2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar : ) bende beklenen doğum tarihine göre eylül 20 de anne olucaklardanım inşallah :) 33+1 haftalıgım şikayetlerim arttı ayaklarımın üstüü sanki 20 arı sokmuş gibi şişş ve inmiyo acıyo yürümekte zorlanıyorum gece mide yanmasıyla uyanıyorm süt içiyorum ama çokta ii geldiği söylenemez...birde baş ağrısı geliyo beynmım uyuşuyo sankı ara ara bebeğimin karın bölgesinin gelişimi 2 hafta geirden gidiyo onada üzülüyorum niye öle oldu bişiy olur mu diye endişlenıorum...doktorum zayıf bi bebek olabileceğini sölüyo...tahlilelrimde protein çıkmadı gecen hafta...bakalım hayrlısı..benım gibi sorunları olanlardan fikirler beklıyorum ama umarım kimsenın sorunu yoktur haaa bide çalışan bi anneyim masa başı işim bu arada ben aylardr sizlerin yorumlarını okuyporum sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim hepimiz hayrla doğururuz inşallah iyki varsınız sessizz takipten sesli takipe geçmek güzelmiş yahu :))

hgnızzzzzzzzzzzzbıraz gec kalmısınnn seslı takıp ıcın ama neysee gelısımı ole olan burdada cok var usg olcumlerıne gore soyluyolar onu cok kafana takmaa.. dedıklerı kg hıcbızaman dogmuo bebekler..mıde yanması ıcın surup yazdırabılırsın drunaa.. bana sut cok ıı gelıoo ..nezaman ısten ayrılcaksınn dogum ıznı ıcın
kızlar temmuz annelerini okudum biraz tırstım ya gaz sorunu ağlama sorunu baya bi yormuş annişleri biz napıcazzz:18::18::18:
aynı seyler bızımde olcak cnmm napalım katlanıcazzz

yukarıdaysaa bebekk mıdene bastırıo demekkıı.. benım gobegım asagıya ındııı son haftalardaa herkes dogumunn yakın dıoo

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıdemcımm geckaldın busabah

burdaydım canım biraz geçmiş yaptım işe gelemedim aslın da bugün 2 gün önce ayağıma giren kramp hala etkisinde topallıyorum ve çok acı çekiyorum sen gece uyudun heralde sabah uyanabilmissin

hoşgeldin cnm .. ayaklarının şişmesi muhtemelen sürekli aşağı sarktığı içindir çalıştığını söylemişsinn.. mümkünse aksamları yuksege uzat ayaklarını belki faydasını görürsün .. bebeğin gelişimi için de üzülme zayıf bebekler daha güzel kılo alıo dıolar hem doğumuda kolay olur.. mide yanması bende nadir oluo olunca da dr.um gavıscon vermişti onu içiorum ii gelıo

benimde sağ tarafa yığılıyor canım doktora sordum orda sırtı warmıs kızımın o yüzden o kadfar sertlik hissediyormusum yerim ben onu

burdaydım canım biraz geçmiş yaptım işe gelemedim aslın da bugün 2 gün önce ayağıma giren kramp hala etkisinde topallıyorum ve çok acı çekiyorum sen gece uyudun heralde sabah uyanabilmissin

bende yoksun sandımm senı goremeyınce.... gecmıs olsun cnmm kalsıyum eksıklıgın var demekkı sımdı ıstemısın...ewt bız gusel uyuduk bu gecee.. dönme dolap gıbı dondummm durdum ama uyudum

hoşbuldum canlarr :) midem yanmam aşırı yok ama oluncada gece oluyo uyandırıyo beni o derece ... doğum iznine ağustos sonunda ayrılıcam 37. haftaya kadar yıkılmadım ayaktayım :) karnımın alçaldığını sölüyolar zaen gecen hafta doktorum bebeğin dönmüş ama daha doğum kanalına inmemiş demişti..sizlerle sohbet etmek ne başkaymış yahuu uzaktan bak bak nereye kadar geç geldım ama telafi etcem

Canım hoşgeldin, bu şikayetler hemen hemen hepimizde var.Son anlara geldik artık dayanmak zorlaşıyor.Hele ki bu sıcaklarda..Eee anne olmak kolay degil.Bebişleri görünce hepsini unutacaz insallah.Allah hepimizi bi avazda kurtarsın da sag salim kavusalım bebeklerimize..

bende yoksun sandımm senı goremeyınce.... gecmıs olsun cnmm kalsıyum eksıklıgın var demekkı sımdı ıstemısın...ewt bız gusel uyuduk bu gecee.. dönme dolap gıbı dondummm durdum ama uyudum

ewet işdeyim canım weeee kızımı karnımda işe getirdiğim son gün:) bidahakine büyümüş olarak pusetinde ziyarete getirecem inş:) ayyyy bitti saka gibi sonn günüm ewet doktora söleyeceğim wersin artık kalsiyum hapı

ben yapıyorum hem de çok rahattttt:)))) bana daha çooooookkkkk var o zaman
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
Cnm allah yardımcınız olsun.Rabbim sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin inşallah
dunaks haberlerde izledim devlet hast. o şehre yeterli gelıosa , özel hast.de sgk indirimi alamıycaklar yani özele gidince sgk karşılamıcakmış..
evet ben de izledim haberleri.aynen böyleymiş. meclis açılsın baya bir oynama yapacaklar sanırım...
agustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
ben de gördüğümde şok olmuştum. listenin sonunna kadar geldim.sezeryanla doluydu...neden olduğunu anlayamadım

h.g cnm:))) ben de çalışıyorum. akşama kadaar oturuyoruz. dolayısıyla şişiyor ayaklar. ben eve gidince ayaklarımı yükseğe koyup yatıyorum biraz rahatlatıyor karın bölgesi gelişimi geride olanlar var burada ama korkma.doğunca toparlanır.panik yapacak bişey yok bence.mide yanmalarını doktoruna söyle ilaç verir.

gerçekten miiii darısı başımaaaa çok yorulmaya başladım ben. enerjim çok düştü gerçekten

herkeşe günaydınnn

canım aramıza hoşgeldin,bizim sohbetimiz başkadır çünkü biz eylül anneleriyiz..mesela ben hem eylül annesiyim hem de eylül ümün annesi olucam inşallah anladın sen onu

hosgeldin canım bebek saçlanıyormus ya o yüzden mide yanması oluyormuss daha erken zaten inmesin ne kadar geç inerse o kadar iyi

gerçekten miiii darısı başımaaaa çok yorulmaya başladım ben. enerjim çok düştü gerçekten

benimde çok düşdü canım doktorum erken ayıracaktı ben bu haftada direndim 36 da ayrılıcam sende çok zorlanırsan 37 diye diretme bence çünkü bu gittiğimde dr ne kadar yorulursan erken doğum riskin o kadar artar dedi.. masa başı işim ama yinede çok zor oluyor buraya gelmek bile çok şükür bitti darısı sana

gunaydın canım, ayy süper ya, bende bu yazıyı yazcakmıyım acaba , darısı basıma

inş canım benimmm aminn sende konus artık su patronla yoksa ben gelip konusacağım

bayrama kadr burdayım canım, bayramdan snra bakalım nolcak, ya benm kalcam, bacagımın ıc tarafları o bolgelerdekı kemıklerım agrıyo, genıslıyorum sanırım, ayrıca emırcıgımde cıkmaya niyetli, asagılara vurup duruyoooooo

hosgeldin canım bebek saçlanıyormus ya o yüzden mide yanması oluyormuss daha erken zaten inmesin ne kadar geç inerse o kadar iyi
yok cnm doktorum bana bebeğin saçlanmasıyla alakası yok dedi.halk arasında inanaılanmış bu:))) bebeğin ve rahmin büyümesi mideye baskı yapıyormuş.tabii bir de artan hormonlar neden oluyormuş.
hatta açıklaması da şuydu:
Artan hormonların etkisiyle midenin yemek borusuyla birleştiği bölgedeki girişi gevşer ve buradan mide asiti yemek borusuna geçerek yukarı kaçar, yanma şikayetine sebep olur.

benim çalışmam gerekiyor. o yüzden zorluyorum cnm maalesef benimde masa başı ama inan artıkçok zorlanıyorum. nasıl geçecek bilmiyorum.
gunaydın canım, ayy süper ya, bende bu yazıyı yazcakmıyım acaba , darısı basıma

biz hiiiççç heveslenmeyelim seninle ben işyerinden doğuma gideceğiz. doğurunca da geri geleceğiz doğum çantanı hazırla iş yerine götür

hadı gozun aydınn cnm ınss ogunlerıdee yazarıss bırbırımızee
hatunirem den haber varmı kızlar?:26:

hyr cnmm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…