kızlarrr ağustos anneleri doğurmaya başladı az kaldıı bizimkilerinde gelmesineee :)) eymencik ne zaman gelcek acaba
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir.
rica ederim canım...
çoook güzeller maşallaaah sen mi yaptınay çok marifetlisin nazar değmesinn
ALLAH sağlıkla dağıtmak nasip etsin inşallaaahhhh..
ne kadar güzel olmuşlar,ben çok beğendim ,elllerine sağlık canım...
sakıncası yoksa ,kaça mal oldu????
bu arada kızınızın ismine karar verdiniz mi annesi???????
ayyyyy maşalllah,uyuyya uyuya şiştiniz anne kız.......
gece napcaksınız peki????????????????????
inaşallhh canım çokkk teşekkür edrim :)
evet ben yaptım :)
saol canım kızımın adı serra bereket bolluk demek ali imran ve araf süresidne geçiyor
bütün malzemelri 65 e mal oldu 75 tane si
magneti tülü şeker koyacak raketi tüy patik ve aydede figürleri
almaya kalksam 1.5 tl den 75 tanesi 112.5 a geliyor patikli olanlar daha da pahalı 2 tl tanesi 120 falan oluyordu 75 tane kendin yapınca yarı yarıya karlı
selam kızlar dr den geldim idrar tahlilinde hafif enfeksiyon varmış üromisin şase diye tek kullanımlık ilaç verdi. bunu kullanan var mı aranızda bir tür antibiyotik.. endişeliyim bebişe zarar verirmi diye ama kullanacağım galıba ilk nst deneyimimizi yaşadık sancı çıkmadı.. bebişim 2 000 gr olmuş normal doğum olur dedi dr.. sağlıklı bir bebek görüyorum dedi.. bıdıkım hareketliydi.. bu çok hareketli dedi dr amcası... ultrasonda 33+1 çıktı. ultrasona göre değişiyo haftası aslında 33+4 olmalı ama ..dr ye sordum o kadar fark olur dedi 2-3 hafta farklar bile normal dedi..
cnmm bende tansıyonumu hergun olcturuyorumm .. sıslıgımdde cok fazla yok ama dıkkat edıyrum dedıgın gıbı gebelık zehırlenmesı olabılıo karsı komsumda ole acele alınmıstı dogumaa. alahh yardımcınıss olsun bebegın nasıll ..?takip yapamadım ayaklarım şişliğini sıcağa bağladım drda sıcağa bağladı tansiyon seker gebelik zehirlenmesi hepsini bi arada gecirince mecbur aldılar lütfen tansiyon sorununuz varsa cok dikkatlli olun
yok cnm yaa buara cok uykumm gelıoo hep uyuyorum hayırdır ınssssuksuk nerede yine ya.kız doğurmayamı gittin yoksaaaaaaaa.daha var tatlım 1 ay daha sabret.sık sık yok olupta kendini merak ettirme şeker.artık son dönemlerimiz ellerimiz yüreğimizde.endişeleniyoruz.
biz geldik dr.dan...
oğluşum 2087 gr. 44 cm olmuş. herşey yolunda çok şükür, ben de 300 gr. almışım iki haftada, hala başı aşağıda, dr. bundan sonra dönmez dedi
sizler nasılsınız?
iyiyiz canım çok şükür..selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
bugün dr gittik oğlum 2652 gr olmuş.herşeyimiz normal allaha şükür .umarım herkes iyidir.
ayy nebıılım cnmm benım gıbısı yok uyku konusundaane kadar güzel olmuşlar,ben çok beğendim ,elllerine sağlık canım...
sakıncası yoksa ,kaça mal oldu????
bu arada kızınızın ismine karar verdiniz mi annesi???????
ayyyyy maşalllah,uyuyya uyuya şiştiniz anne kız.......
gece napcaksınız peki????????????????????
hoşgeldiniiiz:119:
niye utanıyosun canım gece sahura kalkıyosun sonra sabah erkenden uyanıyosun adam akıllı uyumuyosun kiiii oluversin bu kadarcııkk
ayy nebıılım cnmm benım gıbısı yok uyku konusundaaısın acaıp yerıde bu gecede 11 de esnıyorummmm
ewt cnm uykum bolunuoo galıba ondannnn .. efecık nasılllllllllllll
efe iyi canım içerde dönüp duruyooo sürekli kaburgama çalışıyoo afacan oğlum benimewt cnm uykum bolunuoo galıba ondannnn .. efecık nasılllllllllllll
yok canım sabah burdaydı uyumaya gitti elif bebeğin uykusu gelmiş:)
hyrr cnm gayet ıı masalaahhhhBen de Eylul annesı olacağım ınsallah,muhtemel doğum tarıhımız 26.09.2012 :) Dün doktora gıttım,bebeğımn (kızımın )kılosu 2000 cıktı.kızlar sızce kucuk mü??
gobusunumu ıstemıstımm ıstemısımdırrrAslında haklısın kendi kıyafetlerimi bile yıkamaya özen gösteriyorum, o garip koku rahatsız ediyorken bebişim de hoşlanmayabilir sonra bu kız neden ağlıyor diye aranıp dururuz zaten çok yok bir makine bile yeter, bol güneş gören bir balkonum var; ama caddeye bakınca tozdan çekinip kurutma makinemi kullanayım diyorum. Umarım çekmez kıyafetleri zaten uzun gidiyor sığacak mı diye endişeleniyoruz; çıplak kalmasın doğum sonrası kızım.
Haftasonu bir aksilik olmazsa kapı süsümü yapacağım, güzel olursa sizlerle de paylaşırım. suksuk göbüşümün resmini istemişti, inşallah babasıyla bir foto çekip eklerim onu da. Dün tüm rapor tahlil ultrason resimlerini dosyaladım doğuma hazırlık yaptım, büyüyünce de kızıma göstereceğim bak burda 5 hftalıksın falan diye :)
mıde yanması cogumuzda var cnm bana sut ıı gelıoo ...5 kgmu masalahCok tesekkurler kızlarr,içimi rahatlattınız,doktor kucuk dedı,haftaya bıdaha gel bı bakayım dedı,o yuzden endışelenmıstım:) benım cusseme bakarak buyuk bısı olmasını beklıyor herhalde:)))) Kendım kılolu hamıle kaldım ben zaten,sımdıye kadar sadece 5 kılo aldım 33.haftadayım,belkı o yuzden endıselendı doktor bılmıyorum:)ama zaten yeterınce kılom var,kendın hıc almassın hatta vermıssın dedı doktor,görunen 5 kılo cocuk+sıvı+rahım genıslemesı fılan dedı..Hayırlısı artık,ama bı suru kan surubu verdı yaa,kanıma bakmadan.mıde bulandırıcı suruplar,içen var mı?gunde 3 defa hem de..çin ıskencesıı gıbııı( Akıntı desen cok yoğun sekılde devam edıyor,kızımızın da ayakları hep kaburga kemığımde saolsun:)saka maka gözumden bıle yas gelıyor yaa,hele aksamuzerı 6 dan sonra bı sokuyor kaburga kemıklerıne ayaklarını yatana kadar tekmelıyor orayı:) cıkınca ben ona sorcam:))Asırı derece mıde yanmam da var,o nıye oluyokı acaba,sacı fılan mı cıkıyor fıstığımın acaba?
dıkat et cnm yorma kendınıı... cok sukur ıyılerr..bıseyı yokmusssmerhabaaa hanımlaaarrrrr
mutfaktaki bakliyat dolabımı düzelttim çamaşırları ayırdım iki yemek yaptım mahvoldum yaaaaaa
kızlar hatuniremden haber varmııı..
masalah buara katılan katılanaaa.. sımdıye kadar nerdeydınız yahuumerhaba arkadaşlar,biz aranıza yeni katıldık.(oğlumla)
32.haftadayız,umarım herkes hayırlısıyla yavrusunu kucaklar...
masalahh msalahh tosuncugaaateseleri meraba biz geldik serramladoktora gittik bugün 2 kg olmuş kızım bana az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu hiç bi sıkıntı yok doktor tesemiz öle dedise öledir tabi suyum falanda iimiş çok şükür nst istedi ilk nst deneyimimizi yaşadık ama sonuçları gösteremedik çünkü ameliyata gitmiş doktorumuz tekrar gitcem galiba :26: bizden haberler böle işte
umarım bısey cıkmazz cnmmm..Tahlil sonuçlarım çıktı nihayetinde. Kolestazım yokmuş ama Cytomegalovirüs diye bişi çıktı.Henüz görmedi sonuçları doktorum. Biraz araştırdım tatsız bişey. Türkiyedeki doktorumu aradım daha önce bakıldığını öyle birşey çıkmadığını söyledi. Bu akşam da buradaki doktorumla randevum var. Bakalım ne diyecek. inşallah hata payı vardır testte.Yoksa korkuyorum.
benımde oluoo gecıoo kendı kendınee.. normal dıe bılıyorumbenim el parmaklarımda uyuşmalar var,dr normal dedi.parmaklarında uyuşma olan var mı?
canı nezaman ısterseeeekızlarrr ağustos anneleri doğurmaya başladı az kaldıı bizimkilerinde gelmesineee :)) eymencik ne zaman gelcek acaba
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum özledim sizleri
evet yaaa bendede heyecan başladııı..selam kızlar, vallah yavaş yavaş sonuna geliyoruz....:18:
heycan başladı bende sanki.......allahım bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ......
ohh yarasın canımmm..selam kızlar bugün kendimi çokm halsiz hisstetim öğlen, sözde ütü yapıcam diye gittim salona, sonra şurda biraz uzanıyım dedim, 1,5 saat uyumuşum, ama iyi geldi, şimdi yemek yapmam lazım ama ne yapıcam bilmiyorum, biliyorsunuz kocama da soramambana bi akıl verin hele ne yapayım?
aman maşallah diyeyimmmm...yoksa gece kulaklarımızı çınlatırsın sen süksük teyzesi.............
41kere
amınnnnnnnnnn canımmmm cok az kaldıı:18::18::18::18:selam kızlar, vallah yavaş yavaş sonuna geliyoruz....:18:
heycan başladı bende sanki.......allahım bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ......
yesınlerr efecıgınıı senın... masalahh cnm ewt kocaman oldularr benımdee karnımı delıcek cıkıcak sankı.. elıfımde annesı ceksınn gusel bı cımcımee olsun. kıvır kıvır sacları olsun ınsssssssssssss....zevzekk annesındeyaaa ana kuzusu oldu kocadann ayrıı bıde.. bunalımda galıba 2 gundur yok yarın gelır belkı bı ceeeeeeeeeeee yapar gıderrefe iyi canım içerde dönüp duruyooo sürekli kaburgama çalışıyoo afacan oğlum benimçook canımı yakıyoo akşamdan berii eee güçlendi artık teyzesiiiii...
elif hanım şimdiden alıştı güzellik uykusunaaa anası gibi güzel olacaakkk
canım tubadan haber aldın mı bi kaç gündür gözükmüyoo bi sorun yoktur inşallaah.
selam kızlar bugün kendimi çokm halsiz hisstetim öğlen, sözde ütü yapıcam diye gittim salona, sonra şurda biraz uzanıyım dedim, 1,5 saat uyumuşum, ama iyi geldi, şimdi yemek yapmam lazım ama ne yapıcam bilmiyorum, biliyorsunuz kocama da soramambana bi akıl verin hele ne yapayım?
aaa maşallah dememişmiyiim atlamışımdır canımm.. maşallah maşallaaahhhhhh nazar değmez inşallahhhkızlar herkesler bi beğenmiş benim kızımın durumunu ama bi maşallah deseydiniz keşke :2:
kızlar herkesler bi beğenmiş benim kızımın durumunu ama bi maşallah deseydiniz keşke :2:
haklısın canım uzun zamandır giremiyorum.işten eve yorgun geliyorum bilgisayarım başına geçemiyorum.sen nasılsın şükriyecim elif hanım nasıl.kaç kiloda bakalım.
cok cadıyım galıbaa herkezz ogrendıı
uykucu 2 olarak ılan edıyorum benden sonra senı.. amann esınee sormaa sakınbenım karısık dolmam varr.. makarna yap hem kolay :)) 5 dk. bıde corbaa..yetmezmııı
evet yaaa bendede heyecan başladııı..
doğumdan korkmuyorumm amaa oğluma bişey olacak diye çoook korkuyoruumm
ohh yarasın canımmm..
doğru yoksa en zor şeyi buluyoo demii hehe
dolmalık biber varsaa biber dolması yapp bi çorba yaparsın birde yoğurt tamamm ayy az mı oldu nee..
erişte pişirebilirsiiinnn ayy aklıma bişey gelmiyoo kiii yaaa.
ben biber doldurdumm birde patlıcan yatırtma yaptım birde çorbaa bu kadaarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?