2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canm orası, o bolge kemıklerım ben bu 2 gundür hıssedıyorum belırgın sekılde, bende magnezyumu hergun ıcmıyordum sımdı ıcmeye basladımm,, bizim velet 34 hftada dondü, döndüğü gibide cııkmaya nıyetlendi

kızlar benimde ağrılarım sızılarım sizinki gibi ama magnezyum alınca hafifliyo bir gün aksatsam ilacı ertesi güne belim çatı kemiklerim sızlayarak ağrıyo.. magnezyum alın..bir haftadır mide bulantılarım mide yanmalarımla geri geldi. işte çok kötü oluyorum ama daha iki hafta var..bulantılar için kendi doktorumdan başka bir drye görüneceğim polkliniğe yeni gelmiş tahlil için falanda polikilinik ii olur diye 10.45 te randevum... kendi drm öezelde hemde 130 muayene ücreti bide tahlil için zaten devlete gidip başka dr ile muhatap olacakktım... bir deneyeyim bakalım bu dr yi..

teyzeleri biz dün kızıma prima sını aldık 3-6 kg aldım (2numaradan) acaba bi tane daha mı alsam..

bende ondan aldım cnmm 1 paket bıtınce esım alır cok almak ıstemedımm belkı poposunaa sıgmaz bezlerr.64luydu sanırsammm paketıı.. bıtınce babamızz alsın işi neee artık bez ve ıslak mendıl almak

hayat şartları çok zor gerçekten kızın doğsun bak nasıl kısmetini çeke çeke getiriyor
inşallah cnm sağol. bende inanıyorum kısmetiyle geleceğine. inşallah herşey çokkk güzel olacak
benim ne zaman döndü bilmiyorum dün gittiğimde öğrendim. hareketlerindende anlamamıştım:44: 36. haftadan sonra hazırlıklı olalım bari

gunaydn cnm, cok komık benmkılerde tombik tombik parmaklarım bılegım ayagım şiş hep,, terlık gıyıyrum ben işyerınde, bıryere gıdecegım zaman ayakkabımı aldım onu gıyıyorm, yoksa durulmuyo ayakkabıyla,,,

hakkınızda hayırlısı olsun canım çıkarsın işden senin doğal hakkın olduğu için bu sebeple çıkardığını ıspatlarsan eğer kötü niyet tazminatı olarak 2 katını alırsın

hakkınızda hayırlısı olsun canım çıkarsın işden senin doğal hakkın olduğu için bu sebeple çıkardığını ıspatlarsan eğer kötü niyet tazminatı olarak 2 katını alırsın

aynen öyle cnm biliyorum. 4 aylık maaş + kıdem tazminatımı alacağım.çok şükür kanunlar bizden yana

ben anlamıstım döndüğünü ama emın olamamıstım tabı, dktora gidince ogrendm, vallahı bundan snra beklemek lazım, kuzumun kıyaftlerını utuleyım, pıjamalarımı yıkıyayım hftasonu, hazır dursun artıkkk

günaydın annişler..bende çalışan annelerdenim...
37 .haftaya kadar çalışabilir raporu aldım...
17 ağustosa kadar dayanmam lazım:))))
bugün doktor kontrolümüz var..bakalım ne kadar olmuş benim bıdık kızımDDDDD

cok meraklıyız bakıyorumm benden once dogurmak yok

valla ben deılde, emir coştu bu araaa kuzumm, asagılarda yol yapıyo cocuk, bı agrı bı gerılıyo, bacaklarımın içi, kalcam o bolgeler agrıyoo, bılmıyorum da sankı nıyetlendı bızım velet

ben her hafta sonu bu hafta yapacağım diyorum sonra üşeniyorum bir sonraki haftaya erteliyorum

dayann cnm dayan hayırlı haberlerle gel ınss gelınce yaz mutlaka merak ederız bızzz
valla ben deılde, emir coştu bu araaa kuzumm, asagılarda yol yapıyo cocuk, bı agrı bı gerılıyo, bacaklarımın içi, kalcam o bolgeler agrıyoo, bılmıyorum da sankı nıyetlendı bızım velet

akıllı bıdıkk senıı..

didem_0101, sorcieree82, umutluay, turkuazsuay+, hatunirem, oznur_52, THIRTYOS, suksuk, mirage0001, asilemir+, gulrose1983
merhaba kızlarrrrrrrr bazı arkidşiler korkutmuşlarr dün yaa(
Allahım hepsine bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin sağlık sıhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…