- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
hgnızzzzzzzzzzzzgünaydın kızlar : ) bende beklenen doğum tarihine göre eylül 20 de anne olucaklardanım inşallah :) 33+1 haftalıgım şikayetlerim arttı ayaklarımın üstüü sanki 20 arı sokmuş gibi şişş ve inmiyo acıyo yürümekte zorlanıyorumgece mide yanmasıyla uyanıyorm süt içiyorum ama çokta ii geldiği söylenemez...birde baş ağrısı geliyo beynmım uyuşuyo sankı ara ara bebeğimin karın bölgesinin gelişimi 2 hafta geirden gidiyo onada üzülüyorum niye öle oldu bişiy olur mu diye endişlenıorum...doktorum zayıf bi bebek olabileceğini sölüyo...tahlilelrimde protein çıkmadı gecen hafta...bakalım hayrlısı..benım gibi sorunları olanlardan fikirler beklıyorum ama umarım kimsenın sorunu yoktur haaa bide çalışan bi anneyim masa başı işim bu arada ben aylardr sizlerin yorumlarını okuyporum sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim hepimiz hayrla doğururuz inşallah iyki varsınız sessizz takipten sesli takipe geçmek güzelmiş yahu :))
kızlar temmuz annelerini okudum biraz tırstım ya gaz sorunu ağlama sorunu baya bi yormuş annişleri biz napıcazzz:18::18::18:
bnm de sağ kaburgama batıyor.doktorum normal pozisyonda dedi.ama karnım yukarı dogru buyuyo yani aşagıya dogru değil. bu da baskıyı arttırıyoruyuyamıyorum kimi geceler bir sorunum daha var: yemek yemek istemiyorum,sıcaktan mı bilmiorum ama yemek yerken bulantı ve ögruntu gelio.ne yesem bilemedim
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnndıdemcımm geckaldın busabah
günaydın kızlar : ) bende beklenen doğum tarihine göre eylül 20 de anne olucaklardanım inşallah :) 33+1 haftalıgım şikayetlerim arttı ayaklarımın üstüü sanki 20 arı sokmuş gibi şişş ve inmiyo acıyo yürümekte zorlanıyorumgece mide yanmasıyla uyanıyorm süt içiyorum ama çokta ii geldiği söylenemez...birde baş ağrısı geliyo beynmım uyuşuyo sankı ara ara bebeğimin karın bölgesinin gelişimi 2 hafta geirden gidiyo onada üzülüyorum niye öle oldu bişiy olur mu diye endişlenıorum...doktorum zayıf bi bebek olabileceğini sölüyo...tahlilelrimde protein çıkmadı gecen hafta...bakalım hayrlısı..benım gibi sorunları olanlardan fikirler beklıyorum ama umarım kimsenın sorunu yoktur haaa bide çalışan bi anneyim masa başı işim bu arada ben aylardr sizlerin yorumlarını okuyporum sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim hepimiz hayrla doğururuz inşallah iyki varsınız sessizz takipten sesli takipe geçmek güzelmiş yahu :))
benım su anda yok cnmm ama kaburgaları agrıyan arkadaslarımız var burda.. bebek cok baskı yapıo demekkı pozısyonu nasıll drr soledınmı..
benım genelde solda yıgılıoo tas gıbı oluo.. uzun bı sure sonrada gecıoo kendılıgınden.. son aylarda bebek buyudgu ıcın normal dıo drumm
burdaydım canım biraz geçmiş yaptım işe gelemedim aslın da bugün 2 gün önce ayağıma giren kramp hala etkisinde topallıyorum ve çok acı çekiyorum sen gece uyudun heralde sabah uyanabilmissin
günaydın kızlar : ) bende beklenen doğum tarihine göre eylül 20 de anne olucaklardanım inşallah :) 33+1 haftalıgım şikayetlerim arttı ayaklarımın üstüü sanki 20 arı sokmuş gibi şişş ve inmiyo acıyo yürümekte zorlanıyorumgece mide yanmasıyla uyanıyorm süt içiyorum ama çokta ii geldiği söylenemez...birde baş ağrısı geliyo beynmım uyuşuyo sankı ara ara bebeğimin karın bölgesinin gelişimi 2 hafta geirden gidiyo onada üzülüyorum niye öle oldu bişiy olur mu diye endişlenıorum...doktorum zayıf bi bebek olabileceğini sölüyo...tahlilelrimde protein çıkmadı gecen hafta...bakalım hayrlısı..benım gibi sorunları olanlardan fikirler beklıyorum ama umarım kimsenın sorunu yoktur haaa bide çalışan bi anneyim masa başı işim bu arada ben aylardr sizlerin yorumlarını okuyporum sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim hepimiz hayrla doğururuz inşallah iyki varsınız sessizz takipten sesli takipe geçmek güzelmiş yahu :))
bende yoksun sandımm senı goremeyınce.... gecmıs olsun cnmm kalsıyum eksıklıgın var demekkı sımdı ıstemısın...ewt bız gusel uyuduk bu gecee.. dönme dolap gıbı dondummm durdum ama uyudum
ben yapıyorum hem de çok rahattttt:)))) bana daha çooooookkkkk var o zamanAhh çok zor oldu valla benim. benim göbeğim iyice indi zaten bugün farkettim ben. sanırım gerçekten çok yakın doğumAma hala inatla doğum çantamı hazırlamıyorum. sanki hazırlarsam doğuruverecekmişim gibi geliyor :)
Cnm allah yardımcınız olsun.Rabbim sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin inşallahslmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
evet ben de izledim haberleri.aynen böyleymiş. meclis açılsın baya bir oynama yapacaklar sanırım...dunaks haberlerde izledim devlet hast. o şehre yeterli gelıosa , özel hast.de sgk indirimi alamıycaklar yani özele gidince sgk karşılamıcakmış..
ben de gördüğümde şok olmuştum. listenin sonunna kadar geldim.sezeryanla doluydu...neden olduğunu anlayamadımagustoss annelerındenn 18 kısı dogum yapmıss onun sadece 1 tanesı normal dıgerlerı sezeryanmıss.. ıyıkı sezeryan yasakkk artık ..
ewet işdeyim canım weeee kızımı karnımda işe getirdiğim son gün:) bidahakine büyümüş olarak pusetinde ziyarete getirecem inş:) ayyyy bitti saka gibi sonn günüm ewet doktora söleyeceğim wersin artık kalsiyum hapı
hoşbuldum canlarr :) midem yanmam aşırı yok ama oluncada gece oluyo uyandırıyo beni o derece ... doğum iznine ağustos sonunda ayrılıcam 37. haftaya kadar yıkılmadım ayaktayım :) karnımın alçaldığını sölüyolar zaen gecen hafta doktorum bebeğin dönmüş ama daha doğum kanalına inmemiş demişti..sizlerle sohbet etmek ne başkaymış yahuu uzaktan bak bak nereye kadar geç geldım ama telafi etcem
hoşbuldum canlarr :) midem yanmam aşırı yok ama oluncada gece oluyo uyandırıyo beni o derece ... doğum iznine ağustos sonunda ayrılıcam 37. haftaya kadar yıkılmadım ayaktayım :) karnımın alçaldığını sölüyolar zaen gecen hafta doktorum bebeğin dönmüş ama daha doğum kanalına inmemiş demişti..sizlerle sohbet etmek ne başkaymış yahuu uzaktan bak bak nereye kadar geç geldım ama telafi etcem
gerçekten miiiidarısı başımaaaa çok yorulmaya başladım ben. enerjim çok düştü gerçekten
ewet işdeyim canım weeee kızımı karnımda işe getirdiğim son gün:) bidahakine büyümüş olarak pusetinde ziyarete getirecem inş:) ayyyy bitti saka gibi sonn günüm ewet doktora söleyeceğim wersin artık kalsiyum hapı
gunaydın canım, ayy süper ya, bende bu yazıyı yazcakmıyım acaba, darısı basıma
inş canım benimmm aminn sende konus artık su patronla yoksa ben gelip konusacağım
yok cnm doktorum bana bebeğin saçlanmasıyla alakası yok dedi.halk arasında inanaılanmış bu:))) bebeğin ve rahmin büyümesi mideye baskı yapıyormuş.tabii bir de artan hormonlar neden oluyormuş.hosgeldin canım bebek saçlanıyormus ya o yüzden mide yanması oluyormuss daha erken zaten inmesin ne kadar geç inerse o kadar iyi
benim çalışmam gerekiyor. o yüzden zorluyorum cnm maalesefbenimde çok düşdü canım doktorum erken ayıracaktı ben bu haftada direndim 36 da ayrılıcam sende çok zorlanırsan 37 diye diretme bence çünkü bu gittiğimde dr ne kadar yorulursan erken doğum riskin o kadar artar dedi.. masa başı işim ama yinede çok zor oluyor buraya gelmek bile çok şükür bitti darısı sana
gunaydın canım, ayy süper ya, bende bu yazıyı yazcakmıyım acaba, darısı basıma
hadı gozun aydınn cnm ınss ogunlerıdee yazarıss bırbırımızeeewet işdeyim canım weeee kızımı karnımda işe getirdiğim son gün:) bidahakine büyümüş olarak pusetinde ziyarete getirecem inş:) ayyyy bitti saka gibi sonn günüm ewet doktora söleyeceğim wersin artık kalsiyum hapı
hatunirem den haber varmı kızlar?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?