2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

vajinaya doğru olan kısımlar dimi???bacak araların yani..... ben bir taraftan bir tarafa o ağrılar yüzünden zor dönüyorum.ayrıca oturduğum yerden kalktığımda yürürken çok zor oluyor.
dün doktora sordum. bebeğin başı baskı yapıyor dedi.magnezyum hapını da günde 2 ye çıkardı

bayrama kadar maşallah canım doktora gittiğinde hala çalışdığını söylermisin nasıl bir tepki alacaksın merak ediyorum ayy daha çıkmasın annesi en az 10 gün falan daha dayansınn çünkü bu hafta ciğerleri gelişiyorr

püfffffffffffffffffffff bencede aynen oyle canım, böyle dıye dıye hakıkaten ısyernden gtcez

benim öyle çok yanma şikayetim yok kızım kel olacak diyodum neyse alakası yokmus:) neden çalışman gerekiyor canım 1 2 ghaftaya böyle olursan hala bnce durmaa

hadı gozun aydınn cnm ınss ogunlerıdee yazarıss bırbırımızee

hyr cnmm yok

ayy inş canımm dün gece dedimki eşime doğum yaparsam kk dakilere yazsana merakta kalmasınlar tuhaf tuhaf baktı halbuki bilmiyor nasıl bir merakla beklediğimizi birbirimizi

kuzummm ama zaten 37.haftam ayın 16snda doluyoo, ondan snra zaten bayrm

benim öyle çok yanma şikayetim yok kızım kel olacak diyodum neyse alakası yokmus:) neden çalışman gerekiyor canım 1 2 ghaftaya böyle olursan hala bnce durmaa

cnm biz son 3 aydır çok aksilikler yaşadık. herşey üstüste geldi.kızım kısmetiyle gelemedieşim işten ayrıldı.bizim kredi ve kira var.eşimhala iş bulamadı.benim maaş elimize değmeden gidiyor.aslında benim bugün son. ama rapor aldım dün. eğer işten erken ayrılırsam benim mdr büyük ihtimalle beni işten çıkarır.haaa haklarım var tabbiiki tazminattı şuydu buydu hepsini isterim çatır çatır da alırım ama ben onları alana kadar çok zaman geçecek ve buna durum müsait değil.
zaten dğumdan 10 gün sonrada geleceksin diyor bnim mdr düşün yani

kızlar günaydın dün spor ayakkabı giyinmiştim işe gelirken içine çorap akşam eve gittiğimde çorap ayağımda 3 cm lik bir boşluk oluşturmuş o kadar sıkmış ve size şişliği anlatamam
artık gerçekten çok sıkıldım biran önce zaman gelsin doğsunlar artık işe gelmekte zor son 3 haftam

ayy inş canımm dün gece dedimki eşime doğum yaparsam kk dakilere yazsana merakta kalmasınlar tuhaf tuhaf baktı halbuki bilmiyor nasıl bir merakla beklediğimizi birbirimizi

bende drdan gelınce hemen pc yı acıyorum esım dıo gec kaldın hemen ac dıee.. bende kızlar beklıoo deyıncee hımmmyapıoo

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dıdemcımm geckaldın busabah
günaydın canım sana ve herkese
hatunirem den haber varmı kızlar?:26:
evet ya haber yokmu

benim dr da artık bu saatten sonra magnezyuma gerek yok dedi ama ben de kullanıcam bana iyi geliyor

anladım canım çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun herseyde wardır bir hayır belkide eşin daha iyi bir iş bulacak hakkınızda hayırlııs ne ise o olsun nasıl gideceksin 10 gün sonra ama.. dikkat et kendine çok yorma bari ewde falan dinlen

sen yazınca gene sarasım geldı bu gerızekalılara........................... gıcık oldum yıne ya, allah yardmcımız olsun

şimdiyekadar dogum yapanlar..

1. mutedil
  2. dıdos2 ( ıkız annesı olan arkadasın nıckı boleydı galıba)
  3. krhe
baska varmı hatunırem daha gelmedı drdann elıfılhan gunlerdır hastanede yatıoo bakalımm neolcak:26::26:

Son düzenleme:

hayat şartları çok zor gerçekten kızın doğsun bak nasıl kısmetini çeke çeke getiriyor

benim dr da artık bu saatten sonra magnezyuma gerek yok dedi ama ben de kullanıcam bana iyi geliyor
yaaa gerek yok mu dedi??? benimki de 2 ye çıkardı aksine...kasılmalar sancılar bu saatten sonra normal diye gerek yok demiştir belki de:44: zaten her doktorun tarzı farklı oluyor:))
amin cnmyok cnm gidemem 10 gün sonra..benim bebeğime bakacak kimse yok zaten. mdr beni çıkarıcak sanırım.o zamana kadarda ( eylül sonu oluyor) eşim işe girer inşallah.....eve gidince hep yatıyorum zaten cnm. hiçç kalkmıyorum.
sen yazınca gene sarasım geldı bu gerızekalılara........................... gıcık oldum yıne ya, allah yardmcımız olsun

amin amin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…