2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gerçekten çok haklısın.....bende burayı sizleri çok seviyrm.....en azından birilerinin beni anladığını hissetmek beilmek beni çok mutlu ediyooooo......
tabi belki karşılaşırız neden olmasın...dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşurmuş....
iyiyki varsınız..........................

kızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....

inanırmısın canım benim kuzumun odasını bırak hastane çantası bile henüz tam değil................
inşallah bu hafata içi çantamızı tamamlıycaz kızımlaaaaaaaaaaaa

benimkide yemez canım o yüzden o yaptığım yemeklerin bi çoğuuu haydı bakalım çöpeee... mesela patlıcan yemeezz biber yemeezz ahh neler çekiyorum bi bilseeennn. bugün patlıcan yatırtma yaptım eee ben ne yicem diyooo üç beş sarma sarıvercem onada minicik bi tenceree zaten iki gün yemek yapsam üç gün yapmıyorum bazen geceleri çalıştığı için yemek derdim olmuyoo hehe
inan hiçç kuru patlıcan yapmadım canım ama nar ekşisi fln katılıyoo birde dediğin gibi boool baharatlı oluyo bi gün deneyeyim bariii...
evet canım gerçekten sıkabilir ben hamile olmadan önce meselaa bu muhabbetler beni sıkardıı ama şimdii bebeklerimiz dahil herşeyii konuşabiliyoruzz ne güzel yaaa

canım ben oda yapmadım kızıma park yatak aldım benim odama kurcam o yüzden paylaşıcak bi odam yok benim ama paylaşanlar oldu bende çok sık girmiyorum ama denk gelmiştim

aynı bnmde ole park yatak aldık yatak odasına koyucaz cnm ben cocuk odasını 6 aydan sonra düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar umarım iyisınız. biz bugun doktora gittık.oğluşum 2.5 kg oldu biraz irı bebek dedı doktor böyle giderse 4 kılo olur dedı .erken doğum yapabilırsın dıkat et dedı. inşalah bi sorun olmaz biraz cnm sıkıldı

ayy yemek seçmeleri de bi ayrı dert bnm ki de bezelye taze fasulye yemez yarım kg alıorum 2 gün yıorum tek başıma bnmki de vardiyalı o 4-12 ken onun yemediği yemeklerden yıorum oğluşum onların da tadına baksın o yesin ilerde babası bakar biz yeriz

selam kızlar,doğum yapan var mı? başladılar mı?? zamanında kolay doğumlar nasip etsin allah.. sonra sıra bize gelecek inşallah

kızlar bebişlerin odaları hzırdır herhalde dimi?? niye kimse paylaşmıyor....yoksa ben mi görmedim???
ben haftaya tüpü takılsın paylaşıcam.....
canım maalesef bizde park yatak aldık oturma odasına kuracağız evimiz sobalı olduğu için odamız yok o yüzdenn
haklısın canım çok doğru bi sözzz.
eşime diyorum kiii senin asker arkadaşların varsaa benimdee bi sürüüü hamile arkadaşım var diyorummm
ayy maşallah maşallah maşallah
bool boool istirahat et canım üzme kendinii zaten bebişininde kilosu gayet iyiii korkmaa..

maşallah size sıkma canını bi haftaları bi haftalarını tutmuo bnm ki pts günkü randevumuzda 2,6 kg du belki bnmki zayıf haftasına göre ama dr.um normal bi bebek dedi strese sokmuo bni sende hiç üzülme 38. haftalarında gelir belki erken dediği ondan önce olmaz muhtemelen ne kg lu bebekler doğuo hep zamanında çevremde duyduklarım hiç üzülme

aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...
eşim mesela 10-15gün ancak emmiş annesinii bense taaa 16aylık olana kadar emmişim hehe
inşallah bana çeker oğluşummm

aynen aynen bende öyleee eşim geç geleceği zaman kendi sevdiklerimi yapıyorum ki oğlum babasına çekip yemek seçmesiinnn anne hamileyken ne yerse bebek onların tadını alırmış bi yerde okumuştumm.. eşim süt de hiiiç içmez bende günde yarım litre içiyorum oğlum sevsin diyeeee...
eşim mesela 10-15gün ancak emmiş annesinii bense taaa 16aylık olana kadar emmişim hehe
inşallah bana çeker oğluşummm

maşallah canım bebişineeeeeeeeee..........
endişe etme umarım bi sorun olmaz.......
vaktiyle gelir......
sen bol bol istirahat et anneside oda vaktini beklesin........

ayyyy süpersinnnnn..........tutum bunu..................

inan bnmki de sütü ağzına sürmez bn de süt içince yanına yaklaştırmaz
ama bende hamilelik boyunca çok süt içmedim oğluş da sevmicek bu gidişle

Ay canım benimki de öyle. Ben sorun olacağını düşünmüyorum ama. En fazla biraz erken alacağız kucağımıza kuzularımızı. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah...

ayyy kızlar bitane de benim başımda var yemek seçen....
4 yıldır mücadele ediyrm,birazcık düzeldi......
patlıcan,kabak,pırasa,biber dolması,kızartma,bezelye,bamya,semizotu.................................daha okadar çok varki bunların hiç birini yemiyoooooooooo..............
bende kızıp duruyrm,yarın öbürgün kızımız babam yemiyoo bende yemiycem derse ne olcak diyrm......annen yiyiyo kızım o yeter diycem diooooooooo................
bende hergün yemek düşünmekten kafayı kırcam......

insanın canı sıkılıyor ister istemez saol biraz de olsa içimı rahatlattın.doktordan doktora değişıyor.artık doktora gitmeye bile korkıyorum kütu bişey söyler dıye. bi kucana alsam rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…