- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Günaydın kızlar
benim patronda dün akşam burdan doğuma gidersin dedi bana halbuki ayın 17 sinde bırakmayı düşünüyodum.çok ters bir zamana geldi adamlarda haklı 12 yıllık eleman işten ayrılıyor ekim de gecen ay biri ayrıldı yerine gelen acemi bu ay da ben.dün çağırdı konuştuk ne kadar izin düşünüyorsun diye sordu normali 2 ay tabi 1 ay daha olsa iyi olurdu dedim.işler yoğunlaştıkca çağırırım dedi evin yakın gider emzirirsin çocugunu arabanın benzin parasını veririm dedi.işimi bırakmak istemiyorum çok rahatım evim yakın istediğim zaman gidebilirim.inşallah kuzular sağlıkla gelirde yine de çalışırız.
iyi yapmısısn bencede çok sıcak dün aksam dusa girdim üstümü giyene kadar yine su içindeydim düşün yani klimasız yatamıyoruz kızım ne yapıcak bakalım sıcakta.. ayy bizede gönder o serinlikten biraz annenler yaylaya gitmiş gibi olurlar:)
ah kıyamam size ben canım bneim hadi sizde gelin annem bakar ikimizedeee bebişin biraz büyütür göndeririz seni:)
imkan olsa göndersem serinlikten özellikle hamişlereeee ay ay
dua edeyim ben Allah yardımcınız olsun başka birşey gelmiyor elimden
Selam kızlar! Valla bebişim döndüğünden beri çamaşırımda ıslaklık hissediyorum, ter mi idrar mı yoksa suyum sızıyor o mu çözemedim, doktorum da suyunda çok hafif bir azalma olmuş bol su iç deyince endişelendim( Acemilik kötü yahuu. Bende de karnımın alt kısmında kasılma benzeri hisler başladı, iyiye yoruyorum nstde bişey çıkmadı. Valla sıcakta gebe olarak çalışmak zormuş şartlarım çok zor olmasa da evde yayılıp yatmak gibi olmuyor. Doğumu en yakın kim var aramızda?
Günaydın kızlar
benim patronda dün akşam burdan doğuma gidersin dedi bana halbuki ayın 17 sinde bırakmayı düşünüyodum.çok ters bir zamana geldi adamlarda haklı 12 yıllık eleman işten ayrılıyor ekim de gecen ay biri ayrıldı yerine gelen acemi bu ay da ben.dün çağırdı konuştuk ne kadar izin düşünüyorsun diye sordu normali 2 ay tabi 1 ay daha olsa iyi olurdu dedim.işler yoğunlaştıkca çağırırım dedi evin yakın gider emzirirsin çocugunu arabanın benzin parasını veririm dedi.işimi bırakmak istemiyorum çok rahatım evim yakın istediğim zaman gidebilirim.inşallah kuzular sağlıkla gelirde yine de çalışırız.
Günaydın kızlar
hımm suyu ihmal etme canımcım, az zamanalrımız kaldı güzelce atlatalım inş. bu ayımızıdaSelam kızlar! Valla bebişim döndüğünden beri çamaşırımda ıslaklık hissediyorum, ter mi idrar mı yoksa suyum sızıyor o mu çözemedim, doktorum da suyunda çok hafif bir azalma olmuş bol su iç deyince endişelendim( Acemilik kötü yahuu. Bende de karnımın alt kısmında kasılma benzeri hisler başladı, iyiye yoruyorum nstde bişey çıkmadı. Valla sıcakta gebe olarak çalışmak zormuş şartlarım çok zor olmasa da evde yayılıp yatmak gibi olmuyor. Doğumu en yakın kim var aramızda?
ayyy ben yine acıktım
saol canım benim geliriz walla çok sıcak die:) biz sanırım doğumdan heemn sonra klimayı 25 26 dereceye getirip bütün gün çalıştırıcaz bebeğe yazık çünkü yatamaz bu sıcakta.. 1 ay falan idare edersek belki biraz serinler hawalar burdada
slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm
ay kızlar napmışım ben bilin bakalım. dün bebeğimin elbiselerini yıkadım ütüledim çantamızı hazırlayıp koymuştum ne güzel kenara. ama sahurda aklıma takıldı makineye bi baktım benim deterjan durup duruyormeğersem uzun zamandır kısa programı çalıştırmadığım için aunutmuşum deterjanı 2. göz yerine 1. göze koymuşum bebişimin kıyafetleri sadece yumuşatıcıyla yıkanmış.. o kadarda yıkayıp ütülemiştim yaa şimdi valizden çıkarıp yine yıkayacağım. kendimi 2012 nin en dalgın eylül annesi ilan ediyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?