yarın bebiş alışerişi için istanbula gidiyorum. Bebek arabası,kıyafetleri,temel ihtiyaçlar falan hepsini almayı düşünüyorum. Ne nerden alınır istanbullu anneler,yardımlarınızı bekliyorum.öptüm hepinizi
ay kızlar napmışım ben bilin bakalım. dün bebeğimin elbiselerini yıkadım ütüledim çantamızı hazırlayıp koymuştum ne güzel kenara. ama sahurda aklıma takıldı makineye bi baktım benim deterjan durup duruyormeğersem uzun zamandır kısa programı çalıştırmadığım için aunutmuşum deterjanı 2. göz yerine 1. göze koymuşum bebişimin kıyafetleri sadece yumuşatıcıyla yıkanmış.. o kadarda yıkayıp ütülemiştim yaa şimdi valizden çıkarıp yine yıkayacağım. kendimi 2012 nin en dalgın eylül annesi ilan ediyoruum
hiç sorma canım yaa. sularda gitti çalıştıramıyorumda makineyi öylecene duruyor kuzumun kıyafetleri. neyse mecbur yıkayacağım artık.. onları ütüleme o kadarda dert değil aslında hem bebeğimin olunca hemde minicik olunca çok kolaayAy inanmıyorummmmmmbu sıcakta 2.kere ütü.Kıyamam yaaa.Neyse sağlık olsun.Ben de 3 kere yıkamak zorunda kaldım.Renkleri birbirine karıstı sonra normal deterjanla yıkadım sonra tekrar bebek deterjanıyla.Neyse ki makineden cıkar cıkmaz gördüm ve hemen müdahale ettim.Neredeyse mahfolacaktı bebişiminn kıyafetleri.
gel kız yardıma gerçekten.. adama akıllı konuşup dertleşecek, derdimden anlayacak insana hasretim burdaayyy deme kız valla o ütü eziyeti aklıma geldi de çok üzüldüm şimdi.tühhh bari çağır beni de yardım edeyim bu sefer
demezler demezlerben omo baby ile yıkadım yumuşatıcı da kullanmadım.kokusuz bir deterjan seçtim özellikle parfüm kokusu değilde bebişimi koklamak istiyorum ben.kusmuk kokusunu kaka kokusunu istiyorum(sıcaktan kafayı sıyırdı karı dicekler )
günaydın kzlar biz geldik herşey yolunda şükür açılma falan yok bebeğimin suyuda gayet iyi. akıntının sebebi için bişi diyemedi doktor altına kaçırmışsındır ama hissetmemişsindir bu haftalarda çok olur dedi bende ama kaçırmış olsam iki bacağımdan aynı anda gelir önce sol daha sonra bacağımdan geldi dedi normal akıntıdır dedi. ama yattığım çatalın sedyesi de usg sedyeside baya ıslandı .daha sonra nstye bağlandım sancım 40lara çıktı daha önce 10dan yukarı çok çıkmazdı. biraz sancı var şimdilik bakalım acil dru bilgi vermedi haftaya kendi doktorum ne diyecek. bu arada kızım 2738 gr olmuşama bu sefer ben dışında herkes çok evhamlıydı ablam eniştem hemen geldiler bi baktım ablam bebek çantasını foto makinasını arıo heyecanla ben her ne kadar gerek yok doğum olmaz sadece tedbir amaçlı gidioz desem de deinlemio heee bide bana dio ki filmlerde kadınlar hep sızlnır sende bağırsana kendisi daha doğum yapmadığı için nese eşimde iş çıkışı oraya gelmiş. ben muayeneleri olduktan sonra lobiye yürüyerek gidince hepsinde müthiş hayal kırıklığı ben size demiştiiiim diyerek çıktım ama bu tabloyu gömek nedense beni çok güldürdü kimse konuşmuyo umutlar yitirilmiş boyunlar bükük hastaneden çıktık böle kızlar iyi dilekleriniz içinde çoooook teşekkür ederiz ıuyanır uyanmaz yazdım şimdi kahvaltıya gidiyim ben
takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun
günaydın kzlar biz geldik herşey yolunda şükür açılma falan yok bebeğimin suyuda gayet iyi. akıntının sebebi için bişi diyemedi doktor altına kaçırmışsındır ama hissetmemişsindir bu haftalarda çok olur dedi bende ama kaçırmış olsam iki bacağımdan aynı anda gelir önce sol daha sonra bacağımdan geldi dedi normal akıntıdır dedi. ama yattığım çatalın sedyesi de usg sedyeside baya ıslandı .daha sonra nstye bağlandım sancım 40lara çıktı daha önce 10dan yukarı çok çıkmazdı. biraz sancı var şimdilik bakalım acil dru bilgi vermedi haftaya kendi doktorum ne diyecek. bu arada kızım 2738 gr olmuşama bu sefer ben dışında herkes çok evhamlıydı ablam eniştem hemen geldiler bi baktım ablam bebek çantasını foto makinasını arıo heyecanla ben her ne kadar gerek yok doğum olmaz sadece tedbir amaçlı gidioz desem de deinlemio heee bide bana dio ki filmlerde kadınlar hep sızlnır sende bağırsana kendisi daha doğum yapmadığı için nese eşimde iş çıkışı oraya gelmiş. ben muayeneleri olduktan sonra lobiye yürüyerek gidince hepsinde müthiş hayal kırıklığı ben size demiştiiiim diyerek çıktım ama bu tabloyu gömek nedense beni çok güldürdü kimse konuşmuyo umutlar yitirilmiş boyunlar bükük hastaneden çıktık böle kızlar iyi dilekleriniz içinde çoooook teşekkür ederiz ıuyanır uyanmaz yazdım şimdi kahvaltıya gidiyim ben
ay aman hasta etmeyin beibşimizidee canım benimm
selam kızlar dr den geldim idrar tahlilinde hafif enfeksiyon varmış üromisin şase diye tek kullanımlık ilaç verdi. bunu kullanan var mı aranızda bir tür antibiyotik.. endişeliyim bebişe zarar verirmi diye ama kullanacağım galıba ilk nst deneyimimizi yaşadık sancı çıkmadı.. bebişim 2 000 gr olmuş normal doğum olur dedi dr.. sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.. bıdıkım hareketliydi.. bu çok hareketli dedi dr amcası... ultrasonda 33+1 çıktı. ultrasona göre değişiyo haftası aslında 33+4 olmalı ama ..dr ye sordum o kadar fark olur dedi 2-3 hafta farklar bile normal dedi..
kızlar arkadaşımm bebişin kıyafetlerini hacı şakirle yıka çok memnunum bn demişti... ama yumuşatıcı kullanma dedi daha çok hassas tenleri bnce daha erken falan dedi. ben yumuşatıcı kullanmıcam sizede yazayım dedim
takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun
suksuk nerede yine ya.kız doğurmayamı gittin yoksaaaaaaaa.daha var tatlım 1 ay daha sabret.sık sık yok olupta kendini merak ettirme şeker.artık son dönemlerimiz ellerimiz yüreğimizde.endişeleniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?