vajinaya doğru olan kısımlar dimi???bacak araların yani..... ben bir taraftan bir tarafa o ağrılar yüzünden zor dönüyorum.ayrıca oturduğum yerden kalktığımda yürürken çok zor oluyor.
dün doktora sordum. bebeğin başı baskı yapıyor dedi.magnezyum hapını da günde 2 ye çıkardı
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
teyzeleri biz dün kızıma prima sını aldık 3-6 kg aldım (2numaradan) acaba bi tane daha mı alsam..
inşallah cnm sağol. bende inanıyorum kısmetiyle geleceğine. inşallah herşey çokkk güzel olacakhayat şartları çok zor gerçekten kızın doğsun bak nasıl kısmetini çeke çeke getiriyor
benim ne zaman döndü bilmiyorumevet canm orası, o bolge kemıklerımben bu 2 gundür hıssedıyorum belırgın sekılde, bende magnezyumu hergun ıcmıyordum sımdı ıcmeye basladımm,, bizim velet 34 hftada dondü, döndüğü gibide cııkmaya nıyetlendi
kızlar günaydın dün spor ayakkabı giyinmiştim işe gelirken içine çorap akşam eve gittiğimde çorap ayağımda 3 cm lik bir boşluk oluşturmuş o kadar sıkmış ve size şişliği anlatamam
artık gerçekten çok sıkıldım biran önce zaman gelsin doğsunlar artık işe gelmekte zor son 3 haftam
yaaa gerek yok mu dedi??? benimki de 2 ye çıkardı aksine...kasılmalar sancılar bu saatten sonra normal diye gerek yok demiştir belki de:44: zaten her doktorun tarzı farklı oluyor:))
amin cnmyok cnm gidemem 10 gün sonra..benim bebeğime bakacak kimse yok zaten. mdr beni çıkarıcak sanırım.o zamana kadarda ( eylül sonu oluyor) eşim işe girer inşallah.....eve gidince hep yatıyorum zaten cnm. hiçç kalkmıyorum.
amin amin amin.
ben izne ayrılıyorum 2 3 haftaya doğurucam gibi sartladım kendimi doğru diosun ayy :)
hakkınızda hayırlısı olsun canım çıkarsın işden senin doğal hakkın olduğu için bu sebeple çıkardığını ıspatlarsan eğer kötü niyet tazminatı olarak 2 katını alırsın
hahahahha süpersın canım ya
ama banada sankı 20 lılerde dogurucam gıbı gelıyooo
hahahahha süpersın canım ya
ama banada sankı 20 lılerde dogurucam gıbı gelıyooo
inşallah cnm sağol. bende inanıyorum kısmetiyle geleceğine. inşallah herşey çokkk güzel olacak
benim ne zaman döndü bilmiyorumdün gittiğimde öğrendim. hareketlerindende anlamamıştım:44: 36. haftadan sonra hazırlıklı olalım bari
cok meraklıyız bakıyorumm benden once dogurmak yok
ben anlamıstım döndüğünü ama emın olamamıstım tabı, dktora gidince ogrendm,vallahı bundan snra beklemek lazım, kuzumun kıyaftlerını utuleyım, pıjamalarımı yıkıyayım hftasonu, hazır dursun artıkkk
dayann cnm dayangünaydın annişler..bende çalışan annelerdenim...
37 .haftaya kadar çalışabilir raporu aldım...
17 ağustosa kadar dayanmam lazım:))))
bugün doktor kontrolümüz var..bakalım ne kadar olmuş benim bıdık kızımDDDDD
valla ben deılde, emir coştu bu araaa kuzumm, asagılarda yol yapıyo cocuk, bı agrı bı gerılıyo, bacaklarımın içi, kalcam o bolgeler agrıyoo, bılmıyorum da sankı nıyetlendı bızım velet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?