2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabaaa hanımlaaarrrrr
mutfaktaki bakliyat dolabımı düzelttim çamaşırları ayırdım iki yemek yaptım mahvoldum yaaaaaa
kızlar hatuniremden haber varmııı..

slm annişler..nasılsınız?..son günlerde hiç iştahım yok ama açmışım gibi miğdem bulanıyor.hiç birşey yiyemiyorum.ama yemem lazım oğluşum zaten 1 hafta geriden geliyor..sıcaklardan mı acaba?

teseleri meraba biz geldik serramla doktora gittik bugün 2 kg olmuş kızım bana az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu hiç bi sıkıntı yok doktor tesemiz öle dedise öledir tabi suyum falanda iimiş çok şükür nst istedi ilk nst deneyimimizi yaşadık ama sonuçları gösteremedik çünkü ameliyata gitmiş doktorumuz tekrar gitcem galiba :26: bizden haberler böle işte

Tahlil sonuçlarım çıktı nihayetinde. Kolestazım yokmuş ama Cytomegalovirüs diye bişi çıktı.Henüz görmedi sonuçları doktorum. Biraz araştırdım tatsız bişey. Türkiyedeki doktorumu aradım daha önce bakıldığını öyle birşey çıkmadığını söyledi. Bu akşam da buradaki doktorumla randevum var. Bakalım ne diyecek. inşallah hata payı vardır testte.Yoksa korkuyorum.

slm biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
nasılsınız teyzoşlar.................
biz iiiz kızım biraz aşağı baskı yapıyo canımı yakıyoo o kadaaaaaaaaaaarrrrrrrr

nasılsın canım bebiş nasıl???????????
çok merak ettik dün sizi???????????
iyisiniz demi herşey yolunda......................

henüz geçmiş yapmadım,nickini görünce aşağıda atladımmmm

ayy çok sewindim iyi olmanızaaa:) çok da güldüm okurken walla film gibi olmus sizinkide
saol canım umarım doğum hikayemde bu kadar eğlenceli olur
nasılsın canım bebiş nasıl???????????
çok merak ettik dün sizi???????????
iyisiniz demi herşey yolunda......................

henüz geçmiş yapmadım,nickini görünce aşağıda atladımmmm

yolun yolunda canım sadece azıcık bi sancımız çıktı onun dışında bişi yok çok şükür

saol canım umarım doğum hikayemde bu kadar eğlenceli olur

yolun yolunda canım sadece azıcık bi sancımız çıktı onun dışında bişi yok çok şükür

aman canım herşeyin yolunda olamasına çok sevindim....baya endişelendirdi bizi senin bıdık annesi..........
Allah hepimize vaktinde ,sağlıklı sıhatlı doğumlar nasip etsin................

aman canım herşeyin yolunda olamasına çok sevindim....baya endişelendirdi bizi senin bıdık annesi..........
Allah hepimize vaktinde ,sağlıklı sıhatlı doğumlar nasip etsin................

öle valla parmağında oynatıo bizi daha doğmadan küçük hanım her iki haftada bir acile her iki haftada bir rutin kontrole bu demek oluyo ki biz her hafta hasstanede usg de kendini göstermek istiyo galiba

biz geldik dr.dan...

oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi

sizler nasılsınız?
oooooooooo canımmm bebiş kocaman olmuş..........
herşeyin yolunda olmasınada çok sevindik.....
inşallah başıda dönmez artık annnesiiii,

bence alınan tüm kıyafetlerin yıkanmasında fayda var tatlım....tozu gider.....kimyasallardan arınmış olur....
zaten hassas bi cillde temas ediceği için titiz davranmak gerek die düşünüyrm....

Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
canım bence bebişinin kilosu gayet iiiiii,hiç pinpiriklenme,son hafatalara yaklaşınca baya bi toparlanıyorlar...........

takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun

mrb,canım oğluşun nasıl??????
merak ettim,umarım herşey yolundadır............

biz geldik dr.dan...

oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi

sizler nasılsınız?

canım maşallah oğluna. sağlıklı sıhatli vaktinde gelsin inş.

hatunirem bu arada sanada çok geçmiş olsun canım. atlatmışsın çok şükür korkutmuş biraz senin minik seni

hoşgeldiniz canım aramızaa.. geç olduu aramıza katılman ama olsuuunnnn...
canım üzme kendinii bizde sıkıntılıyızz ama geçinip gidiyoruz evimizde huzurumuz sağlığımız olsunda gerisini aşarız bi şekildee. bebişlerimizde kısmetiyle gelecekler inşalaahh sen üzme kendiniii herşey çooook güzel olacakkk
ayyy canımm çok güldüm inan hehe hakkını helal et.. aynı şey başıma gelirsee kesin sana güldüğüm için olacak hehe.. bende çoook dalgınım vallaa eşim diyoo iki can taşıyınca senin kafada ikiye bölündü diyoo
biz geldik dr.dan...

sizler nasılsınız?
hoşgeldiniizz.. maşşallah canım oğluşuna daa sanadaa bu saatten sonra tekrar dönmezler inşallaah..
ben 15 kilo aldım we gurur duyuyorum çünkü ben aldıkça artık kızımda alıyor.. hiççç şikayet etmiyorum kızım sağlıklı olsunda..
bende 12 kg aldım canım inan sana katılıyorum ben çok kilo alırken oğlumda alıyodu ben iki ayda 2 kg aldım oğluşum zayıf kaldı bende yiyorum artık yaa heralde ben kilo almayınca aç kalıyoo bebişimm..
Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
hoşgeldiniz aramızaaa. bence gayet iyi canım kilosuuu
merhaba arkadaşlar,biz aranıza yeni katıldık.(oğlumla)
32.haftadayız,umarım herkes hayırlısıyla yavrusunu kucaklar...
maşallah ne kadar çok yeni katılan vaarr. sizlerde hoşgeldiniiizzzz..
maşallah canım serra hanımaa
amaan bazı doktor zayıf diyoo bazısı kilolu anlamadık gitti
slm biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
nasılsınız teyzoşlar.................
biz iiiz kızım biraz aşağı baskı yapıyo canımı yakıyoo o kadaaaaaaaaaaarrrrrrrr
hoşgeldiniiiizzz
benim ufaklıkda iki gündür acayip hareketlii kafası hafif sağ kasığıma doğruydu sanırım akşam tam olarak doğum pozisyonu aldı ayakları iyice dikildi kaburgamaa öyle çok canımı acıtıyo kiii

canım çook çoook geçmiş olsun bol bol dinlen senin ufaklık bizleride korkuttu ama bişey olmamasına çooook sevindim canım bdtmiz aynı aman haa doğurayım deme tamam mıııı

ama ne gülüyon yaa hamilelikten herhal napalım bidaha uğraşcam şimdi hepsiyle.. gülme komşuna gelir başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…