2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir

kızlarrr ağustos anneleri doğurmaya başladı az kaldıı bizimkilerinde gelmesineee :)) eymencik ne zaman gelcek acaba

eymencik biraz daha seninle kalsın canım,büyüsün orda biraz dahaaaaaa

bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir.

maşallah bebişine annesi.....
adınıza sevindik kızımlaaaaaaaaa
biz iyiyiz....

rica ederim canım...
çoook güzeller maşallaaah sen mi yaptın ay çok marifetlisin nazar değmesinn
ALLAH sağlıkla dağıtmak nasip etsin inşallaaahhhh..

inaşallhh canım çokkk teşekkür edrim :)
evet ben yaptım :)

saol canım kızımın adı serra bereket bolluk demek ali imran ve araf süresidne geçiyor
bütün malzemelri 65 e mal oldu 75 tane si

magneti tülü şeker koyacak raketi tüy patik ve aydede figürleri
almaya kalksam 1.5 tl den 75 tanesi 112.5 a geliyor patikli olanlar daha da pahalı 2 tl tanesi 120 falan oluyordu 75 tane kendin yapınca yarı yarıya karlı

Son düzenleme:

güzelmiş canım,adıyla yaşasın güzel,minik, kızın........
haklısın evde yapmak baya karlı......
ben bayıldım yaptıklarına ...............tekrar ellerine sağlık........

masalhh cnmm herseyın yolunda olmasına sevındım okadar fark cıkabılıo usg de onemlı deıll ..
takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun
cnmm bende tansıyonumu hergun olcturuyorumm .. sıslıgımdde cok fazla yok ama dıkkat edıyrum dedıgın gıbı gebelık zehırlenmesı olabılıo karsı komsumda ole acele alınmıstı dogumaa. alahh yardımcınıss olsun bebegın nasıll ..?
suksuk nerede yine ya.kız doğurmayamı gittin yoksaaaaaaaa.daha var tatlım 1 ay daha sabret.sık sık yok olupta kendini merak ettirme şeker.artık son dönemlerimiz ellerimiz yüreğimizde.endişeleniyoruz.
yok cnm yaa buara cok uykumm gelıoo hep uyuyorum hayırdır ınsssuyuyaa uyuyaa buyudukk ıyıceneee elıfımle... bana 2 hafta daaaha zor durucak gıbıme gelıoo sancılarımm oluo vajınamda hep bı agrı acılmamı oluoo nedırr bılmemekk cok kotuymuss
biz geldik dr.dan...

oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi

sizler nasılsınız?

masaalahh cnmmmmmmmmm ıns donmezz bende bunu cok merak edıyordumm benımde kafası asagıdaa donermı bıdaha dıee gercı 3 aydır tepe taklak benım kızcem kıyamamm onaa bennn oyuzdeenn hep wcc ıhtıyacım varmıs gıbı baskı yapıo kafasıylaa

ayy nebıılım cnmm benım gıbısı yok uyku konusundaa ısın acaıp yerıde bu gecede 11 de esnıyorummmm
hoşgeldiniiiz:119:
niye utanıyosun canım gece sahura kalkıyosun sonra sabah erkenden uyanıyosun adam akıllı uyumuyosun kiiii oluversin bu kadarcııkk

ewt cnm uykum bolunuoo galıba ondannnn .. efecık nasılllllllllllll

selam kızlar, vallah yavaş yavaş sonuna geliyoruz....:18:
heycan başladı bende sanki.......allahım bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ......

ewt cnm uykum bolunuoo galıba ondannnn .. efecık nasılllllllllllll
efe iyi canım içerde dönüp duruyooo sürekli kaburgama çalışıyoo afacan oğlum benim çook canımı yakıyoo akşamdan berii eee güçlendi artık teyzesiiiii...
elif hanım şimdiden alıştı güzellik uykusunaaa anası gibi güzel olacaakkk
canım tubadan haber aldın mı bi kaç gündür gözükmüyoo bi sorun yoktur inşallaah.

selam kızlar bugün kendimi çokm halsiz hisstetim öğlen, sözde ütü yapıcam diye gittim salona, sonra şurda biraz uzanıyım dedim, 1,5 saat uyumuşum, ama iyi geldi, şimdi yemek yapmam lazım ama ne yapıcam bilmiyorum, biliyorsunuz kocama da soramambana bi akıl verin hele ne yapayım?

yok canım sabah burdaydı uyumaya gitti elif bebeğin uykusu gelmiş:)
ewt benımkız ınss doguncada bukadar cok uyurrrrrrrrrrrr
Ben de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
hyrr cnm gayet ıı masalaahhhh
gobusunumu ıstemıstımm ıstemısımdırrr devlet has gıttıgımm ıcın bızım fotomz yok maleseff sadeece ızmırde ozele gıdıp bıtanecık aldık hepsı bu
mıde yanması cogumuzda var cnm bana sut ıı gelıoo ...5 kgmu masalah
merhabaaa hanımlaaarrrrr
mutfaktaki bakliyat dolabımı düzelttim çamaşırları ayırdım iki yemek yaptım mahvoldum yaaaaaa
kızlar hatuniremden haber varmııı..
dıkat et cnm yorma kendınıı... cok sukur ıyılerr..bıseyı yokmusss
merhaba arkadaşlar,biz aranıza yeni katıldık.(oğlumla)
32.haftadayız,umarım herkes hayırlısıyla yavrusunu kucaklar...
masalah buara katılan katılanaaa.. sımdıye kadar nerdeydınız yahuu sagsalım kucagımıza alırıs ınsss cnmm hggg ..
masalahh msalahh tosuncugaaa
umarım bısey cıkmazz cnmmm..
benim el parmaklarımda uyuşmalar var,dr normal dedi.parmaklarında uyuşma olan var mı?
benımde oluoo gecıoo kendı kendınee.. normal dıe bılıyorum
kızlarrr ağustos anneleri doğurmaya başladı az kaldıı bizimkilerinde gelmesineee :)) eymencik ne zaman gelcek acaba
canı nezaman ısterseeee
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir.

masalahh cnmmmmmmmmmmmmewt bayadır yoktunn kucukk kuzucuklar nasıl buyudulermı

kızlar herkesler bi beğenmiş benim kızımın durumunu ama bi maşallah deseydiniz keşke :2:

heycan başladı bende sanki.......allahım bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ......
evet yaaa bendede heyecan başladııı..
doğumdan korkmuyorumm amaa oğluma bişey olacak diye çoook korkuyoruumm
ohh yarasın canımmm..
doğru yoksa en zor şeyi buluyoo demii hehe
dolmalık biber varsaa biber dolması yapp bi çorba yaparsın birde yoğurt tamamm ayy az mı oldu nee..
erişte pişirebilirsiiinnn ayy aklıma bişey gelmiyoo kiii yaaa.
ben biber doldurdumm birde patlıcan yatırtma yaptım birde çorbaa bu kadaarr..

haklısın canım uzun zamandır giremiyorum.işten eve yorgun geliyorum bilgisayarım başına geçemiyorum.sen nasılsın şükriyecim elif hanım nasıl.kaç kiloda bakalım.

aman maşallah diyeyimmmm...yoksa gece kulaklarımızı çınlatırsın sen süksük teyzesi.............
41kere
cok cadıyım galıbaa herkezz ogrendıı
amınnnnnnnnnn canımmmm cok az kaldıı:18::18::18::18:
yesınlerr efecıgınıı senın... masalahh cnm ewt kocaman oldularr benımdee karnımı delıcek cıkıcak sankı.. elıfımde annesı ceksınn gusel bı cımcımee olsun. kıvır kıvır sacları olsun ınsssssssssssss....zevzekk annesındeyaaa ana kuzusu oldu kocadann ayrıı bıde.. bunalımda galıba 2 gundur yok yarın gelır belkı bı ceeeeeeeeeeee yapar gıderr

uykucu 2 olarak ılan edıyorum benden sonra senı.. amann esınee sormaa sakın benım karısık dolmam varr.. makarna yap hem kolay :)) 5 dk. bıde corbaa..yetmezmııı

haklısın canım uzun zamandır giremiyorum.işten eve yorgun geliyorum bilgisayarım başına geçemiyorum.sen nasılsın şükriyecim elif hanım nasıl.kaç kiloda bakalım.

ıyım cnm bendee elıfımm 33+3 2360 grdı .. salı gunu gene gııdcez nstye gırdık cok sukurhersey yolunda.. sancılarım var benımdee .. azkaldı halıyle doguma olcak okadar bıde karnım asagıya ındıı epey :18::18:

makarna bu hafta yapmıştım, dolmayı da becemiyorum.

yeter canım yeter de dolma en kötü yaptığım yemek sadece kuru patlıcan dolmasını iyi yapıyorum, diğerleri fiyasko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…