ama talım kötü niyetle gülmedim kiii hepimizin başına geldiği için gülesim geldiiii yoksa gülermiyim hiç sanaaaama ne gülüyon yaahamilelikten herhal napalım bidaha uğraşcam şimdi hepsiyle.. gülme komşuna gelir başına
benim el parmaklarımda uyuşmalar var,dr normal dedi.parmaklarında uyuşma olan var mı?[/QUOTE2 hafta önceye göre var uyuşma ellerimde. dr ye sordum normal dedi
canım eklenti olarak eklediğin için olabilirrr. cvp yazdığımız yerdee ınsert ımage yazıyo oradan eklersen olabilir. hani cvp yazdığımız boş sayfa varyaa onun üstünde simgelerin orta sırasında sondan 5. simgee.neden eklenti diye çıkıyor resmi direk göstermiyor anlamadım :)
tamam bakalım hamileyiz şunun şurasında olur böyle şeylerama talım kötü niyetle gülmedim kiii hepimizin başına geldiği için gülesim geldiiii yoksa gülermiyim hiç sanaaa
dinlene dinlene yap amaa tamam mı yorma kendiniiii
bu arada benim temizlik elemanlarına iki kişi daha eklendii halam aradı bugün ne zaman yapıyoruz temizliği diyee kuzenimle geleceklermiş çarşamba günü temizliğee hehe
benim el parmaklarımda uyuşmalar var,dr normal dedi.parmaklarında uyuşma olan var mı?[/QUOTE2 hafta önceye göre var uyuşma ellerimde. dr ye sordum normal dedi
doğuma yakın dahada fazlalaşacakmış bide,yandık yandık:))
Tahlil sonuçlarım çıktı nihayetinde. Kolestazım yokmuş ama Cytomegalovirüs diye bişi çıktı.Henüz görmedi sonuçları doktorum. Biraz araştırdım tatsız bişey. Türkiyedeki doktorumu aradım daha önce bakıldığını öyle birşey çıkmadığını söyledi. Bu akşam da buradaki doktorumla randevum var. Bakalım ne diyecek. inşallah hata payı vardır testte.Yoksa korkuyorum.
hoşgeldiniz canım aramızaa.. geç olduu aramıza katılman ama olsuuunnnn...
canım üzme kendinii bizde sıkıntılıyızz ama geçinip gidiyoruz evimizde huzurumuz sağlığımız olsunda gerisini aşarız bi şekildee. bebişlerimizde kısmetiyle gelecekler inşalaahh sen üzme kendiniii herşey çooook güzel olacakkk
ayyy canımm çok güldüm inan hehehakkını helal et.. aynı şey başıma gelirsee kesin sana güldüğüm için olacak hehe.. bende çoook dalgınım vallaa eşim diyoo iki can taşıyınca senin kafada ikiye bölündü diyoo
hoşgeldiniizz.. maşşallah canım oğluşuna daa sanadaabu saatten sonra tekrar dönmezler inşallaah..
bende 12 kg aldım canım inan sana katılıyorum ben çok kilo alırken oğlumda alıyodu ben iki ayda 2 kg aldım oğluşum zayıf kaldı bende yiyorum artık yaa heralde ben kilo almayınca aç kalıyoo bebişimm..
hoşgeldiniz aramızaaa. bence gayet iyi canım kilosuuu
maşallah ne kadar çok yeni katılan vaarr. sizlerde hoşgeldiniiizzzz..
maşallah canım serra hanımaa
amaan bazı doktor zayıf diyoo bazısı kilolu anlamadık gitti
hoşgeldiniiiizzz
benim ufaklıkda iki gündür acayip hareketliikafası hafif sağ kasığıma doğruydu sanırım akşam tam olarak doğum pozisyonu aldı ayakları iyice dikildi kaburgamaa öyle çok canımı acıtıyo kiii
evet canım senin hazır elemanlarr maşallahları varrtamam bakalım hamileyiz şunun şurasında olur böyle şeylerbu arad senin adına sevindim. benim elemanlar olmasa kayınvalidem ve annem gelecek doğuma yakın. onlara kalacaktı temizlik. annem neysede kaynanama kalmasını pek istemiyordum zaten. neyse halihazırda birsürü elemanım var benim onlara kalmadı temizlik senin adınada çok sevindim bu arada. insanın kendi yakınları olunca güle oynaya yorulduğunu bile anlamadan yapıp bitiriyon valla ama sen yinede yorma kendini sakın
bende öyle canım bazen eşim olmadı mı duşa girmiyorum bayılır kalırım mazallah zaten tansiyonlarımız allak bullak ne zaman inip çıkacakları belli olmuyo ALLAH korusun yaa ne olur ne olmazz..canım sorma yaaa,sabahtan beri zonk zonk.............
havada sıcak duşa gircektim eşimde evde yok cesaret edemedim şimdi bişey olur die......
ay sancıları dedikleri şey bu heralde,öncekiler bu kadar şiddetli değildi..............
biara aklıma geldi bikaç gündür terlik giymiyrm evin içinde acaba üşüttüm mü die.....
rica ederim canım...Eki Görüntüle 479271
Eki Görüntüle 479272
biraz önce eklenti olarak eklediği için tekrar ekliyorum bu yaptığım bebk şekerleri
saol sibel bu sefer oldu :)
hoşgeldiniiiz:119:slmmmmmmmmmmm bız geldkkay utanıyorumm yaa bugun ole bı uyumusuz kıı ..11,30dan 14,30 a kadar
Eki Görüntüle 479271
Eki Görüntüle 479272
biraz önce eklenti olarak eklediği için tekrar ekliyorum bu yaptığım bebk şekerleri
saol sibel bu sefer oldu :)
slmmmmmmmmmmm bız geldkkay utanıyorumm yaa bugun ole bı uyumusuz kıı ..11,30dan 14,30 a kadar
ohh bebişinide görmüş oldun canım. bi sorun olmamasına sevindim..kızlaarr sabah size yazdıktan sora doktorumu aradım ayaklarımın kötü oldugunu söledim bebeğimin karın bölgeside geri oldugunu için gebelik zehirlenmesi tehlikem wardı hemen gel muayene dedi..iyki gitmişim bebişim maaşallah iyiymiş kızlarr geriliğini kapatmış suyu plasentası hep iyiymiş öle sewındımkii anlatamam : ) başıda aşagıdaymış normal doğum dedi doktorum şimdilik öle görünüyo dedi33+1 haftalık olduk 2018 gr olmuş yerim ben onu yaa sizce kilosu nasıl kaç kilo doğar acep? darsıı hepimizin başınaa hep ii olsun miniklerimizzz : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?