selam kızlar dr den geldim idrar tahlilinde hafif enfeksiyon varmış üromisin şase diye tek kullanımlık ilaç verdi. bunu kullanan var mı aranızda bir tür antibiyotik.. endişeliyim bebişe zarar verirmi diye ama kullanacağım galıba ilk nst deneyimimizi yaşadık sancı çıkmadı.. bebişim 2 000 gr olmuş normal doğum olur dedi dr.. sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.. bıdıkım hareketliydi.. bu çok hareketli dedi dr amcası... ultrasonda 33+1 çıktı. ultrasona göre değişiyo haftası aslında 33+4 olmalı ama ..dr ye sordum o kadar fark olur dedi 2-3 hafta farklar bile normal dedi..
kızlar yaramızı deşmek gibi olmasın kilo durumunuz nedir? benim geçen hafta 13,5 kiloydu artık sinirim bozuldu tartılmak istemiyorum
biz geldik dr.dan...
oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi
sizler nasılsınız?
Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
Canım bi bilgim yok ama söyle bi acıklama buldum nette:kızlar bu arada aranızda keçiboynuzu(harnup) pekmezi içen varmı.kalsiyum açısından sütten 3 kat daha zenginmiş.ama gebelikte faydalımı zararlımı bilgim yok.bilen varsa lütfen yazsın.
kızlar yaramızı deşmek gibi olmasın kilo durumunuz nedir? benim geçen hafta 13,5 kiloydu artık sinirim bozuldu tartılmak istemiyorum
Ben kullandım canım ama aynı korkuyu yaşadım, hatta nerdeyse 4 gün sonra ancak içebildim, prospektüsünde gebelikte kullanımıyla ilgili doktorunuza danışın diyordu, hatta bebeğe vereceği zarar, anneye sağlayacağı faydadan fazlaysa kullanmayın gibi bir ibae hatırlıyorum kabus gibi yani :) Ama doktorumun kendisi verdi diyerek kullandım zaten bir dozdu, iltahab olması da bebeğe zararlı hele ki sezeryanda falan sondanın can yakmasının sonrasında idrar yolları iltihabı olmasının asıl sebebi buymuş, gönlünü temiz tutup iç bence.
Ben de dün dalan roxy ile dalin lavanta kokuku bebek deterjanı aldım, sıvı mı alsak diye de kararsız kaldık. Yeni kıyafetleri yıkamayı düşünmedim, zaten mağazada falan da hiç açılmadı bu paketler hijyenik demişlerdi açılmış ya da çoook önceden alınmış olanları yıkayacağım, üyü gerçekten bu sıcakta çekilmiyor, bizim kıyafetler bile buruşuk buruşuk bekliyor bir kenarda; ama kızım için katlanırım her zorluğa!
Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
Cok tesekkurler kızlarr,içimi rahatlattınız,doktor kucuk dedı,haftaya bıdaha gel bı bakayım dedı,o yuzden endışelenmıstım:) benım cusseme bakarak buyuk bısı olmasını beklıyor herhalde:)))) Kendım kılolu hamıle kaldım ben zaten,sımdıye kadar sadece 5 kılo aldım 33.haftadayım,belkı o yuzden endıselendı doktor bılmıyorum:)ama zaten yeterınce kılom var,kendın hıc almassın hatta vermıssın dedı doktor,görunen 5 kılo cocuk+sıvı+rahım genıslemesı fılan dedı..Hayırlısı artık,ama bı suru kan surubu verdı yaa,kanıma bakmadan.mıde bulandırıcı suruplar,içen var mı?gunde 3 defa hem de..çin ıskencesıı gıbııı( Akıntı desen cok yoğun sekılde devam edıyor,kızımızın da ayakları hep kaburga kemığımde saolsun:)saka maka gözumden bıle yas gelıyor yaa,hele aksamuzerı 6 dan sonra bı sokuyor kaburga kemıklerıne ayaklarını yatana kadar tekmelıyor orayı:) cıkınca ben ona sorcam:))Asırı derece mıde yanmam da var,o nıye oluyokı acaba,sacı fılan mı cıkıyor fıstığımın acaba?
kızlar geçmiş yapamadım erken doğum yapan arkadaştan haber var mı?
aaa kim doğum yaptı ki benim haberim yok
aaa kim doğum yaptı ki benim haberim yok
kızımı hıçkırık tuttu yineeee göbeğimi hoplatıp duruyoo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?