2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

meraba canımmm hosgeldin

amın canımmmmmmmmmmmmm

günaydın kzlar biz geldik herşey yolunda şükür açılma falan yok bebeğimin suyuda gayet iyi. akıntının sebebi için bişi diyemedi doktor altına kaçırmışsındır ama hissetmemişsindir bu haftalarda çok olur dedi bende ama kaçırmış olsam iki bacağımdan aynı anda gelir önce sol daha sonra bacağımdan geldi dedi normal akıntıdır dedi. ama yattığım çatalın sedyesi de usg sedyeside baya ıslandı .daha sonra nstye bağlandım sancım 40lara çıktı daha önce 10dan yukarı çok çıkmazdı. biraz sancı var şimdilik bakalım acil dru bilgi vermedi haftaya kendi doktorum ne diyecek. bu arada kızım 2738 gr olmuş ama bu sefer ben dışında herkes çok evhamlıydı ablam eniştem hemen geldiler bi baktım ablam bebek çantasını foto makinasını arıo heyecanla ben her ne kadar gerek yok doğum olmaz sadece tedbir amaçlı gidioz desem de deinlemio heee bide bana dio ki filmlerde kadınlar hep sızlnır sende bağırsana kendisi daha doğum yapmadığı için nese eşimde iş çıkışı oraya gelmiş. ben muayeneleri olduktan sonra lobiye yürüyerek gidince hepsinde müthiş hayal kırıklığı ben size demiştiiiim diyerek çıktım ama bu tabloyu gömek nedense beni çok güldürdü kimse konuşmuyo umutlar yitirilmiş boyunlar bükük hastaneden çıktık böle kızlar iyi dilekleriniz içinde çoooook teşekkür ederiz ıuyanır uyanmaz yazdım şimdi kahvaltıya gidiyim ben

hoşbulduk canım
nasılsın hemşerim.
İzne çıktınmı?
benim annemler adanadan cumaya gleiyorlar inş.:)) ay çok heycanlandım

bugün son canım bitiyor inş başlıyor iznim.. sen gelmekten wazgeçdin onlarmı gelecekler inş canım Hadi bakalım bol bol hasret gider:) adana kawruluyor canımmm yaaa

oh cok sukur ıyısınız catladık bzdee

oy oy b ebişine maşallah herkes meraktan çatladı.
güzel haberlerle gelmen sevindim canımmm Allah sağlıkla sıhatle kavuştursun evlatlarımıza inş.

bugün son canım bitiyor inş başlıyor iznim.. sen gelmekten wazgeçdin onlarmı gelecekler inş canım Hadi bakalım bol bol hasret gider:) adana kawruluyor canımmm yaaa

ay hadi sevindim canım adanada son ana kadar çalışmak zor olur inanıyorum çok sıcak.
burası serin yatla havasında hele akşam dondum pencer ekapı açamadık hehe.
annemlerede iyi gelecek inş.
ben sıcaklardan dolayı gelmekten vazgeçtim işin özü yemedi

oy oy b ebişine maşallah herkes meraktan çatladı.
güzel haberlerle gelmen sevindim canımmm Allah sağlıkla sıhatle kavuştursun evlatlarımıza inş.

amin inş canım haklısınız tabi daha kimse doğum heyecanını yaşayamadığı için hep merak halindeyiz bari bi kaçtane tecrübeli annecik olsada yardım etse bize

oh cok sukur ıyısınız catladık bzdee

iyiyiz iyiyiz saol canım bu arda ben yine de numaramı yazayım irtibat halinde oluruz aksi bi durumda

ayy çok sewindim iyi olmanızaaa:) çok da güldüm okurken walla film gibi olmus sizinkide

iyi yapmısısn bencede çok sıcak dün aksam dusa girdim üstümü giyene kadar yine su içindeydim düşün yani klimasız yatamıyoruz kızım ne yapıcak bakalım sıcakta.. ayy bizede gönder o serinlikten biraz annenler yaylaya gitmiş gibi olurlar:)

Günaydın kızlar

benim patronda dün akşam burdan doğuma gidersin dedi bana halbuki ayın 17 sinde bırakmayı düşünüyodum.çok ters bir zamana geldi adamlarda haklı 12 yıllık eleman işten ayrılıyor ekim de gecen ay biri ayrıldı yerine gelen acemi bu ay da ben.dün çağırdı konuştuk ne kadar izin düşünüyorsun diye sordu normali 2 ay tabi 1 ay daha olsa iyi olurdu dedim.işler yoğunlaştıkca çağırırım dedi evin yakın gider emzirirsin çocugunu arabanın benzin parasını veririm dedi.işimi bırakmak istemiyorum çok rahatım evim yakın istediğim zaman gidebilirim.inşallah kuzular sağlıkla gelirde yine de çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…