kızlar herkesler bi beğenmiş benim kızımın durumunu ama bi maşallah deseydiniz keşke :2:
cok cadıyım galıbaa herkezz ogrendıı
amınnnnnnnnnn canımmmm cok az kaldıı:18::18::18::18:
yesınlerr efecıgınıı senın... masalahh cnm ewt kocaman oldularr benımdee karnımı delıcek cıkıcak sankı.. elıfımde annesı ceksınn gusel bı cımcımee olsun. kıvır kıvır sacları olsun ınsssssssssssss....zevzekk annesındeyaaa ana kuzusu oldu kocadann ayrıı bıde.. bunalımda galıba 2 gundur yok yarın gelır belkı bı ceeeeeeeeeeee yapar gıderr
uykucu 2 olarak ılan edıyorum benden sonra senı.. amann esınee sormaa sakınbenım karısık dolmam varr.. makarna yap hem kolay :)) 5 dk. bıde corbaa..yetmezmııı
ıyım cnm bendee elıfımm 33+3 2360 grdı .. salı gunu gene gııdcez nstye gırdık cok sukurhersey yolunda.. sancılarım var benımdee .. azkaldı halıyle doguma olcak okadar bıde karnım asagıya ındıı epey :18::18:
makarna bu hafta yapmıştım, dolmayı da becemiyorum.
yeter canım yeter de dolma en kötü yaptığım yemek sadece kuru patlıcan dolmasını iyi yapıyorum, diğerleri fiyasko.
sabırsızlanıyoo artık bizim yaramazlaarrr e sıkıldı içerde çocuklar kaç aydırrr isyandalarr anaları gibiiiyesınlerr efecıgınıı senın... masalahh cnm ewt kocaman oldularr benımdee karnımı delıcek cıkıcak sankı.. elıfımde annesı ceksınn gusel bı cımcımee olsun. kıvır kıvır sacları olsun ınsssssssssssss....zevzekk annesındeyaaa ana kuzusu oldu kocadann ayrıı bıde.. bunalımda galıba 2 gundur yok yarın gelır belkı bı ceeeeeeeeeeee yapar gıderr
hırkızz fıkrımı calmıssbende bugun dolma yapıcaktım ama şimdi üsendım ya, eve gıdınce herhlde hııç yapmam, bende makarna corba yapıyım olmassa
yerim ben elifiiiiisancılarını dr söyledin mi ?
bnmde yerim değişti kan almadan aldılar.nst ye verdiler.sabahtan akşama kadar gebelerin içindeyim.kadın doğum doktorlarıyla birlikteyim.her dakika doğumdan söz ediyoruz.ve doktorların hepsi niye sezeryan istiyorsun diye kızdı.eğer tıbbi bi gereklilik yoksa normal doğum yap diyorlar.bayaa cesaret verdiler normal doğum için.umarım sonuna kadar korurum cesaretimi.
hırkızz fıkrımı calmıssen kolayı oo cnm yaa.. dolmaa ben 1o dk hazırrlıyorumm ne becerıklıyımm masalah
ıns cnmm yaa normal doguruurzz korkmaa korkmaa... dr soledım olcak okadar dedıı sankı ben bılmıomsadece sık olmasın dıkat et dedı salı gunu gıdıcem bakalım ıns doguma alıyoruz senı demezz. kontrolden doguma gıdıcem dıee cok tırsııyromm
sabırsızlanıyoo artık bizim yaramazlaarrr e sıkıldı içerde çocuklar kaç aydırrr isyandalarr anaları gibiii
inşallahhh canım önce sağlıklı olsunlarrr. sonrada anası gibi peek güzel olsunnn cadı kız eliiff..
inşallah benim oğluşumunda gözlerii dedesi gibi masmaviii oluuurrr...
bilgisayarın olduğu yerde klima yok diyodu sıcaktan girememiştir belkiii
bı arkadasım 4 yıldır bebegının olmasını cok ıstıyor 41 ayrı hamıleden yasın topluyoruz okuyacaklar ozelden okurum yada okudum dıye yazabılırmı sayı onemlı.
bende esımee 8 aydır hamıleyım dıyorum guluooınss mavısmavıss olurr ama ılk once saglıklı olsunlarda.... benımm kız kesın bana cekerse cadı olurr
bakalım nezaman dogurucazzz bılmemek cok fena.. sıbelcım sana sımdıye kadar drun dogum hakkında bısey soledımı normal yadda sezeryan dıee? bana bısey demedı henuzzz cok merak edıyourmm vucudumm musaıtmı deılmı..benımle aynı haftada olan arkadasım var ızmırde onun catısı darmıss 26 agustosaa sezeryan gunu vermısler mesala.. oda bana sordu benım daha belı deıl dedım
pekte mütevaziyiz......
senin Elifinde bööööööööööööööööleeeeeeeeee becerikli olur annesi........
oğlum olsaydı kızını alırdım oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy canım sende kuru patlıcan yapıyosun maşallahh sanaaayeter canım yeter de dolma en kötü yaptığım yemek sadece kuru patlıcan dolmasını iyi yapıyorum, diğerleri fiyasko.
ayy canım sende kuru patlıcan yapıyosun maşallahh sanaaaben hiç denemedim kuru patlıcanıı kesin beceremem amaa sarmayı biber dolmasını harika yaparım
biz geldik kızımla doktor teyzemizden
32+4 haftalık 1950 kg hala zayıf kızım
Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst olduher gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar
çatı muayenesi benim bildiğim son haftalarda yapılıyor,38 39. haftalarda,çünkü bu muayene doğumu hızlandırıyormuş....
ilginç arkadaşının kaçıncı haftada yapılmış ki çatı muayenesi şaşırdım.....
Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst olduher gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar
merhaba Selin
seninle aramızda 2 gün var fakat benim doktorum hiç nst ile bakmadı ?
yok tatlım doktorum tek kelime etmedi doğum konusunda banaa.. ne zaman sancılar başladıı doğum başladı o zaman bakıyomuş çatı müsaaitmi değilmi diyee. aksi bi durum olmadıkçaa gidip doğuruyosun mesela bebek son anda sıkıntıya fln girerse yada bebek makat gelişiyse falan yani herhangi önemli bi sorun görürse o zaman sezeryan günü veriyomuşş. yani aksilik olmadığı sürecee normal mi sezeryan mıı meçhull doktorum çok fazla normal doğum taraftarıı inşallah aksilik çıkmaz canım..bende esımee 8 aydır hamıleyım dıyorum guluooınss mavısmavıss olurr ama ılk once saglıklı olsunlarda.... benımm kız kesın bana cekerse cadı olurr
bakalım nezaman dogurucazzz bılmemek cok fena.. sıbelcım sana sımdıye kadar drun dogum hakkında bısey soledımı normal yadda sezeryan dıee? bana bısey demedı henuzzz cok merak edıyourmm vucudumm musaıtmı deılmı..benımle aynı haftada olan arkadasım var ızmırde onun catısı darmıss 26 agustosaa sezeryan gunu vermısler mesala.. oda bana sordu benım daha belı deıl dedım
canım benim 32+0da 1880di takma kafanaaa herşey normalse sağlıklıysa kilo önemli değil üzme kendiniii..biz geldik kızımla doktor teyzemizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?