2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

pekte mütevaziyiz......
senin Elifinde bööööööööööööööööleeeeeeeeee becerikli olur annesi........
oğlum olsaydı kızını alırdım oğlumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm onun bebek cok asagıya ınmıss kanaması olmustu dr muayene etmıss ole solemıss..

kızlar ağustos annelerinden demmir_can ın doğum hikayesini okudum size de paylaşım dedim ...

Maşallah canım bebişine. Kilosuda haftasıyla uyumlu bence. Benimde bdt 20 eylül. 4 gün önce gittiğimde benimde 1800 gr. Benimde kilosu biraz geriden geliyodu. 1 haftada 300 gr. almış. Bundan sonra alırlar. Yeterki sağlıklı olsunlar. Sen daha önce ne zaman gitmiştin ve kaç gr.dı bebişin kilosu ?

ayyyyy canım nasılda istedi........şuan her şeyi silip süpürebilirim...
benim obur kızımda sarmaya bayılıyoo zaten teyzesi......hiç affetmez inan.....
ayyy canım buyurun geliiin yaparım ben sizeee. yemek yapmayı çoook seviyorumm.. hatta ilk evlendiğimiz zaman 5 kişilik yemek yapıyodumm bekarken hep yemekleri ben yapıncaa elim o ölçüye alışmış yeni yeni iki kişilik yemek yapmayı öğrendimm

canım bi arkadaşımın çatı muayenesi 38. hafatada yapılmış,bebekte o zman aşağıdaymış,ssen çatı muayenesi yapılırken kork bebekte şekil değiştirip kaçmış,4 gün daha beklemek zorunda kalmışlar......bide böööleleri var......

ben dr. sordum perşembe giitiğimde 39. haftada dedi,benimkide normalci bakalım...
hatta ben nasıl normal doğum yapabilirmiyim die sorduğumda.....
yaparsın vucudun gayet musait dedi...
buarada benimde kalçalarımın maşalllahı var kocamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn......

biz geldik kızımla doktor teyzemizden
32+4 haftalık 1950 kg hala zayıf kızım
Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst oldu her gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar
masalahh cnmm hıcte zayıf deıl cnmm takma kafana son ayda bebekler cok hızlı kg alıoılarmıss.
kızlar ağustos annelerinden demmir_can ın doğum hikayesini okudum size de paylaşım dedim ...

cok gselmıss allahh bızlerede sagsalım bunları yasamayı nasıp etsın amınn..

Merhaba arkadaşlar
her ne kadar hava güzel bile olsa lohusa dönemimizde çorap giymeliymişiz.Sütün kaçmasını engellermiş. paylaşmak istedim. Bol sütlü günler. Hayırlı doğumlar hepimize

kızlar hepinize tek tek tşk etmiştim yalnız bu msjı israrla göndermeye çalışsamda olmadı nasip diilmiş toplu halde tşk ediyoruz kızımla

bende ole yapıodum cnm yaa cok komıktı kuru fasullyee 2 haftalık yapmısım koca tencere.. fennalık gelmıstıı.. bıdee pırasa kabusu yasamıstıkk bıhafta surundu durdu fenalık gelmıstı uzunbı sure yapmamıstım sonraa.. bosunamıı ılk 2 ayda 6 kg aldıkk
aaaaaaaaaaaa sinir oldum msj larım gözükmüyo yaaa

kk nın sana kastı varrr

biz geldik kızımla doktor teyzemizden
32+4 haftalık 1950 kg hala zayıf kızım
Nst girdik herşey normal şükür 2hafta sonra tekrar gidicez.bu 4.nst oldu her gittiğimde giricekmisim artık bizden bu kadar kızlar

canım yaaa bende bugün gittimde doktora 33+2 deyim 2 kilo olmuş kızım bana az geldi doktorumuz haftasıyla uyumlu gelişimi dedi sana zayıf die doktormu dedi yoksa kendi fikrinmi

ay sonuna doğru ağladım yaaaaaaaaaaaaa,
ne mutluuuuuu,Allah bizede tattırsın .........................

yakın olsaydık gelmezmiydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hehe kuru fasülye faciası bendede var birde nohut yemeği koca bi düdüklü pişirmiştim kim yiyeceksee bi bulgur pilavı pişirirdim bi koca tenceree neyseki elim alıştı artık küçük tencerelerimi kullanmaya özen gösteriyorum

yakın olsaydık gelmezmiydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel olurduuuu birbirimize gidip gelseydiiikkk.
ama ne güzel birbirimizi görmeden tanımadan güzel arkadaşlıklar kurduk buradaa belkide en yakın arkadaşlarımızla paylaşamadıklarımızı paylaştııkk iyiki keşfetmişim kkyı sizlerle tanışmışımmm.
kim bilir belki günün birinde karşılaşırıızzz

maşallahhhh maşallahhh ayy normal başlayıp normal doğururuz inş bende sezeryan olmaktan korkuorum :18::18::18: gerçi sezeryan olup çok memnun olan da var ama normal olur inşş

Merhaba arkadaşlar
her ne kadar hava güzel bile olsa lohusa dönemimizde çorap giymeliymişiz.Sütün kaçmasını engellermiş. paylaşmak istedim. Bol sütlü günler. Hayırlı doğumlar hepimize

annem hatta bana incili boncuklu beyaz renk loğusa patiği ördü bol bol giyerim artık zaten ayaklarımdan cok üşütüyorum kendimizi korumak lazım ..

bnm kociş bi akşam yediği yemeği 2. akşam yemıo pilavı bile bir çay bardağından yapıorum bi de beni düşününnnn : patlıcan dolması nası yapılıp cnm kuru patlıcandan mı ben de onu yapmaya heves edıorum ama onun baharatları biraz daha farklı oluo sanırım

kesinlikle haklısın canım burda paylaştıklarımızı ailemizle arkadaşlarımızla çok zor paylaşmamız çünkü burda hepimiz aynı durumda olduğumuz için sürekli bebeklerimizden ve kendimizden bahsedebiliyoruz bu muhabbetler başkalarını sıkar

kızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....

kızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....

canım ben oda yapmadım kızıma park yatak aldım benim odama kurcam o yüzden paylaşıcak bi odam yok benim ama paylaşanlar oldu bende çok sık girmiyorum ama denk gelmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…