slm annişler..nasılsınız?..son günlerde hiç iştahım yok ama açmışım gibi miğdem bulanıyor.hiç birşey yiyemiyorum.ama yemem lazım oğluşum zaten 1 hafta geriden geliyor..sıcaklardan mı acaba?
ayy çok sewindim iyi olmanızaaa:) çok da güldüm okurken walla film gibi olmus sizinkide
nasılsın canım bebiş nasıl???????????
çok merak ettik dün sizi???????????
iyisiniz demi herşey yolunda......................
henüz geçmiş yapmadım,nickini görünce aşağıda atladımmmm
saol canım umarım doğum hikayemde bu kadar eğlenceli olur
yolun yolunda canım sadece azıcık bi sancımız çıktı onun dışında bişi yok çok şükür
aman canım herşeyin yolunda olamasına çok sevindim....baya endişelendirdi bizi senin bıdık annesi..........
Allah hepimize vaktinde ,sağlıklı sıhatlı doğumlar nasip etsin................
oooooooooo canımmm bebiş kocaman olmuş..........biz geldik dr.dan...
oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi
sizler nasılsınız?
Ben kullandım canım ama aynı korkuyu yaşadım, hatta nerdeyse 4 gün sonra ancak içebildim, prospektüsünde gebelikte kullanımıyla ilgili doktorunuza danışın diyordu, hatta bebeğe vereceği zarar, anneye sağlayacağı faydadan fazlaysa kullanmayın gibi bir ibae hatırlıyorum kabus gibi yani :) Ama doktorumun kendisi verdi diyerek kullandım zaten bir dozdu, iltahab olması da bebeğe zararlı hele ki sezeryanda falan sondanın can yakmasının sonrasında idrar yolları iltihabı olmasının asıl sebebi buymuş, gönlünü temiz tutup iç bence.
Ben de dün dalan roxy ile dalin lavanta kokuku bebek deterjanı aldım, sıvı mı alsak diye de kararsız kaldık. Yeni kıyafetleri yıkamayı düşünmedim, zaten mağazada falan da hiç açılmadı bu paketler hijyenik demişlerdi açılmış ya da çoook önceden alınmış olanları yıkayacağım, üyü gerçekten bu sıcakta çekilmiyor, bizim kıyafetler bile buruşuk buruşuk bekliyor bir kenarda; ama kızım için katlanırım her zorluğa!
canım bence bebişinin kilosu gayet iiiiii,hiç pinpiriklenme,son hafatalara yaklaşınca baya bi toparlanıyorlar...........Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun
biz geldik dr.dan...
oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi
sizler nasılsınız?
hoşgeldiniz canım aramızaa.. geç olduu aramıza katılman ama olsuuunnnn...günaydın kızlar : ) bende beklenen doğum tarihine göre eylül 20 de anne olucaklardanım inşallah :) 33+1 haftalıgım şikayetlerim arttı ayaklarımın üstüü sanki 20 arı sokmuş gibi şişş ve inmiyo acıyo yürümekte zorlanıyorumgece mide yanmasıyla uyanıyorm süt içiyorum ama çokta ii geldiği söylenemez...birde baş ağrısı geliyo beynmım uyuşuyo sankı ara ara bebeğimin karın bölgesinin gelişimi 2 hafta geirden gidiyo onada üzülüyorum niye öle oldu bişiy olur mu diye endişlenıorum...doktorum zayıf bi bebek olabileceğini sölüyo...tahlilelrimde protein çıkmadı gecen hafta...bakalım hayrlısı..benım gibi sorunları olanlardan fikirler beklıyorum ama umarım kimsenın sorunu yoktur haaa bide çalışan bi anneyim masa başı işim bu arada ben aylardr sizlerin yorumlarını okuyporum sonunda üye olup aranıza katılmaya karar verdim hepimiz hayrla doğururuz inşallah iyki varsınız sessizz takipten sesli takipe geçmek güzelmiş yahu :))
canım üzme kendinii bizde sıkıntılıyızz ama geçinip gidiyoruz evimizde huzurumuz sağlığımız olsunda gerisini aşarız bi şekildee. bebişlerimizde kısmetiyle gelecekler inşalaahh sen üzme kendiniii herşey çooook güzel olacakkkcnm biz son 3 aydır çok aksilikler yaşadık. herşey üstüste geldi.kızım kısmetiyle gelemedieşim işten ayrıldı.bizim kredi ve kira var.eşimhala iş bulamadı.benim maaş elimize değmeden gidiyor.aslında benim bugün son. ama rapor aldım dün. eğer işten erken ayrılırsam benim mdr büyük ihtimalle beni işten çıkarır.haaa haklarım var tabbiiki tazminattı şuydu buydu hepsini isterim çatır çatır da alırım ama ben onları alana kadar çok zaman geçecek ve buna durum müsait değil.
zaten dğumdan 10 gün sonrada geleceksin diyor bnim mdr düşün yani
ayyy canımm çok güldüm inan heheay kızlar napmışım ben bilin bakalım. dün bebeğimin elbiselerini yıkadım ütüledim çantamızı hazırlayıp koymuştum ne güzel kenara. ama sahurda aklıma takıldı makineye bi baktım benim deterjan durup duruyormeğersem uzun zamandır kısa programı çalıştırmadığım için aunutmuşum deterjanı 2. göz yerine 1. göze koymuşum bebişimin kıyafetleri sadece yumuşatıcıyla yıkanmış.. o kadarda yıkayıp ütülemiştim yaa şimdi valizden çıkarıp yine yıkayacağım. kendimi 2012 nin en dalgın eylül annesi ilan ediyoruum
hoşgeldiniizz.. maşşallah canım oğluşuna daa sanadaabiz geldik dr.dan...
sizler nasılsınız?
bende 12 kg aldım canım inan sana katılıyorum ben çok kilo alırken oğlumda alıyodu ben iki ayda 2 kg aldım oğluşum zayıf kaldı bende yiyorum artık yaa heralde ben kilo almayınca aç kalıyoo bebişimm..ben 15 kilo aldım we gurur duyuyorum çünkü ben aldıkça artık kızımda alıyor.. hiççç şikayet etmiyorum kızım sağlıklı olsunda..
hoşgeldiniz aramızaaa. bence gayet iyi canım kilosuuuBen de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
maşallah ne kadar çok yeni katılan vaarr. sizlerde hoşgeldiniiizzzz..merhaba arkadaşlar,biz aranıza yeni katıldık.(oğlumla)
32.haftadayız,umarım herkes hayırlısıyla yavrusunu kucaklar...
maşallah canım serra hanımaateseleri meraba biz geldik serramladoktora gittik bugün 2 kg olmuş kızım bana az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu hiç bi sıkıntı yok doktor tesemiz öle dedise öledir tabi suyum falanda iimiş çok şükür nst istedi ilk nst deneyimimizi yaşadık ama sonuçları gösteremedik çünkü ameliyata gitmiş doktorumuz tekrar gitcem galiba :26: bizden haberler böle işte
hoşgeldiniiiizzzslm biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk
nasılsınız teyzoşlar.................
biz iiiz kızım biraz aşağı baskı yapıyo canımı yakıyoo o kadaaaaaaaaaaarrrrrrrr
ama ne gülüyon yaaayyy canımm çok güldüm inan hehehakkını helal et.. aynı şey başıma gelirsee kesin sana güldüğüm için olacak hehe.. bende çoook dalgınım vallaa eşim diyoo iki can taşıyınca senin kafada ikiye bölündü diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?