iiii geceleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr.......................biz uyumaya gidiyoruz annişler ve kuzulaarr.. hepinize iyi uykular bebişli rüyalaaaar
yarın kontrolumuz var, 33+3 olacagız yarın. bakalım ogluş kac kg ??
eroltuğba pardon canım yanlışlıkla alıntı yapmışım seninkinden
tekrardan iyi geceler herkeseee..
Amanınn bu soğuk havada peteklerde mi çalışıyor :) kız nasıl nefes aldın evdeeSlmlar hanımlaaar ben uzun oturdum tv izliyorum amaa bu karın şişliği beni öldürcek. Oturunca sırtım ağrıyor. Yatıncada olmuyor. Ay deli olcem :) buarada kombi bozuldu sıcak su yok onun yerine kaloriferler yanıyorfarketmedimde. Kapattım toptan kombiyi. Mecbur soğuk suyla duş aldım. Dondummm.
hanımlar ben 33+7 haftadayım ve ayaklarımda ödem var bu sorunu yaşanlar varmı ben bir çaresini bulamadım tansiyonum ve idrar tahlillerinde çok iyi ve normal sizce sorun ne olabilir.....
Amanınn bu soğuk havada peteklerde mi çalışıyor :) kız nasıl nefes aldın evdee
sırtına yastık koy,yatarken de iki bacagın arasına yastık koy rahat oluyor
Ben yaramazımı yıkadım pakladım anca uyuttum
küçük oğlumunun da kıyafetlerini çıkardım yarın yıkamaya başlayacagım
şimdi herkes uyudu makine gürültü etmesin
kızlar bebişlerinizin cicilerini hangi deterjanla yazdınız ismini yazar mısınz bide hatrlarsanız fiyatını bizim burda hertşey pahalıda merak ediorum :44:
Kızlar sabahtan beri tlf her çalışında stres yapıodum sonunda aradı dr.um veeeeeeeeeeeee gebelik kolestazı yok değerlerim normal çıkmış
çok ama çok sevindim bebeğim kendi istediği zaman gelicek biz mudahele etmicez.
dr. kaşınıomusun dedi malesef kaşınıorum hala biraz daha takip et geçmezse beni bilgilendir dedi..
nerden geldi bu kaşınma bana yaaaa bişi alerji yapıo ama ne acaba :44:
Kizlar slm ben cok kotuyum kulak enfeksiyonu geciriyorum damlaliklar antbtik kullaniyorum cok agrim var zonkluyor kulagim
Tatlım sevindim bi sıkıntı çıkmamasına. Bende de ara ara kaşıntı devam ediyo alrejik bi şeydir takma kafana :)
mrb arkadaslar. bugunlerde sağ akcigerime çok baskı yapıo bebegim .çok hareketli.yaklaşık 1 saat cnm yanıyor. siz de yasıyo musunuz?
hayırlı haberlerle gel ıns cnm gelınce yaz hemennnnnnnnnnnnnBen friendly organik bebek deterjani aldim kullandim, cok membun kaldim ama fiyati azcik tuzlu.. 2lt.sini 27,5'a almistim. 2 tane aldim bakalim ne kadar idare edicek
Bu arada yarin 14:10da randevumuz var. kizimi cok ozledim gidip goriyim dedim aksam aksam randevu aldim dr.dan
sorma valla yangın var diye bağırasım geldiallah şimdiden kolaylık versiln. çamaşır yıka ütüle puffffff
benım su anda yok cnmm ama kaburgaları agrıyan arkadaslarımız var burda.. bebek cok baskı yapıo demekkı pozısyonu nasıll drr soledınmı..
benım genelde solda yıgılıoo tas gıbı oluo.. uzun bı sure sonrada gecıoo kendılıgınden.. son aylarda bebek buyudgu ıcın normal dıo drumm
mrb arkadaslar. bugunlerde sağ akcigerime çok baskı yapıo bebegim .çok hareketli.yaklaşık 1 saat cnm yanıyor. siz de yasıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?