2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neden eklenti diye çıkıyor resmi direk göstermiyor anlamadım :)

Son düzenleme:
ama ne gülüyon yaa hamilelikten herhal napalım bidaha uğraşcam şimdi hepsiyle.. gülme komşuna gelir başına
ama talım kötü niyetle gülmedim kiii hepimizin başına geldiği için gülesim geldiiii yoksa gülermiyim hiç sanaaa
dinlene dinlene yap amaa tamam mı yorma kendiniiii
bu arada benim temizlik elemanlarına iki kişi daha eklendii halam aradı bugün ne zaman yapıyoruz temizliği diyee kuzenimle geleceklermiş çarşamba günü temizliğee hehe

neden eklenti diye çıkıyor resmi direk göstermiyor anlamadım :)
canım eklenti olarak eklediğin için olabilirrr. cvp yazdığımız yerdee ınsert ımage yazıyo oradan eklersen olabilir. hani cvp yazdığımız boş sayfa varyaa onun üstünde simgelerin orta sırasında sondan 5. simgee.

tamam bakalım hamileyiz şunun şurasında olur böyle şeyler bu arad senin adına sevindim. benim elemanlar olmasa kayınvalidem ve annem gelecek doğuma yakın. onlara kalacaktı temizlik. annem neysede kaynanama kalmasını pek istemiyordum zaten. neyse halihazırda birsürü elemanım var benim onlara kalmadı temizlik senin adınada çok sevindim bu arada. insanın kendi yakınları olunca güle oynaya yorulduğunu bile anlamadan yapıp bitiriyon valla ama sen yinede yorma kendini sakın

geçmiş olsun cnm bende de cıkmadı kolestaz cok şükür dr.la görüştükten sonra sonuçlarını bildir mutlaka bize...

canım sorma yaaa,sabahtan beri zonk zonk.............
havada sıcak duşa gircektim eşimde evde yok cesaret edemedim şimdi bişey olur die......
ay sancıları dedikleri şey bu heralde,öncekiler bu kadar şiddetli değildi..............
biara aklıma geldi bikaç gündür terlik giymiyrm evin içinde acaba üşüttüm mü die.....

biraz önce eklenti olarak eklediği için tekrar ekliyorum bu yaptığım bebk şekerleri

saol sibel bu sefer oldu :)

Son düzenleme:
evet canım senin hazır elemanlarr maşallahları varr ay benim annemde yakın ama boyun fıtığı var kendi evinede kadın tutacak kadın hiiiç bi iş yapamıyoo hadi hamile olmasam ben gider yaparım ama yapamıyorum kii. neyse yaa büyük temizlik bitti senin nasılsaa artık inşallah tekrar batmaz evin canım sende yorma kendinii azıcık zaman kaldı zaten...
inşallah çarşamba güle oynaya halledeceğiz herşeyii benim için oruç ta tutamayacaklarr biraz vicdan azabı çekiyorum amaa ben gelin demedim kii kendileri temizliğe gelmek istedilerr:26::26:
bende öyle canım bazen eşim olmadı mı duşa girmiyorum bayılır kalırım mazallah zaten tansiyonlarımız allak bullak ne zaman inip çıkacakları belli olmuyo ALLAH korusun yaa ne olur ne olmazz..
yalancı sancıları yaşıyoruz artıkk ayy gerçeği nasıl bişeydir acabaaa:18::18:

kızlarrr ağustos anneleri doğurmaya başladı az kaldıı bizimkilerinde gelmesineee :)) eymencik ne zaman gelcek acaba

kızlaarr sabah size yazdıktan sora doktorumu aradım ayaklarımın kötü oldugunu söledim bebeğimin karın bölgeside geri oldugunu için gebelik zehirlenmesi tehlikem wardı hemen gel muayene dedi..iyki gitmişim bebişim maaşallah iyiymiş kızlarr geriliğini kapatmış suyu plasentası hep iyiymiş öle sewındımkii anlatamam : ) başıda aşagıdaymış normal doğum dedi doktorum şimdilik öle görünüyo dedi 33+1 haftalık olduk 2018 gr olmuş yerim ben onu yaa sizce kilosu nasıl kaç kilo doğar acep? darsıı hepimizin başınaa hep ii olsun miniklerimizzz : )))

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir.

Eki Görüntüle 479271

Eki Görüntüle 479272

biraz önce eklenti olarak eklediği için tekrar ekliyorum bu yaptığım bebk şekerleri

saol sibel bu sefer oldu :)

ne kadar güzel olmuşlar,ben çok beğendim ,elllerine sağlık canım...
sakıncası yoksa ,kaça mal oldu????

bu arada kızınızın ismine karar verdiniz mi annesi???????

slmmmmmmmmmmm bız geldkk ay utanıyorumm yaa bugun ole bı uyumusuz kıı ..11,30dan 14,30 a kadar

ayyyyy maşalllah,uyuyya uyuya şiştiniz anne kız.......
gece napcaksınız peki????????????????????

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir

ohh bebişinide görmüş oldun canım. bi sorun olmamasına sevindim..
benim ufaklık 35+0da 2500dü. gayen iyi kilosu takma canım 3-3,5 kg arası doğar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…