2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya sizce bebeğin şamp+pişik kremi v.s. hangi marka alayım.. yardımcı olunnn..:26:

bübchen
sebamed
mustela

bu 3 ü arasında kaldımmm

inşallah canım..bende dua ediyorumki 6 ay ücretli izin bizi de kapsasın çok iyi olur valla

ah kıyamam size ben canım bneim hadi sizde gelin annem bakar ikimizedeee bebişin biraz büyütür göndeririz seni:)
imkan olsa göndersem serinlikten özellikle hamişlereeee ay ay
dua edeyim ben Allah yardımcınız olsun başka birşey gelmiyor elimden

Selam kızlar! Valla bebişim döndüğünden beri çamaşırımda ıslaklık hissediyorum, ter mi idrar mı yoksa suyum sızıyor o mu çözemedim, doktorum da suyunda çok hafif bir azalma olmuş bol su iç deyince endişelendim ( Acemilik kötü yahuu. Bende de karnımın alt kısmında kasılma benzeri hisler başladı, iyiye yoruyorum nstde bişey çıkmadı. Valla sıcakta gebe olarak çalışmak zormuş şartlarım çok zor olmasa da evde yayılıp yatmak gibi olmuyor. Doğumu en yakın kim var aramızda?

saol canım benim geliriz walla çok sıcak die:) biz sanırım doğumdan heemn sonra klimayı 25 26 dereceye getirip bütün gün çalıştırıcaz bebeğe yazık çünkü yatamaz bu sıcakta.. 1 ay falan idare edersek belki biraz serinler hawalar burdada

Aynen yaa güya kahvaltı yaptık ;ama en ufak bir hareketten sonra midem boşalıyor.

hımmm
inş. herşey gönlünce olur canımcım

kızlar ağustos annelrine bi göz atayım dedim ay bi bebişin ilk doğum fotosunu koymuşlar yarabbim bizede nasip etsin ... çok duygulandım ya ağlıyorum

hg canm, zaten ben, sen, umutluay, işyernden gıtcez doguma ((, bende 17 sı gıbı düşünüyorum ama biizmde ofis küçük, herkes tek iş yapıyo, cok ızın veremıcek banada,bende ıznımın cougunu dogumdan snra kullanmak ıstıyorum, zaten benm ızınde en fazla 1 ay olur......... bende rahatım, ev ısyerıne yakın aynı yani onlarda buna guvenıyolar, bakalım hakkımızda hayırlısı artık, saglıkla kavusalım kuzularımıza

slm kızlar kahvaltıydı ütüydü filan derken ancak girebildim.nasılsınız

hatunirem burdamısın seni çok merak ettim.ne oldu canım haberler iyidir umarım.

bu arada 31 temmuzda doğum yapan arkadaşımızın bebeğinden haber varmı kızlar

hımm suyu ihmal etme canımcım, az zamanalrımız kaldı güzelce atlatalım inş. bu ayımızıda
bu arada bdt benim 2 eylül ama tabi nasip kiminöncedoğum yapacağı

Son düzenleme:

ay aman hasta etmeyin beibşimizidee canım benimm

günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr

sıcaklarla hepimizin başı dertte
allahtan eylül ayı azıcık serinlemeye başlıcaz bizler yandık bebişlerimiz biraz rahat edeceklerrr

ay kızlar napmışım ben bilin bakalım. dün bebeğimin elbiselerini yıkadım ütüledim çantamızı hazırlayıp koymuştum ne güzel kenara. ama sahurda aklıma takıldı makineye bi baktım benim deterjan durup duruyor meğersem uzun zamandır kısa programı çalıştırmadığım için aunutmuşum deterjanı 2. göz yerine 1. göze koymuşum bebişimin kıyafetleri sadece yumuşatıcıyla yıkanmış.. o kadarda yıkayıp ütülemiştim yaa şimdi valizden çıkarıp yine yıkayacağım. kendimi 2012 nin en dalgın eylül annesi ilan ediyoruum

slmm annişler dualarınıza ihtiyacım var oğlum31 temmuz da dünyaya getirdim 1 kilo 650 gram doğdu su an yoğun bakımda dualarınızı bekliyorumm

Canım umarım hersey yolunda gider de biran evvel kavusursun yavruna.Haber et muhakkak merakta bırakma bizleri.

yarın bebiş alışerişi için istanbula gidiyorum. bebek arabası,kıyafetleri,temel ihtiyaçlar falan hepsini almayı düşünüyorum. ne nerden alınır istanbullu anneler,yardımlarınızı bekliyorum.öptüm hepinizi

Ay inanmıyorummmmmm bu sıcakta 2.kere ütü.Kıyamam yaaa.Neyse sağlık olsun.Ben de 3 kere yıkamak zorunda kaldım.Renkleri birbirine karıstı sonra normal deterjanla yıkadım sonra tekrar bebek deterjanıyla.Neyse ki makineden cıkar cıkmaz gördüm ve hemen müdahale ettim.Neredeyse mahfolacaktı bebişiminn kıyafetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…