ne güzel olurduuuu birbirimize gidip gelseydiiikkk.
ama ne güzel birbirimizi görmeden tanımadan güzel arkadaşlıklar kurduk buradaa belkide en yakın arkadaşlarımızla paylaşamadıklarımızı paylaştııkk iyiki keşfetmişim kkyı sizlerle tanışmışımmm.
kim bilir belki günün birinde karşılaşırıızzz
kızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....
benimkide yemez canım o yüzden o yaptığım yemeklerin bi çoğuuu haydı bakalım çöpeee... mesela patlıcan yemeezz biber yemeezz ahh neler çekiyorum bi bilseeennn. bugün patlıcan yatırtma yaptım eee ben ne yicem diyooo üç beş sarma sarıvercem onada minicik bi tenceree zaten iki gün yemek yapsam üç gün yapmıyorum bazen geceleri çalıştığı için yemek derdim olmuyoo hehebnm kociş bi akşam yediği yemeği 2. akşam yemıo pilavı bile bir çay bardağından yapıorum bi de beni düşününnnn: patlıcan dolması nası yapılıp cnm kuru patlıcandan mı ben de onu yapmaya heves edıorum ama onun baharatları biraz daha farklı oluo sanırım
kesinlikle haklısın canım burda paylaştıklarımızı ailemizle arkadaşlarımızla çok zor paylaşmamız çünkü burda hepimiz aynı durumda olduğumuz için sürekli bebeklerimizden ve kendimizden bahsedebiliyoruz bu muhabbetler başkalarını sıkar
canım ben oda yapmadım kızıma park yatak aldım benim odama kurcam o yüzden paylaşıcak bi odam yok benimama paylaşanlar oldu bende çok sık girmiyorum ama denk gelmiştim
benimkide yemez canım o yüzden o yaptığım yemeklerin bi çoğuuu haydı bakalım çöpeee... mesela patlıcan yemeezz biber yemeezz ahh neler çekiyorum bi bilseeennn. bugün patlıcan yatırtma yaptım eee ben ne yicem diyooo üç beş sarma sarıvercem onada minicik bi tenceree zaten iki gün yemek yapsam üç gün yapmıyorum bazen geceleri çalıştığı için yemek derdim olmuyoo hehe
inan hiçç kuru patlıcan yapmadım canım ama nar ekşisi fln katılıyoo birde dediğin gibi boool baharatlı oluyo bi gün deneyeyim bariii...
canım maalesef bizde park yatak aldık oturma odasına kuracağız evimiz sobalı olduğu için odamız yok o yüzdennkızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....
haklısın canım çok doğru bi sözzz.gerçekten çok haklısın.....bende burayı sizleri çok seviyrm.....en azından birilerinin beni anladığını hissetmek beilmek beni çok mutlu ediyooooo......
tabi belki karşılaşırız neden olmasın...dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşurmuş....
iyiyki varsınız..........................
ayy maşallah maşallah maşallahMerhaba arkadaşlar umarım iyisınız. biz bugun doktora gittık.oğluşum 2.5 kg oldu biraz irı bebek dedı doktor böyle giderse 4 kılo olur dedı .erken doğum yapabilırsın dıkat et dedı. inşalah bi sorun olmaz biraz cnm sıkıldı
Merhaba arkadaşlar umarım iyisınız. biz bugun doktora gittık.oğluşum 2.5 kg oldu biraz irı bebek dedı doktor böyle giderse 4 kılo olur dedı .erken doğum yapabilırsın dıkat et dedı. inşalah bi sorun olmaz biraz cnm sıkıldı
aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...ayy yemek seçmeleri de bi ayrı dert bnm ki de bezelye taze fasulye yemez yarım kg alıorum 2 gün yıorum tek başıma bnmki de vardiyalı o 4-12 ken onun yemediği yemeklerden yıorum oğluşum onların da tadına baksın o yesin ilerde babası bakar biz yeriz
aynı bnmde ole park yatak aldık yatak odasına koyucaz cnm ben cocuk odasını 6 aydan sonra düşünüyorum
aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...ayy yemek seçmeleri de bi ayrı dert bnm ki de bezelye taze fasulye yemez yarım kg alıorum 2 gün yıorum tek başıma bnmki de vardiyalı o 4-12 ken onun yemediği yemeklerden yıorum oğluşum onların da tadına baksın o yesin ilerde babası bakar biz yeriz
aynı bnmde ole park yatak aldık yatak odasına koyucaz cnm ben cocuk odasını 6 aydan sonra düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar umarım iyisınız. biz bugun doktora gittık.oğluşum 2.5 kg oldu biraz irı bebek dedı doktor böyle giderse 4 kılo olur dedı .erken doğum yapabilırsın dıkat et dedı. inşalah bi sorun olmaz biraz cnm sıkıldı
canım maalesef bizde park yatak aldık oturma odasına kuracağız evimiz sobalı olduğu için odamız yok o yüzdenn
haklısın canım çok doğru bi sözzz.
eşime diyorum kiii senin asker arkadaşların varsaa benimdee bi sürüüü hamile arkadaşım var diyorummm
ayy maşallah maşallah maşallah
bool boool istirahat et canım üzme kendinii zaten bebişininde kilosu gayet iyiii korkmaa..
aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...
eşim mesela 10-15gün ancak emmiş annesinii bense taaa 16aylık olana kadar emmişim hehe
inşallah bana çeker oğluşummm
aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...
eşim mesela 10-15gün ancak emmiş annesinii bense taaa 16aylık olana kadar emmişim hehe
inşallah bana çeker oğluşummm
maşallah sizesıkma canını bi haftaları bi haftalarını tutmuo bnm ki pts günkü randevumuzda 2,6 kg du belki bnmki zayıf haftasına göre ama dr.um normal bi bebek dedi strese sokmuo bni sende hiç üzülme 38. haftalarında gelir belki erken dediği ondan önce olmaz muhtemelen ne kg lu bebekler doğuo hep zamanında çevremde duyduklarım hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?