biz napıcazzz:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…