2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar herkesler bi beğenmiş benim kızımın durumunu ama bi maşallah deseydiniz keşke :2:

dun aksamm yazmısın cnm bende telden gırdımmm sadece cogunu begendım yazamıyorumkı oledee sınır oldum kapattım yanlıs seyleree basıp durdummmmmmmmmmmm demezmıyızzzzz hıcc duru kızımızaa
41 kere masalahh allahım nazarlardan saklasınn kuzumuzuuuu ..

bende bugun dolma yapıcaktım ama şimdi üsendım ya, eve gıdınce herhlde hııç yapmam, bende makarna corba yapıyım olmassa

yerim ben elifiiiii sancılarını dr söyledin mi ?
bnmde yerim değişti kan almadan aldılar.nst ye verdiler.sabahtan akşama kadar gebelerin içindeyim.kadın doğum doktorlarıyla birlikteyim.her dakika doğumdan söz ediyoruz.ve doktorların hepsi niye sezeryan istiyorsun diye kızdı.eğer tıbbi bi gereklilik yoksa normal doğum yap diyorlar.bayaa cesaret verdiler normal doğum için.umarım sonuna kadar korurum cesaretimi.

makarna bu hafta yapmıştım, dolmayı da becemiyorum.

yeter canım yeter de dolma en kötü yaptığım yemek sadece kuru patlıcan dolmasını iyi yapıyorum, diğerleri fiyasko.

becerıkksızz ayy ben cok gusel yaparım kocıss parmaklarını yerrr ama buaksam yemeegı gıdıoo ısyerınde .. bız kızımla yanlız kalıcaz....

kızartma yap ozaman yada menemenn ayrann .. :44::44::44:

sabırsızlanıyoo artık bizim yaramazlaarrr e sıkıldı içerde çocuklar kaç aydırrr isyandalarr anaları gibiii
inşallahhh canım önce sağlıklı olsunlarrr. sonrada anası gibi peek güzel olsunnn cadı kız eliiff..
inşallah benim oğluşumunda gözlerii dedesi gibi masmaviii oluuurrr...
bilgisayarın olduğu yerde klima yok diyodu sıcaktan girememiştir belkiii

bende bugun dolma yapıcaktım ama şimdi üsendım ya, eve gıdınce herhlde hııç yapmam, bende makarna corba yapıyım olmassa
hırkızz fıkrımı calmıssen kolayı oo cnm yaa.. dolmaa ben 1o dk hazırrlıyorumm ne becerıklıyımm masalah

ıns cnmm yaa normal doguruurzz korkmaa korkmaa... dr soledım olcak okadar dedıı sankı ben bılmıom sadece sık olmasın dıkat et dedı salı gunu gıdıcem bakalım ıns doguma alıyoruz senı demezz. kontrolden doguma gıdıcem dıee cok tırsııyromm

Bı arkadasım 4 yıldır bebegının olmasını cok ıstıyor 41 ayrı hamıleden yasın topluyoruz okuyacaklar ozelden okurum yada okudum dıye yazabılırmı sayı onemlı.

pekte mütevaziyiz......
senin Elifinde bööööööööööööööööleeeeeeeeee becerikli olur annesi........
oğlum olsaydı kızını alırdım oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende esımee 8 aydır hamıleyım dıyorum guluoo ınss mavısmavıss olurr ama ılk once saglıklı olsunlarda.... benımm kız kesın bana cekerse cadı olurr

bakalım nezaman dogurucazzz bılmemek cok fena.. sıbelcım sana sımdıye kadar drun dogum hakkında bısey soledımı normal yadda sezeryan dıee? bana bısey demedı henuzzz cok merak edıyourmm vucudumm musaıtmı deılmı..benımle aynı haftada olan arkadasım var ızmırde onun catısı darmıss 26 agustosaa sezeryan gunu vermısler mesala.. oda bana sordu benım daha belı deıl dedım

bı arkadasım 4 yıldır bebegının olmasını cok ıstıyor 41 ayrı hamıleden yasın topluyoruz okuyacaklar ozelden okurum yada okudum dıye yazabılırmı sayı onemlı.

ozelden yazamıyorum 100 tane olması lazımmıs okuyanlardan allah razı olsun sımdı gerı donus yapamıyorum dıye yanlıs anlamayın burdan hepınıze teskkur edıyorummmm

çatı muayenesi benim bildiğim son haftalarda yapılıyor,38 39. haftalarda,çünkü bu muayene doğumu hızlandırıyormuş....
ilginç arkadaşının kaçıncı haftada yapılmış ki çatı muayenesi şaşırdım.....

yeter canım yeter de dolma en kötü yaptığım yemek sadece kuru patlıcan dolmasını iyi yapıyorum, diğerleri fiyasko.
ayy canım sende kuru patlıcan yapıyosun maşallahh sanaaa ben hiç denemedim kuru patlıcanıı kesin beceremem amaa sarmayı biber dolmasını harika yaparım

biz geldik kızımla doktor teyzemizden
32+4 haftalık 1950 kg hala zayıf kızım
Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst oldu her gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar

ayy canım sende kuru patlıcan yapıyosun maşallahh sanaaa ben hiç denemedim kuru patlıcanıı kesin beceremem amaa sarmayı biber dolmasını harika yaparım

ayyyyy canım nasılda istedi........şuan her şeyi silip süpürebilirim...
benim obur kızımda sarmaya bayılıyoo zaten teyzesi......hiç affetmez inan.....

Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst oldu her gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar

yooo aslında ööööle çok zayıf değil ki annnesi niye öyle düşünüysun 2000 -2200 civarı olması gerekiooo normal bence sen son haftalar görürüsün oooo cadı kızını nasıl toparlancak......
maşallah kızınaaaaa

Son düzenleme:

cnm benm dr. sanırım doğuma gittiğimde bakıcak çatıya ya da senin dediğin gibi 39. haftada falan .. bnm dr. Allahtan normalci ama çatı dar olunca pek bi sıkıntılı oluomus doğum.. Halk arasında bi sölenti vardır kalçası geniş olan kolay doğum yapar diee ayy inş çünkü bnm kalçamın maşallahı varr

maşallah size cnm bi haftası bi haftasını tutmuo bidahaki sefere kadar buyur bebişin.. ben 37. haftadayım daha girmedim nstye dr. herşey normal ounca nst gerek yok dedi. 38 lerden sonra gircekmişiz...

merhaba Selin
seninle aramızda 2 gün var fakat benim doktorum hiç nst ile bakmadı ?

yok tatlım doktorum tek kelime etmedi doğum konusunda banaa.. ne zaman sancılar başladıı doğum başladı o zaman bakıyomuş çatı müsaaitmi değilmi diyee. aksi bi durum olmadıkçaa gidip doğuruyosun mesela bebek son anda sıkıntıya fln girerse yada bebek makat gelişiyse falan yani herhangi önemli bi sorun görürse o zaman sezeryan günü veriyomuşş. yani aksilik olmadığı sürecee normal mi sezeryan mıı meçhull doktorum çok fazla normal doğum taraftarıı inşallah aksilik çıkmaz canım..
gerçekten zamanın belli olmaması çok kötü yaa..
canım benim 32+0da 1880di takma kafanaaa herşey normalse sağlıklıysa kilo önemli değil üzme kendiniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…