2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gelebilirsen eminönüne gitttt orda havuzlu han var herşeyi bir yerde bulabilirsin hemde çok ucuz istediğin tüm markalarıda herşey var ordaaaaaaa

ayyy deme kız valla o ütü eziyeti aklıma geldi de çok üzüldüm şimdi.tühhh bari çağır beni de yardım edeyim bu sefer

selam kızlar dr den geldim idrar tahlilinde hafif enfeksiyon varmış üromisin şase diye tek kullanımlık ilaç verdi. bunu kullanan var mı aranızda bir tür antibiyotik.. endişeliyim bebişe zarar verirmi diye ama kullanacağım galıba ilk nst deneyimimizi yaşadık sancı çıkmadı.. bebişim 2 000 gr olmuş normal doğum olur dedi dr.. sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.. bıdıkım hareketliydi.. bu çok hareketli dedi dr amcası... ultrasonda 33+1 çıktı. ultrasona göre değişiyo haftası aslında 33+4 olmalı ama ..dr ye sordum o kadar fark olur dedi 2-3 hafta farklar bile normal dedi..

hiç sorma canım yaa. sularda gitti çalıştıramıyorumda makineyi öylecene duruyor kuzumun kıyafetleri. neyse mecbur yıkayacağım artık.. onları ütüleme o kadarda dert değil aslında hem bebeğimin olunca hemde minicik olunca çok kolaay ) zaten ütüyü üzerine bi bassan ütü kadar anca kıyafetler her yeri ütüleniyor yane kıyamam ben kuzumun cicilerinee yıkayacağım artık başka çare yok

kızlar arkadaşımm bebişin kıyafetlerini hacı şakirle yıka çok memnunum bn demişti... ama yumuşatıcı kullanma dedi daha çok hassas tenleri bnce daha erken falan dedi. ben yumuşatıcı kullanmıcam sizede yazayım dedim

ayyy deme kız valla o ütü eziyeti aklıma geldi de çok üzüldüm şimdi.tühhh bari çağır beni de yardım edeyim bu sefer
gel kız yardıma gerçekten.. adama akıllı konuşup dertleşecek, derdimden anlayacak insana hasretim burda bu arada zaten benim bebişimin 1 çekas dolusu kadar eşyası var 5 takımı 2 tane de tulumu falan var. annemler almışlar birsürü o yüzden çok almadım bende zaten bebiş 1 aylıkken memlekete gideceğim için ordan toplarız kızımla hediyeleri diye yani az olduğu için çok sorun değil. zaten minicik onlar yerim ben kızımın cicilerini. iyi yanından bakıp halledeceğim artık başka yolu yok teşekkür ederim bu arada

ooo ciciler yıkanmış düz bizde yıkadık evimiz mis gibi kokuyo yıkanıp ütülenince daha da bi güzel oldu cicileri kızımın ama tam bitmedi bugün biticek inşallah biraz kahvaltı sonrası net keyfi yapalımm

ben omo baby ile yıkadım yumuşatıcı da kullanmadım.kokusuz bir deterjan seçtim özellikle parfüm kokusu değilde bebişimi koklamak istiyorum ben.kusmuk kokusunu kaka kokusunu istiyorum(sıcaktan kafayı sıyırdı karı dicekler )

takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun

Maşallah bebişe :) Annesi iyi olmanıza çok sevindik. Teyzesiyle eniştesini birazcık üzmüş bıdık ama birkaç hafta sabredecekler artık onlar da

takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun

Oğlunun durumu nasıl oldu? Daha çok yeni tabi ama sizi merak ediyoruz...

canım çok geçmiş olsun meraktaydık sende bundan sonra daha dikkatli ol ve bol bol dinlen

suksuk nerede yine ya.kız doğurmayamı gittin yoksaaaaaaaa.daha var tatlım 1 ay daha sabret.sık sık yok olupta kendini merak ettirme şeker.artık son dönemlerimiz ellerimiz yüreğimizde.endişeleniyoruz.

Canım adını hatırlamıyorum ama ben de gecen hafta suda eriterek içilen bir antibiyotik kullandım.Aynı zamanda fitil de vermişti.Bişey olmadı cok sükür. Bıraktım tekrar basladı akıntım hem de daha yogun bir şekilde. Ama eskisi gibi pis pis kokmuyor..Bol bol su içmem lazım ihmal ediyorum.

Ben de dalinin sıvı deterjanını aldım.Mis gibi koktu kuzumun kıyefetleri.Yumusatıcı ben de kullanmadım. Ütüleyip hurca kaldırdım toz filan gelmesin diye. Sadece hastaneye götüreceklerim dısarda hastane cantamızda..

Canım cok geçmiş olsun.Oglun nasıl?

kızlar bu arada aranızda keçiboynuzu(harnup) pekmezi içen varmı.kalsiyum açısından sütten 3 kat daha zenginmiş.ama gebelikte faydalımı zararlımı bilgim yok.bilen varsa lütfen yazsın.

biz geldik dr.dan...

oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi

sizler nasılsınız?

suksuk nerede yine ya.kız doğurmayamı gittin yoksaaaaaaaa.daha var tatlım 1 ay daha sabret.sık sık yok olupta kendini merak ettirme şeker.artık son dönemlerimiz ellerimiz yüreğimizde.endişeleniyoruz.

yok canım sabah burdaydı uyumaya gitti elif bebeğin uykusu gelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…